Dodaj do ulubionych

Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha

IP: *.chello.pl 04.08.09, 15:53
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • overforty Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 04.08.09, 16:39
      Bez przesady. Ja po operacji plastycznej wyglądałam gorzej.
    • Gość: spaced Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.spray.net.pl 04.08.09, 17:01
      Experto masz 2 kierowców łysiejacych na ilu? Zobacz ilu kolarzy/snowboardzistów/mx-owców jest łysa? Teoretycy internetowi.
    • Gość: kelvin Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.chello.pl 04.08.09, 17:37
      Gdy ja miałem wypadek, a konkretnie potrącił mnie samochód wyglądałem 100 razy gorzej
    • Gość: k. Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 17:41
      Autor artykułu nie widział chyba przerażającego widoku. Codziennie na ulicy widuję duuużo straszniejsze twarze...
    • Gość: MIS Re: Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 18:24
      Massa wcale źle nie wygląda. No ale tytuł musi być mocny, żeby na niego kliknąć, nie?!
    • Gość: bx Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 18:26
      przerażający to ja mialem ryj jak sie wyglebilem na rowerze z 3m...taka ladna buźke to tylko pozazdroscic:P
    • yanfhowah Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 04.08.09, 19:38
      PRZERAZAJACO WYGLADA ?,,raczej widze u s m i e c h n i e t y,,,przerazajace sa raczej pomysly autora na nadawanie tytulu do artykulu
    • Gość: Łysy Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.cust.tele2.pl 04.08.09, 19:46
      Widok straszny nie jest ale myśl o szybkim powrocie na tor jest rzeczywiście przerażająca. Ten gość ma różne dwie połowy głowy a lewe oko do prawego ma się jak maluch do ferrari. Ciekawe jakie wyniki miałby w gabinecie okulistycznym?
    • Gość: pm Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.08.09, 20:04
      powinien udać sie do McNamara/Troy ...
    • Gość: jjjoo Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 20:17
      oko z lewej jest szklane :)
    • Gość: Gość Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.popp.net 04.08.09, 20:58
      Raczej sie w Budapeszcie nie pieprzyli zeby mu to ladnie zaszyc. ...
    • Gość: re: gość Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:02
      Nom, za bardzo zajęci byli ratowaniem mu życia. Może następnym razem się bardziej postarają ;)
    • nobull Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 04.08.09, 21:29
      Wygląda przerażająco?

Wygląda o wiele lepiej niż RUDY Magik z Gdańska, bez operacji!

• Gość: qwerty Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.centertel.pl 04.08.09, 22:05
      trochę botoksu nad prawe oko i będzie jak ta lala
    • Gość: poti Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.chello.pl 04.08.09, 22:31
      szył to chyba szewczyk dratewka a nie lekarz
    • Gość: gosc Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.tktelekom.pl 05.08.09, 00:59
      FEllipe wracaj do zdrowia czekam na twoj wyscig bede ci kibicowal
    • Gość: KLM Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.chello.pl 05.08.09, 01:19
      ujawnili zdjęcia Masy? a podobno był objęty programem ochrony świadków...
    • Gość: qba Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.lodz.mm.pl 05.08.09, 01:23
      Znacznie lepiej wyglada po tym wypadku niz Kaczynscy czy Brudzinski.
    • Gość: kmil Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: 194.72.81.* 05.08.09, 04:13
      jedno oko na Maroko
    • ou811 Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha 05.08.09, 07:29
      Dobrze wygląda - jak na to co się stało i w jakim był stanie to wygląda naprawdę dobrze.
    • Gość: Plastyk Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 08:09
      Zszyli mu to tragicznie, będzie miał szpecącą bliznę.
      Ratowanie życia nie ma nic do rzeczy - przecież szyje się już po operacji a nie przed, można było to poprawić następnego dnia nawet
    • Gość: najaremo Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: 195.42.249.* 05.08.09, 08:30
      przez wasze durne komentarze Massa zrezygnuje ze startów w F1! jak stara pomarszczona idiotka Świeniewicz
    • Gość: tt8 Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.piotrkow.pilicka.pl 05.08.09, 08:34
      ***********************************************************************************************"Razem to jest możliwe" - wpisz ten fragment w wyszukiwarce i dołącz do Nas***********
      ***********************************************************************************************
    • Gość: uler Massa wygląda przerażająco, ale się uśmiecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:50
      hehe przypomina trochę quasimodo ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka