Gość: fidel IP: *.toya.net.pl / 10.0.239.* 10.09.03, 19:44 Hej Polska punkt, lalalalalalalalalala..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mista Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.pl / 192.168.2.* 10.09.03, 19:45 No i pokazali chlopaki i charakter nie pojadą do Aten. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
nziem Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 10.09.03, 19:51 a mogło być tak pięknie :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Memoriusz Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 19:47 Do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Mecz o pietruszkę ? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 19:51 Niestety, Polscy siatkarze nie potrafią grać w najtrudniejszych momentach tak jak się to od nich wymaga, a więc na pełnych obrotach. Zbigniew Zarzycki miał rację mówiąc iż nasi zachowywali się tak jakby grali o pietruszkę! Prowadząc już 2:1 należało spokojnie wygrać czwartego seta, nie czekając aż Bułgarzy się zaczną rozkręcać w ataku. Kiedyś Polacy nazywani byli mistrzami piątego seta. Po tych mistrzostwach zapewne już nimi nie będą... Odpowiedz Link Zgłoś
nziem Re: Mecz o pietruszkę ? 10.09.03, 19:53 Gość portalu: dexter napisał(a): > Kiedyś Polacy nazywani > byli mistrzami piątego seta. Po tych mistrzostwach zapewne już > nimi nie będą... Szczególnie po 5 secie z Holandią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.crowley.pl 10.09.03, 19:52 Wezcie juz tego Wspanialego mam dosc juz wspanialych meczy z jego wizerunkiem .Co mecz to horor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Wspanialy sciero!!! wyjazd na św.Helene ze swoimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:54 Wspanialy sciero!!! wyjazd na św.Helene ze swoimi szmaciarzami zawodnikami, bez honoru i umiejetnosci!!!!! Po tym co pokazaliscie do Polski nie macie juz wstepu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojart Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 19:54 Bieda! Gdzie duch walki?? Gdzie chęć wygrywania?? Co z tymi uśmiechami z 3 seta?? Wszystko gaśnie w momencie gdy rywal zdobywa przewagę punktową. Umiemy grać gdy prowadzimy. Gdy tracimy punkty zaczynamy się gubić. No ale trudno spodziewać się czegoś innego gdy brak ducha drużyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeryho Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:56 Ale przewalili az milo; nie ma jak przerypac w meczu nie do przegrania i "o wszystko", coz o medalu mozna zapomniec;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJKris Co za wstyd ! Co za plama ! Bez wiary ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:59 Czy polska reprezentacja kiedykolwiek wygra ważny mecz ? Czy w tym składzie którym już od ponad 3 lat gramy drzemią jeszcze jakieś pokłady energi ? Na te pytania poznaliśmy odpowiedz właśnie dzisiaj po przegranym meczu z Bułgarią. To jest wręcz nie do pojęcia co polscy reprezentanci wyprawiali na boisku ! Brak wiary i woli walki ,a przede wszystkim proste błędy zadecydowały o tej porażce. Cóż coś z tym trzeba zrobić bo jeśli będzie tak dalej to na mecze w Polsce będzie przychodzić tyle ludzi ile w Niemczech ! Może już trzeba przemeblować reprezentację ? Ja już straciłem wiarę !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oort Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.0.* 10.09.03, 20:01 Opinii przybywa tak szybko, że nie nadążam czytać! Ale nie o tym chciałem. Po raz kolejny przegrywamy ważny mecz ze średniakiem... Aby mówić wogóle o medalu, trzeba nauczyć się regularnie wygrywać z takimi drużynami w ważnych turniejach. Nie chciałbym aby nasza drużyna, "młoda i perspektywiczna" została tylko drużyną młodą. Do Aten coraz dalej! Jeszcze troszeczkę a zaczną się odzywać głosy, znane skąd inąd, hasło "zmieniamy szyld i gramy dalej" skierowane do naszych młodych złotych medalistów sprzed paru dni. Szkoda naszego potencjału, oby nie sprawdziło się powiedzenie "z tej mąki chleba nie będzie"... (chlip, chlip) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 20:03 Kolejne stracone pokolenie polskiej siatkówki. Moze następne będzie lepsze...choc ja i w to nie wierzę wiedząc jak w Polsce marnotrawi się talenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musielak,ku-wa do serii B wojtekj IP: S1:* / 192.168.33.* 10.09.03, 20:51 oczywiscuie, ja od 1996 roku nie mogę wyjść z podziwu,że można takie talenty marnotrawić, 0-3 z rosją albo brasil i 2-3 ze cieniasami, a ideal przykład to murek, który w cz-wie był siatkarzem formatu a a po 3 latach za atenami gra jak grecy.ROzjebać bande z kędzierzyna i budować bez tych ciapków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 21:00 Panowie, to jest WSTYD! proponuję naukę mocnej zagrywki z wyskoku. Można też zatrudnić dobrego psychologa dla drużyny.może zmiana trenera....czuję żal i rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Wspaniały won ze swoimi chlopaczkami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.03, 21:07 Odpuszczamy Lige Swiatowa i dajemy odpoczac niektorym siatkarzom, zeby na Mistrzostwa Europy byli zdrowi, bo to najwazniejsza impreza w tym roku i tam bedziemy walczyc o medal. Tak mowil Wspanialy. I co z tego wyszlo? Przegrana w Lidze Swiatowej, przegrana w Mistrzostwach Europy. Po takich meczach teraz zycze tym pseudo grajkom sromotnej porazki z Serbia i Czarnogora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuja bardzo dziekuje za te mistrzostawa! