Gość: experto IP: *.chello.pl 04.08.09, 15:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
overforty Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 04.08.09, 16:39 Bez przesady. Ja po operacji plastycznej wyglądałam gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spaced Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.spray.net.pl 04.08.09, 17:01 Experto masz 2 kierowców łysiejacych na ilu? Zobacz ilu kolarzy/snowboardzistów/mx-owców jest łysa? Teoretycy internetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelvin Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.chello.pl 04.08.09, 17:37 Gdy ja miałem wypadek, a konkretnie potrącił mnie samochód wyglądałem 100 razy gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 17:41 Autor artykułu nie widział chyba przerażającego widoku. Codziennie na ulicy widuję duuużo straszniejsze twarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 18:24 Massa wcale źle nie wygląda. No ale tytuł musi być mocny, żeby na niego kliknąć, nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 18:26 przerażający to ja mialem ryj jak sie wyglebilem na rowerze z 3m...taka ladna buźke to tylko pozazdroscic:P Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 04.08.09, 19:38 PRZERAZAJACO WYGLADA ?,,raczej widze u s m i e c h n i e t y,,,przerazajace sa raczej pomysly autora na nadawanie tytulu do artykulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.cust.tele2.pl 04.08.09, 19:46 Widok straszny nie jest ale myśl o szybkim powrocie na tor jest rzeczywiście przerażająca. Ten gość ma różne dwie połowy głowy a lewe oko do prawego ma się jak maluch do ferrari. Ciekawe jakie wyniki miałby w gabinecie okulistycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.08.09, 20:04 powinien udać sie do McNamara/Troy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjoo Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 20:17 oko z lewej jest szklane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.popp.net 04.08.09, 20:58 Raczej sie w Budapeszcie nie pieprzyli zeby mu to ladnie zaszyc. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re: gość Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:02 Nom, za bardzo zajęci byli ratowaniem mu życia. Może następnym razem się bardziej postarają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 04.08.09, 21:29 Wygląda przerażająco? Wygląda o wiele lepiej niż RUDY Magik z Gdańska, bez operacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.centertel.pl 04.08.09, 22:05 trochę botoksu nad prawe oko i będzie jak ta lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poti Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.chello.pl 04.08.09, 22:31 szył to chyba szewczyk dratewka a nie lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.tktelekom.pl 05.08.09, 00:59 FEllipe wracaj do zdrowia czekam na twoj wyscig bede ci kibicowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.chello.pl 05.08.09, 01:19 ujawnili zdjęcia Masy? a podobno był objęty programem ochrony świadków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.lodz.mm.pl 05.08.09, 01:23 Znacznie lepiej wyglada po tym wypadku niz Kaczynscy czy Brudzinski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmil Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: 194.72.81.* 05.08.09, 04:13 jedno oko na Maroko Odpowiedz Link Zgłoś
ou811 Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 05.08.09, 07:29 Dobrze wygląda - jak na to co się stało i w jakim był stanie to wygląda naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastyk Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 08:09 Zszyli mu to tragicznie, będzie miał szpecącą bliznę. Ratowanie życia nie ma nic do rzeczy - przecież szyje się już po operacji a nie przed, można było to poprawić następnego dnia nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: 195.42.249.* 05.08.09, 08:30 przez wasze durne komentarze Massa zrezygnuje ze startów w F1! jak stara pomarszczona idiotka Świeniewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt8 Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.piotrkow.pilicka.pl 05.08.09, 08:34 ***********************************************************************************************"Razem to jest możliwe" - wpisz ten fragment w wyszukiwarce i dołącz do Nas*********** *********************************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uler Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:50 hehe przypomina trochę quasimodo ;) Odpowiedz Link Zgłoś