Dodaj do ulubionych

KUŁAGA I MAGIERA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:09
NA LIGĘ ŚWIATOWĄ JEŻDŻĘ OD CZTERECH LAT. KOŃCZĘ STUDIA W PRZYSZŁYM ROKU A
TEMAT MOJEJ PRACY MAGISTERSKIEJ DOTYCZY OPRAWY WIDOWISK SPORTOWYCH.
PROSZĘ, ABY KAŻDY KTO MA OCHOTĘ WPISAŁ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT SPIKERSKIEGO
DUETU REPREZENTACJI POLSKI PANÓW KUŁAGI I MAGIERY BO NA ICH STRONIE
INTERNETOWEJ KULAGA-MAGIERA.PL NIESTETY BRAKUJE OPINII KIBICÓW.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
POZDRAWIAM.
EWELINA GÓRKA Z ŁODZI
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: KUŁAGA I MAGIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:49
      Moim zdaniem panowie Kułaga i Magiera zasługuja na ogromne oklaski. Nikt na
      świecie nie zagrzewa kibiców tak jak oni. Nalezy chylić czoła przed nimi bo
      robia kawał dobrej roboty. Dziękuję im bardzo za atmosfere jaka byla w
      Bydgoszczy. PA!
      • Gość: bb Re: KUŁAGA I MAGIERA IP: *.iig.pl / 195.205.214.* 19.06.05, 09:43
        ja jezdze od 3 lat i naprawde dzieki nim jest taka swietna atmosfera! bo tak
        kazdy by krzyczal co innego! oczywiscie duza zasluga samych kibicow ze sa
        chetni troche powrzeszczec ale gdyby nie oni to bylby to jeden szum! a tak jest
        pieknie wszystko slychac i jest super:)
    • Gość: xxxl Re: KUŁAGA I MAGIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 11:37
      Są dobrzy. W Bydgoszczy zrobili dobry numer. Przed samym meczem powiedzieli, że
      teraz czas należy do kibiców i... stała się cisza. Bez nich na meczach byłyby
      smuty do potęgi. Każdy krzyczałby swoje, dopingu nie byłoby żadnego.
      Najbardziej śmieszy mnie jednak, kiedy opowiadają w wywiadach, że to kibice
      kreują atmoisferę, a oni są tylko małym dodatkiem. G... prawda! To oni robią
      doping, a my , kibice jesteśmy dla nich tylko dodatkiem.
    • Gość: kibic Re: KUŁAGA I MAGIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 00:54
      Ja wprawdzie nie z siatkówki tylko ze skoków narciarskich znam panów Magierę i
      Kułagę, ale również uważam, że są super bez nich to nie byłoby to samo. Teraz
      już nie mogę sobie wyobrazić Zakopca bez 'Parostatku', 'Orkiestry Dentej', 'Que
      Sera', 'Kolorowych kredek' i innych tego typu przebojów, tak samo jak i bez
      Panów Magiery i Kułagi. Podoba mi się jak potrafią nawiązać kontakt z
      publicznością, zmusić te tysiące ludzi do skakania w rytm 'Hey Baby' i tańczenia
      'Zorby' na lodzie i jak rozkręcają taką imprezę pod Giewontem, że nie odczuwa
      się kilkunastu stopniowego mrozu i świataki zrywają się z zimowego snu. Bardzo
      troszczą się równiez o zagubione dzieci, mężów i portfele;o)
    • Gość: Opty Re: KUŁAGA I MAGIERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:36
      Mają dobre pomysły, ludzie je podchwytują i tak to się kręci.
      Inteligencji i kultury im nie brakuje, więc takie wywiady trafiają w sedno.
      "Serce rośnie" jak się widzi tłumy kibiców skandujących w odpowiednim rytmie,
      czego nie można powiedzieć o atmosferze w innych krajach, aż żal patrzeć jak
      nasze "złotka" przy pustych salach grały. Tak trzymać
      pozdr.
    • Gość: lozano azs Re: KUŁAGA I MAGIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:08
      OK OK OK OK może trochę przesadzają z nagłośnieniem, powinni dać ociupinke więcej swobody kibicom.
    • Gość: KRYSTYNA KUŁAGA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:29
      SZUKAM RODZINY O TYM NAZWISKU
    • Gość: Karolina kułaga i magiera IP: *.ip.mni.pl 27.02.14, 13:08
      Magiera i Kułaga to najlepszy duet na swiecie bez nich nie byloby nic <3 Dzieki nim panuje na meczach taka niesamowita atmosfera <3 POLSCY KIBICIE ICH KOCHAJA ;* przed napisaniem pracy radze wybrac sie na mecz i przezyc to na wlasnej skorze gwarantuje ze do konca zycia nie zapomnisz polskiego hymnu zaspiewanego z tysiacami kibicow <3
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka