Gość: Nadia - eudezet IP: *.lodz.msk.pl 19.10.07, 13:42 :(( Żeby tylko nie było to nic poważnego !! on to ma pecha do kontuzji... :( Pozdrowienia i szybkiego powrotu do zdrowia !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nadia - eudezet Kontuzja Pawła Zagumnego IP: *.lodz.msk.pl 19.10.07, 13:43 :(( Paweł trzymaj się !! on to ma nie szczęscie do tych kontuzji ! Wracaj szybko do zdrowiaoby to nic powaznego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁEZKA Kontuzja Pawła Zagumnego IP: 83.16.164.* 19.10.07, 14:59 To już przestaje być zabawne,proszę wszystkich kibiców żeby razem ze mną trzymali kciuki za naszą reprezentację,i niech ten pech odejdzie daleko od naszych chłopaków.Paweł trzymaj się cieplutko,odpoczniesz sobie kilka dni,a ten uraz Ci przejdzie.gorące pozdrowionka:-) :-) :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Dobrowolski!!!! IP: *.odnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 19.10.07, 17:11 Raul wreszcie jest szansa żeby powołać Dobrowolskiego ze Skry! Moim zdaniem najlepszego rozgrywającego w Polsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salpausselka Re: Dobrowolski!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 17:16 Widać, że się nie znasz. Oprócz Gumy jest jeszcze Łukasz Żygadło i to pewnie on w reprezentacji będzie grał, jeśli z Pawłem będzie coś poważnego. Ale mam nadzieję, że tak nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halineczka Kontuzja Pawła Zagumnego IP: *.slp.vectranet.pl 19.10.07, 19:12 bardzo szkoda to moj ulubiony zawodnik ,a co bedzie z kadra .bez niego to nie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Kontuzja Pawła Zagumnego IP: *.bsk.vectranet.pl 19.10.07, 19:54 Paweł jest dyrygentem naszego zespołu a bez dyrygenta w grę wkrada się niepewność. Życzę Pawłowi dużo zdrowia i szybkiego powrotu do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Kontuzja Pawła Zagumnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 20:42 Wielokrotnie zabierałem głos na tym forum i przestrzegałem, że kontuzje Wlazłego i Gruszki to dopiero początek. Wszystkiemu winien Lozano, bo nie dał podstawowym reprezentantom miesiąca wolnego po zakończeniu poprzedniego sezonu, tylko chciał bić rekordy zwycięstw w nieistotnych meczach grupowych Ligi Światowej. Pawłowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bo bez niego nic nie zdziała nasza reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kontuzja Pawła Zagumnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:02 o matko..... czy wy sobie zdajecie kogo w Olsztynie w meczu CEV Mazur będzie musiał wstawić za niego????? Przeiceż to będzie porażka z góry przewidziana...:(... Dobrowolski??? buahahhahhahahahaahahahahahaahahahahahahahahahaahhahahahaha wybacz ale nie wytrzymałem :] To że gra w Skrze nie znaczy, że jest taki super i nie ma od niego lepszych!!! Odpowiedz Link Zgłoś