Gość: Kris IP: 62.111.139.* 24.06.05, 21:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lepszy niz red no co za idiota to pisal IP: *.udn.pl 24.06.05, 21:29 kto byl rozgrywajacym serbii jak nie nikola grbic? nie gral geric Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: no co za idiota to pisal IP: *.welnowiec.net 24.06.05, 21:34 Mama nadzieje ze wreszcie Polacy jakis sukces odniosa.Kiedys sioe mowilo ze mlodzi najwyzszy zespol najardziej utalentowany.czas cos pokazac w swiecie.Sa na dobrej drodze.Hej Polonia!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 MECZ BYŁ SUPER! 24.06.05, 21:36 a ci jak zwykle uwagi o artykule:] myślałam, że to forum o sporcie a nie o dziennikarskiej pracy;] CHŁOPCY GRALI WSPANIALE! TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRO! Respekt dla Wlazłego: świetne ataki, super serwis i blok: zatrzymać na pojedyńczym samego Miljkovica... "SIATKARZ KOMPLETNY" - poprowadził Polskę do zwycięstwa! Gratulacje Mariusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagoo Re: MECZ BYŁ SUPER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:52 Zgadzam sie absolutnie :) Super chlopcy zagrali :) A najpiekniejsze jest to, ze ja tam jutro bede!!! Juz wspolczuje mojemu gardlu ;-) pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszub kupa bledow w tym tekscie IP: *.infinity.net.pl 24.06.05, 21:35 nikt nie sprawdza tego przed publikacja?!? a poza tym to ciesze sie z wygranej Polakow, BRAWO!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozano Re: kadziewicz the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:39 widzicie jak u ruskich go nauczono serwować? szans nie mieli biedne serbki. Dobrze że ten tuman gołaś siedział na ławie. Zagumny i wlazły beściaki. Hajda! Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: kadziewicz the best 24.06.05, 23:23 Arkadiusz Gołaś jest kontuzjowany. Nabawił się tego już jakiś czas temu, stąd być może słabsza forma w ostatnich meczach. Nie ma tumanów w tej reprezentacji. Wojciech Grzyb go dobrze zastępuje, ale Arek na pewno jeszcze się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
xk Heller sprawdził się jako komentator 24.06.05, 21:40 A Dębowski to po swoich ostatnich wyczynach powinien odpocząć od komentarza dłuuuugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amer Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.06.05, 22:06 Najlepszy tandem komentatorów to Drzyzga i Swendrowski, ci co komentują PLS. Reszta do pięt im nie dorasta. A jak już komentuje Bała (tak jak dziś Brazylia - Korea) to trzeba wyłączyć głos. Gość nie odróznia komentowania meczu od felietonów. Mecz był super. Tylko dlaczego nie grał Bojovic? Jak jutro wyjdzie w szóstce, to może nie być tak dobrze jak dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo. Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.rzeszow.mm.pl 24.06.05, 22:13 Jak bedzie gral Bojovic,to nie zagra Miljkovic.Serbowie maja klopoty bogactwa na pozycji atakujacego,niestety dla nich na innych pozycjach,poza rozgrywajacym,maja duze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amer Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.06.05, 22:24 Cześć trejo! Miło po tak długiej przerwie znów pogadać o siatce. Masz rację z tym l'embarasse de richesse ale pamietając ile nam krwi napsuł w Belgradzie Bojovic, to dziwię sie Travicy że nie wpuscił go na dłuzej. Ale, to jego problem. Chyba jednak coś sie zaczęło dziać w naszej reprezentacji. A jak jeszcze wyobrazić sobie grę tej drużyny ze Świderskim i Papkinem w dobrej formie, uuh! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.rzeszow.mm.pl 24.06.05, 23:07 Mnie tez jest milo amer,ze cie znowu spotykam na tym forum.Mniej wiecej za miesiac bedziemy naprawde wiedziec co warta jest nasza reprezentacja.Ciesze,sie ze w moim rodzinnym miescie odbedzie sie turniej,ktory byc moze zadecyduje o przyszlosci meskiej siatkowki w wymiarze swiatowym.Ja jestem pelen nadziei.Po cichu nawet typuje taki rezultat:Polska i Bulgaria awansuja dalej,Rosja meczy sie w barazach.Pozdrowka rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarre Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 09:56 z przyjemnościa czytam głosy ludzi, którzy wypowiadając się o siatce, wiedzą, o czym piszą. L'embarasse Serbów bym sie nie przejmował, myślmy raczej o naszym, bo jeśli Wlazły utrzyma formę, papkin wróci do dawnej, to sami będziemy mieli podobne problemy.;)) Chyba to jednak lepsze, niż kłopot wręcz przeciwny. Przy obecnej ilości kontuzji we współczesnej siatkóce i aktualnych potwornych obciążeniach - lepiej mieć do czynienia z richesse, niż... pozdrawiam. Kłopot z bogactwem to w zasadzie głównie medialny problem treneró, gdyż w razie porażki wyciąga im się sprawę błędnego wyboru. (Juvenia Wrocław 1976-1978) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Heller sprawdził się jako komentator 24.06.05, 23:29 Zgadzam się: Swędrowski (tak się chyba pisze...) jako komentator i Drzyzga jako fachowiec robią swoją robotę bardzo dobrze. Świetnie się ogląda mecze z ich komentarzem, zarówno kobiet jak i mężczyzn (stąd "robią" mecze i dla Polsatu i dla Eurosportu). Niestety niedługo Drzyzga przestanie chyba pomagać w TV, bo będzie trenerem jakiejś drużyny z PLS... Ale Grzegorz Wagner jako specjalista dobrze się zapowiada. Byle nie Marcin Prus (chyba że zredukuje ilość wypowiadanych słów o jakieś 90%...) Bojovic nie grał, bo jest nominalnie atakującym -> wygrać miejsce w składzie z Milijkoviciem nie jest prosto. Choć rzeczywiście dziwne, że Bojovic chociażby nie zmienił Milijkovicia, bo temu ostatniemu dziś nie szło (i DOBRZE!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amer Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.unregistered.media-com.com.pl 25.06.05, 00:00 Tak, Drzyzga został trenerem Mostostalu. Może jego miejsce przy Swędrowskim (masz rację, literówka...) mógłby zająć Witold Roman. Parę razy słyszałem jego komentarze i bardzo mi sie podobały. Dobrze by było, żeby standard transmisji z siatki, do jakiego nas przyzwyczaił Polsat Sport był utrzymany. Bo jest naprawdę dobry. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarre Re: Heller sprawdził się jako komentator IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 10:04 pełna zgoda w kwestii Prusa;)) A co do zmiennika Milinkovica, to moim zdaniem trener usiłował go ograć po długiej przerwie, a młodemu krótka przerwa raczej nie zaszkodzi. Zresztą gdyby Serbom potrzebne byłyby punkty do awansu, dam głowe, że milinkovic zagrzałby ławke i to zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hec2 Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:42 Miód na serce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:52 Mariusz Wlazły jest super i absolutnie najlepszy!!Dawno juz w Polsce nie bylo takiego wilekiego talentu!Tak nagle wyskoczyl w tym sezonie no:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic szkoda, ze Zdzislaw Ambroziak nie doczekal takiej IP: *.student.Princeton.EDU 24.06.05, 22:07 gry Polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: szkoda, ze Zdzislaw Ambroziak nie doczekal ta 24.06.05, 22:10 Widział 3:0 z Brazylią, to też było ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarre Re: szkoda, ze Zdzislaw Ambroziak nie doczekal ta IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 09:47 Przyznam, że w potoku słów jakie płyną przy okazji szlifowania kadry (wreszcie ktoś to robi z sensem) brakowało mi takich słów, kolego, o Ambroziaku. To straszne, że tak zakochany w sicie facet, którego tak bardzo brakuje przy mikrofonie nie doczekał. A może "w górze" są przynajmniej retransmisje "z dołu"? Aż się prosi, (co wy na to?), żeby ktoś (zawodnik? jakiś prezes?) zadedykował któreś zwycięstwo Amroziakowi. Inna sprawa: Wagner ma swój memoriał. Czy nie byłoby dobrze zorganizować czegoś im. Ambroziaka? Niedawno u mnie we Wrocku był mecz weteranów kosza i występował Keith Washington. Atmosfera na boisku i na trybunach genialna. Czy dawni koledzy Amroziaka odmówiliby udziału w trakim meczu? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Gacek wróć,Igła dno, reszta brawo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarre Re: Gacek wróć,Igła dno, reszta brawo!!! IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 25.06.05, 10:06 a wydawałoby sie, że nie da sie tego meczu skomentowac bez sensu. Toie jednak to wyszło, kolego. zatem - gorące gratulacje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwas70 Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 24.06.05, 22:44 w pierwszym wzieli w dupe, za reszte zaplacili, ot i sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fj Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:25 A mysmy tam byli i wszystko przezyli i bylo ekstra!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lord.czarna.zmija Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 24.06.05, 23:28 doping jak zwykle super, wlazły jest naprawdę niezły, myślę, że będą z zniego ludzie, ale widąc też było kilka bardzo sprytnych akcji gruszki (w końu stary wyjadacz - nota bene może mu wreszcie jaja wyrosły, bo tych to mu trochę zawsze brakowało) no i pawciu zagumny - dzisja naprawde niezła partiaa - ciekawe rozegranie, dawidek na swoim poziomie chcoć trochę mu do formy szcytowej jeszce brakuje sam jestem w ogole ciekaw jak chlopaki zagraja wreszcie z jakims powaznym rywalem typy np. brazil... i jeszcze kilka słow co do organizacji, panowie z firmy FOSA, jak zwykle pokazali sie, że są panami hali (pamiętam jeszce okres jak na odjazdach zachowywali się jak ludzie, potem zaczeło im odwalać - sam pamiętam jak dostałem od nich tonfą przez łydę - boli cholernie) podzcas pierwszej przewrwy nie można było wejśc na samą halę z kolą, którą się zakupiło w sklepikach, ale można ją było kupić u pań, które chodziły z tacami, ludzie max wqrwieni, potem widziałem,że już można było, ktoś ważny musiał ich chyba zje.. i dobrze bo to wyjątkowe mamuty pozdrawiam wszystkich, którzy byli, ja niestety na jutro nie mam tiketu, ale wswzystkim życzę super zabawy, zaówno w hali jak i przed telewizorem Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 24.06.05, 23:28 kolejny raz kiedy nasza druzyna w pierwszym secie gra jakby sie dopiero rozgrzewala :/ moze chlopcy powinni wczesniej przyjezdzac na mecze? ;) na szczescie od drugiego seta wzwyz bylo cudownie :) ale gdyby wygrali 3:0 zdazylbym do kina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Dzisiej szy Gruszka jest 5 razy lepszy niż... 25.06.05, 01:49 ... ten sprzed 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 01:53 czemu Serbia gra razem z Czarną Górą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno IP: *.chello.pl 25.06.05, 02:01 a mnie zastanawia czemu nikt z was nie pisze o Lozano. wiem ze za wczesnie popadac w euforie (wywoluje niepotrzebna presje), ale widac ze ten gosc ma duzo umiejetnosci i przede wszystkim, rzetelnie, z sercem PRACUJE. ja go juz uwielbiam, na prawde widac ze nie tylko mowi, ale przede wszystkim pracuje. wiadomo, w sporcie moze nie wyjsc, ale prace i walke podziwiac trzeba. a przeciez wlazly i winiarski to jego nieskazony ukladami umysl wyniuchal... Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: Polscy siatkarze pokonali 3:1 Serbię i Czarno 25.06.05, 08:44 Otóż to !! Gość z poza układów. Oby takdalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL Jakim debilem jest autor tej relacji. IP: *.toya.net.pl 25.06.05, 10:30 Jak mozna napisac ze Mariusz Wlazly jest nieprzewidywalny. Ze potrafi popsuc kazda pilke. Kazda pilke potrafi popsuc kazdy madralo! Pewnie siatkowke znasz tylko z telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziibi Re: Jakim debilem jest autor tej relacji. IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.05, 11:21 Mariusz już jest dobrym zawodnikiem, a mam nadzieje, że w miarę jak będzie zdobywał doświadczenie będzie pierwszoplanowym zawodnikiem reprezentacji. Na dzień dzisiejszy zdarzają mu się słabsze mecze (np. z Grekami w Pireusie). Nie wydaje mi się żeby w tej relacji było jakieś świętokradztwo. Wyzywanie od debili jest niepotrzebne. Jestem przekonany, że będzie naprawdę dobry jęsli nie przyplączą się kontuzje (tfu,tfu) albo "woda sodowa" (z jego wypowiedzi nie zanosi się). Odpowiedz Link Zgłoś