dagaxx 25.07.26, 21:28 Witam, czy ktoś robił rytuał czarne wesele u rytualistki Zefiry, ma dużo dobrych opinii ale chciałam zapytać jak rytuały u innych czy poszło zgodnie z planem wszystko ? I jak długo czekaliście na efekty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 16:34 Polecam, też szukałam takiej co będzie skuteczna i mi Zefira bardzo pomogła. Odpowiedz Link
juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 17:54 Finansowy na poprawę zarobków, Czarne Wesele i ostatnio jeszcze Rytuał Odcięcia, chciałam usunąć ze swojego życia osobę która bardzo szkodziła nam w związku. Z każdego jestem bardzo zadowolona, sama też poznałam ją z polecenia przyjaciółki. Odpowiedz Link
dagaxx Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 18:16 A jak działało czarne wesele ? Faktycznie była jakaś zmiana ? Albo powrót partnera ? Odpowiedz Link
juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 22:01 Ja już byłam całkowicie zablokowana, nie miałam z nim kontaktu. Byłam też bardzo sceptyczna co do Rytuałów, ale nieco ponad miesiąc pracy Pani Zefiry zmienił wszystko. Teraz to już w ogóle jest super no i jesteśmy razem Odpowiedz Link
dagaxx Re: Rytualistka Zefira 26.07.26, 22:08 Dziękuję za odpowiedź 🙂 właśnie widziałam sporo pozytywnych opinii i chyba się zdecyduje na czarne wesele Odpowiedz Link
wercia94p Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 14:28 juszczyk_dominika napisał(a): > Ja już byłam całkowicie zablokowana, nie miałam z nim kontaktu. Byłam też bardz > o sceptyczna co do Rytuałów, ale nieco ponad miesiąc pracy Pani Zefiry zmienił > wszystko. Teraz to już w ogóle jest super no i jesteśmy razem Ja jestem też zablokowana przez partnera i nie mam kontaktu z nim, ale robiłam teraz spętanie miłosne, bo nie mogłam się do Zefiry dostać. Pani Zefira kazała mi odczekać dwa miesiące. Jak nie będzie efektu rytuału spętania to pójdę do Pani Zefiry. Odpowiedz Link
dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 14:30 Ja widziałam sporo pozytywnych opinii że Pani Zefira jest skuteczna Odpowiedz Link
wercia94p Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 14:54 Ja też. Moja koleżanka robiła u niej czarne wesele. Już traciła nadzieję, zaczęła odpuszczać. I po ponad miesiącu ruszyło. Fakt, że to ona zrobiła pierwszy krok, ale teraz jej partner praktycznie cały czas pisze. Odpowiedz Link
dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 16:21 Czyli można się nastawić na to że powinno zadziałać Odpowiedz Link
dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 16:32 A faktycznie ten facet się zmienił na lepsze ? Odpowiedz Link
wercia94p Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 18:02 Z tego co mi mówi, to zabiega o nią. Nie chcę pisać aż tak szczegółów, ale zmienił się. Odpowiedz Link
dagaxx Re: Rytualistka Zefira 27.07.26, 18:14 Czyli wychodzi na to że jest skuteczna tak jak inni piszą Odpowiedz Link
polapolina Re: Rytualistka Zefira 10.08.26, 14:45 nie wierz w to, o niej tak jak o szalkowskiej często znikają nieprzychylne komentarze, było o niej cicho i teraz znowu wróciła Odpowiedz Link
misiura34 Re: Rytualistka Zefira 04.09.26, 05:16 Witam po jakim czasie zaczęły być widoczne efekty? Mija prawie miesiąc pani zefira się nie odzywa a ja się martwię czy to zadziała Odpowiedz Link
wercia94p Re: Rytualistka Zefira 05.09.26, 19:49 Zależy jak trudna była sytuacja. Cierpliwości. Odpowiedz Link
juszczyk_dominika Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 16:09 Też byłam niecierpliwa ale naprawdę warto jest poczekać i przede wszystkim zaufać procesowi. Ja dostałam nauczkę, chciałam efektu na już i przez to musiałam czekać jeszcze dłużej. Pani zefira to profesjonalistka i wie co robi. Odpowiedz Link
wercia94p Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 18:50 A ile czekałaś na efekty? Ja jestem w trakcie akurat rytuału, ale mój przypadek jest mega ciężki i już miałam powiedziane, że u mnie pierwsze efekty mogą być nawet po 4 miesiącach, ale myślę że warto Pani Zefirze zaufać, bo wszystko się sprawdza. Odpowiedz Link
misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:07 Na pierwsze efekty miałem czekać 3,4 tygodnie już minęły i jest cisza :-( Ja mam bardzo skomplikowana sytuację nawet więcej jak bardzo pani Zefira wogule nie odpowiada na pytania i nie wiem co mam robić glupieje po prostu czy to zadziała co innego jak pani Zefira poprowadziła po Rytuale co robić a zero odezwu była też się nie odzywa i nie wiem co robić mam czy to pomoże czy mi już nic nie pomoże Odpowiedz Link
misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:09 Czekam miesiąc wcześniej też dwa rytuały zerowe skutki ja nie wiem co robić po prostu ciężko jest jak w głowie tylko ona i nikt pozą nią Odpowiedz Link
misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:11 Już zaufałem tylko najgorsze jest czekanie bo nie widać efektów to nie wiek ile trzeba czekać aż się zestarzeje Odpowiedz Link
wercia94p Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 19:39 Właśnie o to chodzi żeby żyć swoim życiem, wychodzić do ludzi i nie myśleć o partnerze. Ja nawet nie myślę o tym że w ogóle jest robiony rytuał, ale czuję że jest robiony Odpowiedz Link
misiura34 Re: Rytualistka Zefira 06.09.26, 20:39 U mnie dziwna sytuacja bo ja nawet w pracy myślę o niej nie wiem czemu jakoś nie potrafię. No można powiedzieć że się uzależniłem od niej i dlatego tak mam teraz ciężko jest cokolwiek zrobić samemu i się zastanawiam ile czasu to jeszcze będzie trzeba czekać 1 rytuał był robiony jakoś pod koniec Maja i też było mówione cierpliwość itd a zero konkretów ona się nie odzywa a ile można czekać a jak się wogule nie odezwie no jest ciężka sytuacja u mnie i nie wiem czy to się da posklejać Odpowiedz Link