Dodaj do ulubionych

Forum kraj

20.04.24, 12:56
Próba odpowiedzi kończy się komunikatem:

Nie masz wystarczających uprawnień aby wysyłać posty na to forum. Jeśli jest to forum prywatne, zgłoś się do jego właściciela aby zostać uprawnionym moderatorem lub uczestnikiem.

Coś wie ktoś?
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Forum kraj 20.04.24, 13:19
      Przecież cisza wyborcza bo jutro dogrywka. Dla mnie to durny zakaz. Na przykład na Fejsie można sobie pisać.
      • oby.watel Re: Forum kraj 20.04.24, 13:25
        hrasier_2 napisał:

> Przecież cisza wyborcza bo jutro dogrywka. Dla mnie to durny zakaz. Na przykład
        > na Fejsie można sobie pisać.

Aaaa. Poprzednio raczyli poinformować. Teraz jaśnie państwo uznało, że nie ma po co głupków informować. Może coś w tym jest?
        • panna.nasturcja Re: Forum kraj 20.04.24, 13:45
          Nie umiesz czytać?
          forum.gazeta.pl/forum/w,299,177549166,177549166,Cisza_wyborcza_wylaczamy_komentowanie.html
          • oby.watel Re: Forum kraj 20.04.24, 13:56
            panna.nasturcja napisała:

> Nie umiesz czytać?
            > forum.gazeta.pl/forum/w,299,177549166,177549166,Cisza_wyborcza_wylaczamy_komentowanie.html

Nie przewijam forum. Chciałem odpowiedzieć na konkretny wpis. Może zamiast dociekać czy umiem czytać spróbuj dowiedzieć się czy administratorka potrafi przyklejać komunikaty?
      • negativum Re: Forum kraj 20.04.24, 14:30
        hrasier_2 napisał:

> Przecież cisza wyborcza bo jutro dogrywka. Dla mnie to durny zakaz. Na przykład
        > na Fejsie można sobie pisać.

Chyba to za krótki zakaz. Zbyt mało czasu na reakcję. Ktoś publikuje jakiś paszkwil w piątek, a osoba, której to dotyczy nie ma szans na odpowiedź. Sens by to miało, jakby zakaz był od poniedziałku.
        • hrasier_2 Re: Forum kraj 20.04.24, 15:13
          negativum napisał:

> hrasier_2 napisał:
          >
          > > Przecież cisza wyborcza bo jutro dogrywka. Dla mnie to durny zakaz. Na pr
          > zykład
          > > na Fejsie można sobie pisać.
          >
          > Chyba to za krótki zakaz. Zbyt mało czasu na reakcję. Ktoś publikuje jakiś pasz
          > kwil w piątek, a osoba, której to dotyczy nie ma szans na odpowiedź. Sens by to
          > miało, jakby zakaz był od poniedziałku.
          > Pewnie tak. Powinno się to dostosować bo czasy się zmieniły. W Niemczech cisza to tylko w dniu wyborów.
          >
          • oby.watel Re: Forum kraj 20.04.24, 15:17
            hrasier_2 napisał:

> Pewnie tak. Powinno się to dostosować bo czasy się zmieniły. W Niemczech
            > cisza to tylko w dniu wyborów.

Cisza powinna trwać cztery lata. Dzięki temu na drugi dzień po wyborach politycy nie zaczynaliby kolejnej kampanii wyborczej.
            • hrasier_2 Re: Forum kraj 20.04.24, 15:43
              oby.watel napisał:

> hrasier_2 napisał:
              >
              > > Pewnie tak. Powinno się to dostosować bo czasy się zmieniły. W Niemczech
              >
              > > cisza to tylko w dniu wyborów.
              >
              > Cisza powinna trwać cztery lata. Dzięki temu na drugi dzień po wyborach polityc
              > y nie zaczynaliby kolejnej kampanii wyborczej.
              >
              Hehe. Cisza wyborcza, a plakaty sobie wiszą. Już dawno jest gadka że to relikt z przeszłości i nic się nie zmienia
              w tym temacie. Jak zmiana godziny z letniej na zimową i odwrotnie.
              • oby.watel Re: Forum kraj 20.04.24, 16:20
                hrasier_2 napisał:

> Hehe. Cisza wyborcza, a plakaty sobie wiszą. Już dawno jest gadka że to relikt
                > z przeszłości i nic się nie zmienia
                > w tym temacie. Jak zmiana godziny z letniej na zimową i odwrotnie.

Nie wiem jak Ciebie, ale mnie plakaty agitowały dokładnie do godziny 23:59:59. Sekundę później przestały.
    • oby.watel Re: Forum kraj 21.04.24, 10:01
      Okazuje się, że można przykleić komunikat na górze strony. Trzeba tylko ładnie o to poprosić, bo administratorka sama na to nie wpadnie.
      • hrasier_2 Re: Forum kraj 21.04.24, 10:57
        Moim zdaniem jak wszedłem na fora to było to przyklejone wszędzie. Nawet na prywatnych. Pomijając tę ustawę art. 107 Kodeksu wyborczego. Cisza jak ta......
        • oby.watel Re: Forum kraj 21.04.24, 11:10
          hrasier_2 napisał:

> Moim zdaniem jak wszedłem na fora to było to przyklejone wszędzie. Nawet na pry
          > watnych. Pomijając tę ustawę art. 107 Kodeksu wyborczego. Cisza jak ta......

Szanuję Twoje zdanie, choć w przypadku forum kraj nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
          • hrasier_2 Re: Forum kraj 21.04.24, 14:03
            Tam to forum całkowicie jest oderwane od rzeczywistości. Frekwencja w drugiej turze wyborów samorządowych, według stanu na godz. 12.00, wyniosła 12,93 proc. - podała Państwowa Komisja Wyborcza. Zajebista ta frekwencja. Ja spełniłem swój obywatelski obowiązek 😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka