Gość: jerseyus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:34 Pani Anno, prawdziwy kibic ma prawo do krytyki. Nie ma się co od razu obrażać. No ale pani akurat ma wybitny talent do obrażania się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Anna Barańska: Jeśli będę zdrowa, przyjmę powoł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:46 Wspaniala zawodniczka , piekna kobieta. Zycze wszystkiego dobrego. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Anna Barańska: Jeśli będę zdrowa, przyjmę powoł... IP: 213.17.144.* 25.01.09, 13:46 Barańska jak inne na tej pozycji -średnia klasa Polska i nic wiecej. Światowej klasy siatkarką nigdy nie bedzie-brak predyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom anna baranska IP: 89.204.241.* 05.08.09, 13:35 ja nie wiem jak taka zawodniczka jak anna baranska moze grac w reprezentacji polski i to jeszcze w pierwszym skladzie!!! przeciez ona wiecej razy jest blokowana niz konczy swoj atak!!! a na dodatek jesli zaatakuje to albo ja wybronia albo uderzy w aut. kiedy bym nie ogladal mecz to polowa bledow nalezy do anny baranskiej wiec dla mnie to jest bzdura ze ona gra w reprezentacji bo napewno mamy lepsze zawodniczki!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho ANNA BARAŃsKA IP: 77.255.30.* 04.10.09, 16:02 Co wy gadacie! Ona jest piękna,utalentowana i nic jej nie brakuje żeby zostać najlepszą zawodniczką na świecie! Jest najlepsza w naszej reprezentacji i wielką stratą było by gdy by z takich powodów krytyki odeszła:( Jest trochę niska w porównaniu np. do GAMOVA ale i tak świetnie sobie radzi! POZDRO dla ANI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro_ldz Anna Barańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 12:40 Aniuuu jestes piekna i wspaniala!!!!! dzieki Twojej wspanialej grze mamy braz :) jestes najlepsza i najpiekniejsza :D kocham Cieeee i pozdrawiam <33 :) Odpowiedz Link Zgłoś