Dodaj do ulubionych

Rytualistka Zefira

25.07.26, 21:28
Witam, czy ktoś robił rytuał czarne wesele u rytualistki Zefiry, ma dużo dobrych opinii ale chciałam zapytać jak rytuały u innych czy poszło zgodnie z planem wszystko ? I jak długo czekaliście na efekty
Obserwuj wątek
    • juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 16:34
      Polecam, też szukałam takiej co będzie skuteczna i mi Zefira bardzo pomogła.
      • dagaxx Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 17:48
        A jaki rytuał robiłaś ? I jak efekty ?
        • juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 17:54
          Finansowy na poprawę zarobków, Czarne Wesele i ostatnio jeszcze Rytuał Odcięcia, chciałam usunąć ze swojego życia osobę która bardzo szkodziła nam w związku. Z każdego jestem bardzo zadowolona, sama też poznałam ją z polecenia przyjaciółki.
          • dagaxx Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 18:16
            A jak działało czarne wesele ? Faktycznie była jakaś zmiana ? Albo powrót partnera ?
            • juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 22:01
              Ja już byłam całkowicie zablokowana, nie miałam z nim kontaktu. Byłam też bardzo sceptyczna co do Rytuałów, ale nieco ponad miesiąc pracy Pani Zefiry zmienił wszystko. Teraz to już w ogóle jest super no i jesteśmy razem
              • dagaxx Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 22:08
                Dziękuję za odpowiedź 🙂 właśnie widziałam sporo pozytywnych opinii i chyba się zdecyduje na czarne wesele
              • wercia94p Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 14:28
                juszczyk_dominika napisał(a):

> Ja już byłam całkowicie zablokowana, nie miałam z nim kontaktu. Byłam też bardz
                > o sceptyczna co do Rytuałów, ale nieco ponad miesiąc pracy Pani Zefiry zmienił
                > wszystko. Teraz to już w ogóle jest super no i jesteśmy razem

Ja jestem też zablokowana przez partnera i nie mam kontaktu z nim, ale robiłam teraz spętanie miłosne, bo nie mogłam się do Zefiry dostać. Pani Zefira kazała mi odczekać dwa miesiące. Jak nie będzie efektu rytuału spętania to pójdę do Pani Zefiry.
                • dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 14:30
                  Ja widziałam sporo pozytywnych opinii że Pani Zefira jest skuteczna
                  • wercia94p Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 14:54
                    Ja też. Moja koleżanka robiła u niej czarne wesele. Już traciła nadzieję, zaczęła odpuszczać. I po ponad miesiącu ruszyło. Fakt, że to ona zrobiła pierwszy krok, ale teraz jej partner praktycznie cały czas pisze.
                    • dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 16:21
                      Czyli można się nastawić na to że powinno zadziałać
                    • dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 16:32
                      A faktycznie ten facet się zmienił na lepsze ?
                      • wercia94p Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 18:02
                        Z tego co mi mówi, to zabiega o nią.
                        Nie chcę pisać aż tak szczegółów, ale zmienił się.
                        • dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 18:14
                          Czyli wychodzi na to że jest skuteczna tak jak inni piszą
                          • wercia94p Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 19:21
                            Dokładnie na to wychodzi.
                          • polapolina Re: Rytualistka Zefira 10.08.26, 14:45
                            nie wierz w to, o niej tak jak o szalkowskiej często znikają nieprzychylne komentarze, było o niej cicho i teraz znowu wróciła
      • misiura34 Re: Rytualistka Zefira 04.09.26, 05:16
        Witam po jakim czasie zaczęły być widoczne efekty? Mija prawie miesiąc pani zefira się nie odzywa a ja się martwię czy to zadziała
        • wercia94p Re: Rytualistka Zefira 05.09.26, 19:49
          Zależy jak trudna była sytuacja. Cierpliwości.
        • juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 16:09
          Też byłam niecierpliwa ale naprawdę warto jest poczekać i przede wszystkim zaufać procesowi. Ja dostałam nauczkę, chciałam efektu na już i przez to musiałam czekać jeszcze dłużej. Pani zefira to profesjonalistka i wie co robi.
          • wercia94p Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 18:50
            A ile czekałaś na efekty?
            Ja jestem w trakcie akurat rytuału, ale mój przypadek jest mega ciężki i już miałam powiedziane, że u mnie pierwsze efekty mogą być nawet po 4 miesiącach, ale myślę że warto Pani Zefirze zaufać, bo wszystko się sprawdza.
            • misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:07
              Na pierwsze efekty miałem czekać 3,4 tygodnie już minęły i jest cisza :-(
              Ja mam bardzo skomplikowana sytuację nawet więcej jak bardzo pani Zefira wogule nie odpowiada na pytania i nie wiem co mam robić glupieje po prostu czy to zadziała co innego jak pani Zefira poprowadziła po Rytuale co robić a zero odezwu była też się nie odzywa i nie wiem co robić mam czy to pomoże czy mi już nic nie pomoże
              • misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:09
                Czekam miesiąc wcześniej też dwa rytuały zerowe skutki ja nie wiem co robić po prostu ciężko jest jak w głowie tylko ona i nikt pozą nią
                • misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:11
                  Już zaufałem tylko najgorsze jest czekanie bo nie widać efektów to nie wiek ile trzeba czekać aż się zestarzeje
                  • wercia94p Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:39
                    Właśnie o to chodzi żeby żyć swoim życiem, wychodzić do ludzi i nie myśleć o partnerze.
                    Ja nawet nie myślę o tym że w ogóle jest robiony rytuał, ale czuję że jest robiony
                    • misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 20:39
                      U mnie dziwna sytuacja bo ja nawet w pracy myślę o niej nie wiem czemu jakoś nie potrafię. No można powiedzieć że się uzależniłem od niej i dlatego tak mam teraz ciężko jest cokolwiek zrobić samemu i się zastanawiam ile czasu to jeszcze będzie trzeba czekać 1 rytuał był robiony jakoś pod koniec Maja i też było mówione cierpliwość itd a zero konkretów ona się nie odzywa a ile można czekać a jak się wogule nie odezwie no jest ciężka sytuacja u mnie i nie wiem czy to się da posklejać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka