Gość: fanatyczka IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:18 on jest taki sexi i tak fajnie gra a przy okazji: czy do 17 punktów Seby w meczu z BRA (3:0) wliczało się ataki po któych blok brazylii wychodził w aut??? pozdr. AISA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betty Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.makolab.pl 20.07.02, 12:33 No, moja droga jest jeszcze boski NOWAK!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego 20.07.02, 20:37 nie macie wiekszych zmartwien? a swoja droga mam odmienne gusta... zresta wszyscy ujda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyczka Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:05 fakt, wszyscy są ładni, ale Seba the Best a Nowak ślicznie wyglądał z dzidziusiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Kocham Mostostal IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:49 Ponizszy tekst, który wczesniej umiesciłem jako zart na innym forum dedykuję takim własnie kibickom-kretynkom. Okazuje sie ze jestescie jescze zabawniejsze: "Kocham Mostostal oni są po prostu wspaniali.Znam ich poniewaz czesto oglądam transmisje w telewizji. Raz przejeżdżałam przez Kędzierzyn na ślub i nie miałam czasu objerzec meczu na żywo (moze następnym razem?) Moim ulubionym graczem jest oczywiscie Marcin Prus jednakze zamierzam bardziej lubic Sebastiana (podobno lepiej gra i jest droższy) Oni są po prostu ,najlepsi na swiecie.Razem z moimi przyjaciółkami często ogladamy stare mecze na video, cześć z nich kiedys kibicowała Stilonowi (z wzgledu na Sebastiana) ale teraz Gorzów jest nudny. Ja tez ostatnio trochę kibicowałam pikarzom (och jaki Arek Bąk jest przystojny), ale przegrali i juz ich nie lubie. Mam koszulki Mostostalu , a jedna z moich przyjaciółek ma nawet koszulkę Papke (niestety nie rozumie ona zasady podwojnej krótkiej) Słyszalam kiedys o zespole z Czestochowy i nie rozumiem tamtejszych kibiców: jak mozna kibicowac klubowi który przegrywa?? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: Kocham Mostostal IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 19:57 Och dude!!!!!!!-ja to uważam ,że Marcin Prus ma najpiękniejsze nogi na świecie i tylko i wyłącznie z tego powodu oglądam siatkówkę............W tym sporcie nic nie liczy się tak ,jak uroda zawodników.................No i rzeczywiście nie rozumiem,naprawdę NIE MOGĘ TEGO POJĄĆ MOIM FANATYCZNYM ROZUMEM,jak ty możesz kibicowac tej nieszczęsnej Galaxii,która CIĄGLE przegrywa,gdzie Ty masz rozum chłopie-tam nikt nie ma takich nóg,jak Marcin Prus i nikt nie jest tak... SEXI...jak Sebastian Świderski.........(i tak nie złapia ironii,co nie???,jak cos to się poobrażają) Dlelka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Kocham Mostostal IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 01.09.02, 16:39 czy mi sie wydaje czy to jest ten tekst z Forum Sportboard ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:47 Tak wyglądaja zachwyty fanek siatkarzy naszej reprezentacji???Chyba musze zacząć się szkolic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 21:09 Ja mam jeszcze 2 fajne teksty z Łodzi,ale obawiam się,że jeden z nich padł z ust powyższej "fanatyczki".Jak ktoś chce-prześlę mailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 22:09 "Analiza zachowania nastolatek "kibicujących" rep. i Chemikówi" To byłby dobry temat na pracę dyplomową tylko nie wiem z czego: psychologii czy psychiatrii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 11:19 "Oszołomstwo i fanatyzm-problemy współczesnych fanek siatkówki-analiza powierzchowna,tak jak ich znajomość zasad gry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 14:06 Dobre,dobre czym dłuższy tyttuł tym bardziej zadowolony promotor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 19:27 Mi zawsze chciało się smiać z pytań zadawanych zawodnikom na hodze:"A dziewczynę masz???????","A jakie lubisz słodycze????","A jakiej słuchasz muzyki???" i wszystkie te pytania z mocnymi nackami jakis rozwrzeszczanych panienek rzucajacych na meczach stanikami,hehe(no tyle dobrze,że jeszcze na to nie wpadły)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 19:32 A kit!Najwyżej się poobrażają!Pierwszy tekst w tłumie ludzi czekajacych na autograf(ja tez tam byłam,przyznaję się bez bicia,ale się nie szarpałam i nie piszczałam;-D):"Och Boze!-SZCZERBANIUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!Jak już będę w tym klubie to mu się na szyję rzucę",drugi,gdy już wszyscy wychodzili z hali i miały odjeżdżać autobusy obu reprezentacji:"SEBASIAAAAAN!!!!!!!!!!My się znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!Widziałeś mnie 3 razy!!!!! (buahahahahaha)SEBASTIAAAAAAN!!!!!!Ja cię znam ,ty mnie też!!!!!!!!!!!"... Cóż...nic tylko oczy przecierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 22:03 Prawdę powiedziawszy chciałbym poznać przyczyny tego niezwykłego fenomemu:fascynacji nastolatek graczami siatkarskimi. Przciez to jest niespotykane w innych dyscyplinach (no moze oprocz niemieckich skoczków).Co wiecej tu niechodzi tylko o Polskę! Nie wiem czy zauwazylas ale podczas meczów w Brazylii 90% publiki to byly kobiety!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeagentka Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 25.07.02, 12:16 Nie ma chyba nic w tym zlego ze tyle publiki stanowia kobiety tyle ze osoby ktore patrza tylko na wyglad zawodnikow i nie wiedza nic o siace to sorki ale chodz to wolny kraj to szkoda zajmowac miejsc w hali bo dla prawdziwego kibica moze zabraknac juz miejsca .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 12:39 Tak,zauważyłam i żeby było ciekawiej niektóre solidnie zawyżały przecietny wiek,tv pokazywała często takie wypacykowane 50 letnie kolosy... Mam jeszcze jeden tekst z Łodzi,ale część będzie napisana fonetycznie,bo nie znam tego języka:Marcus Milinkovic rozdaje po meczu autografy,mija jakieś 10 minut i sama się nie dziwię,dlaczego chce juz iść.Jakaś dziewczyna drze się za nim,żeby się zatrzymał,bo ona jeszcze zdjęcie chce,ale on nadal kieruje się w stronę wyjścia.Spanikowana odejściem idola fanka rzuca się na puste stoliki dla prasy i dzrze sie do niego:"MARCUUUS!Wait,please.Autograph,photo please!!!! Marcus!!!(UWAGA UWAGA)"te kiero,mi amor"!!!!!!!!!!!!Mnie wmurowało,ale Milinkovic wreszcie do niej z tego co pamiętam podeszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 01.09.02, 16:42 Mowcie co chcecie ale jednak na mecze pilki noznej albo kosza nie przychodzi tyle kobiet ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniela Mam nowość IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 20:02 Wczorajszy przegląd sportowy:"My tylko chcemy dołączyć sie do gratulacji dla polskich siatkarzy.Oni po prostu muszą dać sie kochać",pod czym podpisały się 2 panny z Radomia.Piękne,nie powiem...A jak za serducho chwyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyczka Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:06 cieszy mnie,ze moj temat ma takie wzięcie, ale pytam Was: dlaczego obrażacie mnie i rzeszę podobnych mi fanek??? przeciesz to ze nie znamy zasad gry, nie dyskwalifikuje nas jako potencjalnych obserwatorek widowiska, jakim z pewnością jest mecz naszej reprezentacji ja wogle bylam na jednym meczu naszej reprezy i żadnym stanikiem nie rzucałam (ale jakby Seba chciał na pamiątkę, to spoko) Pozdrawiam, a przy okazji - nie doczekałam się odpowiedzi na pytanie, czy zawodnikowi zaliczają się punkty po jegto atakach, które od rąk bloku wychodzą w AUT??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.chello.pl 29.09.02, 13:11 Gość portalu: fanatyczka napisał(a): >> Pozdrawiam, a przy okazji - nie doczekałam się odpowiedzi na pytanie, czy > zawodnikowi zaliczają się punkty po jegto atakach, które od rąk bloku wychodzą > w AUT??? Oczywiscie ze tak. Wiem bo gram zawodowo w siatkówke w Serie B pierwszej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.chello.pl 29.09.02, 13:08 To straszny brzydal i wcale nie gra dobrze. Cały czas symuluje kontuzje. Odpowiedz Link Zgłoś
python-skowronek Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego 29.09.02, 15:39 Jestem chyba jedynym facetem, który wszedł w ten temat. Ale nie, nie dlatego, że hm... SEBA mi się podoba!!! Ja jestem kibicem siatkówki i interesuje mnie gra zawodników, a nie to jak oni wyglądają, czy są piękni i inne ćmoje-boje!!! Swoją drogą kibicuję też kobiecej siatce i nie interesuje mnie wygląd zawodniczek, mimo że są bardziej wyrozbierane niż panowie. Dziewczyny, dajcie spokój i zejdźcie na ziemię, bo to mi przypomina wielkie "miłości" do Leonarda DiCaprio, albo chłopaków z Kelly Falmily i BSB! Poza tym to jest forum sportowe, a wy poruszacie tematy typowe dla "romantiki"... Pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś