Dodaj do ulubionych

Świderski: Ten kopniak boli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:33
Kolejny kopniak będzie na mistrzostwach Europy.
Obserwuj wątek
    • Gość: no ja Re: Świderski: Ten kopniak boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:17
      Zgadzam się, niech drużyny europy nadstawiają tyłki
      • Gość: opty Re: Świderski: Ten kopniak boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:41
        to nie kopniak tylko zimny prysznic,
        co was nie załamie to tylko może wzmocnić
    • Gość: znawca swiderski gra od dawna beznadziejnie :( IP: 195.8.101.* 17.07.07, 14:41
      • Gość: bisst Re: swiderski gra od dawna beznadziejnie :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:48
        Eeee, tam. Ma czasami swoje gorsze dni jak kazdy zawodnik. Poza tym jest jednym
        z najstarszych zawodników w kadrze, ale i jednym z najbardziej doświadczonych.
        • Gość: billy Re: swiderski gra od dawna beznadziejnie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:51
          dojdą włosi, serbia, i polska bedzie jak zwykle 5-7 miejsce.
          • Gość: ika Re: swiderski gra od dawna beznadziejnie :( IP: *.telpol.net.pl 17.07.07, 15:18
            tak macie wszyscy rację!! Siatkarze to patałachy, w końcu wicemistrzostwo
            świata to pestka. Nie ma w ogóle się czym podniecać. Ważne, że możemy zawsze
            liczyć na wspaniałe i zawsze na wysokim poziomie występy naszych piłkarzy,
            którzy zdobywają trofea na wszystkich większych imprezach! Czapki z głów
            panowie! <ironia>
            • Gość: lol Re: swiderski gra od dawna beznadziejnie :( IP: *.uml.lodz.pl 17.07.07, 16:25
              Eee... To vice świata, to może był przypadek? Bo teraz udowodnili, że jednak
              mógł to być tylko wybryk :P.

Mistrzowie eliminacji to może i oni są. Tylko co z tego? Liczy się turniej oraz
              rozłożenie sił a nie wygrane w eliminacjach.
    • Gość: trener Świderski: Ten kopniak boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:14
      niech Pan Świderski, Grzyb, Pliński i inni nauczą serwować - to wtedy mogą
      marzyć o sukcesach!
      • Gość: Brik Re: Świderski: Ten kopniak boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:27
        Szanowny trenerze, patałachu zakichany. Brazylia serwowała źle, Stany fatalnie,
        więc nie trzeba dobrze zagrywać, żeby marzyć o sukcesach.
    • mirza83 Świderski: Ten kopniak boli 17.07.07, 15:24
      no tak to czasem bywa...

---
      Poderwij kobietę którejpożądasz
      Moje Mieszkanie
      Jak Pisze MGR
      Co to jest Cashflow?
      Zjedz w Krakowie
    • Gość: gosc LŚ to gra tylko o kase IP: 83.143.163.* 17.07.07, 15:28
      w tym sezonie liczą sie przede wszystklim Mistrzostwa Europy i mysle ze Lozano
      na nie przygotowuje szczyt formy
      a co do Świderskiego to ni ebyloby kopniaka gdyby w meczu z brazylia skonczyl
      pilke ktora mial w gorze w drugim secie
      • mapi7 Re: LŚ to gra tylko o kase 17.07.07, 17:19
        Ja jestem z naszą drużyną- na dobre i na złe!
        Wierzę, że jeszcze będziemy kiedyś na pierwszym miejscu!
        Kochana drużyno trzymam za Was kciuki.
        • Gość: Alutka Re: LŚ to gra tylko o kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:26
          oczywiscie ja tez!! 3mamy za WAS kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tymczasem Re: LŚ to gra tylko o kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:27
        Co by aby jakby gdyby to by w hali rosły grzyby, wiesz...
    • Gość: piłkarz trza było przegrać w grupie z USA gupie buce! IP: 213.199.198.* 17.07.07, 17:20
      Sowietów ograć w połfinale bez mydełka a w finale dać z siebie wszystko vs
      Brazyliana
      • Gość: Janosik Re: trza było przegrać w grupie z USA gupie buce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:46
        Przegrać z bucami którym to kaczory liza odbyt...nigdy. Drugi mecz z bucami .to
        załatwił pewnie patriota ziobro.Są dobrzy, będą jeszcze lepsi, tylko te zagrywki
        chłopy. Powodzenia.
    • boncela3 Glupoty gadacie 17.07.07, 17:50
      To jest klasa zespolu ktora po porazce potrafi sie podniesc nie zalamywac i
      wyciagnac wnioski z takiej gry
    • Gość: City Świderski: Ten kopniak boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 08:38
      Wiele tu głosów typowych polskich kibiców. Ludzie przestańcie jojczyć i
      narzekać. Wam też nie wszystko się zawsze udaje. Dla mnie zresztą liczył się
      tylko finał, 3 czy 4 miejsce nie ma aż takiego znaczenia. Pamięta się tylko o
      zwycięzcach turniejów, reszta to już statystyka. Bardziej zresztą szkoda mi
      przegranej z Brazylią bo wygrana z nimi to było by naprawdę coś ale przyjdzie i
      na to czas.

Na Mistrzostwach Europy i tak będziemy najlepsi.

Chłopaki Jesteście Wielcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka