Dodaj do ulubionych

Warszawo walcz

• hrasier_2 Re: Warszawo walcz 30.08.24, 14:29
      Bez miłości nie ma życia.
      • negativum Re: Warszawo walcz 30.08.24, 20:51
        hrasier_2 napisał:

> Bez miłości nie ma życia.

Tak jak się nie będziemy zajmować dziećmi do ich śmierci. Tak miłość pomiędzy samcem a samicą też ma swój czas.
        Ważne by ze sobą nie walczyć.
        Wczoraj rozmawiałem przez dwie godziny ze swoją mamą, Wygarnęła mi palenie trawy, ja jej tak. Trawę paliłem 30 lat temu.

Historia Małej Moskwy wydawała się, bo jej mąż, Ukrainiec był bezpłodny. A ta zaciążyła. Trudno jest winić kobietę, że chcę mieć dziecko. Gdyby były inne czasy ta kobieta, by żyła. Ukrainiec jej nie odrzucił. Kochał ją, kto wie czy nie bardziej od Polaka. Mogli tworzyć trójkąt. Ta Rosjanka kochała swego męża Ukraińca. Została zaszczuta i znaleziona w parku na gałęzi. Jak sobie swobodnie dyndała.

Rodzice mają wpływ do swego czasu (potem muszą uwolnić dziecko), to ma się już toczyć przez życie swoją drogą. Przeginanie z teściową, gdy ma się 40 lat dobrze nie wróży.
        Można zjeść rosołek co jakiś czas, ale nie się spowiadać mamie codziennie.
    • negativum Re: Warszawo walcz 30.08.24, 20:58
      https://pbs.twimg.com/media/GVvUNtYW8AA-mdS?format=jpg&name=360x360

One oddały swe życie.
      • hrasier_2 Re: Warszawo walcz 30.08.24, 21:23
        Miała 13 lat jak wbiłem w Google. Miłość ci wszystko wybaczy, kłamstwo zamieni ci w śmiech. Miłość tak pięknie tłumaczy...

• negativum Re: Warszawo walcz 30.08.24, 23:53
          hrasier_2 napisał:

> Miała 13 lat jak wbiłem w Google. Miłość ci wszystko wybaczy, kłamstwo zamieni
          > ci w śmiech. Miłość tak pięknie tłumaczy...

Dlaczego musiała zginąć 13 letnia dziewczyna zabita przez Niemców? Całe życie było przed nią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka