anamelia 24.06.07, 12:47 Czy ma to jakieś znaczenie że w kołach w wózku są felgi chromowane czy szprychy? Czy to tylko wybór czysto estetyczny, wizualny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agness79 Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 16:07 Zdecydowanie praktyczny - felgi są super do mycia. Ja też się nad takim wyborem zastanawiałam rok temu. Wybrałam felgi i jest super, właśnie przede wszystkim do mycia. Wkładam do wanny, leję mocnym strumieniem prysznica i już. Ja polecam felgi. Odpowiedz Link Zgłoś
anamelia Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 19:26 Rzeczywiście. O tym nie pomyślałam. Bo ten wózek co chcę kupić ma właśnie do wyboru albo koła z felgami albo ze szprychami. I tak się zastanawiałam właśnie co lepsze. Faktycznie masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 19:31 wez jednak pod uwagę,że felgi są z plastiku,który niestety nieestetycznie się rysuje.Szprychy -moim zdaniem-wyglądają o niebo lepiej i jeśli są prawidłowo konserwowane to lśnią przez cały okres używania wózka. Dobrze się myje zwykłą zmiotką(taką do paprochów)namoczoną w wodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anamelia Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 20:48 Nie widziałam tych felg jeszcze na żywo ale na stronie producenta jest napisane felgi chromowane więc to chyba nie plastiki? Odpowiedz Link Zgłoś
agness79 Re: felgi czy szprychy? 25.06.07, 18:13 Moje felgi są używane rok. Z bliska można zauważyć jakieś zarysowania - to normalne, ale nie ma ich jakoś dużo i nie są widoczne jak się patrzy na wózek stojąc obok. Kupując wózek też się bałam, że felgi będą się rysowały i będzie to brzydko wyglądało, ale jakbym miała wybierać jeszcze raz, to wybrałabym felgi. Odpowiedz Link Zgłoś