Gość: MistrzBo IP: *.wns.uni.wroc.pl 19.10.04, 12:17 Szak atak!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Picasso Re: Shaq attack!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:50 Nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
arturs15 I tak mu nie będę kibicował 19.10.04, 16:36 To jest właśnie ta zła strona profesjonalnego sportu. Jestem kibicem LAL i przez lata trzymałem za gościa kciuki. Trochę dziwnie teraz będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo1713 Shaq back to LA IP: *.aster.pl 19.10.04, 16:50 To tak jak ja też zawsze byłem za LA i za Shaquillem a teraz tak jakoś nie widze go w Miami :/ ale mimo to nadal LA będzie miszczem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hc Re: Shaq back to LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:09 Popieram- jako fan Lakers. Zobaczymy jak Shaq poradzi sobie w Heat. Zle mu nie zycze- w koncu 3 to dzieki niemu byly te 3 tytuly (a takze dzieki Kobiemu, Philowi no i paru innym;)), ale... A tak na marginesie- to byl wlasciwy czas w LA na odswiezenie druzyny. Moze sukcesy nie przyjda od razu, ale... Odpowiedz Link Zgłoś