Gość: tyk Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.broker.com.pl 25.08.05, 00:34 a Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sz Lozano: Nie jestem fundamentalistą 25.08.05, 00:39 Brawo! Niech inni w polsce podazaja za tym przykladem... ...wsluchaj sie w lowa piesni o malym rycerzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Brawo Panie Trenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 01:39 Brawo Panie Trenerze. Z wielka przyjmenoscią można przeczytać jak Trener mówi przecież oczywiste rzeczy. Zareagował twardo i zgodnie ze ze swoimi zasadami. Bez poskiego puszcznia oka zasłaniania sie polska pobłażliwością dla pijaczków. To są profi i biora pieniadze są w pracy i niech zachwuja sie jak profi. Na marginesie jak zachował by sie Wasz szef gdyby w dniu realizacji waznego zadania w pracy przyślibyscie na tegim kacu ? Ktoś wyżej napisał już to więc warto powtórzyc Panie Lozano są u nas jeszcze inne dyscypliny może Pan potrenuje np piłkarzy koszykarzy itd . Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą 25.08.05, 01:52 takiej jedności ocen to jeszcze na żadnym forum nie widziałem. i ja też nie bęę pierwszym, który się przyczepi do Lozano, bo to co mówi, a przede wszystkim to co robi, jest dokładnie tym, czego potrzebuje nasz sport... :) mocna wypowiedź Lozano i reakcja forumowiczów smutno świadczy jednak o "polskiej szkole trenerskiej", jej braku zdecydowania, kombinatorstwie i kunktatorstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keraj Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 209.29.12.* 25.08.05, 02:32 Gorski odszedl z kadry bo chlopcy lali w kolnierz itp.itp.itp. Lozano tak dalej :) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJJ "Polska myśl trenerska" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:05 Właśnie. Czytam i nie wierzę! Taka jedność opinii w sumie w dość kontrowersyjnej sprawie. Nie wiem jak będzie na ME, ale jeżeli poniżej medalu to odpowiedzialność za to ponoszą WYŁĄCZNIE Ignaczak i Kadziewicz. Teraz pewnie będzie tak, że w razie jakiejkolwiek przegranej, TVP wraz ze swoimi "gwiazdami" komentarza sportowego oraz orłami "polskiej myśli trenerskiej", będzie równo jechać po Lozano. Oj marzyłała by mi się pięciominutowa owacja na stojąco dla Lozano o na pierwszym meczu ME od naszych kibiców. Skutecznie przymknęło by im to japy, a jemu dodało otuchy. Zasłużył facet na to jak mało kto w polskim sporcie. Raul - trzymam za Ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s korumpowany Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.08.05, 03:04 lubie goscia, chociaz siatkowka nie jest moj nr 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliszanie Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 217.153.224.* 25.08.05, 05:38 Brawo ! Brawo ! jeszcze raz brawo dla Lozano i Świderka za którym Kaliszanie stoją murem i czekają na sukcesy żenskiej reprezentacji pod jego przewodnictwem/1 trener/ może juz w Pekinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryncewid NARESZCIE!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.25.* 25.08.05, 07:31 nareszcie facet z jajami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:32 Lozano kibice sa z Toba, zero tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.geofizyka.pl 25.08.05, 07:36 proszę o zastosowanie takiej taktyki na inne dyscypliny sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejk Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.umk / *.um.krakow.pl 25.08.05, 07:40 moim zdaniem Lozano ma całkowitą rację; nie można było nie ukarać tych zawodników, którzy zachowali się po prostu po szczeniacku; przede wszystkim zawiedli publiczność, tą która dopingowała ich z osobna i całą reprezentację, jeźdxiła na mecze i oglądała je w telewizji; mam nadzieję (jestem pewna!),że zawodnicy powołani za tych wykluczonych dadzą z siebie wszystko, a publiczność będzie ich za to uwielbiać - nie tylko "nowych", całą kadrę, nawet jeśli nie wygrają żadnego meczu, bo wwszyscy będą pamietać, że potrafią grać (choć nie zawsze) świetnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:44 brawo lozano. trener mazur broni pijaczków i balowników, więc miał odpowiednie wyniki z reprezentacją, a mistrzostwo polski to nie skra wygrała tylko azs przegrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:57 lozano,dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.08.05, 08:01 Panie Lozano świetny,mądry z Pana gość,tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Gratulacje za prawdę i odwagę... 25.08.05, 08:09 Jak musiało bractwo napierać na LOzano by piwosze wrócili do kadry ,że powiedział to co wszydtcy popieramy ,to można tylko się domyślać.Brawo ! Mazur już był trenerem kadry i co pifko było górą! Teraz czekamy na antylozanowski post od piwoszy....ciekawe o której się obudzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Gratulacje za prawdę i odwagę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 08:13 Brawo Lozano, tak trzymać. Różnica poglądów na linii Mazur - Lozano pokazuje niestety różnice mentalności i podejścia do zawodu pomiędzy polskimi i zagranicznymi trenerami... Oby więcej zagranicznych trenerów w polskim sporcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armeles Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:34 Proponuję "Gazecie" wydrukować wszystkie opinie i dostarczyć trenerom Lozano i i Mazurowi. I pamiętajcie wszyscy o swoich wypowiedziach, gdyby nie zdobył madalu na ME.Jeżeli teraz kadra nie sprosta zadaniu,to efekty tej decyzji zaowocują później.Ś.p. R.Wagner też się nie pieścił z zawodnikami a on i jego zawodnicy przez całe życie zbierali i zbierają efekty swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatka Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:02 Według wszystkich mediów i PZPS-u najważniejszą imprezą tego roku był turniej kwalifikacyjny do Mistrzostw Świata. Lozano ma wykazać się na owych mistrzostwach i w Pekinie i życzę mu tam sukcesów, bo takich ludzi jak on brakuje w polskim sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstanty Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.adm.uni.wroc.pl 25.08.05, 09:28 Tylko że Wagner jest w grobie, a rózne Biesiady, Mazury i Wspaniałe - nie. Mimo naszego poparcia dla godnego szacunku, bo NORMALNEGO profesjonalisty, jakim jest Lozano, krety w PZPS będą ryły pod Lozano, bo on do nich po prostu nie pasuje. I - choćby wygrał igrzyska i mistrzostwa świata - w końcu przegra, bo nec Hercules contra plures. Ale dopóki jest z nami - chapeau bas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Lipiński ? IP: *.pliva.pl 25.08.05, 09:00 hmm Zagumny, Stelmach , a pamiętacie Argentyne jak sie posypało też i zagrał Lipiński , ja tam z PLS nie jestem na bieżąco - koleś słabo gra czy co ? czy ma kontuzje że nie dostał powołania ? czy go też Lozano sprawdzał ale mu sie nie spodobał ? sie ktoś orientuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@riusz Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 212.244.168.* 25.08.05, 09:06 Zupełnie zgadzam się z trenerem Lozano ! Tak trzymać !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.08.05, 09:35 Jak łatwo być rzemieślnikiem, jak trudno profesjonalistą panie trenerze Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 193.59.95.* 25.08.05, 09:36 Oby więcej takich ludzi w polskim sporcie! I nie tylko w sporcie...! Wielki szacunek i.... Powodzenia Panie Trenerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 5.6.* / *.dnb.com 25.08.05, 09:43 tez mnie sie podoba , a te wszystkie trenery polskie ktorym sie to nei podoba mowio tak bo sami tacy byli i nadal som.zero profesjonalizmu i tylko na szczescie liczo ze im sie uda z kims wygrac.a nasze gwiazdki siatkarskie juz dawno powinny dostac po tylku to bysmy mieli reprezentacje z kilkoma tytulami a tak traktowali do niedawna zgrupowanie jak spotkanie towarzyskie i grywali w halowo odmiane siatkowki plazowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 195.116.29.* 25.08.05, 09:56 :) dobre dobre !! szczegolnie ta odmiana plazowej sie mnie podoba :) ale prawda jest w tym co piszesz. chlopaki zgrupowania traktują jako towarzyskie wieczorki rozluzniająco-relaksujące ( przynajmniej czesc z nich ) a nie jak cieżką prace do wykonania by kibice w halach i przed tv mieli radoche i mogli ich kibicowac. Polscy kibice sa wspaniali ale czasami mysle sobie ze nasi siatkarze na nich nie zaslugują !