negativum 28.07.24, 16:49 Nawet nie wiem co dodać x.com/i/status/1817300113251045625 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Babiarz 28.07.24, 16:56 Nie przepadam za Babiarzem, ale każdy może się wypowiedzieć, bez ingerencji Donalda. Wyrazić swą opinię. Za to ginęli nasi przodkowie. Uchwalając pierwszą nowożytną Konstytucje, bez wojny. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Babiarz 30.07.24, 10:36 A ja tak i lubię gościa. Burza w sieci. I nie tylko. Są jakieś zasady mówienia i wygłaszania swoich poglądów. Po to odeszła komuna i sporo ludzi od niej ucierpiało. Teraz nikt nie przestrzega prawa i nikomu nie przeszkadza. Wcześniej była telewizja pisowska, teraz peowska To politycy rządzą, zawieszają, wyrzucają i dyktują swoją narrację. Odpowiedz Link
negativum Re: Babiarz 30.07.24, 12:50 hrasier_2 napisał: > A ja tak i lubię gościa. Burza w sieci. I nie tylko. Są jakieś zasady mówienia > i wygłaszania swoich poglądów. Po to odeszła komuna i sporo ludzi od niej ucie > rpiało. Teraz nikt nie przestrzega prawa i nikomu nie przeszkadza. Wcześniej by > ła telewizja pisowska, teraz peowska To politycy rządzą, zawieszają, wyrzucają > i dyktują swoją narrację. U Babiarza denerwuje mnie jego ton wypowiedzi. Jest taki homoseksualny. Ale więcej zastrzeżeń do niego nie mam. Jeśli o mnie chodzi to się jąkam. Potrafię zapowietrzyć się na dłużą chwilę. Znajomi się do tego przyzwyczaili. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Babiarz 31.07.24, 13:50 sumie nie wiadomo, co było głupsze: komentarz pana Babiarza czy decyzja jego przełożonych. W obu przypadkach olimpijski poziom" - napisał szef rządu na platformie X. Donalndino ogłada olimpiadę na nowym telewizorku. Już nie charata w gałę. Odpowiedz Link