Gość: gość IP: *.ngm.net.pl 08.10.11, 14:56 komentarz jak zwykle w tv subiektywny, mazurchucha na swoje pączusie- to jest cieżkie na dłuższa mete Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rany... PlusLiga. Mecz na szczycie. Skra gra z Zaksą [N... IP: *.r.kbt.pl 08.10.11, 15:21 Rouzier jest francuzem nie holendrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: PlusLiga. Mecz na szczycie. Skra gra z Zaksą IP: *.profnet.com.pl 08.10.11, 15:35 Błędy na tym portal mnie dobijają. Najpierw Rouzier był Holendrem, a teraz Czarnowski jest Czarnockim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''k PlusLiga. Mecz na szczycie. Skra gra z Zaksą [N... IP: *.internetia.net.pl 08.10.11, 15:36 Trzeba lać Skrę/ Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: PlusLiga. Mecz na szczycie. Skra gra z Zaksą 08.10.11, 16:13 Pozamiatane. To początek końca pasożyta polskiej siatkówki. Teraz czekamy na komentarz Bińczyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: PlusLiga. Mecz na szczycie. Skra gra z Zaksą IP: *.aster.pl 08.10.11, 16:17 Yes! Yes! Yes! Jaki jestem szczęśliwy! Wlazła, Winiarska, Plińska et consortes,, przez was znienawidziłem Skrę jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek PlusLiga. Mecz na szczycie. Skra gra z Zaksą [N... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 08.10.11, 16:16 Fajnie jakby ktos inny zdobyl mistrza bo to staje sie nudne coroczne wygrywanie Skry. Moze lepiej niech Belchatow skupi sie na LM to wyjdzie im na zdrowie. Watpie, ze bycie Mistrzem Polski co roku jeszcze cieszy prezesa Piechockiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przestało mnie krę 35 obcych gra w nsazej lidze.Przestalo mnie kręcić IP: *.eia.pl 08.10.11, 16:20 35 obcych gra w naszej lidze. Przestało mnie kręcić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 16:22 Nikt nie przyćmił KURKA! Bartek ma problem z kolanem, to wiele zmienia! Wyluzujcie z aplauzem, owszem Francuz zagrał super, ale to nie waży sie , kto lepszy, gdy jeden odważnik uszkodzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 16:38 Skoro ma problem z kolanem to po co wychodzi na boisko? Nikt nie ryzykuje pogłębienia kontuzji na początku sezonu więc nie tłumacz skry, która była dzisiaj po prostu o klasę niższa. Zaksa też nie grała najmocniejszym składem więc siły były porównywalne, zadecydowała dyspozycja dnia, chęć zwycięstwa i wola walki. Skra myśli że skoro mają mistrza to w każdym meczu przeciwnik ściągnie przed nimi spodnie i da się lać, a tu się pomylili bo już w pierwszej kolejce mieli ciężką przeprawę.. Nie krytykujcie albo brońcie na siłę tylko popatrzcie obiektywnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trool Re: PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.11, 17:33 Tylko, że to Nawrocki decyduje o tym, kto wchodzi na boisko, a skoro ustawił kurka to musiał on po prostu wejść. To takie trudne do zrozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 18:01 Tylko że zawodnik może odmówić i akurat Nawrocki to pionek w całej układance skry więc bezsensowne to jest tłumaczenie.. jeśli nie ma zgody lekarza to trener nie zmusi nikogo do gry, a skoro Kurek mógł grać, to znaczy że był zdrowy i przygotowany. Kto przy zdrowym rozsądku stawia kontuzjowanego zawodnika w pierwszym składzie mając na ławce innych, może słabszych ale rządnych gry i zdrowych? Skra przegrała bo nic nie pokazała w tym meczu ale oczywiście skończy się na tym że nie byli w pełnym składzie albo że piłka miała za mało powietrza czy kamery źle sędziom pokazywały.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 16:23 Rouzier nie jest holendrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak mam Re: PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 16:59 jeżeli gostek kryjący się pod literkami "km" twierdzi że Rouzier jest Holendrem to jest i koniec dyskusji . Wszyscy powinni się z tym pogodzić a w pierwszej kolejności sam Rouzier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 16:25 Ciekawe od kiedy Rouzier jest holendrem:)) Gratulacje dla ZAKSY !!! Czas na powrót Mistrza Polski do Kędzierzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: 151.84.104.