Dodaj do ulubionych

Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej

IP: *.chello.pl 08.07.05, 00:23
Czy jest mecz o 3 miejsce? Tzn zakładając że przegramy w półfinale z
Brazylią, a Kuba przegra z Serbią to czy będziemy jeszcze raz grać z
Kubańczykami o trzecie miejsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: malkontent Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:28
      Polacy wygrają nawet jeden mecz ale za tydzień przerżną z kretesem.
    • Gość: bazyliszek Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.chello.pl 08.07.05, 00:42
      tak, jest mecz o 3 miejsce.
    • Gość: www.bogacze.tk Polska do bouju!!! IP: *.access.as9105.com 08.07.05, 00:51
    • Gość: w Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 01:40
      To jest doskonały dziennikarsko tekst.Gratulacje dla autora.W
    • Gość: nobo co za belkot IP: *.phil.east.verizon.net 08.07.05, 03:18
      przeslanie tego artykulu jest jedno: zrobic wszystko zeby nie natknac sie na
      Brazylie. Ale i tak jestesmy wsrod najlepszych na swiecie. A ja sie pytam gdzie
      jest Rosja. Gdyby nie ich nieobecnosc nie bylo by nas w finalach. Prawdziwa
      wartosc polskiego zespolu ocenimy dopiero po tych finalach. Awans do nich nie
      jest zadnym sukcecem, bo tak naprawde liczy sie reszta sezonu.
    • legal.alien Kto transmituje LS FTA 08.07.05, 07:16
      Czy jakas stacja cyfrowa dostepna na Hotbirdzie bedzie transmitowala mecze LS.
      Wiekszosc meczy pokaze TVP3, ale tej nie mam w swoim pakiecie.
    • Gość: gosc Kuba? IP: *.mofnet.gov.pl 08.07.05, 09:00
      przegra z Serbia? chyba zartujesz, moim zdaniem jesli w ogóle ktos to wlaśnie
      Kuba ma szanse nastukac Brazylie
    • Gość: blot Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.07.05, 10:05
      Oczywiście że będzie mecz o 3 miejsce, ale ja zakladam ze Polska będzie w
      finale :-)
    • Gość: Tybek TVP do piachu!! Nie pokaza... IP: 5.3.1R* / *.oracle.com 08.07.05, 10:20
      meczu Brazylia vs Serbia :-(
      i pewnie znowu wystawia tych swoich "madrych inaczej" komentatorow. Mam
      nadzieje, ze bedzie chodziaz jeden expert
    • Gość: prorok Będziemy na 2 miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:25
      Wygramy z Kubą, Brazylia wygra z Serbią, Polska wygra z Serbią i przegra z
      Brazylią w finale
      • Gość: Tybek Bedziemy na 4 miejscu IP: 5.3.1R* / *.oracle.com 08.07.05, 10:29
        Od Kuby dostaniemy takie baty, ze az glupio bedzie patrzec, Brazylia wygra z
        Serbia i z nami. My kompletnie zdolowani przegramy mecz o 3 miejsce z Serbia...

... wrocimy do kraju i w Rzeszowie dostaniemy od Rosji i Bulgarii i po
        zawodach!!!

ps. Jestem realista - nie pesymista ;-)
        • Gość: martka24 Re: Bedziemy na 4 miejscu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 12:20
          Zgadzam się z Tobą niestety...Polacy mają przestoje w grze a przy tak mocnych
          przeciwnikach z tymi przestojami przegramy z kretesem! Ja też jestem
          realistką.Pozdro dla wszystkich realistów nie popadających w hurraoptymizm!
      • Gość: ZzzzZZZzzZ Re: Będziemy na 2 miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:47
        Tyż tak myślem, może tak być :P:P
        • Gość: ZzzzZZZzzZ Re: Będziemy na 2 miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:48
          TZN. myślę, że możemy być na drugim, nie ten wariant z porażkami;)
    • Gość: Krzysiek Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: 217.153.153.* 08.07.05, 12:19
      Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie można obejrzeć w knajpie mecze Ligi Światowej?
      • Gość: wbka Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:33
        pola mokotowskie Bolek
    • Gość: Krzysiek, Gdzie w Warszawie można obejrzeć... IP: 217.153.153.* 08.07.05, 12:26
      .. w knajpie mecze ligii siatkowej?
    • Gość: rolloo Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.ds.pg.gda.pl 08.07.05, 13:09
      Tak bedzie. Walka o złoto i brąz bedzie w niedziele
    • Gość: tak Dlaczego transmisja jest na TVP3??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:18
      Zdenerwowało mnie, że finał Ligi Światowej nadają w TVP3 (piątkowy mecz). Czy tam W TVP nie wiedzą, że 30% społeczeństwa nie odbiera
      TVP3??? A to dzięki KRRiT, której nie można doprosić się o przyznanie częstotliwośći na nadawanie "trójki" (serdeczne dzięki Pani
      Waniek). Ja mieszkam 90 km na wschód od Warszawy i nie mam TVP3 - przecież to paranoja. Niech ktoś tam w TVP się zlituje i
      przeniesie transmisję na TVP1.
      • legal.alien Re: Dlaczego transmisja jest na TVP3??? 08.07.05, 14:07
        TVP ma widzow w nosie i to sie szybko nie zmieni.
        Tez nie mam TVP3 na swoim dekoderze Polsatu, moze znajde na jakiejs innej
        stacji.
        • Gość: miet.b można obejrześ w TV serbskiej na internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:14
          www.rts.co.yu/
          potem kliknij w TV2 uživo/live i masz na żywo
          Na tej stronie jest po lewej na górze. Powodzenia. Jakoś jest nienalepsza ale
          jest
          • Gość: tak Re: można obejrześ w TV serbskiej na internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:55
            Dzięki miet.b
    • Gość: fredek Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:52
      Liczę, że Kubańczycy pogubią się dzisiaj od nadmiaru emocji.
      Ale z drugiej strony, żeby Polacy nie usztywnili się zbytnio
      i dobrze grali blokiem.
      Wszystkich południowców można łatwo wyprowadzić z równowagi,
      nie dając im za wszelką cenę, rozegrać się.

• a.stachowska Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej 08.07.05, 13:56
      A jak dzisiaj zagraly panie?
    • Gość: hec2 Re: Dziś rusza turniej finałowy Ligi Światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:23
      a ja musze pracowac i nie dane mi będzie oglądać na żywo!!!!!!!
    • Gość: gregorsamsa kto ma link live score? IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.05, 17:01
    • Gość: gregorsamsa kto ma link na live score? IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.05, 17:01
      • Gość: gregorsamsa Sam znalazlem IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.05, 17:12
        www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldLeague/2005/scorebox/scoreboxDB.asp?sWeek=7&TRN=WL2005&sm=19#
    • legal.alien Jest na zywo w Dubai Sport - FTA 08.07.05, 17:09

• Gość: JA SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:10
      Telewizja (ponoć) publiczna w trakcie grania hymnów narodowych, co było widać w
      górnym okienku, w tym czasie zdecydowała o "puszczaniu" durnych reklam. Kto o
      tym decyduje?
    • Gość: Miki Właśnie trwa mecz Polska - Kuba IP: *.aster.pl 08.07.05, 17:18
      Grają nieźle, ale popełniają błędy. Teraz prowadzą 13:10, ale warto to
      wykorzystać, bo Kubańczycy psują dużo zagrywek.
      • Gość: gregorsamsa No ijuz 15:15 IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.05, 17:21
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka