Gość: volley IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 06:28 mam nadzieje,ze dziewczyny jeszcze powalcza a kibice sie od nich nie odwroca!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fjodor PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 06:35 Ludzie złoci, tego nie da sie przeciez ogladac!!! I ch... tego, ze zagraly zdecydowanie najlepszy mecz na turnieju!!!! One nie dorosły mentalnie do zwyciestw z takimi druzynami, chyba sie przestraszyly, ze koga wygrac z mistrzyniami olpimpijskimi! Ja rozumiem, ze mozna przegrac seta prowadzac 24:22, ale dwa razy?????!!!! I gra z uporem godnym lepszej sprawy na Glinke.... Rozumiem, ze jest najlepsza, ale średnio inteligentny czlowiek moglby przewidziec z prowdopodobienstwem 0,95, ze Kubanki wlasnie tam ustawia blok.... kretynski tlumaczenia trenera, ze gra srodkiem to ryzyko... A niezwykle dzis skuteczna Kamila Fratczak to co???? dziewczynka do podawania pilek??? Bylo co najmniej kilka innych wariantow, a gramy tan najczytelniejszy, zawodzi, gramy drugi raz... GZIE TU LOGIKA????????? I jeszcze jedno: gdyby sie skupily na grze, a nie pozowaniu do zdjec, mogloby byc inaczej. Znowu w PZPS ktos nie pomyslal. Troche mi sie przypomina wystep kadry Engela na mundialu, tez tak samo rozdmuchane byly nadzieje, a nasi okazali sie kolosem na glinianych nogach. Osobiscie mam tego lekko dosc, jutro raczej nie bede tracil cennych godzin snu przed robota, zeby obejrzec, jak nasze dostaja wp.... od Kitajców. Obejrze z Japonia, Korea, Wlochami i inne. I na koniec.... moze warto by sie zastanowic, czy jesli Wloszki beda mialy szanse awansu, to im sie nie podlozyc?.... Przynajmniej jeden rywal bylby z glowy... ech, szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 07:50 To nie oglądaj i tyle. nie będziesz miał powodów do płaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 09:55 Jeśli nie będziemy w szóstce PŚ to będziemy musieli wygrać turniej kontynentalny ( z Rosją, Niemcami, Turcją i chyba Włochami )- bo do interkontynentalnego mogą nas nie zakwalifikować- czy tak? Wtedy może warto się starać o organizację turniej kontynentalnego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refjodor Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: gornik:* / 192.168.0.* 05.11.03, 08:51 znów widzę "engeljadę": trener+zawodniczki+zdjęcia+....... winne są przegranej. Radziłbym tym tzw. fachowcom zabrać się za komentowanie swoich komentarzy, bo laicka fantazja też bywa zabawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Engeliady nie będzie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:29 Engeliady nie będzie, bo Niemczyk nie popełnił tych błędów co Engel. Dziewczyny nie dorosły jeszcze do zwycięztw i tyle. Z drugiej strony, muszą powalczyć ze skłonnością do chisterii. Jeśli nad tym zapanują i będą grały swoje, to każdgo pokonają. Muszą się skupić na tym co robią, a nie medytować nad tym, że grają z mistrzyniami - tak jak Małysz. Tak powinien postępować profesjonalista, a wyniki same przyjdą (patrz Korzeniowski). Powiem tyle - moja pani zdała egzamin na prawo jazdy, dopiero kiedy przestała gadać przed nim z innymi babami o tych strasznych egzaminatorach. Kazałem jej posłuchać muzyki i skupić się na jeździe. Zdała celująco. Gadanie o trudnych przeciwnikach u normalnej kobiety wywołuje mniejszą lub większą chisterię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: 158.75.5.* 05.11.03, 14:25 Stary, masz małe serce i zapominasz o jednej, acz ogromnej różnicy pomiędzy naszymi wspaniałymi siatkarkami a jakimiś podrzędnymi kopaczami futbolówki: _dziewczyny_są_aktualnymi_mistrzyniami_Europy_ i choćby z tego tylko powodu cała ta feta ze zdjęciami, fanami itp. im sie po prostu należała. Co do mnie, wolę oglądać emocjonujące mecze z naszym udziałem (nawet przegrane) niż obojętnie patrzeć jak o wszystko grają jakieś Beckhamy czy inne Dudki w obcych barwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal_p Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 06:38 Zgadzam sie z autore "przegraly na wlasne zyczenie". Juz dawno niewidzialem aby przegrac 6 pilek setowych. I niby mecz byl wyrownany a jest 3:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Zapraszam na boisko IP: 217.153.71.* 05.11.03, 07:03 Wszystko pieknie ale zapraszam na boisko i mysle ze wtedy zdacie sobie Panowie sprawe jak "lekko" sie wygrywa majac na sobie ciezar 40 milionowego kraju www.kasia.skowronska.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Zapraszam na boisko IP: *.satfilm.net.pl 05.11.03, 08:18 nie pieprz głupot i nie zapraszaj na stronę tej wieśniary, pusta, ma problemy z wymową i dzisiaj można było się przekonać jaką jest ona pięknością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Zapraszam na boisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:21 lepiej mieć problemy z wymową niz wypowiadać się tak jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Zapraszam na boisko IP: *.isp.pl 05.11.03, 13:57 Gość portalu: maras napisał(a): > nie pieprz głupot i nie zapraszaj na stronę tej wieśniary, > pusta, ma problemy z wymową i dzisiaj można było się przekonać > jaką jest ona pięknością Skowronska zadna wybitna siatkarka nie jest i nie bedzie. Kilka asow serwisowych na ME zawodniczki nie robi. Co z tego ze ladna, jesli nie potrafi skleic 4 poprawnych zdan Moze i cos by z niej wyroslo, ale media narobily za duzo szumu wokol niej. Napewno nie wyjdzie to na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Zapraszam na boisko IP: 158.75.5.* 05.11.03, 14:29 Wyjasnij mi, prosze, co ma umiejetnosc wyslawiania sie do umiejetnosci grania w siatkowke? Jesli szukasz jakiejs wygadanej laski to moze zajrzyj do pobliskiej biblioteki (to taki budynek, w ktorym mozna wypozyczac ksiazki do poczytania)? A najlepiej bedzie, jesli po prostu sobie, chlopcze, pojdziesz i nie wrocisz to wiecej. Obiecujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Zapraszam na boisko IP: *.isp.pl 05.11.03, 14:45 >>>Wyjasnij mi, prosze, co ma umiejetnosc wyslawiania sie do umiejetnosci grania w siatkowke? To ze siatkowka jest sportem dla osob inteligentnych >>>Jesli szukasz jakiejs wygadanej laski to moze zajrzyj do pobliskiej biblioteki (to taki budynek, w ktorym mozna wypozyczac ksiazki do poczytania)? Nie szukam, bo mam. I nie laske tylko kobiete Nie musisz mi tlumaczyc co to biblioteka, bywam w niej dwa razy w tygodniu. Wrocilem z niej dwie godziny temu >>>A najlepiej bedzie, jesli po prostu sobie, chlopcze, pojdziesz i nie wrocisz to wiecej. Obiecujesz? Wroce wroce. Chociazby po to zeby przeczytac co znowu madrego napiszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Zapraszam na boisko IP: 158.75.5.* 05.11.03, 17:15 Zbyt dużo jednak przesiadujesz w bibliotece i chyba trochę pomieszał ci sie profesjonalizm sportowy z naukowym. Glinka też raczej nigdy nie zostanie Mistrzynią Mowy Polskiej, co jednak w niczym nie przeszkodziło jej stać się najlepszą siatkarką Europy. Twoja teza upada... Po drugie, jesli tak bardzo szanujesz swoja kobiete, szanuj tez i inne - nie wypada tak najezdzac na K. Skowronska, bo ona w swoim zawodzie zaszla juz naprawde bardzo daleko (moze pochwalilbys sie, co ty dotad osiagnales na skale europejska). A tak na marginesie: cos za gwałtownie starasz się przekonać mnie o bywaniu w bibliotece, przez co stajesz się niewarygodny. Probowales mnie oszukac, prawda, klamczuszku? Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Zapraszam na boisko IP: *.isp.pl 05.11.03, 18:09 >>>Zbyt dużo jednak przesiadujesz w bibliotece i chyba trochę pomieszał ci sie profesjonalizm sportowy z naukowym Ja tam ide ksiazki wypozyczac, nie lubie tam siedziec :) >>>Glinka też raczej nigdy nie zostanie Mistrzynią Mowy Polskiej, co jednak w niczym nie przeszkodziło jej stać się najlepszą siatkarką Europy. Twoja teza upada... Ale potrafi odpowiadac na pytania i ulozyc swoje mysli. Skowroneczka jest taka "roztrzepana" az sie nie chce jej sluchac >>>Po drugie, jesli tak bardzo szanujesz swoja kobiete, szanuj tez i inne - nie wypada tak najezdzac na K. Skowronska, bo ona w swoim zawodzie zaszla juz naprawde bardzo daleko (moze pochwalilbys sie, co ty dotad osiagnales na skale europejska) W siatkowce nic nie osiagnalem. Moja matka byla jedynie mistrzynia juniorek Mam osiagniecia w e-sporcie. W Polsce bardzo duzo. W Europie troche mniej, ale tez sie liczy >>>A tak na marginesie: cos za gwałtownie starasz się przekonać mnie o bywaniu w bibliotece, przez co stajesz się niewarygodny Staram sie rozwiewac wszelkie watpliwosci w kilku zdaniach, inaczej powstaja nieporozumienia >>>Probowales mnie oszukac, prawda, klamczuszku? Nie prosze Pani :) Rodzice mnie wychowali na "nie-klamczucha" >>>Serdecznie pozdrawiam Rowniez ps Wyjezdzam. Odpisze najwczesniej w piatek (chyba ze trafi sie jakas niespodziewana okazja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Zapraszam na boisko IP: 158.75.5.* 07.11.03, 10:56 Gość portalu: ell napisał(a): > Ale potrafi odpowiadac na pytania i ulozyc swoje mysli. Skowroneczka jest > taka "roztrzepana" az sie nie chce jej sluchac Czytalem zapis czatu z jej udzialem i wybacz, ale nie odnioslem takiego wrazenia. Moze po prostu przed kamera zzarla ja trema? Z drugiej strony Glinka do takich sytuacji jest przyzwyczajona, stad i jej stres mniejszy... Mowisz, ze siatkowka jest gra dla ludzi inteligentnych, jesli jednak odwroci sie to stwierdzenie, mozna spytac, czemu ludzie inteligentni osiagaja tak malo sukcesow w siatkowce? I co to w ogole jest inteligencja? Moim zdaniem bardziej chodzi tutaj o instynkt: czy to naukowy, czy sportowy. Takie cos, co mowi ci w decydujacych chwilach, co nalezy zrobic, zeby osiagnac sukces. Reszta to kwestia odpowiedniego treningu. Szybciej wiec zgodzilbym sie, ze Skowronska nie posiada instynktu do siatkowki, ale wierze, ze jest na tyle jeszcze mloda, ze moze bez problemu stac sie solidna swiatowa zawodniczka. > W siatkowce nic nie osiagnalem. Moja matka byla jedynie mistrzynia juniorek > Mam osiagniecia w e-sporcie. W Polsce bardzo duzo. W Europie troche mniej, ale > tez sie liczy Ja z kolei, choc jestem samozwanczym Mistrzem Swiata w Zmywaniu Naczyn uwazam, ze Mistrzostwo Europy w siatkowce znaczy jednak duuuuuuuuuuuuzo wiecej. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Zapraszam na boisko IP: *.isp.pl 07.11.03, 16:17 >>>Czytalem zapis czatu z jej udzialem i wybacz, ale nie odnioslem takiego wrazenia. Moze po prostu przed kamera zzarla ja trema? Ale zeby caly czas? Ile to razy pokazyla sie w TV, po ME, i zawsze naiwne odpowiedzi (W TVP, Echa Stadionu, nie powiedziala ani slowa) >>>Szybciej wiec zgodzilbym sie, ze Skowronska nie posiada instynktu do siatkowki, ale wierze, ze jest na tyle jeszcze mloda, ze moze bez problemu stac sie solidna swiatowa zawodniczka Moze i sie stanie, zle jej nie zycze. Problem w tym ze na razie gra w polskiej lidze. Moze ktos sie nia zainteresuje po PS (pod warunkiem ze poprawi zagrywke, bo jest cieniutko w porownaniu z ME) >>>Ja z kolei, choc jestem samozwanczym Mistrzem Swiata w Zmywaniu Naczyn uwazam, ze Mistrzostwo Europy w siatkowce znaczy jednak duuuuuuuuuuuuzo wiecej Dla Ciebie tak, dla mnie tez, dla innych nie Gdybym kilka lat temu zdecydowal sie na kariere sportowa to kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Zapraszam na boisko IP: *.acn.pl 05.11.03, 18:00 wspolczuje twojej lasce, tzn sorry...kobiecie, aczkolwiek to tez bardzo malo wyszukne okreslenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Zapraszam na boisko IP: *.isp.pl 05.11.03, 18:13 Malo wyszukane? To jak powiedziec... zonie? Mimo tego ze nie jestesmy malzenstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Zapraszam na boisko IP: *.acn.pl 05.11.03, 17:56 glupoty to pieprzysz co najwyzej ty lamusie twoja wypowiedz, wyjatkowo niskich lotow z reszta, swiadczy o tym ze ty nie potrafisz zlozyc ani jednej konstruktywnej mysli! nie podoba ci sie? ok, kwestia gustu, masz do tego prawo, ale po co ja od razu obrazasz, tym bardziej ze dziewczyny nie znasz, nie masz zielonego pojecia jaka i kim ona jest. pohamuj wiec takie kretynskie sady... poza tym, nie musisz ogladac pucharu swiata- nie ma takiego przymusu (aczkolwiek jest to oczywiscie ostatnio bardzo madre i o zgrozo, nagle z dnia na dzien w polsce namnozylo sie mnostwo ekspertow od tego sportu,chociaz pewnie polowa z was w zyciu nie odbila pilki), wiec jesli az taaaaaak bardzo razi cie jej widok, to podaruj sobie tych kilka godzin i odpusc sobie siatkowke- mysle ze po takim kibicu to nikt raczej plakac nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Zapraszam na boisko IP: *.isp.pl 05.11.03, 18:15 O siatkowce mam pojecie i to nie male, wiec mi nie mow ze jestem "niedzielnym kibicem" Twoja wypowiedz tez jest niskich lotow (zwlaszcza poczatek), ale sie nie czepiam, wrzuc na luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard1 Re: Zapraszam na boisko IP: 194.9.223.* 05.11.03, 08:21 Zgadza sie ,z tym , ze kibice myślą w taki oto sposób : Turczynkom sie udało ograć Kubę , my ogralismy Turcje co prawda z pewnymi trudnościami ale w końcu.. To, że jest cos nie tak mówi w wywiadzie do GW Małgosia Glinka. Ja cos wiem o siatce , bo kiedys troche wyczynowo w nią pogrywałem i doskonale zdaje sobie sprawę ile trzeba włożyć sił i jak trzeba byc silnym psychicznie aby uzyskiwac pożądane rezultaty.Niestety u nas wszystko jest na "pół gwizdka ". Jestem jako kibic tak samo zawiedziony jak Małgorzata Glinka - sama aparycja nie wystarczy aby "powalić z nóg " rywalki - sic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjo i sie k...a Fidel ucieszy! IP: *.siec.pl 05.11.03, 07:07 Osobiście gratuluję sukcesu siatkarkom kubańskim, i nie dziwię ich determinacji, przecież w przypadku przegranej do końca życia skręcały by cygara na plantacji tytoniu!!! (w myl zasady "wszystko dla Fidela Castro"). Jednak cieszy też fakt, iż nasze zawodniczki potrafiły nawiązać równą walkę z mistrzyniami olimpijskimi. Biorąc pod uwagę, że 2 i 3 set dziewczyny przegrały tylko i wyłącznie przez brak koncentracji to można być optymistą co do dalszych losów naszych siatkareczek :) P.S. Zgadzam się z opinią że dzięki lidze światowej nabiorą doświadczenia w walce z najlepszymi, dlatego wobec braku szans na dobrą lokatę trzeba traktować kolejne mecze treningowo, jednak dziś ostatni raz wstałem o 4:30 żeby oglądać trening. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard1 Re: i sie k...a Fidel ucieszy! IP: 194.9.223.* 05.11.03, 08:56 Ja sobie odpusciłem , ale antycypowałem ,że bedzie równo 3 do 0. Jakos Turczynkom trening z Kuba wyszedł zdecydowanie lepiej.Aby zachować pozytywne wrażenia u kibiców z tego turnieju ( zgadzam sie ,ze to jest pierwszy tak powazny sprawdzian poza ME , nauczą sie sporo i to jest w koncu najważniejsze aby mieć kontakt ze swiatowa czołówką )to niech przynajmnie wygraja jak na mistrza Europy przystało z wszystkimi reprezentacjami własnie z Europy. Zgadzam sie z Małgosia Glinką jestem analogicznie jak ona zawiedziony tym co tam dziewczyny zademonstrowały vide mecz z Dominikaną - a co by było gdyby np. Turczynki zajęły wyzsze miejsce w rankingu niż my ??? Swiat sie nie zawali i można to róznie argumentować ale niesmak pozostanie - zgoda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffffffffffffffffffffff Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.chello.pl 05.11.03, 07:09 grał y ś bardzo żle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.icpnet.pl 05.11.03, 07:18 niemczyk tasował dziś zespół jak talię kart.widać,że eksperymentuje,zamiast starać się za wszelką cene wygrać.ale to trzeba jasno było powiedzieć przed turniejem, że jedziemy po nauke i każdy wynik jest możliwy. ja też już mam dość oglądania sparingów 0 4.30.Ale może jakiś mecz jeszze wygrają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.acn.pl 05.11.03, 14:41 ciezka sie zgodzic, ze niemczyk dzisiaj "tasowal druzyne" o ile ostatnio rzeczywiscie ilosc zmian mogla wyprowadzac z rownowagi, to dzisiejsza taktyka trenera wydawala sie byc logiczna i przemyslana ludzie, jesli nie macie pojecia o sportach druzynowych to sie nie wypowiadajcie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominotor Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: 212.122.213.* 05.11.03, 07:40 No , dupa, dupa - Panie Niemczyk. Domimo miała grać a nie Barbie... Nie zmiania się wygrywającej Drużyny!! Nawet ja to wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:27 nie wszystko dla wyniku. Nie zawsze forma trwa nieustannie wystarczy spojrzeć na ostatniego mistrza olimpijskiego w skokach narciarskich. Często oliwy dolewają media i opinie "kibiców" oczekujących tylko sukcesu. Ciekawe czy nam w życiu zawodowym zawsze wszystko wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.acn.pl 05.11.03, 14:43 druzyna nie moze byc caly czas wygrywajaca-dziewczyny sa tylko ludzmi, a ciezko jest utrzymac najwyzsza forme przez tak dlugi czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amer Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.tsi.tychy.pl 05.11.03, 07:42 Szkoda, było blisko. Jasno trzeba powiedzieć, że Mistrzostwo Europy to dzisiaj troche za mało na resztę świata. Ale pamiętajmy, ze one przebojem weszły do ekstraklasy. Kiedy miały okazję walczyc w takim gronie? Profesjonalny sport to robota na takim poziomie, że otrzaskanie w meczach z najsilniejszymi jest konieczne. Źle to będzie dopiero, gdyby