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.polkomtel.com.pl 25.08.05, 12:03 nie generalizuj, wszyscy nie zawodzą, są tacy zawodnicy którzy rzeczywiście wkładają serce w grę i robią postępy pod okiem Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 195.116.29.* 25.08.05, 09:41 Trenerze Lozano - tak trzymac !!! Ze wszystkim za jest wyzej napisane zgadzam sie w 100 procentach. Qrcze, nie dziwmy sie ze trener wymaga od kadrowców pelnego zaangazowania !!! Chcesz pic, zostac w domu zalatwiając sobie zwolnienie lekarskie albo zrezygnuj z grania w kadrze. ... Pan I.Mazur ... Szkoda gadac. Latwo komentowac kiedy sie stoi obok, mial Pan swoj czas i dal Pan ciala na calej linii. W koncu ktos sie wzial za tych chlopakow bo od wiekow w polskim sporcie jest tak ze to nie trener rzadzi w klubie tylko klika zawodnikow ktorym sie wydaje ze sportowo sa tak dobrzy ze bez nich kadra czy klub nie bedzie istanial. Bzdura !!! Jeszcze raz brawo Trenerze Lozano !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 81.210.69.* 25.08.05, 09:43 LOZANO ZA LISTKIEWICZA, może on wyczyści to BAGNO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 62.154.173.* 25.08.05, 10:58 Nie wyszysci, bo musialby zwolnic wszystkich od sprzataczki w jakims tam klubie w Ustrzykach, po Listkiewicza. A poza tym, zyczycie Mu babrania sie w takim gownie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potocki Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:44 Lepiej powiedz trenerze jak dowiedziałeś się o wieczornym wyjściu zawodników, bo przecież sam ich nie nakryłeś, dopiero po południu następnego dnia zareagowałeś...szyte to grubymi nićmi a dobrze wiemy, że prasa podała dość sensacyjne wieści. Ciekaw jestem kto kabluje w tej twojej "zgranej rodzinie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: 5.6.* / *.dnb.com 25.08.05, 09:46 potocki ty to sam chyba kabel jestes i to od zelazka bo widze ze nic nie rozumiesz.to byla najlepsza decyzja lozano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: 195.116.29.* 25.08.05, 09:51 mnie osobiscie i wierze ze znakomitą wiekszosc rowniez nic nie obchodzi czy jest ktos kto mu doniosl. Jakie to ma znaczenie ?! Jesli nawet tak jest i jest to ktos z zawodnikow to nie pierwszy raz sie zdarza ze w kadrze sa grupki kolegow ktorzy sie lubią i nie. Nie zapominajmy co dzialo sie na olimpadzie !!! Tez wychodzily jakies niesnanski miedzy kadrowcami. Wazne ze Trener zareagowal i zrobil to tak jak trzeba bylo zrobic !!! I chwala mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armeles Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:30 K.Górski w Murhardt osobiście siedział w holu i czekał na powrót piłkarzy.Na jednego długo czekał i się doczekał.Myślę,że p.Lozano wie, co się dzieje w jego ekipie bez żadnych kablarzy.Jego decyzja świadczy o profesjonalnym podejściu do postawionych sobie zadań, a w takim wypadku nie ma miejsca dla kablarzy wśród siatkarzy,bo tylko psują atmosferę. Nie musiał osobiście tego widzieć.Ma przecież współpracowników,których sobie dobrał i oni też są odpowiedaialni za wyniki kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunio Re: Powiedz trenerze kto doniósł na chłopaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:35 Potocki to musisz być Ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: 212.33.78.* 25.08.05, 09:45 W pełni zgadzam sie z Panem. Dobra praca i alkohol wzajemnie sie wykluczaja. Jesli ktos wybiera jedno, swiadomie rezygnuje z drugiego, a jesli tego nie potrafi to ktos mu w tym powinien pomoc. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w walce z takimi jak Pan Mazur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Lozano: Nie jestem fundamentalistą IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 25.08.05, 09:53 Właśnie takie postępowanine dyscyplinuje . Dość ukrywania i samowoli alkoholowej wśród zawodników . Bravo Mr. Lozano. Tak trzymać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś