Dodaj do ulubionych

felgi czy szprychy?

24.06.07, 12:47
Czy ma to jakieś znaczenie że w kołach w wózku są felgi chromowane czy
szprychy? Czy to tylko wybór czysto estetyczny, wizualny?
Obserwuj wątek
    • agness79 Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 16:07
      Zdecydowanie praktyczny - felgi są super do mycia. Ja też się nad takim wyborem
      zastanawiałam rok temu. Wybrałam felgi i jest super, właśnie przede wszystkim
      do mycia. Wkładam do wanny, leję mocnym strumieniem prysznica i już. Ja polecam
      felgi.
      • anamelia Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 19:26
        Rzeczywiście. O tym nie pomyślałam. Bo ten wózek co chcę kupić ma właśnie do
        wyboru albo koła z felgami albo ze szprychami. I tak się zastanawiałam właśnie
        co lepsze. Faktycznie masz rację.
        • roksanaa22 Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 19:31
          wez jednak pod uwagę,że felgi są z plastiku,który niestety nieestetycznie się
          rysuje.Szprychy -moim zdaniem-wyglądają o niebo lepiej i jeśli są prawidłowo
          konserwowane to lśnią przez cały okres używania wózka.
          Dobrze się myje zwykłą zmiotką(taką do paprochów)namoczoną w wodzie:)
          • anamelia Re: felgi czy szprychy? 24.06.07, 20:48
            Nie widziałam tych felg jeszcze na żywo ale na stronie producenta jest napisane
            felgi chromowane więc to chyba nie plastiki?
            • agness79 Re: felgi czy szprychy? 25.06.07, 18:13
              Moje felgi są używane rok. Z bliska można zauważyć jakieś zarysowania - to
              normalne, ale nie ma ich jakoś dużo i nie są widoczne jak się patrzy na wózek
              stojąc obok. Kupując wózek też się bałam, że felgi będą się rysowały i będzie
              to brzydko wyglądało, ale jakbym miała wybierać jeszcze raz, to wybrałabym
              felgi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka