Dodaj do ulubionych

Lozano: Nie jestem fundamentalistą

• Gość: tyk Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.broker.com.pl 25.08.05, 00:34
      a
    • luk4sz Lozano: Nie jestem fundamentalistą 25.08.05, 00:39
      Brawo! Niech inni w polsce podazaja za tym przykladem...
      ...wsluchaj sie w lowa piesni o malym rycerzu
      • Gość: Yarek Brawo Panie Trenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 01:39
        Brawo Panie Trenerze.
        Z wielka przyjmenoscią można przeczytać jak Trener mówi przecież oczywiste rzeczy. Zareagował twardo i zgodnie ze ze swoimi zasadami. Bez poskiego puszcznia oka zasłaniania sie polska pobłażliwością dla pijaczków. To są profi i biora pieniadze są w pracy i niech zachwuja sie jak profi. Na marginesie jak zachował by sie Wasz szef gdyby w dniu realizacji waznego zadania w pracy przyślibyscie na tegim kacu ?
        Ktoś wyżej napisał już to więc warto powtórzyc Panie Lozano są u nas jeszcze inne dyscypliny może Pan potrenuje np piłkarzy koszykarzy itd .
    • bazyliszek4 Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą 25.08.05, 01:52
      takiej jedności ocen to jeszcze na żadnym forum nie widziałem. i ja też nie bęę
      pierwszym, który się przyczepi do Lozano, bo to co mówi, a przede wszystkim to
      co robi, jest dokładnie tym, czego potrzebuje nasz sport...
      :)
      mocna wypowiedź Lozano i reakcja forumowiczów smutno świadczy jednak
      o "polskiej szkole trenerskiej", jej braku zdecydowania, kombinatorstwie i
      kunktatorstwie...
      • Gość: Keraj Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 209.29.12.* 25.08.05, 02:32
        Gorski odszedl z kadry bo chlopcy lali w kolnierz itp.itp.itp. Lozano tak
        dalej :) Powodzenia.
      • Gość: AJJ "Polska myśl trenerska" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:05
        Właśnie. Czytam i nie wierzę! Taka jedność opinii w sumie w dość
        kontrowersyjnej sprawie. Nie wiem jak będzie na ME, ale jeżeli poniżej medalu
        to odpowiedzialność za to ponoszą WYŁĄCZNIE Ignaczak i Kadziewicz. Teraz pewnie
        będzie tak, że w razie jakiejkolwiek przegranej, TVP wraz ze swoimi "gwiazdami"
        komentarza sportowego oraz orłami "polskiej myśli trenerskiej", będzie równo
        jechać po Lozano. Oj marzyłała by mi się pięciominutowa owacja na stojąco dla
        Lozano o na pierwszym meczu ME od naszych kibiców. Skutecznie przymknęło by im
        to japy, a jemu dodało otuchy. Zasłużył facet na to jak mało kto w polskim
        sporcie. Raul - trzymam za Ciebie kciuki.
    • Gość: Stilon Re: Zuch Raul!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 02:20
    • Gość: s korumpowany Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.08.05, 03:04
      lubie goscia, chociaz siatkowka nie jest moj nr 1 :)
    • Gość: Kaliszanie Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 217.153.224.* 25.08.05, 05:38
      Brawo ! Brawo ! jeszcze raz brawo dla Lozano i Świderka za którym Kaliszanie
      stoją murem i czekają na sukcesy żenskiej reprezentacji pod jego
      przewodnictwem/1 trener/ może juz w Pekinie!
    • Gość: ryncewid NARESZCIE!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.25.* 25.08.05, 07:31
      nareszcie facet z jajami!!!!!!!!!
    • Gość: jarq Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:32
      Lozano kibice sa z Toba, zero tolerancji
    • Gość: w Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.geofizyka.pl 25.08.05, 07:36
      proszę o zastosowanie takiej taktyki na inne dyscypliny sportu
    • Gość: kejk Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.umk / *.um.krakow.pl 25.08.05, 07:40
      moim zdaniem Lozano ma całkowitą rację; nie można było nie ukarać tych
      zawodników, którzy zachowali się po prostu po szczeniacku; przede wszystkim
      zawiedli publiczność, tą która dopingowała ich z osobna i całą reprezentację,
      jeźdxiła na mecze i oglądała je w telewizji; mam nadzieję (jestem pewna!),że
      zawodnicy powołani za tych wykluczonych dadzą z siebie wszystko, a publiczność
      będzie ich za to uwielbiać - nie tylko "nowych", całą kadrę, nawet jeśli nie
      wygrają żadnego meczu, bo wwszyscy będą pamietać, że potrafią grać (choć nie
      zawsze) świetnie!!!
    • Gość: zbyszek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:44
      brawo lozano. trener mazur broni pijaczków i balowników, więc miał odpowiednie
      wyniki z reprezentacją, a mistrzostwo polski to nie skra wygrała tylko azs
      przegrał
    • Gość: ku Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:57
      lozano,dzieki.
    • Gość: marek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.08.05, 08:01
      Panie Lozano świetny,mądry z Pana gość,tak trzymać
    • zielony31 Gratulacje za prawdę i odwagę... 25.08.05, 08:09
      Jak musiało bractwo napierać na LOzano by piwosze wrócili do kadry ,że
      powiedział to co wszydtcy popieramy ,to można tylko się domyślać.Brawo !
      Mazur już był trenerem kadry i co pifko było górą!
      Teraz czekamy na antylozanowski post od piwoszy....ciekawe o której się
      obudzą....
      • Gość: Michal Re: Gratulacje za prawdę i odwagę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 08:13
        Brawo Lozano, tak trzymać. Różnica poglądów na linii Mazur - Lozano pokazuje
        niestety różnice mentalności i podejścia do zawodu pomiędzy polskimi i
        zagranicznymi trenerami... Oby więcej zagranicznych trenerów w polskim
        sporcie!!!
    • Gość: jarj Brawo Lozano, konsekwencja IP: 217.153.62.* 25.08.05, 08:22
    • Gość: Armeles Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:34
      Proponuję "Gazecie" wydrukować wszystkie opinie i dostarczyć trenerom Lozano i
      i Mazurowi.
      I pamiętajcie wszyscy o swoich wypowiedziach, gdyby nie zdobył madalu na
      ME.Jeżeli teraz kadra nie sprosta zadaniu,to efekty tej decyzji zaowocują
      później.Ś.p. R.Wagner też się nie pieścił z zawodnikami a on i jego zawodnicy
      przez całe życie zbierali i zbierają efekty swojej pracy.
      • Gość: siatka Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:02
        Według wszystkich mediów i PZPS-u najważniejszą imprezą tego roku był turniej
        kwalifikacyjny do Mistrzostw Świata. Lozano ma wykazać się na owych
        mistrzostwach i w Pekinie i życzę mu tam sukcesów, bo takich ludzi jak on
        brakuje w polskim sporcie.
      • Gość: Konstanty Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.adm.uni.wroc.pl 25.08.05, 09:28
        Tylko że Wagner jest w grobie, a rózne Biesiady, Mazury i Wspaniałe - nie. Mimo
        naszego poparcia dla godnego szacunku, bo NORMALNEGO profesjonalisty, jakim
        jest Lozano, krety w PZPS będą ryły pod Lozano, bo on do nich po prostu nie
        pasuje. I - choćby wygrał igrzyska i mistrzostwa świata - w końcu przegra, bo
        nec Hercules contra plures. Ale dopóki jest z nami - chapeau bas!!!
    • Gość: sikor Lipiński ? IP: *.pliva.pl 25.08.05, 09:00
      hmm Zagumny, Stelmach , a pamiętacie Argentyne jak sie posypało też i zagrał
      Lipiński , ja tam z PLS nie jestem na bieżąco - koleś słabo gra czy co ? czy ma
      kontuzje że nie dostał powołania ? czy go też Lozano sprawdzał ale mu sie nie
      spodobał ? sie ktoś orientuje ?
    • Gość: M@riusz Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 212.244.168.* 25.08.05, 09:06
      Zupełnie zgadzam się z trenerem Lozano !
      Tak trzymać !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wojtek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.08.05, 09:35
      Jak łatwo być rzemieślnikiem, jak trudno profesjonalistą panie trenerze Mazur
    • Gość: art Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 193.59.95.* 25.08.05, 09:36
      Oby więcej takich ludzi w polskim sporcie! I nie tylko w sporcie...!
      Wielki szacunek i....
      Powodzenia Panie Trenerze!
      • Gość: la Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 5.6.* / *.dnb.com 25.08.05, 09:43
        tez mnie sie podoba , a te wszystkie trenery polskie ktorym sie to nei podoba
        mowio tak bo sami tacy byli i nadal som.zero profesjonalizmu i tylko na
        szczescie liczo ze im sie uda z kims wygrac.a nasze gwiazdki siatkarskie juz
        dawno powinny dostac po tylku to bysmy mieli reprezentacje z kilkoma tytulami a
        tak traktowali do niedawna zgrupowanie jak spotkanie towarzyskie i grywali w
        halowo odmiane siatkowki plazowej.
        • Gość: Jacek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 195.116.29.* 25.08.05, 09:56
          :) dobre dobre !! szczegolnie ta odmiana plazowej sie mnie podoba :) ale prawda
          jest w tym co piszesz. chlopaki zgrupowania traktują jako towarzyskie wieczorki
          rozluzniająco-relaksujące ( przynajmniej czesc z nich ) a nie jak cieżką prace
          do wykonania by kibice w halach i przed tv mieli radoche i mogli ich kibicowac.