sie okazało, że ani dziewczyny ani trenerzy nie beda w stanie wykorzystać tych doświadczeń. Ale to co powiedział Niemczyk na konferencji po meczu: "I've been working with this team just five months now, which is not enough time to get all aspects of our play perfect. But we've also enjoyed many victories in that time, so I am happy. We are still a young team and I can promise you that in one year's time under my coaching it will be Cuba who leaves here having lost 3-0." RYSZARD NIEMCZYK Head coach, Poland napawa optymizmem. Ja mu wierzę. I w dziewczyny wierzę też. Kochane nasze złotka, jeżeli to czytacie to wiedzcie że apetyty to my chowamy na Olimpiadę i wiemy że potraficie te bolesne baty jakie dostajecie teraz, obrócic na sukcesy w przyszłości. Nie dajcie sie tylko zwariować durnym dziennikarzom i kibolom dla których najwiekszy problem to kwestia czemu nie chcecie pozować nago. Wtedy wszystko bedzie dobrze. Stać Was na to i zrobicie to. Duże całusy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: 158.75.5.* 05.11.03, 14:33 O, nareszcie chociaż jeden rozsądny! Podpisuję się pod tym tekstem obiema rękami!!! A małe misie, które kochają tylko zwycięzców, szybciutko do domku! Odpowiedz Link Zgłoś
aztech Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 05.11.03, 09:10 Mała prośba, czy moglibyście w imię dobrze rozumianej życzliwości wypełnić moją ankietę (potrzebne mi na zliczenie przedmiotu na uczelni z góry dzięki: www.worms3dpl.prv.pl/ankieta.htm Poniższa ankieta powstała w celu poznania Państwa zdania i opinii na temat zróżnicowania partnerów na stałe i na przelotny romans. Wyniki poniższej ankiety będą analizowane na przedmiocie "Psychologia atrakcyjności", który mam przyjemność studiować na Politechnice Wrocławskiej. Poniższa ankieta to jedna z cegiełek, które mogą Państwo dołożyć i przyczynić się do pozytywnego zaliczenia tego przednmmiotu przeze mnie. Za dobrowolne i szczere (bo na tym szczególnie zależy mi podczas tej ankiety) wypełnienie popniższego formularza bardzo serdecznie dziękuję. Proszę również pamiętać o zaznaczaniu odpowiedzi, które są przez Państwa akceptowane i uznawane za słuszne dla Państwa osobowości, a nie te które wydają się poprawnymi lub powszechnie uznawanymi za poprawne. Jeszcze raz dziękuję i zapraszam do wypełnienia ankiety. AZTECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Pojadą na olimpiadę tak jak nasi siatkarze IP: 213.76.130.* 05.11.03, 10:15 czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kookaburra Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.11.03, 10:20 To juz trzeci mecz przegraly? A z kim przegraly dwa pierwsze? Szukalem na tej t.zw. gazecie i nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:47 No tak, mozna sie bylo spodziewac - sukces w dziedzinie ktora niewielu sie interesuje i wylewanie pomyj po pierwszych porazkach. A to Polska wlasnie :( PS> Porownywnywac Niemczyka do Engela moze tylko ktos nie znajacy sie na sporcie. Niemczyk nie zapowiadal ze "pykniemy wszystkich i wygramy puchar", wrecz przeciwnie, swiadom miejsca w szyku naszej repy od poczatku traktowal te zawody jako poligon doswiadczalny. Ale oczywiscie niektorzy musza sobie pouzywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: 158.75.5.* 05.11.03, 14:36 A już myślałem, że trzeźwo myślących tu na lekarstwo. Zdecydowanie popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kookaburra Netball is (chyba) dead! IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.11.03, 11:10 Juz wiem: Dominikana i Kuba. To tylko potwierdza moje wczesniejsze przypuszczenie, ze siatkowka polska skonczyla sie wraz z przejsciem Polski na t.zw. kapitalizm i zwiazany z tym dostep jednostek do wysokiej jakosci sprzetu sportowego dla zamoznych indywidualistow (tenis, narciarstwo alpejskie, motory i samochody), oraz dostep do drogich obiektow sportowych (plywalnie). Siatkowka wymaga jedynie jednej wspolnej pilki na kilkanascie lbow oraz sali gimnastycznej, a te byly akurat w posiadaniu liceow oraz szkol podstawowych '1000lecia'. Siatkowka w swiecie kapitalizmu moze przetrwac jedynie w formie plazowej - dla panow (zamozni geje sfinansuja), oraz pan (organizacje feministyczne pomoga). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amer Re: Netball is (chyba) dead! IP: *.tsi.tychy.pl 05.11.03, 12:55 Na mózg Ci padło w tej Australii? Lato sie u Was zaczyna, to pewnie gorąco, co? 1. Netball to jest zupełnie inna gra aniżeli siatkówka (volleyball) 2. Jakoś nie widziałem ekip włoskich, francuskich, amerykańskich, japońskich czy brazylijskich grających w szkołach tysiąclecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Netball is (chyba) dead! IP: *.acn.pl 05.11.03, 14:52 ratuluje znajomosci angielskiego-jest rzeczywiscie imponujaca... tak na przyszlosc:siatkowka to po angielsku volleyball, ale przeciez to wszystko jedno, nie? dowodem twojej wrecz genialnej opinii, iz siatkowka polska skonczyla sie wraz z nastaniem kapitalizmu jest oczywiscie zdobyte niedawno mistrzostwo europy... byc moze nie wyczulam nutki ironii w twojej wypowiedzi, wydaje mi sie iz nie zawiera on ajednak zadnej,a nawet jesli to wyjatkowo niewyszukana PS:jesli nawet nie wiesz z kim graly polskie siatkarki, to moze lepiej zajmij sie ktoryms z twoich ulubionych "kapitalistycznych" sportow- tenis (n bo przeciez fibak jak gral urodzil sie w kraju kapitalistycznym), narciarstwem, czy czym tam sobie chcesz zawsze mozesz pochodzic na drogie(?????) plywalnie, albo po prostu nie robic nic (co wydaje sie byc najbardziej prawdopodobne w twoim przypadku) a tak poza tym to sie gon!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.03, 13:52 czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego trener Niemczyk z uporem maniaka nie pozwala grac najlepszej zawodniczce z 1 meczu Ali Przybysz ??????????? bo jakos gra M. Niemczyk nie przyniosla nam punktow w dwoch ostatnich meczach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatszepsut Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:50 ehhh az mi sie serce kraje jak widze co Wy tu wypisujecie na nasze biedne siatkarki...ale to było do przewidzenia... dziewczyny graja ładnie... w koncu cos sie w siatkowce kobiecej dzieje, a Wy juz chcecie niewiadomo jakicj sukcesów:/ spokojnie! na wszystko trzeba czasu i mysle ze juz jakies podstawy mamy..ale powtarzam! to podstawy! trudno oczekiwac od nieznalego, niedoswiadczonego zespołu, który sie nie liczy w siatkowce Swiatowej, a do Europejskiej wszedł dosc szczesliwie niewiadomo jakich sukcesów! oczywiscie nie chce tu umniejszac zasług trenerowi i dziewczynom! włozyły w sukces niewatpliwie olbrzymie siły! nam, prawdziwym kibicom, pozostało trzymanie kciukow i CIESZENIE SIE!!! z tego, ze mozemy je ogladac na turniejach takiej rangi! i co z tego ze przegrywaja?! musza sie rozijac, a takie zawody, nawet jesli nazywane sa przez Was "teningami" beda procentowac w przyszłosci! niech graj graj graja jak najwiecej! a Ci ktorym sie ich gra nie podoba niech lepiej siedza cicho! i poruszaja sie troche zamiast siedziec przed kompem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellesar-u Troche sceptycyzmu 05.11.03, 14:20 Zdobycie zlotego medalu na ME, bylo duza niespodzianka. Dla wszystkich Polki ledwo wyszla z grupy, wiekszosc meczow to pojedynki 5-io setowe. Nie wiedziec jakim cudem w finale znalazla sie Turcja Polskie siatkarki wykorzystaly wachania formy europejskiej czolowki. Czy upowaznia to do mowienia ze sa najlepsze na starym kontynencie? Zloto owszem jest, ale niepewnosc pozostaje Reprezentacja z gory byla skazana na niepowodzenie w PŚ. Zespol jednej zawodniczki (Malgosi Glinki) nie ma prawa bytu. Kilka lat temu sie udawalo (Barbara Jelic), ale dzisiaj to zdecydowanie za malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjs Re: Troche sceptycyzmu IP: 195.187.74.* 05.11.03, 16:54 ellesar-u napisał: > Zdobycie zlotego medalu na ME, bylo duza niespodzianka. Dla wszystkich > Polki ledwo wyszla z grupy, wiekszosc meczow to pojedynki 5-io setowe. Oby jak najwięcej takich niespodzianek W grupie przegrały tylko jeden mecz, wyjście z grupy nie było fuksem lecz ewentualne 3 miejsce w grupie byłoby pechem > Nie wiedziec jakim cudem w finale znalazla sie Turcja Takim cudem, że wyszła z grupy i wygrała półfinał > Polskie siatkarki wykorzystaly wachania formy europejskiej czolowki. Czy > upowaznia to do mowienia ze sa najlepsze na starym kontynencie? Zloto owszem > jest, ale niepewnosc pozostaje Jednym słowem dziewczyny wygrały, bo dla całej reszty ME to nic nie warta impreza więc można śmiało je olać. To trochę paradoksalne być Mistrzem Europy ale nie być najlepszym w Europie. Niestety jest to chyba nasza cecha narodowa, jak przegrywamy to jest wszystko w normie, ale jak wygramy to coś jest nie tak. > Reprezentacja z gory byla skazana na niepowodzenie w PŚ. Zespol jednej > zawodniczki (Malgosi Glinki) nie ma prawa bytu. Kilka lat temu sie udawalo > (Barbara Jelic), ale dzisiaj to zdecydowanie za malo Sam fakt zakwalifikowania się do PŚ jest sporym sukcesem. Dziewczyny mają okazję ogrania się z najlepszymi i o to chodzi, zdobędą doświadczenie co mam nadzieję przyczyni się do ich rozwoju. Igrzyska już blisko. Jutro z rana dziewczyny rozwalą Chinki i optymizm na forum znowu podskoczy :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: *.swarzedz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 17:07 Zawsze musiała przyjść pora na poraszki ja się tym nie przejmuje bo wiem jak złapią wiatr w żagle to jeszcze awansujemy do igrzysk olimpijskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: PŚ siatkarek. Polska - Kuba 0:3 IP: 80.51.10.* 05.11.03, 19:54 Wiem, że jutro będzie ciężko i choćby urwanie seta chinkom będzie sukcesem. Widziałem wszystkie mecze i niestety ktoś kiedyś powiedział (Wojciech Drzyzga), że Europa to druga liga Światowej żeńskiej siatkówki. Potwierdza to się w tym PŚ. Miejsce między 6-9 będzie sukcesem. To piekielny turniej a dziewczyny szczyt formy mają za sobą. Dzięki im za chwile wzruszeń na ME i dzięki za to że można je tu oglądać. Nie oczekujmy zbyt wiele - bo na to jeszcze za wcześnie. Cieszmy się z każdego wygranego seta i może nawet meczu. Niech się uczą, bo w nich jest ogromny potencjał. Nie zapominajmy, że niedawno nasza drużyna była w trzeciej lidze europejskiej i o takich meczach mogliśmy tylko pomażyć. Dziewczyny nie załamywać się, byle bez kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś