Dodaj do ulubionych

Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę

• Gość: Fan Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: 188.33.25.* 04.08.09, 19:28
      "Brodzików intelektualnych" nie brakuje w opisach. Mam nadzieję, że Dorota
      powróci do gry.
    • Gość: bax Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 19:30
      Pani dorota chciała pomóc naszej kadże narodowej ale wyszło jak
      wyszło kibice żle zrobili obrażając tak ważną osobę w polskiej
      siatkówce.
      • Gość: mmmmm Re: Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną kar IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 21:04
        wstyd mi za tych ludzi, którzy są wstrętnie napastliwi ze swoimi pseudo opiniami
        w stosunku do Doroty, ktoś kto nie ma pojęcia o sporcie w ogóle niech nie
        zabiera głosu i wyżywa się gdzie indziej.DOROTA!!!! NIE PRZEJMUJ SIĘ RÓB SWOJE I
        GŁOWA DO GÓRY.GRAJ DALEJ , JESZCZE POKAŻESZ JAKA JESTEŚ WIELKA. Tego Ci szczerze
        życzę.
    • Gość: Tomek Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:22
      Pani Dorota zdobyła dla Polski srebrny medal na mistrzostwach
      Europy, nie zachowała się jak "gó...ara" w czasach kryzysu naszej
      reprezentacji. Jest ciągle jedna z najepeszych siatkarek Euopy i
      Polski, co pokazała w ostanim turnieju w Łodzi. I tylko ludzie,
      którzy nie maja pojecia o siatkówce moga Ją krytykować. Jeszcze
      długo nie bedzie takiej siatkarki w polskiej kadrze.
      Pani Doroto ludzie siatkówki cenią Pani umiejetności i klasę
      (światowe). A tych kilku pseudokibiców przynosi wstyd polskiej
      siatkówce i robi jej wielka krzywdę, jaką jest Pani rezygnacja z gry
      w reprezentacji.
    • Gość: genek3003 Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:41
      Kurcze teraz to wszyscy z dorota ale wczesniej to ja jechali. ja jestem za nia
      wiadomo ale szkoda ze tak dobra zawodniczka sie musiała tyle nacierpiec
    • Gość: fredo Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.CNet.Gawex.PL 04.08.09, 22:42
      Dorotko nie przejmuj się sam bym łeb ukręcił temu chamowi co to wpisał dla
      większości kibiców zawsze będziecie złotem tej szarej rzeczywistości.wielki
      szacun dla polskiej siatkówki
    • krzykacz36 Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę 04.08.09, 23:34
      W tym kraju na sporcie i na polityce znają się wszyscy. Wszyscy
      wiedzą co i jak. Ale czego wymagać od nas kibiców, gdy komentatorzy
      plotą głupoty relacjonując zawody sportowe. Myślałem, że w skokach
      narciarskich chodzi o to, kto dalej i piękniej skoczy. Nic
      podobnego. Pan Szaranowicz wytłumaczył mi, że chodzi o to, kto ma
      lepszy wiaterek. W siatkówce chodzi chyba o to, kto lepiej gra.
      Kilku głupoli wyjaśnia, że chodzi o opaleniznę i celulitis. Szkoda,
      że pani się tym tak przejęła. A tak naprawdę, to fajna i ładna z
      pani kobitka.
    • Gość: Anita92 Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.icpnet.pl 05.08.09, 00:11
      Pani Doroto Nie warto przejmować się opiniami ludzi, którzy nie mają nic
      wspólnego z siatkówką. Są to zwykłe chamy, które zazdroszczą tego, iż jest
      Pani jedną z najlepszych siatkarek na świecie. Zżera ich zazdrość bo wiedzą,
      że nigdy nie osiągną w niczym tego co Pani osiągnęła w siatkówce! Jeżeli uważa
      Pani, że czas zakończyć karierę w reprezentacji to ja to szanuję. Tylko mam
      prośbę, aby jeszcze raz na spokojnie spotkała się pani z kibicami TYMI
      PRAWDZIWYMI. Pozdrawiam serdecznie. Uszy do góry =)
    • Gość: Doktorek Dorotka - olej prostaków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 00:34
      Jesteś Wielka... byłaś i będziesz!!!
      Pzdr
    • Gość: AS Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 15:37
      Wielu rzeczy nie rozumiem!

Dlaczego nikt nie patrzy na polskie siatkarki przez pryzmat sportu?
      Oceniane powinny być zawsze ze względu na umiejętności i perspektywę rozwoju.

A tymczasem:

1. Co niektórzy kibice mylą boisko z wybiegiem dla modelek - co chwilę
      dyskutują o tym, która jest najpiękniejsza itd. Ludzie! Wystarczy, że mają
      presję dobrej gry, a ponieważ każda kobieta lubi być chwalona, to dodatkowo
      wytwarzacie jeszcze presję, by były miss wśród sportsmenek. Pewnie - dorzućmy
      im kolejne wymagania!

2. Zawsze czepiacie się wieku: p. Świeniewicz ma wg Was lat za dużo, kadra
      mężczyzn grająca w tegorocznym GP - za mało... Przecież Wy zawsze znajdziecie
      dziurę w całym!!!! Dla mnie reprezentację mogą tworzyć 7-latkowie wespół z
      100-latkami - byle ten zespół grał dobrze i osiągał sukcesy!

3. Wszyscy kibice w Polsce są najlepszymi trenerami - bo trenerów też nigdy
      nie oszczędzacie; nie patrząc na realne możliwości (w tym roku niestety mocno
      ograniczone, ale ja głęboko wierzę, że walki nie zabraknie i dlatego jestem
      dumna z każdego meczu - nawet przegranego, ale pokazującego walkę naszych Pań
      i Panów - jeśli jest walka jestem w stanie na wszystko inne przymknąć oko :) )

Wracam do sedna - dajcie trochę czasu - zarówno naszym Paniom, jak i Paniom -
      w dobie tak dramatycznych problemów kadrowych trudno w tak krótkim czasie
      zbudować zespół. A jednak te zespoły dość szybko się budują, co cieszy :))

Podsumowując: Okazuje się, że większości polskich kibiców można słuchać
      wyłącznie w chwilach sukcesu - wtedy chwalą, kochają... Dlatego również
      uważam, że faktycznie siatkarze chyba "nie powinni otwierać laptopów"....
    • Gość: R.Musielak Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 19:06
      Dziękuje bardzo pani Dorocie za wiele lat wspaniałych przeżyć jakich
      dostarczyła swoja świetną grą i sportową postawą takim jak ja normalnym
      kibicom siatkówki. Myślę, że jestem jednym z wielu którzy w pełni się z Panią
      solidaryzuje
    • Gość: Agnieszka Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.aster.pl 06.08.09, 17:57
      Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ludzie potrafią tylko
      krytykować. Dorota Świeniewicz presję wytrzymywała, bo grała
      najlepiej jak mogła na meczach. Ludzie, skoro osiągnęła aż tyle w
      siatkówce, w reprezentacji, to czy myślicie, że jest słaba? Cienka?
      Nie. Większość z tych anonimowych 'krytyków'nie ma pojęcia co to
      znaczy stanąć na boisku i grać przed publicznością na hali, jak i
      ludźmi z przed telewizorów. Jeśli jest to zwykły sparing to gra jest
      o wiele luźniejsza i mniej tresująca. Ale jeśli są to zarówno
      eliminacje do ME, jak i WGP, to presja jest tak duża, że gra na
      wysokim poziomie jest bardzo trudna. Trochę zrozumienia.
      • Gość: bpos Dorota Świeniewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:14
        I co, "kibice"?
        Macie satysfakcję, że nie ma w kadrze p. Doroty?
        Wstyd i hańba za to co zrobiliście.
    • Gość: lolita Świeniewicz Skowrońska Glinka IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:51
      Dla mnie na mistrzostwach one były najlepsze, świetnie grały i ta 3 była
      niezastąpiona! A teraz Świeniewicz odchodzi no cóż ma już swoje 37 lat ale po
      co użala się nad sobą w prasie? Glinka jakieś żądania i zatargi miała... a co
      ze Skowrońską? czemu ona nie gra? też jej cos nie pasuje tak jak i Glince?
      • Gość: majka Re: Świeniewicz Skowrońska Glinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 22:59
        Glinka urodzila w czerwcu dziecko,Skowrońska ma bardzo poważną
        kontuzje,czeka ja operacja
    • Gość: sympatyk Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.chello.pl 08.08.09, 13:07
      Pani Doroto głowa do góry.
      Nie wolno załamywać się. Ci mądrale którzy Pani tak ubliżają może nigdy nie
      dotknęli piłki. Pani dała nam swoją grą wielką radość.
      To Pani przyczyniła się,że mamy nasze POLSKIE ZŁOTKA. Pani Doroto wracaj -nie
      daj satysfakcji debilom
    • Gość: mayki76 Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: 94.254.177.* 08.08.09, 14:28
      Dorotko jesteś śliczną kobietą i równie cudowną siatkarką. niesłuchaj tego co
      ludzie mówią. 99% wypowiadających się nic w życiu nie osiągneła. Popatrz na
      Siebie co Ty osiągnęłaś i olej tych buraków co mają do Ciebie ale. Pozdrawiam
      serdecznie. mayki. Trzymaj się zdrowo i wracaj do siatki
    • Gość: Tomek Makwiński Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 14:14
      Nie pozostaje nic innego jak "podziękować" internetowym troglodytom
      i "specom" od siatkówki którzy o siatkówce pojecia nie mają.
      Pani Doroto jako prawdziwy kibic siatkówki przyjmuje Pani decyzje z
      bólem ale jednoczesnie szanuję ją.Chciałbym podziękować w imieniu
      swoim i PRAWDZIWYCH kibiców za 2 tytuły mistrzyń europy,za te chwile
      wzruszeń które przeżywaliśmy,dzięki Pani postawie.

Z Wyrazami Szacunku
      TOMEK MAKWIŃSKI
    • Gość: wojtek Dorota Świeniewicz kończy reprezentacyjną karierę IP: *.centertel.pl 13.08.09, 19:59
      Wielkie DZIĘKI PANI DOROTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      za wspaniała reprezentacyjną karierę, jest PANI WIELKĄ SIATKARKĄ!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka