Dodaj do ulubionych

Anna Barańska: Jeśli będę zdrowa, przyjmę powoł...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:34
Pani Anno, prawdziwy kibic ma prawo do krytyki. Nie ma się co od razu obrażać. No ale pani akurat ma wybitny talent do obrażania się.
Obserwuj wątek
    • Gość: As Anna Barańska: Jeśli będę zdrowa, przyjmę powoł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:46
      Wspaniala zawodniczka , piekna kobieta. Zycze wszystkiego dobrego. Pozdrawiam...
    • Gość: dziadek Anna Barańska: Jeśli będę zdrowa, przyjmę powoł... IP: 213.17.144.* 25.01.09, 13:46
      Barańska jak inne na tej pozycji -średnia klasa Polska i nic wiecej. Światowej klasy siatkarką nigdy nie bedzie-brak predyspozycji.
    • Gość: tom anna baranska IP: 89.204.241.* 05.08.09, 13:35
      ja nie wiem jak taka zawodniczka jak anna baranska moze grac w reprezentacji
      polski i to jeszcze w pierwszym skladzie!!! przeciez ona wiecej razy jest
      blokowana niz konczy swoj atak!!! a na dodatek jesli zaatakuje to albo ja
      wybronia albo uderzy w aut. kiedy bym nie ogladal mecz to polowa bledow nalezy
      do anny baranskiej wiec dla mnie to jest bzdura ze ona gra w reprezentacji bo
      napewno mamy lepsze zawodniczki!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Macho ANNA BARAŃsKA IP: 77.255.30.* 04.10.09, 16:02
      Co wy gadacie!
      Ona jest piękna,utalentowana i nic jej nie brakuje żeby zostać najlepszą
      zawodniczką na świecie!
      Jest najlepsza w naszej reprezentacji i wielką stratą było by gdy by z takich
      powodów krytyki odeszła:(
      Jest trochę niska w porównaniu np. do GAMOVA ale i tak świetnie sobie radzi!
      POZDRO dla ANI!
    • Gość: jaro_ldz Anna Barańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 12:40
      Aniuuu jestes piekna i wspaniala!!!!! dzieki Twojej wspanialej grze mamy braz
      :) jestes najlepsza i najpiekniejsza :D kocham Cieeee i pozdrawiam <33 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka