Dodaj do ulubionych

Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarnogórę

IP: 62.111.139.* 24.06.05, 21:23
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: lepszy niz red no co za idiota to pisal IP: *.udn.pl 24.06.05, 21:29
      kto byl rozgrywajacym serbii jak nie nikola grbic? nie gral geric
      • Gość: kutach Re: no co za idiota to pisal IP: *.welnowiec.net 24.06.05, 21:34
        Mama nadzieje ze wreszcie Polacy jakis sukces odniosa.Kiedys sioe mowilo ze
        mlodzi najwyzszy zespol najardziej utalentowany.czas cos pokazac w swiecie.Sa na
        dobrej drodze.Hej Polonia!!!:)))
      • miniaturka_86 MECZ BYŁ SUPER! 24.06.05, 21:36
        a ci jak zwykle uwagi o artykule:] myślałam, że to forum o sporcie a nie o
        dziennikarskiej pracy;]
        CHŁOPCY GRALI WSPANIALE! TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRO!
        Respekt dla Wlazłego: świetne ataki, super serwis i blok: zatrzymać na
        pojedyńczym samego Miljkovica... "SIATKARZ KOMPLETNY" - poprowadził Polskę do
        zwycięstwa! Gratulacje Mariusz!
        • Gość: gagoo Re: MECZ BYŁ SUPER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:51
        • Gość: gagoo Re: MECZ BYŁ SUPER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:52
          Zgadzam sie absolutnie :)
          Super chlopcy zagrali :) A najpiekniejsze jest to, ze ja tam jutro bede!!!
          Juz wspolczuje mojemu gardlu ;-)
          pozdro dla wszystkich
    • Gość: kaszub kupa bledow w tym tekscie IP: *.infinity.net.pl 24.06.05, 21:35
      nikt nie sprawdza tego przed publikacja?!? a poza tym to ciesze sie z wygranej
      Polakow, BRAWO!! :-))
      • Gość: rozano Re: kadziewicz the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:39
        widzicie jak u ruskich go nauczono serwować? szans nie mieli biedne serbki.
        Dobrze że ten tuman gołaś siedział na ławie. Zagumny i wlazły beściaki. Hajda!
        • sgk Re: kadziewicz the best 24.06.05, 23:23
          Arkadiusz Gołaś jest kontuzjowany. Nabawił się tego już jakiś czas temu, stąd
          być może słabsza forma w ostatnich meczach. Nie ma tumanów w tej reprezentacji.
          Wojciech Grzyb go dobrze zastępuje, ale Arek na pewno jeszcze się przyda...
    • xk Heller sprawdził się jako komentator 24.06.05, 21:40
      A Dębowski to po swoich ostatnich wyczynach powinien odpocząć od komentarza
      dłuuuugo
      • Gość: amer Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.06.05, 22:06
        Najlepszy tandem komentatorów to Drzyzga i Swendrowski, ci co komentują PLS.
        Reszta do pięt im nie dorasta. A jak już komentuje Bała (tak jak dziś Brazylia -
        Korea) to trzeba wyłączyć głos. Gość nie odróznia komentowania meczu od felietonów.
        Mecz był super. Tylko dlaczego nie grał Bojovic? Jak jutro wyjdzie w szóstce, to
        może nie być tak dobrze jak dziś.
        • Gość: trejo. Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.rzeszow.mm.pl 24.06.05, 22:13
          Jak bedzie gral Bojovic,to nie zagra Miljkovic.Serbowie maja klopoty bogactwa
          na pozycji atakujacego,niestety dla nich na innych pozycjach,poza
          rozgrywajacym,maja duze problemy.
          • Gość: amer Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.06.05, 22:24
            Cześć trejo!
            Miło po tak długiej przerwie znów pogadać o siatce. Masz rację z tym l'embarasse
            de richesse ale pamietając ile nam krwi napsuł w Belgradzie Bojovic, to dziwię
            sie Travicy że nie wpuscił go na dłuzej. Ale, to jego problem.
            Chyba jednak coś sie zaczęło dziać w naszej reprezentacji. A jak jeszcze
            wyobrazić sobie grę tej drużyny ze Świderskim i Papkinem w dobrej formie, uuh!
            Pzdr
            • Gość: trejo Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.rzeszow.mm.pl 24.06.05, 23:07
              Mnie tez jest milo amer,ze cie znowu spotykam na tym forum.Mniej wiecej za
              miesiac bedziemy naprawde wiedziec co warta jest nasza reprezentacja.Ciesze,sie
              ze w moim rodzinnym miescie odbedzie sie turniej,ktory byc moze zadecyduje o
              przyszlosci meskiej siatkowki w wymiarze swiatowym.Ja jestem pelen nadziei.Po
              cichu nawet typuje taki rezultat:Polska i Bulgaria awansuja dalej,Rosja meczy
              sie w barazach.Pozdrowka rowniez.
              • Gość: yarre Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 09:56
                z przyjemnościa czytam głosy ludzi, którzy wypowiadając się o siatce, wiedzą, o
                czym piszą. L'embarasse Serbów bym sie nie przejmował, myślmy raczej o naszym,
                bo jeśli Wlazły utrzyma formę, papkin wróci do dawnej, to sami będziemy mieli
                podobne problemy.;)) Chyba to jednak lepsze, niż kłopot wręcz przeciwny. Przy
                obecnej ilości kontuzji we współczesnej siatkóce i aktualnych potwornych
                obciążeniach - lepiej mieć do czynienia z richesse, niż...
                pozdrawiam. Kłopot z bogactwem to w zasadzie głównie medialny problem treneró,
                gdyż w razie porażki wyciąga im się sprawę błędnego wyboru.
                (Juvenia Wrocław 1976-1978) :)))
        • sgk Re: Heller sprawdził się jako komentator 24.06.05, 23:29
          Zgadzam się: Swędrowski (tak się chyba pisze...) jako komentator i Drzyzga jako
          fachowiec robią swoją robotę bardzo dobrze. Świetnie się ogląda mecze z ich
          komentarzem, zarówno kobiet jak i mężczyzn (stąd "robią" mecze i dla Polsatu i
          dla Eurosportu). Niestety niedługo Drzyzga przestanie chyba pomagać w TV, bo
          będzie trenerem jakiejś drużyny z PLS...
          Ale Grzegorz Wagner jako specjalista dobrze się zapowiada.
          Byle nie Marcin Prus (chyba że zredukuje ilość wypowiadanych słów o jakieś 90%...)

Bojovic nie grał, bo jest nominalnie atakującym -> wygrać miejsce w składzie z
          Milijkoviciem nie jest prosto. Choć rzeczywiście dziwne, że Bojovic chociażby
          nie zmienił Milijkovicia, bo temu ostatniemu dziś nie szło (i DOBRZE!)
          • Gość: amer Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.unregistered.media-com.com.pl 25.06.05, 00:00
            Tak, Drzyzga został trenerem Mostostalu.
            Może jego miejsce przy Swędrowskim (masz rację, literówka...) mógłby zająć
            Witold Roman. Parę razy słyszałem jego komentarze i bardzo mi sie podobały.
            Dobrze by było, żeby standard transmisji z siatki, do jakiego nas przyzwyczaił
            Polsat Sport był utrzymany. Bo jest naprawdę dobry.
            Pzdr
          • Gość: yarre Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 10:04
            pełna zgoda w kwestii Prusa;)) A co do zmiennika Milinkovica, to moim zdaniem
            trener usiłował go ograć po długiej przerwie, a młodemu krótka przerwa raczej
            nie zaszkodzi. Zresztą gdyby Serbom potrzebne byłyby punkty do awansu, dam
            głowe, że milinkovic zagrzałby ławke i to zdrowo
    • Gość: hec2 Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:42
      Miód na serce
    • Gość: kibicka Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:52
      Mariusz Wlazły jest super i absolutnie najlepszy!!Dawno juz w Polsce nie bylo
      takiego wilekiego talentu!Tak nagle wyskoczyl w tym sezonie no:)
    • Gość: supersonic szkoda, ze Zdzislaw Ambroziak nie doczekal takiej IP: *.student.Princeton.EDU 24.06.05, 22:07
      gry Polakow...
      • aasiek Re: szkoda, ze Zdzislaw Ambroziak nie doczekal ta 24.06.05, 22:10
        Widział 3:0 z Brazylią, to też było ładne :)
        • Gość: yarre Re: szkoda, ze Zdzislaw Ambroziak nie doczekal ta IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 09:47
          Przyznam, że w potoku słów jakie płyną przy okazji szlifowania kadry (wreszcie
          ktoś to robi z sensem) brakowało mi takich słów, kolego, o Ambroziaku. To
          straszne, że tak zakochany w sicie facet, którego tak bardzo brakuje przy
          mikrofonie nie doczekał. A może "w górze" są przynajmniej retransmisje "z
          dołu"? Aż się prosi, (co wy na to?), żeby ktoś (zawodnik? jakiś prezes?)
          zadedykował któreś zwycięstwo Amroziakowi. Inna sprawa: Wagner ma swój
          memoriał. Czy nie byłoby dobrze zorganizować czegoś im. Ambroziaka? Niedawno u
          mnie we Wrocku był mecz weteranów kosza i występował Keith Washington.
          Atmosfera na boisku i na trybunach genialna. Czy dawni koledzy Amroziaka
          odmówiliby udziału w trakim meczu? Wątpię.
    • Gość: ucho Gacek wróć,Igła dno, reszta brawo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:14
      • Gość: yarre Re: Gacek wróć,Igła dno, reszta brawo!!! IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 10:06
        a wydawałoby sie, że nie da sie tego meczu skomentowac bez sensu. Toie jednak
        to wyszło, kolego. zatem - gorące gratulacje;)))
    • qwas70 Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 24.06.05, 22:44
      w pierwszym wzieli w dupe, za reszte zaplacili, ot i sukces
    • Gość: fj Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:25
      A mysmy tam byli i wszystko przezyli i bylo ekstra!!!!!!
    • lord.czarna.zmija Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 24.06.05, 23:28
      doping jak zwykle super, wlazły jest naprawdę niezły, myślę, że będą z zniego
      ludzie, ale widąc też było kilka bardzo sprytnych akcji gruszki (w końu stary
      wyjadacz - nota bene może mu wreszcie jaja wyrosły, bo tych to mu trochę zawsze
      brakowało) no i pawciu zagumny - dzisja naprawde niezła partiaa - ciekawe
      rozegranie, dawidek na swoim poziomie chcoć trochę mu do formy szcytowej jeszce
      brakuje
      sam jestem w ogole ciekaw jak chlopaki zagraja wreszcie z jakims powaznym
      rywalem typy np. brazil...
      i jeszcze kilka słow co do organizacji, panowie z firmy FOSA, jak zwykle
      pokazali sie, że są panami hali (pamiętam jeszce okres jak na odjazdach
      zachowywali się jak ludzie, potem zaczeło im odwalać - sam pamiętam jak
      dostałem od nich tonfą przez łydę - boli cholernie)
      podzcas pierwszej przewrwy nie można było wejśc na samą halę z kolą, którą się
      zakupiło w sklepikach, ale można ją było kupić u pań, które chodziły z tacami,
      ludzie max wqrwieni, potem widziałem,że już można było, ktoś ważny musiał ich
      chyba zje.. i dobrze bo to wyjątkowe mamuty
      pozdrawiam wszystkich, którzy byli, ja niestety na jutro nie mam tiketu, ale
      wswzystkim życzę super zabawy, zaówno w hali jak i przed telewizorem
    • kubissimo Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 24.06.05, 23:28
      kolejny raz kiedy nasza druzyna w pierwszym secie gra jakby sie dopiero
      rozgrzewala :/ moze chlopcy powinni wczesniej przyjezdzac na mecze? ;)
      na szczescie od drugiego seta wzwyz bylo cudownie :)
      ale gdyby wygrali 3:0 zdazylbym do kina ;)
    • repres1 Dzisiej szy Gruszka jest 5 razy lepszy niż... 25.06.05, 01:49
      ... ten sprzed 2 lat.
    • Gość: ??? Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 01:53
      czemu Serbia gra razem z Czarną Górą?
    • Gość: Madi Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.chello.pl 25.06.05, 02:01
      a mnie zastanawia czemu nikt z was nie pisze o Lozano. wiem ze za wczesnie
      popadac w euforie (wywoluje niepotrzebna presje), ale widac ze ten gosc ma duzo
      umiejetnosci i przede wszystkim, rzetelnie, z sercem PRACUJE. ja go juz
      uwielbiam, na prawde widac ze nie tylko mowi, ale przede wszystkim pracuje.
      wiadomo, w sporcie moze nie wyjsc, ale prace i walke podziwiac trzeba. a
      przeciez wlazly i winiarski to jego nieskazony ukladami umysl wyniuchal...
      • butterfly2 Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 25.06.05, 08:44
        Otóż to !! Gość z poza układów.
        Oby takdalej :)
    • Gość: iLL Jakim debilem jest autor tej relacji. IP: *.toya.net.pl 25.06.05, 10:30
      Jak mozna napisac ze Mariusz Wlazly jest nieprzewidywalny. Ze potrafi popsuc
      kazda pilke. Kazda pilke potrafi popsuc kazdy madralo! Pewnie siatkowke znasz
      tylko z telewizji.
      • Gość: ziibi Re: Jakim debilem jest autor tej relacji. IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.05, 11:21
        Mariusz już jest dobrym zawodnikiem, a mam nadzieje, że w miarę jak będzie
        zdobywał doświadczenie będzie pierwszoplanowym zawodnikiem reprezentacji. Na
        dzień dzisiejszy zdarzają mu się słabsze mecze (np. z Grekami w Pireusie). Nie
        wydaje mi się żeby w tej relacji było jakieś świętokradztwo. Wyzywanie od debili
        jest niepotrzebne. Jestem przekonany, że będzie naprawdę dobry jęsli nie
        przyplączą się kontuzje (tfu,tfu) albo "woda sodowa" (z jego wypowiedzi nie
        zanosi się).
        • Gość: Lena SKLONOWAĆ WLAZŁEGO !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka