isd 24.08.09, 14:14 Jak zwykle podsumowania świetnie, ale wg mnie trochę za krótkie. Mam na myśli to, że przydałoby się też podsumować każdy mecz z osobna równie ciętym piórem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soren "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kolejki Ekstraklasy 24.08.09, 14:20 Do Badziewsko to Trałka zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: 89.231.149.* 24.08.09, 15:03 Nom Trałka, to piach. Znów wychodzi kunszt trenerski Leo - Pazdan, Zahorski, Trałka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: 89.231.149.* 24.08.09, 15:07 a i jak sie zapisać do ligi prywatnej WL ? bo kod jest, ale nie wiem co z nim uczynić, gdzie go trzeba wklepać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryzy Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.08.09, 15:07 Chyba jednak wolalem jak Poligon byl w wersji: Mecz - opis, a nie forma aktualna: sedziowie trenerzy itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragnus Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.08.09, 16:01 ee ale gorzej bronił od Vazgeca nawet Kasprzik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cerber Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: *.adsl.alicedsl.de 24.08.09, 16:17 Ja chcę Jedenastkę Kolejki! Odpowiedz Link Zgłoś
soren Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol 24.08.09, 16:49 przecież masz: KS Szacuneczek (czyli jedenastka kolejki) Andrzej Bledzewski (Arka Gdynia) - Arkadiusz Mysona (Lechia Gdańsk), Łukasz Kowalski (Arka Gdynia), Kamil Glik (Piast Gliwice) - Marcin Kaczmarek (Lechia Gdańsk), Marko Bajić (Lechia Gdańsk), Marek Bażik (Polonia Bytom), Marcin Wodecki (Odra Wodzisław), Dariusz Pawlusiński (Cracovia) - Radosław Matusiak (Cracovia), Daniel Iwan (Piast Gliwice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukausa Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: *.dhcp.fdul.wi.charter.com 24.08.09, 17:07 ja tez bym prosil zeby opisywac kazdy mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
white.halfoat Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol 24.08.09, 17:40 Co do Probierza, mam inną teorię. Nie jest to jego zasługa a PZPN-u. Możnaby zrobić filmik na temat decyzji WD. W konwencji "Przed" i "Po". Proponuję od następnego sezonu wszystkim wlepić -20 i zagrozić wpuszczaniem z I ligi na ich miejsce, jeśli wynik będą miały kiepski. A jak się dostaną jakieś straszne drużyny z tej I ligi, to się je spowrotem wyrzuci. Zmienimy regulamin. Praca pod presją to dobra praca. No może tylko na Piasta Gliwice by się nic nie znalazło. Ale akurat gnębienie tego klubu teraz byłoby niepedagogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbertoEEEE Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: *.ntlworld.ie 24.08.09, 20:44 szacuneczek za Jorge z Burgos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: *.c196.msk.pl 25.08.09, 12:11 Zabijmy ich wszystkich i ucieknijmy razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cibor Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 12:12 Szanowny redaktorze, chciałbym wspomnieć, że we wrześniu 80. urodziny obchodzi klub o malowniczej nazwie Cyklon Rogoźnik występujący w Sosnowieckiej A-klasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.kalwa Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie IV kol 27.08.09, 14:07 => isd, lukausa Jeśli się nie mylę, cięte i rewolwerowe podsumowania robi Jacek Sarzało na Ligoblogu. Nie wiem, czy jest sens mnożyć byty.... Ale "never say never", może jeśli "Poligon" przetrwa do rundy wiosennej znowu poeksperymentujemy z formą. =>... > a i jak sie zapisać do ligi prywatnej WL ? bo kod jest, > ale nie wiem co z nim uczynić, gdzie go trzeba wklepać Się wchodzi na wygrajligę.pl. Się zakłada drużynę (jeśli się jeszcze nie ma). Jeśli się drużynę ma, się szuka w lewym bocznym menu pozycji "Twoje ligi". Się klika na tej pozycji. Się widzi podstawowe dane swojego klubu, napis "wpisz kod dostępu do ligi..." i zielone okienko. Się wpisuje kod w zielone okienko. Się klika na przycisk "Wczytaj kod". I się jest w lidze. Znaczy, chyba się jest. => Ryzy > Chyba jednak wolalem jak Poligon byl w wersji: Mecz - opis, a nie > forma aktualna: sedziowie trenerzy itd... A było tak kiedykolwiek? Bo sobie nie przypominam (a przecież jestem autorem :-)) => Cibor Tylko nie "redaktorze", dobrze? :-) Jeśli Cyklon będzie miał szczęście i urodziny wypadną w poniedziałek to też dostanie specjalne życzenia. A jeśli nie... No to będzie jak z Iskierką Śmierdnica, która 15-lecie obchodziła 4 sierpnia i też mnie strasznie korciło, ale cóż - to był wtorek :-) Zresztą, wszystkim klubom życzę dobrze, bez względu na datę. Odpowiedz Link Zgłoś