          Polscy kibice sa wspaniali ale czasami mysle sobie ze nasi siatkarze na nich nie
          zaslugują !!!
          • Gość: kati Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.polkomtel.com.pl 25.08.05, 12:03
            nie generalizuj, wszyscy nie zawodzą, są tacy zawodnicy którzy rzeczywiście
            wkładają serce w grę i robią postępy pod okiem Lozano.
    • Gość: Jacek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 195.116.29.* 25.08.05, 09:41
      Trenerze Lozano - tak trzymac !!! Ze wszystkim za jest wyzej napisane zgadzam
      sie w 100 procentach. Qrcze, nie dziwmy sie ze trener wymaga od kadrowców
      pelnego zaangazowania !!! Chcesz pic, zostac w domu zalatwiając sobie zwolnienie
      lekarskie albo zrezygnuj z grania w kadrze. ... Pan I.Mazur ... Szkoda gadac.
      Latwo komentowac kiedy sie stoi obok, mial Pan swoj czas i dal Pan ciala na
      calej linii. W koncu ktos sie wzial za tych chlopakow bo od wiekow w polskim
      sporcie jest tak ze to nie trener rzadzi w klubie tylko klika zawodnikow ktorym
      sie wydaje ze sportowo sa tak dobrzy ze bez nich kadra czy klub nie bedzie
      istanial. Bzdura !!! Jeszcze raz brawo Trenerze Lozano !!!
    • Gość: KIBIC Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 81.210.69.* 25.08.05, 09:43
      LOZANO ZA LISTKIEWICZA, może on wyczyści to BAGNO!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jarek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 62.154.173.* 25.08.05, 10:58
        Nie wyszysci, bo musialby zwolnic wszystkich od sprzataczki w jakims tam klubie
        w Ustrzykach, po Listkiewicza. A poza tym, zyczycie Mu babrania sie w takim
        gownie?
    • Gość: potocki Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:44
      Lepiej powiedz trenerze jak dowiedziałeś się o wieczornym wyjściu zawodników,
      bo przecież sam ich nie nakryłeś, dopiero po południu następnego dnia
      zareagowałeś...szyte to grubymi nićmi a dobrze wiemy, że prasa podała dość
      sensacyjne wieści. Ciekaw jestem kto kabluje w tej twojej "zgranej rodzinie"?
      • Gość: la Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: 5.6.* / *.dnb.com 25.08.05, 09:46
        potocki ty to sam chyba kabel jestes i to od zelazka bo widze ze nic nie
        rozumiesz.to byla najlepsza decyzja lozano
      • Gość: Jacek Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: 195.116.29.* 25.08.05, 09:51
        mnie osobiscie i wierze ze znakomitą wiekszosc rowniez nic nie obchodzi czy jest
        ktos kto mu doniosl. Jakie to ma znaczenie ?! Jesli nawet tak jest i jest to
        ktos z zawodnikow to nie pierwszy raz sie zdarza ze w kadrze sa grupki kolegow
        ktorzy sie lubią i nie. Nie zapominajmy co dzialo sie na olimpadzie !!! Tez
        wychodzily jakies niesnanski miedzy kadrowcami. Wazne ze Trener zareagowal i
        zrobil to tak jak trzeba bylo zrobic !!! I chwala mu za to.
      • Gość: Armeles Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:30
        K.Górski w Murhardt osobiście siedział w holu i czekał na powrót piłkarzy.Na
        jednego długo czekał i się doczekał.Myślę,że p.Lozano wie, co się dzieje w jego
        ekipie bez żadnych kablarzy.Jego decyzja świadczy o profesjonalnym podejściu do
        postawionych sobie zadań, a w takim wypadku nie ma miejsca dla kablarzy wśród
        siatkarzy,bo tylko psują atmosferę.
        Nie musiał osobiście tego widzieć.Ma przecież współpracowników,których sobie
        dobrał i oni też są odpowiedaialni za wyniki kadry.
      • Gość: Niunio Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:35
        Potocki to musisz być Ty !!!
    • Gość: Janusz Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 212.33.78.* 25.08.05, 09:45
      W pełni zgadzam sie z Panem. Dobra praca i alkohol wzajemnie sie wykluczaja.
      Jesli ktos wybiera jedno, swiadomie rezygnuje z drugiego, a jesli tego nie
      potrafi to ktos mu w tym powinien pomoc. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w walce
      z takimi jak Pan Mazur.
    • Gość: Ryszard Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 25.08.05, 09:53
      Właśnie takie postępowanine dyscyplinuje . Dość ukrywania i samowoli
      alkoholowej wśród zawodników .
      Bravo Mr. Lozano. Tak trzymać!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka