Gość: chanele5 IP: *.xtreme.net.pl 24.04.03, 15:03 Hello :) Jestem za Galaxia i jesli tylko nie pozwola sobie na zalamanie sie w chwilach slabosci to bedziemy mieli Mistrza!!! Jestem tego pewna!!! Trzymam za was kciuki chlopaki.P.S Zdrowiej Kubus :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewunia Re: Przed finałem siatkarzy IP: *.ld.euro / 10.100.48.* 26.04.03, 01:37 Galaxia to cieniasy! Tylko Mostostal zmiecie ich z parkietu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Przed finałem siatkarzy IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 12:19 Uważam że ten finał jak zwykle bardzo emocjonujący i dostarczający wielu wrażeń, będzie wyglądał zupełnie inaczej niż poprzednie. Zgodzę się tutaj z Pawłem Papke, który stwierdził że może dojść nawet do piątego spotkania. Mosto jak zwykle pod koniec sezonu narzekający na kontuzje i osłabienia, będzie musiał nastawić się na mocny atak ze strony Częstochowian. Jednak jego atutem jest napewno spore doświadczenie i fakt iż jest to trzecia drużyna Europy. Odpowiedz Link Zgłoś