* 08.10.11, 16:27 Panie Bińczyk, powiedz Pan coś? Co się stało? Koniec skry? A propos, Rouzier jest reprezentantem Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flo PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 16:30 ROUZIER JEST FRANCUZEM! Ignoranci ze sport.pl daja czadu dalej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan grabek PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 16:37 Czy ta relacje pisali jacys studenci???? otoz drodzy praktykanci: po pierwsze Rouzier nie jest reprezentantem Holandii tylko Francji, a po drugie nie grali tam pilkarze, tylko siatkarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa_222 PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... 08.10.11, 16:40 Oj, z tym zawojowaniem Europy przez Skrę Bełchatów to chyba przesadyzm! Gładkie, bezdyskusyjne 0:3 na swoich śmieciach z Zaksą to klęska. A poziom gry? Może trener Jacek Nawrocki da głos: co dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DenisKK PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.tktelekom.pl 08.10.11, 16:52 Rouzier to przecież Francuz. ;P Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Niemiec PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.11, 16:53 Antonin Rouzier to Francuz a nie Holender. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casper PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.borszcz.pl 08.10.11, 17:00 Holender Rouzier ?? Chyba jakaś pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak mam 7:10...Rouzier zablokowany przez Kaźmierczaka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 17:04 To bardzo interesujące szczególnie jesli się wie że obaj grają w tej samej druzynie. Zaraz jebnę ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rino789 PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 17:10 Rouzier to francuz, a nie holender;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba znafca PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 17:12 ...przecież Rouzier jest francuzem - kto to pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 17:17 Ponieważ chyba nikt tego przede mną nie wyłapał, zwrócę uwagę na pewien błąd. Rouzier to przecież Francuz, a nie Holender. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 17:21 Mistrzowski komentarz;) Uśmiałam się jak go przeczytałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volleymaster ZAKSA vs Skra IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.11, 17:24 Przyczyn dzisiejszej porażki Skry było wiele:pierwsza z nich chyba najbardziej rzucająca się w oczy to gra Falaski.Grał dzisiaj tak jakby dopiero doszedł do tej ekipy,zero zgrania,brak precyzji i dużo prostych błędów.Woicki nie był w stanie podnieść poziomu gry,a nawet jeśli trochę lepiej rozgrywał robił dużą dziurę w bloku.Przyczyna nr dwa to słabe przyjęcie.Kurek z Cupkoviciem nie powinni grać razem.Brak Winiarskiego rzucał się w oczy.Nie mieli kogo wystawić aby zabezpieczyć przyjęcie nie osłabiając ataku.Jeśli chodzi o atak to Kurek aktualnie nie jest w najlepszej dyspozycji,a Cupkovic nie pokazał nic specjalnego,myślę ,że przez psychikę.Zaksa ma Pawła Zagumnego,który gubił blok i czyścił siatkę atakującym,a przy słabej grze Falaski robiło to dużą różnicę i przewagę Kędzierzyna.Kolejny atut Zaksy to Rouzier.Zagrał dobrze w ataku(choć duża w tym była zasługa Zagumnego)i jeszcze dołożył mocną zagrywkę.Reszta zawodników Zaksy również trzymała poziom,słabszy mecz dzisiaj zagrał chyba tylko Ruciak.Jeśli Falaska odbuduje formę to gra bełchatowian powinna wyglądać o wiele lepiej,choć uważam ,że powinni zmienić rozgrywającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee_sb PlusLiga. Zaksa wygrywa 3:0 ze Skrą! Rouzier pr... IP: *.play-internet.pl 09.10.11, 21:36 Ej, przystopujcie wszyscy. Za kogo wy się uważacie żeby w taki sposób oceniać Skrę. Drużyna jak każda inna, chyba skoro gra w Pluslidze z innymi drużynami, nie jest jakimś robotem, czy kimś specjalnym. Kolejne mistrzowskie tytuły świadczą o jej profesjonalizmie, chyba, że tego brakuje pozostałym. To jest sport, zawsze pełen zwrotów akcji. W siatkówce jest wygrany lub przegrany, nie ma remisu. Tym razem wygrała Zaksa , no i co w tym dziwnego, w końcu to wicemistrz, więc jakiś poziom musi prezentować. To, że Skra miała jakiś problem chyba nie oznacza, że należy ją skreślać. Sory , ale chyba jesteście debilami skoro tak wspaniałą drużynę skreślacie, po jednym słabym występie. I wy nazywacie siebie kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś