madziaszymka 14.07.20, 19:31 Witajcie. Dostałam wczoraj kontakt do Pani Aniki, która podobno wykonuje skuteczne rytuały miłosne. Niestety,bez jej zgody nie mogę podawać adresu e-mail. Czy ktoś słyszał o tej Pani? Ktoś u niej robił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagietonka Re: Rytualistka Anika 23.10.20, 01:05 Nie korzystaj z nikogo z internetu Odpowiedz Link Zgłoś
lenka111111 Re: Rytualistka Anika 18.02.21, 21:38 Kiedyś u niej zamawiałam, efektów nie ma wcale. Pani po wpłacie przestała odpisywać na moje e-maile. Odpowiedz Link Zgłoś
sarinkas Re: Rytualistka Anika 21.03.21, 16:31 U mnie efektów po jej rytuale nie ma żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
rolokoko Re: Rytualistka Anika 22.03.21, 20:43 Niestety to prawda, wyciąga kasę tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
awalinka Re: Rytualistka Anika 05.04.21, 19:29 Oszustka, żadnych rytuałów nie wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
antygona77a Re: Rytualistka Anika 23.06.21, 21:08 Korzystam kilka lat z różnych wróżek i różnie to bywało ze sprawdzalnością. Postanowiłam zaryzykować u nowej młodej wróżki Hanny dobrawrozka.pl/wrozkahanna . Zakupiłam rytuał miłości i opcje 3 pytań. Stał się cud. Po wykonanym rytuale w ten sam dzień zadzwonił do mnie mój były partner na którym mi zależało ale nie chciałam tego po sobie dać odczuć. Spotkał się ze mną i poprosiła abyśmy spróbowali od nowa gdyż zależy mu na rodzinie i chce być zemną do końca życia. Także rytuał z jej strony ma mega moc lub potrafi go dobrze przeprowadzić!! co do 3 pytan 1 się sprawdziło a na pozostałe dwa czekam, dam znac dziewczyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
podgorliwa Re: Rytualistka Anika 13.07.21, 11:52 Ja mam mieszane uczucia jeśli chodzi o tą panią. Odpowiedz Link Zgłoś