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 23:30 Dzieki nim ostatecznie przekonalismy się, że nasze cudowne pokolenie siatkarzy to jednak miernoty, co najwyżej przeciętniacy. Zwrócił na to uwage już Marcin Nowak po którejs tam porazce w lidze swiatowej. Chwała mu za samoświadomość. Wracając - teraz czas na radykalne zmiany, bo z tą ekipa niczego juz nie osiągniemy. gdyby nie daj boże wygrali z Bułgarią, to bysmy sie jezcze łudzili że oni potrafią; a nie potrafią (jak pomysle że oni wygrali 3 sparingi z Holendrami a jak przyszło do meczu o stawke do dali sie ograć, to krew mnie zalewa, co za patałachy @@##!!). Z tego same wzgklędu dobrze że Wspaniały odpuscił Lige swiatową - nie ma wymówki że ktos nie pojechał - pojechali wszyscy co mieli jechać i centralnie zjebali. Anyway, teraz czas na Kadziewiczów, Gołasi, Winiarskich i im podobnych, jeszcze nie zmanierowanych i nie pogodzonych z tym być sredniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peel Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.multicon.pl 10.09.03, 21:14 I bardzo dobrze, że dostali po dupie, ludzie jak ja mam dość tej polskiej siatkówki, co za palant wmówił nam kibicom, że my jako drużyna coś znaczymy ? Przecież to sa zwykłe dzieciaki, drużyna bez jakichkolwiek ambicji ! Dodam że uwielbiam siatkę, nawet bardziej niż nogę, ale po tym co zobaczyłem obiecuję sobie, że już nigdy nie obejżę żadnego meczu tej drużyny, pod wodzą tego trenera, jestem po prostu wściekły po co ja to oglądam ? To jest drużyna bez żadnej przyszłości i dziwię się, że pan Ambroziak i inni nie mają odwagi tego powiedzieć, tylko mydlą nam oczy, durnymi analizami. Ubolewam, że dałem się nabrać na wysoki poziom polskiej siatkówki, gówniarstwo i jeszcze raz gówniarstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Prygiel z drugiej linii ...buuuhaahaha IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.htc.net.pl / 192.168.4.* 10.09.03, 21:24 Niech już wrócą do Polski - więcej porażek nie zniosą moje nerwy. Już mam szczękościsk i ból dłoni od zaciskania kciuków za zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk.....ny kompletne dno!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:27 czy ja musze to ogladac , siatkarze, pilkarze to kompletne dno!!! W tym chorym kraju jest tylko dwoch prawdziwych sportowcow+ Korzeniowski i Malysz+ 1000000 dzialaczy, roznego pokroju cwaniaczkow. Liskiewicz, Biesiada, Szewinska i inni out!!!!! Wy......!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flapjack Re: kompletne dno!!!!!!! IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 10.09.03, 22:16 Gość portalu: wk.....ny napisał(a): > czy ja musze to ogladac , siatkarze, pilkarze to kompletne dno!!! W tym chorym > kraju jest tylko dwoch prawdziwych sportowcow+ Korzeniowski i Malysz+ 1000000 > dzialaczy, roznego pokroju cwaniaczkow. Liskiewicz, Biesiada, Szewinska i inni > out!!!!! Wy......!!!!!! Jest jeszcze Otylia Jędrzejczak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: kompletne dno!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.09.03, 22:43 a otylia dupy daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janas Mam dosc polskiego sportu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:42 ile jeszcze czasu dzialacze beda nas czarowac'''''' wy........!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:08 To jest poprostu skandal już samn nie wiem co tu napisać bo to jest niesamowite. A juz wymądrzanie się Ambroziaka to skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech, co za czasy Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.09.03, 22:40 kurwa to już nawet Bułgarami dostają, ale lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: 80.48.246.* 10.09.03, 22:42 No cóz, tak dobrze żarło i zdechło !! Pytanie do psychologa, czy wszyscy muszą równać do tych od piłki kopanej i dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rahoo Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: *.laczpol.net.pl 10.09.03, 22:46 Gość portalu: fidel napisał(a): > Hej Polska punkt, lalalalalalalalalala..... proponuje ogolnonarodowy ban dla fidela ktory jest niczym jego imiennik, niestrudzony wodz komunistycznej rewolucji na pieknej wyspie daleko stad. mysle ze zgodzicie sie ze oboje sa rownie monotematyczni i nalezy skonczyc z jednym i z drugim. moze tez ci jakiegos malego wirusika wpuscic czy co. swoja droga chyba spisz przy tym komputerze :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jares zdolni kiedyś kastraci teraz IP: *.chello.pl 10.09.03, 22:57 Mam dość siatkarze piłkarze i złodzieje politycy wszyscy bez honoru ambicji i umiejętności. Siatkarze sa tragiczni, to facei bez ambicji wstyd.Jak widzę gnoi którzy leją nauczyciela to mi wstyd że żyję w tym kraju a jak widzę naszych sportowców bez jaj to sie wkurwiam na bezradność brak talentu. Bo w POlsce jest tak że jak komuś coś wyjdzie to już czuje się mistrzem świata i zapomina o dalszej pracy i potem zostaję leszczem siatkarzem, Tak się mówi zdolni ale coś im nie wychodzi a ja powiem zdolni kiedyś kastraci teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepionka na ambroziaka aids ambroziak IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.09.03, 23:07 przegrywamy przez to...najwiekszego nieudacznika komentatorów aids ambroziaka oczywiście nie chcę go urazic ale to co prezentuje to jest choroba umysłowa. Do niedawna myślałem że jestem przewraźliwiony ale większość tego wirusa nie może słuchać.śzansą jest leczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ender Re: ME siatkarzy. Polska - Bułgaria 2:3 IP: 62.93.98.* 10.09.03, 23:12 S&C zmiecie nas z parkietu! Serwujcie tak dalej chłopaki! Good luck! :/ Odpowiedz Link Zgłoś