Dodaj do ulubionych

nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego

IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:18
on jest taki sexi i tak fajnie gra
a przy okazji: czy do 17 punktów Seby w meczu z BRA (3:0) wliczało się ataki
po któych blok brazylii wychodził w aut???
pozdr.
AISA
Obserwuj wątek
    • Gość: betty Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.makolab.pl 20.07.02, 12:33
      No, moja droga jest jeszcze boski NOWAK!!
    • anka9009 Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego 20.07.02, 20:37
      nie macie wiekszych zmartwien?
      a swoja droga mam odmienne gusta... zresta wszyscy ujda...
      • Gość: fanatyczka Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:05
        fakt, wszyscy są ładni, ale Seba the Best
        a Nowak ślicznie wyglądał z dzidziusiem
        pozdrawiam
        • Gość: thedude Kocham Mostostal IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:49
          Ponizszy tekst, który wczesniej umiesciłem jako zart na innym forum dedykuję
          takim własnie kibickom-kretynkom. Okazuje sie ze jestescie jescze zabawniejsze:

"Kocham Mostostal oni są po prostu wspaniali.Znam ich poniewaz
          czesto oglądam transmisje w telewizji. Raz przejeżdżałam przez
          Kędzierzyn na ślub i nie miałam czasu objerzec meczu na żywo
          (moze następnym razem?)
          Moim ulubionym graczem jest oczywiscie Marcin Prus jednakze zamierzam
          bardziej lubic Sebastiana (podobno lepiej gra i jest droższy)
          Oni są po prostu ,najlepsi na swiecie.Razem z moimi przyjaciółkami
          często ogladamy stare mecze na video, cześć z nich kiedys kibicowała
          Stilonowi (z wzgledu na Sebastiana) ale teraz Gorzów jest nudny.
          Ja tez ostatnio trochę kibicowałam pikarzom (och jaki Arek Bąk jest
          przystojny), ale
          przegrali i juz ich nie lubie.
          Mam koszulki Mostostalu , a jedna z moich przyjaciółek ma nawet
          koszulkę Papke (niestety nie rozumie ona zasady podwojnej krótkiej)
          Słyszalam kiedys o zespole z Czestochowy i nie rozumiem tamtejszych kibiców:
          jak mozna kibicowac klubowi który przegrywa?? "
          • Gość: Daniela Re: Kocham Mostostal IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 19:57
            Och dude!!!!!!!-ja to uważam ,że Marcin Prus ma najpiękniejsze nogi na świecie
            i tylko i wyłącznie z tego powodu oglądam siatkówkę............W tym sporcie
            nic nie liczy się tak ,jak uroda zawodników.................No i rzeczywiście
            nie rozumiem,naprawdę NIE MOGĘ TEGO POJĄĆ MOIM FANATYCZNYM ROZUMEM,jak ty
            możesz kibicowac tej nieszczęsnej Galaxii,która CIĄGLE przegrywa,gdzie Ty masz
            rozum chłopie-tam nikt nie ma takich nóg,jak Marcin Prus i nikt nie jest tak...
            SEXI...jak Sebastian Świderski.........(i tak nie złapia ironii,co nie???,jak
            cos to się poobrażają)
            Dlelka@interia.pl
          • Gość: krakuska Re: Kocham Mostostal IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 01.09.02, 16:39
            czy mi sie wydaje czy to jest ten tekst z Forum Sportboard ???
    • Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:47
      Tak wyglądaja zachwyty fanek siatkarzy naszej reprezentacji???Chyba musze
      zacząć się szkolic...
      • Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 21:09
        Ja mam jeszcze 2 fajne teksty z Łodzi,ale obawiam się,że jeden z nich padł z
        ust powyższej "fanatyczki".Jak ktoś chce-prześlę mailem
        • Gość: thedude Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 22:09
          "Analiza zachowania nastolatek "kibicujących" rep. i Chemikówi" To byłby dobry
          temat na pracę dyplomową tylko nie wiem z czego: psychologii czy psychiatrii..
          • Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 11:19
            "Oszołomstwo i fanatyzm-problemy współczesnych fanek siatkówki-analiza
            powierzchowna,tak jak ich znajomość zasad gry"
            • Gość: thedude Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 14:06
              Dobre,dobre czym dłuższy tyttuł tym bardziej zadowolony promotor!
              • Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 19:27
                Mi zawsze chciało się smiać z pytań zadawanych zawodnikom na hodze:"A
                dziewczynę masz???????","A jakie lubisz słodycze????","A jakiej słuchasz
                muzyki???" i wszystkie te pytania z mocnymi nackami jakis rozwrzeszczanych
                panienek rzucajacych na meczach stanikami,hehe(no tyle dobrze,że jeszcze na to
                nie wpadły)...
              • Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 19:32
                A kit!Najwyżej się poobrażają!Pierwszy tekst w tłumie ludzi czekajacych na
                autograf(ja tez tam byłam,przyznaję się bez bicia,ale się nie szarpałam i nie
                piszczałam;-D):"Och Boze!-SZCZERBANIUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!Jak już będę w tym
                klubie to mu się na szyję rzucę",drugi,gdy już wszyscy wychodzili z hali i
                miały odjeżdżać autobusy obu reprezentacji:"SEBASIAAAAAN!!!!!!!!!!My się
                znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!Widziałeś mnie 3 razy!!!!!
                (buahahahahaha)SEBASTIAAAAAAN!!!!!!Ja cię znam ,ty mnie też!!!!!!!!!!!"...
                Cóż...nic tylko oczy przecierać...
                • Gość: thedude Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 22:03
                  Prawdę powiedziawszy chciałbym poznać przyczyny tego niezwykłego
                  fenomemu:fascynacji nastolatek graczami siatkarskimi. Przciez to jest
                  niespotykane w innych dyscyplinach (no moze oprocz niemieckich skoczków).Co
                  wiecej tu niechodzi tylko o Polskę! Nie wiem czy zauwazylas ale podczas meczów
                  w Brazylii 90% publiki to byly kobiety!!
                  • Gość: przeagentka Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 25.07.02, 12:16
                    Nie ma chyba nic w tym zlego ze tyle publiki stanowia kobiety tyle ze osoby
                    ktore patrza tylko na wyglad zawodnikow i nie wiedza nic o siace to sorki ale
                    chodz to wolny kraj to szkoda zajmowac miejsc w hali bo dla prawdziwego kibica
                    moze zabraknac juz miejsca ....
                  • Gość: Daniela Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 12:39
                    Tak,zauważyłam i żeby było ciekawiej niektóre solidnie zawyżały przecietny
                    wiek,tv pokazywała często takie wypacykowane 50 letnie kolosy...
                    Mam jeszcze jeden tekst z Łodzi,ale część będzie napisana fonetycznie,bo nie
                    znam tego języka:Marcus Milinkovic rozdaje po meczu autografy,mija jakieś 10
                    minut i sama się nie dziwię,dlaczego chce juz iść.Jakaś dziewczyna drze się za
                    nim,żeby się zatrzymał,bo ona jeszcze zdjęcie chce,ale on nadal kieruje się w
                    stronę wyjścia.Spanikowana odejściem idola fanka rzuca się na puste stoliki dla
                    prasy i dzrze sie do niego:"MARCUUUS!Wait,please.Autograph,photo please!!!!
                    Marcus!!!(UWAGA UWAGA)"te kiero,mi amor"!!!!!!!!!!!!Mnie wmurowało,ale
                    Milinkovic wreszcie do niej z tego co pamiętam podeszedł...
        • Gość: krakuska Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.compower.pl / 192.168.2.* 01.09.02, 16:42
          Mowcie co chcecie ale jednak na mecze pilki noznej albo kosza nie przychodzi
          tyle kobiet ...
    • Gość: Daniela Mam nowość IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 20:02
      Wczorajszy przegląd sportowy:"My tylko chcemy dołączyć sie do gratulacji dla
      polskich siatkarzy.Oni po prostu muszą dać sie kochać",pod czym podpisały się 2
      panny z Radomia.Piękne,nie powiem...A jak za serducho chwyta...
    • Gość: fanatyczka Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:06
      cieszy mnie,ze moj temat ma takie wzięcie, ale pytam Was:
      dlaczego obrażacie mnie i rzeszę podobnych mi fanek???
      przeciesz to ze nie znamy zasad gry, nie dyskwalifikuje nas jako potencjalnych
      obserwatorek widowiska, jakim z pewnością jest mecz naszej reprezentacji
      ja wogle bylam na jednym meczu naszej reprezy i żadnym stanikiem nie rzucałam
      (ale jakby Seba chciał na pamiątkę, to spoko)
      Pozdrawiam, a przy okazji - nie doczekałam się odpowiedzi na pytanie, czy
      zawodnikowi zaliczają się punkty po jegto atakach, które od rąk bloku wychodzą
      w AUT???
      • Gość: Klaudia Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.chello.pl 29.09.02, 13:11
        Gość portalu: fanatyczka napisał(a):

>> Pozdrawiam, a przy okazji - nie doczekałam się odpowiedzi na pytanie, czy
        > zawodnikowi zaliczają się punkty po jegto atakach, które od rąk bloku
        wychodzą
        > w AUT???

Oczywiscie ze tak. Wiem bo gram zawodowo w siatkówke w Serie B pierwszej ligi.
    • Gość: Klaudia Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego IP: *.chello.pl 29.09.02, 13:08
      To straszny brzydal i wcale nie gra dobrze. Cały czas symuluje kontuzje.
    • python-skowronek Re: nie ma piękniejszego od Seby Świderskiego 29.09.02, 15:39
      Jestem chyba jedynym facetem, który wszedł w ten temat. Ale nie, nie dlatego,
      że hm... SEBA mi się podoba!!! Ja jestem kibicem siatkówki i interesuje mnie
      gra zawodników, a nie to jak oni wyglądają, czy są piękni i inne ćmoje-boje!!!
      Swoją drogą kibicuję też kobiecej siatce i nie interesuje mnie wygląd
      zawodniczek, mimo że są bardziej wyrozbierane niż panowie. Dziewczyny, dajcie
      spokój i zejdźcie na ziemię, bo to mi przypomina wielkie "miłości" do Leonarda
      DiCaprio, albo chłopaków z Kelly Falmily i BSB!
      Poza tym to jest forum sportowe, a wy poruszacie tematy typowe
      dla "romantiki"...
      Pozdrawiam serdecznie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka