prze.nick 20.06.25, 23:51 gazetawroclawska.pl/nadzy-etiopczycy-biegali-po-ulicach-lubina-na-rekach-i-szyi-mieli-pozostalosci-po-tasmie-nagranie-wywolalo-burze-w-sieci/ar/c1p2-27704413 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 10:04 W Toruniu nie będą budować CIE. Po tym jak 19 wenezuelczyk zaatakował 24 - letnią kobietę nożem. I walczy o życie. Matecki przez dwa dni wspierał Bąkiewicza w Szczecinie. Gdzie Niemcy przerzucają nam emigrantów. Wrzuca filmiki mi na Messa. Odpowiedz Link
negativum Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 14:55 hrasier_2 napisał: > W Toruniu nie będą budować CIE. Po tym jak 19 wenezuelczyk zaatakował 24 - letn > ią kobietę nożem. I walczy o życie. Matecki przez dwa dni wspierał Bąkiewicza w > Szczecinie. Gdzie Niemcy przerzucają nam emigrantów. Wrzuca filmiki mi na Mess > a. Ta dziewczyna umarła. Bestia wyłupiła jej oczy. Młodej 20letniej dziewczynie. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 19:34 w Polsce powinna być przywrócona kara śmierci a ten psychopata powinien dostać taką karę Odpowiedz Link
negativum Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 20:11 prze.nick napisał: > w Polsce powinna być przywrócona kara śmierci > a ten psychopata powinien dostać taką karę Za krótko za wyłupienie młodej dziewczynie oczu. Polecam Rawicz, albo Zakład Karny Nr 1 we Wrocławiu. Miasto: Wrocław. Ulica: ul. Kleczkowska 35. Kod pocztowy: 50-211 "Najgorszy" zakład karny w Polsce. Tam mu dadzą popalić. Mógł zgwałcić dziewczynę, zabić ją. Ale okaleczeć nie. Sadyzm wraca. Sam się będzie modlił o śmierć… Odpowiedz Link
negativum Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 20:25 negativum napisał: > prze.nick napisał: > > > w Polsce powinna być przywrócona kara śmierci > > a ten psychopata powinien dostać taką karę > > Za krótko za wyłupienie młodej dziewczynie oczu. Polecam Rawicz, albo Zakład Ka > rny Nr 1 we Wrocławiu. Miasto: Wrocław. Ulica: ul. Kleczkowska 35. Kod pocztowy > : 50-211 > > "Najgorszy" zakład karny w Polsce. Tam mu dadzą popalić. Mógł zgwałcić dziewczy > nę, zabić ją. Ale okaleczeć nie. Sadyzm wraca. Sam się będzie modlił o śmierć… Moją winą było się związanie z dziewczyną Michnika. Tylko to. Opony miałem przekuwane 5 razy. Cios z boku. Nie da się tego naprawić. Taki jest Wrocław. Przeżyłem Michnika. Znudziło mu się to. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 21:04 pewne rzeczy które przeszedłem nie nadają się na opis na publicznym forum nawet anonimowo większość ludzi i tak nie uwierzy Odpowiedz Link
negativum Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 16:10 x.com/i/status/1936491625406234825 Tłumaczenie jest. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 19:33 Słowianie zachodni jeszcze nie zgłupieli do szczętu Odpowiedz Link
negativum Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 20:03 prze.nick napisał: > Słowianie zachodni jeszcze nie zgłupieli do szczętu Ci są akurat południowi Odpowiedz Link
prze.nick Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 21:00 To dobrze że po tej wojnie po rozpadzie Jugosławii zachowują się normalnie Odpowiedz Link
prze.nick Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 21:01 z początku myślałem że to Słowak ale słoweński jest też bardzo podobny do polskiego Odpowiedz Link
negativum Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 22.06.25, 22:24 prze.nick napisał: > z początku myślałem że to Słowak ale słoweński jest też bardzo podobny do polsk > iego Bo to Słowak. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 25.06.25, 21:35 ha ha fajne nieporozumienie Słowacy są naszymi południowymi sąsiadami ale zaliczani są do Słowian zachodnich choc moim zdaniem termin Słowianie jest niefortunny i nie należy ich dzielić na kierunki świata Odpowiedz Link
negativum Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 25.06.25, 23:39 prze.nick napisał: > ha ha fajne nieporozumienie > Słowacy są naszymi południowymi sąsiadami ale zaliczani są do Słowian zachodnic > h > choc moim zdaniem termin Słowianie jest niefortunny i nie należy ich dzielić na > kierunki świata Tu jest problem. Wyobraź sobie zjednoczonych Słowian. Kacapów pomijam, bo to są ludzie. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Sabaka na afrikancow w końcu się doczekała :D 26.06.25, 00:00 Co jest ciekawe to wepchnięci pomiędzy Słowian Rumuni i Węgrzy a nawet Austriacy mają bardzo dużo słowiańskiej genetyki. Odpowiedz Link