Gość: ix IP: *.chello.pl 08.07.05, 00:23 Czy jest mecz o 3 miejsce? Tzn zakładając że przegramy w półfinale z Brazylią, a Kuba przegra z Serbią to czy będziemy jeszcze raz grać z Kubańczykami o trzecie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malkontent Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:28 Polacy wygrają nawet jeden mecz ale za tydzień przerżną z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.chello.pl 08.07.05, 00:42 tak, jest mecz o 3 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 01:40 To jest doskonały dziennikarsko tekst.Gratulacje dla autora.W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo co za belkot IP: *.phil.east.verizon.net 08.07.05, 03:18 przeslanie tego artykulu jest jedno: zrobic wszystko zeby nie natknac sie na Brazylie. Ale i tak jestesmy wsrod najlepszych na swiecie. A ja sie pytam gdzie jest Rosja. Gdyby nie ich nieobecnosc nie bylo by nas w finalach. Prawdziwa wartosc polskiego zespolu ocenimy dopiero po tych finalach. Awans do nich nie jest zadnym sukcecem, bo tak naprawde liczy sie reszta sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Kto transmituje LS FTA 08.07.05, 07:16 Czy jakas stacja cyfrowa dostepna na Hotbirdzie bedzie transmitowala mecze LS. Wiekszosc meczy pokaze TVP3, ale tej nie mam w swoim pakiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kuba? IP: *.mofnet.gov.pl 08.07.05, 09:00 przegra z Serbia? chyba zartujesz, moim zdaniem jesli w ogóle ktos to wlaśnie Kuba ma szanse nastukac Brazylie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blot Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.07.05, 10:05 Oczywiście że będzie mecz o 3 miejsce, ale ja zakladam ze Polska będzie w finale :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tybek TVP do piachu!! Nie pokaza... IP: 5.3.1R* / *.oracle.com 08.07.05, 10:20 meczu Brazylia vs Serbia :-( i pewnie znowu wystawia tych swoich "madrych inaczej" komentatorow. Mam nadzieje, ze bedzie chodziaz jeden expert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Będziemy na 2 miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:25 Wygramy z Kubą, Brazylia wygra z Serbią, Polska wygra z Serbią i przegra z Brazylią w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tybek Bedziemy na 4 miejscu IP: 5.3.1R* / *.oracle.com 08.07.05, 10:29 Od Kuby dostaniemy takie baty, ze az glupio bedzie patrzec, Brazylia wygra z Serbia i z nami. My kompletnie zdolowani przegramy mecz o 3 miejsce z Serbia... ... wrocimy do kraju i w Rzeszowie dostaniemy od Rosji i Bulgarii i po zawodach!!! ps. Jestem realista - nie pesymista ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka24 Re: Bedziemy na 4 miejscu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 12:20 Zgadzam się z Tobą niestety...Polacy mają przestoje w grze a przy tak mocnych przeciwnikach z tymi przestojami przegramy z kretesem! Ja też jestem realistką.Pozdro dla wszystkich realistów nie popadających w hurraoptymizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZzzzZZZzzZ Re: Będziemy na 2 miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:47 Tyż tak myślem, może tak być :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZzzzZZZzzZ Re: Będziemy na 2 miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:48 TZN. myślę, że możemy być na drugim, nie ten wariant z porażkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: 217.153.153.* 08.07.05, 12:19 Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie można obejrzeć w knajpie mecze Ligi Światowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbka Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:33 pola mokotowskie Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek, Gdzie w Warszawie można obejrzeć... IP: 217.153.153.* 08.07.05, 12:26 .. w knajpie mecze ligii siatkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolloo Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.ds.pg.gda.pl 08.07.05, 13:09 Tak bedzie. Walka o złoto i brąz bedzie w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Dlaczego transmisja jest na TVP3??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:18 Zdenerwowało mnie, że finał Ligi Światowej nadają w TVP3 (piątkowy mecz). Czy tam W TVP nie wiedzą, że 30% społeczeństwa nie odbiera TVP3??? A to dzięki KRRiT, której nie można doprosić się o przyznanie częstotliwośći na nadawanie "trójki" (serdeczne dzięki Pani Waniek). Ja mieszkam 90 km na wschód od Warszawy i nie mam TVP3 - przecież to paranoja. Niech ktoś tam w TVP się zlituje i przeniesie transmisję na TVP1. Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Re: Dlaczego transmisja jest na TVP3??? 08.07.05, 14:07 TVP ma widzow w nosie i to sie szybko nie zmieni. Tez nie mam TVP3 na swoim dekoderze Polsatu, moze znajde na jakiejs innej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miet.b można obejrześ w TV serbskiej na internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:14 www.rts.co.yu/ potem kliknij w TV2 uživo/live i masz na żywo Na tej stronie jest po lewej na górze. Powodzenia. Jakoś jest nienalepsza ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: można obejrześ w TV serbskiej na internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:55 Dzięki miet.b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:52 Liczę, że Kubańczycy pogubią się dzisiaj od nadmiaru emocji. Ale z drugiej strony, żeby Polacy nie usztywnili się zbytnio i dobrze grali blokiem. Wszystkich południowców można łatwo wyprowadzić z równowagi, nie dając im za wszelką cenę, rozegrać się. Odpowiedz Link Zgłoś
a.stachowska Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej 08.07.05, 13:56 A jak dzisiaj zagraly panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hec2 Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:23 a ja musze pracowac i nie dane mi będzie oglądać na żywo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorsamsa kto ma link live score? IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.05, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorsamsa kto ma link na live score? IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.05, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorsamsa Sam znalazlem IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.05, 17:12 www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldLeague/2005/scorebox/scoreboxDB.asp?sWeek=7&TRN=WL2005&sm=19# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:10 Telewizja (ponoć) publiczna w trakcie grania hymnów narodowych, co było widać w górnym okienku, w tym czasie zdecydowała o "puszczaniu" durnych reklam. Kto o tym decyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Właśnie trwa mecz Polska - Kuba IP: *.aster.pl 08.07.05, 17:18 Grają nieźle, ale popełniają błędy. Teraz prowadzą 13:10, ale warto to wykorzystać, bo Kubańczycy psują dużo zagrywek. Odpowiedz Link Zgłoś