Dodaj do ulubionych

Sosnowiec z pucharem

05.01.03, 00:06
Takiego finału to chyba nikt się nie spodziewał.Druzyna ,która w tym sezonie
weszła do grupy A zdobyła puchar Polski.Jak tam nastroje w Kędzierzynie?
Dopuścic morze do finału to nie lada wyczyn,naprawdę trzeba się postarać...
Biedne fanki Mostostalu-wasi idole przezywają cięzkie czasy,ciekawa
jestem,czy bedziecie im nadal tak wiernie kibicować,a może liczy sie tylko
uroda?
A co do Sosnowca.Bardzo dobrze gra Krzysiek Niedziela.Moze ktos się pokusi o
wziecie go na atak w reprezentacji.Ten,który do tej pory tam grał(wasz drogi
Świderski)zaczyna zawodzić...
Obserwuj wątek
    • Gość: mostek Re: Sosnowiec z pucharem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.03, 10:18
      Oj nieładnie nieładnie się tak naśmiewać z kibiców Mostostalu. Ja tam im zawsze
      kibicowalem i będę kibicować. (Oświadczam, że nie robię tego ze względu
      na "urodę" graczy ;-))) Wielkim szokiem byl wczorajszy finał (wszyscy typowali
      raczej Galaxia-Mostostal), ale dzieki takim niespodziankom sport jest ciekawy i
      warty oglądania. Jednak wczorajsza gra pokazała, że Morze wcale takim dobrym
      zespołem nie jest, gra strasznie nierówno i chyba od początku nie wierzyło w
      wygraną. Wielka szkoda, że udało im się pokonać Mostostal.....sniff....ale nic
      to napewno będzie lepiej. Trzymam kciuki.

pzdr
      mostek

P.S Rzeczywiście Niedziela pokazał się z bardzo dobrej strony, kto wie czy nie
      trafi do reprezentacji.....
      • _daniela_ Re: Sosnowiec z pucharem 11.01.03, 11:27
        Zajrzyj na liste gosci strony internetowej Mostostalu,popatrz na nicki i loginy
        adresy mailowych,a dowiesz się mostku,o kim mówię.Kędzierzynianie są szczelnie
        otoczeni całą rzeszą fanek,którym tylko jedno w głowie.To w sumie przykre
        zjawisko,oni są jak sportowa wersja Ich troje.Do tych panien nie dociera
        nawet,ze ci siatkarze chyba nie bardzo sie nimi interesują,wiekszość jest
        przecież żonata,maja dzieci,inni lada moment wypowiedza sakramentalne tak,nie w
        głowie im fruwające staniki i wrzaski rozszalałych fanek:-)
        No i jeszcze popatrz na samo forum i tytuły wątków
        typu "Murek,Dawid","Gołaś,Arek"-mdło się robi...:-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka