istota 08.03.02, 15:12 chciałam nowym wątkiem rozpocząć weekend ale widzę, że chyba sama tu zostałam bo wszyscy zaczęli weekend już dawno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzieciak Re: WEEKEND IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:14 ja przed chwila wrocilem... a weekend bede mial taki ze musze testy na UW rozwiazywac, co mnie strasznie jara zreszta:( Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: WEEKEND 08.03.02, 15:15 na UW? no no ale po wydarzeniach ostatnich dwóch dni to chyba czysta przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WEEKEND IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:16 wrrr...:) dwa dni uwazam za stracone:) takie glupie bledy robilem, ze sie chyba do niczego nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: WEEKEND 08.03.02, 15:18 może będzie dobrze lepiej żebyś zrobił błędy teraz niż potem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WEEKEND IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:20 napisalem ze -8 - 3 = -5...cale szczescie poprawilem:) ale takie bledy mi sie wlasnie zdarzaja... ale juz koniec, nastepna matura w maju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: WEEKEND IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:21 jeśli rozumowanie w zadaniu jest prawidłowe, to za takie cos nie odejmą Ci punktu...ani jednego. W zeszłym roku przestudiowałam regulamin;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:23 naprawde nie odejmuja za takie cos? to mnie ucieszylas Ziomalku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:26 widzisz...trzeba było się od razu skierować do mnie;)) Ta maura to wcale nie taka straszna jest...ja spieprzyłam cały podpunkt w zadaniu i i tak dostałam piatke, więc nie masz się czym przejmować:) Egzaminy są 3000x gorsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:28 wiem ze sa 3000X gorsze... mam tu przed soba test z UW i niektore zadania sa zajebiste:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:31 "zajebiste" to uniwersalne słowo, nie?;)) Ale poczekaj jeszcze do pierwszego kolokwium z matmy...a Ty jeszcze na pierwszym roku będziesz miał algorytmy, algebrę liniową i inne takie...cóż, pozostaje mi powiedzieć "powodzenia";))) Jestem okrutna, wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:33 zeby to miec, to musze sie najpierw dostac Skarbie czeka mnie kabul chyba a nie UW:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:36 srutututu pęczek drutu...myśle, że to argument nie do podważenia;)))) Poza tym od niedostania sie na inform na UW do Kabulu daleka droga;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:38 na ekonometrie, a nie na informatyke - tak mnie sluchasz - zapamietam sobie:) poza tym ja MUSZE do wawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:42 chwileczkę...czy ten kierunek to się nie nazywa czasem "informatyka i ekonometria"?...bo tak mi się zdawało...dzieciaku wredny;)) Rany!!!Jak sobei przypomnę, że rok temu odstawiałam taki sam cyrk, to mi aż wstyd...tylko że ja kobitką jestem i wolno mi panikować...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:45 to sie tak nazywa Fuego Zawsze Przebiegla:) ja tez wcale nie powiedzialem, ze jestem facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:46 aha...zapomniałam juz, jak Ci depilowalismy nogi;))) Psiapsiółko ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:47 Powiedziałeś, powiedziałeś! Biedronka obdarzona dobrą pamięcią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:50 Fuego! o! pamietasz psiapsiolko?:) a jak facetow obgadywalysmy?:) Pani Wykropkowana!:) ja nigdy nie mowile(a)m ze jestem facetem - serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:50 Oj, bo poszukam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:52 oj, bo nie znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:53 oj, krwawa jatka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:53 A że sprawdzałeś? To nie byłeś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:55 podszywalAm sie pod faceta tylko:) ja dziewczynka jestem:)moge sprawdzic hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:00 jestem najbardziej 100% kobieta na swiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:52 no...fajnie było, co??Może się jeszcze kiedys umówimy na ploty, co?...psiapsiółko;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:53 Fuego - z Toba zawsze. My dziewczyny to sie jednak potrafimy dogadac, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:57 aha...solidarność jajników to się zowie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:59 solidarnosc jajnikow? fe...:) pa pa Biedroneczko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 16:00 aha...wyłazi z Ciebie facet;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:02 no... do pewnego momentu bycie kobieta jest fajne... ale pozniej obrzydliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 16:04 jaki to moment masz na mysli?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:06 chodzi mi o 'te dni':) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 16:08 e tam...na wszystko masz wtedy usprawiedliwienie;))) Mały...muszę zmykać, zajrzyj do skrzynki trzymaj sie całuski cieplusieńkie specjalnie dla Ciebie pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:09 pa, pa moja najulubiensza niby-kobietko:) calusy dlugi i gorace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Eh...Dzieciak;) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:20 Czy Ty możesz wreszcie przestać pieprzyć głupoty i uwierzyc w siebie choc na chwilkę???;)) fuego, co wszystkie rozumy zjadła;)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: WEEKEND 08.03.02, 15:46 Miłego weekendu :) Pojawiam się i znikam :0 biedronka - kamfora Odpowiedz Link Zgłoś