mazdownik1 10.06.09, 09:32 Życzę szczęścia. Bez Zagumnego, Winiarskiego i Wlazłego będzie go bardzo dużo potrzeba naszej drużynie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bz Re: Daniel Castellani o siatkarzach: Chcę Polski IP: 212.106.24.* 11.06.09, 22:43 kto wie, może nasza 1-sza szóstka była mocno eksploatowana i dlatego w decydujących momentach brakowało trochę zdrowia (jak w Pekinie), jak zagrają zdrowi, trochę głodni sukcesu (a już znają swoją wartość, bo w pucharach trochę powalczyły nasze drużyny), to może faktycznie coś wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Daniel Castellani o siatkarzach: Chcę Polski 12.06.09, 17:48 może, może .. ale to co? będziemy mieli dwie ekipy? ok, choć ... co to za mecz bez Igły (Ignaczaka)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Daniel Castellani o siatkarzach: Chcę Polski ag.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 23:02 I co to koniec kariery np:Wlazłego?Dlaczego chociaż kilku doświadczonych siatkarzy z 1 grupy nie wystąpi?..ehhh. Odpowiedz Link Zgłoś