mreck 31.03.11, 14:59 tu leży aniela wspaniała, łza sie w oku kręci, Przytaszczyłem kamień, żeby mimo chęci, już nigdy nie wstała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: epitafium anieli. 24.04.11, 16:57 czy to życzenia świąteczne? przepraszam, że tak późno dziękuję, ale coś mogłam wstac Odpowiedz Link Zgłoś
mreck za mały kamień? 29.04.11, 09:28 ta świąteczne, czyżbyś wzorem J.C. zamierzała powstać? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia57 Re: epitafium anieli. 15.06.11, 13:47 mreck napisał: > tu leży aniela wspaniała, > łza sie w oku kręci, > Przytaszczyłem kamień, > żeby mimo chęci, > już nigdy nie wstala KAMIEN CIEZAREM NA WYGASLYM ZYCIU, LZA SIE W OCZACH KRECI, BRAK USMIECHU NA SZARYM OBLICZU, CZESC JEJ PAMIECI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone99 Re: epitafium anieli. IP: *.satfilm.net.pl 04.11.11, 18:30 łzom fałszywym mrecka (jak pot krokodyli) przytaszczony kamień zawdzięcza aż tyle, Anielu wspaniała, siła w twym ramieniu, gdy będzie zbyt ciężko usiądź na kamieniu Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: epitafium anieli. 05.11.11, 19:58 na białym kamieniu literki wykute Nie współczuj Anieli ona ma nas w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: epitafium anieli. IP: *.acn.waw.pl 16.12.11, 21:32 w te swięta się rodzę wszystko Ci sie pomylilo dziadku mrecku :) kamien odsunę na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: epitafium anieli. 19.12.11, 10:26 Wielkieś nam uczyniła pustki w domu moim (inaczej sie nie rymuje ) Nasz Anielo droga tym zniknieniem swoim, Pewnie bym i kawałek swej duszy odkroił, bylebym cię na wiosne przytulił i ...zgnoił. :) Odpowiedz Link Zgłoś