Dodaj do ulubionych

Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu

IP: 83.238.214.* 26.06.05, 17:25
łukasz jest fajny ale za mało się uśmiecha!!! :D
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu IP: *.vipnet24.com / *.vipnet24.com 26.06.05, 20:09
      też go lubię
      • Gość: AC Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu IP: *.transgor.rybnik.pl 27.06.05, 08:28
        O tak, jest naprawdę słodki..i do tego utalentowany!!!Życzę powodzenia w nowym
        sezonie!!!Zapraszamy do Rybnika..
        • Gość: Natalka Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 01.07.05, 02:32
          Łukasz jest barzdzo dobrym zawodnikiem,a do tego jest...przystojny:) Ciesze sie
          ze bede go widziala w meczach PLS!!! Fajny gosc z niego!!! Bardzo Go lubie:D
          POZDRO DLA ŁUKASZA KADZIEWICZA!!
    • Gość: KarolciaK Oglądam wszystkie mecze w przyszłym sezonie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:35
      Nie opuszczę zadnego meczu w przyszłym sezonie. A sie będzie działo na
      parkietach! Tymbardziej, ze w Jastrzębiu rośnie niezła drużynka- Kadziewicz,
      Siezieniewski, Szymański... Ciekawe kto jeszcze?
    • Gość: Justine Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu IP: 80.48.21.* 04.07.05, 20:00
      Łukasz! Masz piękny uśmiech... tylko dlaczego tak żadko go używasz?? Proszę o więcej!! :)
      • skun2 Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu 05.07.05, 16:22
        Łukasz, wyliż cipy tym gó..arom!
    • Gość: okrutna Łukasz szaleje za Tobą!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:32
      kiedy po meczu z argentyną uśmiechnął się do kamery i powiedział "mamuś
      wygraliśmy! 3:0" zauroczyłam się nim....kiedy jest na boisku nie moge sie
      skupic na meczu....hihihi-trzymam kciuki Łukasz-jesteś najlepszy:*
      • Gość: m Re: Łukasz szaleje za Tobą!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:38
        a poza tym to masz trzynaście lat i dwa razy włożyłaS sobie paluszka w cipkę...
        żenada.
      • Gość: ewciull@ TYLKO KADZIEWICZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:37
        Kadziewicz to najprzystojniejszy siatkarz na całym globie!!! Przez niego nie
        mogę spokojnie oglądać siatkówki, bo serce wali mi jak oszalałe!!! Łukasz to po
        prostu mój idol!!! Kocham go nad życie!!! Gdy oglądałam wywiad z nim po meczu
        to aż mi się serce ścisnęło!!! Jest bardzo wrażliwy!!! Szkoda że ma żonę!!
        • doradca1 Re: TYLKO KADZIEWICZ!!! 14.07.05, 04:43
          Jeśli chodzi o żonę to może zdobądź informacje czy ma swoją czy cudzą żonę....
    • Gość: kati Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:51
      to też jest jego urok:))
    • Gość: Basia Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:25
      Łukasz Kadziewicz jest najllepszy i ja bardzo go lubie i nawet kocham ale
      szkoda ze nie jedzie na miszczostwa ;(tak bardzo mi jest przykro ale i takm nie
      przestane go kochac KCŁK
    • Gość: reFka Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 16:02
      zobaczyłam go pierwszy raz w meczu z Chinami i jakos tak mi wpadł w oko i od
      tamtej pory go nie widziałam <szkoda> jest naprawdę świetny, młody, ale czy
      na 100% na żonę? < trochę ból :/>
      • aeris Re: Łukasz Kadziewicz w Jastrzębskim Węglu 12.09.05, 16:30
        na100% ma zone,jakos tak od ponad roku.

gdzie on biedak w jastrzebiu bedzie imprezowal, w olsztynie to sie nawet nie
        mogl powstrzymac nawet przy okazji meczow kadry:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka