Dodaj do ulubionych

Siatkarki grają dzisiaj o finał ME

IP: 212.76.37.* 24.09.05, 00:16
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: balcerkiewicz Dlaczego tego nie sprywatyzują??? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 01:16
      Dl;aczego tego nie sprywatyzują? Myślę, że jakiś Arab by się znalazł chętny do
      kupna, a tak to państwo dopłaca.
      • Gość: :) pewnie ze cała pula dla dziewczyn IP: *.system.szczecin.pl 24.09.05, 02:23
        jesli bedą miały złoto to chyba jasne, jakby faceci doszli do półfinałow to
        mozna by bylo dzielic forse...
        swoja drogą miło sie czyta ze trener dba o psychike zawodniczek, wiadomo niby
        równouprawnienie, ale faceci sa prosci i latwiej ich zmotywowac, nie myslą za
        duzo - a kobietki sie latwo rozpraszaja... trzeba im zapewnic spokojną głowę
        taki zuraw sie nie martwi jak dziecko chore, bo wie ze jest z młodym mamusia ;)
        pozdro
    • Gość: stffn włoskie gwiazdy... a Piccinini??! Miss siatkówki. IP: *.toya.net.pl 24.09.05, 02:28
      Polki mają najpiekniejszy zespół. Włoszki - najpiękniejszą zawodniczkę. a kto
      wygra [botaki MUSI być finał]... z PRZYJEMNOŚCIĄ popatrzymy
      • Gość: Polak Piccini Miss ? Buahahahahaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 03:09
        • Gość: Picinini Picinini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:56
          Picinini Picinini Picinini Picinini Picinini
    • Gość: ja kradzione nie tuczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 08:24
      o tym musza pamietac popko z przedpełskim i swoimi sługusami;-)
    • Gość: waldek czermno nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 24.09.05, 09:06
      jakos wole rosjanki o tych naszych złotek
      • Gość: helmoot Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:44
        bo jesteś pierd..nięty!!!
        • Gość: mada Ale się uśmiałem IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:58
          Helmot masz świętą racje
        • Gość: waldek z czermna Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 24.09.05, 10:42
          helmoot czy ja ciebie przezywam??ty ogladajac mecz automatycznie kibicujesz
          polsce a ja odwrotnie , w pilce noznej tak nie mam ale w innych dyscyplinach tak
      • Gość: Ryś Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 10:00
        A gfdzie Twój patriotyzm. Wiem, że powinno się kibicować lepszym, ale myślę
        sobie,że nasze złotka nie grają wcale źle, wiem, że nie są to zagrania w stylu
        ARKA GOŁASIA, czy innych, ale pooglądać można.
        • Gość: Matylda Re: nie wiem czemu ale kibicowac dzis bede Rosji IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.05, 12:43
          Takie wpisy jak waldka z czermna pojawiają się najczęściej, gdy po drugiej
          stronie siatki stanie mocny rywal zdolny ograć nasz zespół. Naturalnie nie
          można nikomu dyktować, kogo ma dopingować, w tym wypadku panuje pełna
          demokracja. Ale często jest tak, że ta sama osoba po wygranym meczu przez biało-
          czerwonych zmienia błyskawicznie nick i zaczyna się głaskanie naszych dziewczyn
          albo chłopaków: "Zawsze w was wierzyłem/łam, brawo, brawo, brawo!" Nie
          przypominam sobie wpisów po spektakularnych wygranych naszych drużyn, które by
          ubolewały nad porażką konkurentów.
    • opmik czy ten program? 24.09.05, 10:05
      co za d...ń pokazuje ten mecz w TVP 3 a nie w TVP 1 lub TVP 2 , które wszyscy
      posiadają?
      • Gość: sołtys Re: czy ten program? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:37
        Jest taki jeden gość który przychodząc do tv obiecywał że bęzie chciał przywrócić tv charakter misyjny. Ta misja jak sie okazuje to przygotowanie gruntu pod nową władzę po wyborach czyli dla swoich koleżków partyjnych. Ta osoba to oczywiście Jan Dworak.
        • Gość: mim Nikt nie zatrzyma naszych dziewczyn!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:01
          Jeszcze dwa mecze i udowodnimy kto tu rządzi w damskiej siatkówce. "Złotka"-
          trzymamy za Was kciuki!!! Powodzenia.
          • Gość: bombardier a jak bedzie braz?? IP: *.promax.media.pl 24.09.05, 12:58
            zdobyly ostatnio zloto wiec sa zlotkami jesli zdobeda je ponownie nadal nimi
            beda jesli teraz zdobeda srebro beda sreberkami ale co jesli wywalcza brazowe
            medale??? jak wtedy zostana nazwane?? brazkami?? ma ktos jakis pomysl??
            • Gość: Jarek Re: a jak bedzie braz?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:21
              Moze czekoladki?
            • Gość: Matylda Re: a jak bedzie braz?? IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.05, 15:19
              "... bo dziewczyny lubią brąz..."
              Ryszard Rynkowski się kłania
              ale naszym babeczkom najładniej w złocie
              a jak będzie trzecie miejsce to wtedy
              nazwiemy je:
              1. Złotka z lekkim odcieniem brązu
              2. albo Złotka-brąz
              3. albo brąz-Złotka
              4. albo obrązowione Złotka
              5. albo brąZłotka

Wybieram brąZłotka i kibicuję zamaszyście!!!
              P-o-w-o-d-z-e-n-i-a!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka