Gość: jebacwisle IP: 212.76.37.* 24.09.05, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balcerkiewicz Dlaczego tego nie sprywatyzują??? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 01:16 Dl;aczego tego nie sprywatyzują? Myślę, że jakiś Arab by się znalazł chętny do kupna, a tak to państwo dopłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) pewnie ze cała pula dla dziewczyn IP: *.system.szczecin.pl 24.09.05, 02:23 jesli bedą miały złoto to chyba jasne, jakby faceci doszli do półfinałow to mozna by bylo dzielic forse... swoja drogą miło sie czyta ze trener dba o psychike zawodniczek, wiadomo niby równouprawnienie, ale faceci sa prosci i latwiej ich zmotywowac, nie myslą za duzo - a kobietki sie latwo rozpraszaja... trzeba im zapewnic spokojną głowę taki zuraw sie nie martwi jak dziecko chore, bo wie ze jest z młodym mamusia ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stffn włoskie gwiazdy... a Piccinini??! Miss siatkówki. IP: *.toya.net.pl 24.09.05, 02:28 Polki mają najpiekniejszy zespół. Włoszki - najpiękniejszą zawodniczkę. a kto wygra [botaki MUSI być finał]... z PRZYJEMNOŚCIĄ popatrzymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Piccini Miss ? Buahahahahaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 03:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picinini Picinini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:56 Picinini Picinini Picinini Picinini Picinini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kradzione nie tuczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 08:24 o tym musza pamietac popko z przedpełskim i swoimi sługusami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek czermno nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 24.09.05, 09:06 jakos wole rosjanki o tych naszych złotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmoot Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:44 bo jesteś pierd..nięty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Ale się uśmiałem IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:58 Helmot masz świętą racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek z czermna Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 24.09.05, 10:42 helmoot czy ja ciebie przezywam??ty ogladajac mecz automatycznie kibicujesz polsce a ja odwrotnie , w pilce noznej tak nie mam ale w innych dyscyplinach tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 10:00 A gfdzie Twój patriotyzm. Wiem, że powinno się kibicować lepszym, ale myślę sobie,że nasze złotka nie grają wcale źle, wiem, że nie są to zagrania w stylu ARKA GOŁASIA, czy innych, ale pooglądać można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.05, 12:43 Takie wpisy jak waldka z czermna pojawiają się najczęściej, gdy po drugiej stronie siatki stanie mocny rywal zdolny ograć nasz zespół. Naturalnie nie można nikomu dyktować, kogo ma dopingować, w tym wypadku panuje pełna demokracja. Ale często jest tak, że ta sama osoba po wygranym meczu przez biało- czerwonych zmienia błyskawicznie nick i zaczyna się głaskanie naszych dziewczyn albo chłopaków: "Zawsze w was wierzyłem/łam, brawo, brawo, brawo!" Nie przypominam sobie wpisów po spektakularnych wygranych naszych drużyn, które by ubolewały nad porażką konkurentów. Odpowiedz Link Zgłoś
opmik czy ten program? 24.09.05, 10:05 co za d...ń pokazuje ten mecz w TVP 3 a nie w TVP 1 lub TVP 2 , które wszyscy posiadają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: czy ten program? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:37 Jest taki jeden gość który przychodząc do tv obiecywał że bęzie chciał przywrócić tv charakter misyjny. Ta misja jak sie okazuje to przygotowanie gruntu pod nową władzę po wyborach czyli dla swoich koleżków partyjnych. Ta osoba to oczywiście Jan Dworak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Nikt nie zatrzyma naszych dziewczyn!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:01 Jeszcze dwa mecze i udowodnimy kto tu rządzi w damskiej siatkówce. "Złotka"- trzymamy za Was kciuki!!! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier a jak bedzie braz?? IP: *.promax.media.pl 24.09.05, 12:58 zdobyly ostatnio zloto wiec sa zlotkami jesli zdobeda je ponownie nadal nimi beda jesli teraz zdobeda srebro beda sreberkami ale co jesli wywalcza brazowe medale??? jak wtedy zostana nazwane?? brazkami?? ma ktos jakis pomysl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: a jak bedzie braz?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:21 Moze czekoladki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: a jak bedzie braz?? IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.05, 15:19 "... bo dziewczyny lubią brąz..." Ryszard Rynkowski się kłania ale naszym babeczkom najładniej w złocie a jak będzie trzecie miejsce to wtedy nazwiemy je: 1. Złotka z lekkim odcieniem brązu 2. albo Złotka-brąz 3. albo brąz-Złotka 4. albo obrązowione Złotka 5. albo brąZłotka Wybieram brąZłotka i kibicuję zamaszyście!!! P-o-w-o-d-z-e-n-i-a!!! Odpowiedz Link Zgłoś