08.03.02, 15:12
chciałam nowym wątkiem rozpocząć weekend
ale widzę, że chyba sama tu zostałam
bo wszyscy zaczęli weekend już dawno
Obserwuj wątek
    • rigel Re: WEEKEND 08.03.02, 15:13
      wreszcie!!!!!!!!
      • istota Re: WEEKEND 08.03.02, 15:14
        o ktoś jeszcze jest
        miłego weekendu życzę
    • Gość: dzieciak Re: WEEKEND IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:14
      ja przed chwila wrocilem...
      a weekend bede mial taki ze musze testy na UW rozwiazywac, co mnie strasznie
      jara zreszta:(
      • istota Re: WEEKEND 08.03.02, 15:15
        na UW? no no
        ale po wydarzeniach ostatnich dwóch dni to chyba czysta przyjemność?
        • Gość: dzieciak Re: WEEKEND IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:16
          wrrr...:)
          dwa dni uwazam za stracone:) takie glupie bledy robilem, ze sie chyba do
          niczego nie nadaje...
          • istota Re: WEEKEND 08.03.02, 15:18
            może będzie dobrze
            lepiej żebyś zrobił błędy teraz niż potem
            • Gość: dzieciak Re: WEEKEND IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:20
              napisalem ze -8 - 3 = -5...cale szczescie poprawilem:)
              ale takie bledy mi sie wlasnie zdarzaja...
              ale juz koniec, nastepna matura w maju:)
              • Gość: fuego Re: WEEKEND IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:21
                jeśli rozumowanie w zadaniu jest prawidłowe, to za takie cos nie odejmą Ci
                punktu...ani jednego. W zeszłym roku przestudiowałam regulamin;))
                • Gość: dzieciak Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:23
                  naprawde nie odejmuja za takie cos? to mnie ucieszylas Ziomalku:)
                  • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:26
                    widzisz...trzeba było się od razu skierować do mnie;))
                    Ta maura to wcale nie taka straszna jest...ja spieprzyłam cały podpunkt w
                    zadaniu i i tak dostałam piatke, więc nie masz się czym przejmować:)
                    Egzaminy są 3000x gorsze;)
                    • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:28
                      wiem ze sa 3000X gorsze... mam tu przed soba test z UW i niektore zadania sa
                      zajebiste:)
                      • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:31
                        "zajebiste" to uniwersalne słowo, nie?;))

Ale poczekaj jeszcze do pierwszego kolokwium z matmy...a Ty jeszcze na
                        pierwszym roku będziesz miał algorytmy, algebrę liniową i inne takie...cóż,
                        pozostaje mi powiedzieć "powodzenia";)))
                        Jestem okrutna, wiem;)
                        • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:33
                          zeby to miec, to musze sie najpierw dostac Skarbie
                          czeka mnie kabul chyba a nie UW:)
                          • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:36
                            srutututu pęczek drutu...myśle, że to argument nie do podważenia;))))

Poza tym od niedostania sie na inform na UW do Kabulu daleka droga;)))
                            • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:38
                              na ekonometrie, a nie na informatyke - tak mnie sluchasz - zapamietam sobie:)
                              poza tym ja MUSZE do wawy!
                              • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:42
                                chwileczkę...czy ten kierunek to się nie nazywa czasem "informatyka i
                                ekonometria"?...bo tak mi się zdawało...dzieciaku wredny;))

Rany!!!Jak sobei przypomnę, że rok temu odstawiałam taki sam cyrk, to mi aż
                                wstyd...tylko że ja kobitką jestem i wolno mi panikować...;)))
                                • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:45
                                  to sie tak nazywa Fuego Zawsze Przebiegla:)
                                  ja tez wcale nie powiedzialem, ze jestem facetem:)
                                  • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:46
                                    aha...zapomniałam juz, jak Ci depilowalismy nogi;)))
                                    Psiapsiółko ma;)
                                  • the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:47
                                    Powiedziałeś, powiedziałeś!

Biedronka obdarzona dobrą pamięcią
                                    • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:50
                                      Fuego! o! pamietasz psiapsiolko?:) a jak facetow obgadywalysmy?:)
                                      Pani Wykropkowana!:) ja nigdy nie mowile(a)m ze jestem facetem - serio:)
                                      • the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:50
                                        Oj, bo poszukam!
                                        • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:52
                                          oj, bo nie znajdziesz:)
                                          • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:53
                                            oj, krwawa jatka;))
                                          • the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:53
                                            A że sprawdzałeś? To nie byłeś Ty?
                                            • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:55
                                              podszywalAm sie pod faceta tylko:) ja dziewczynka jestem:)moge sprawdzic hi, hi
                                              • the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:55
                                                I?
                                                • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:00
                                                  jestem najbardziej 100% kobieta na swiecie:)))
                                      • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:52
                                        no...fajnie było, co??Może się jeszcze kiedys umówimy na ploty,
                                        co?...psiapsiółko;))))
                                        • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:53
                                          Fuego - z Toba zawsze. My dziewczyny to sie jednak potrafimy dogadac, co?:)
                                          • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:57
                                            aha...solidarność jajników to się zowie;))
                                          • the_ladybird Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) 08.03.02, 15:57
                                            Do-wi-dze-nia!
                                            • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:59
                                              solidarnosc jajnikow? fe...:)
                                              pa pa Biedroneczko!:)
                                              • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 16:00
                                                aha...wyłazi z Ciebie facet;)))
                                                • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:02
                                                  no... do pewnego momentu bycie kobieta jest fajne... ale pozniej obrzydliwe:)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 16:04
                                                    jaki to moment masz na mysli?;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:06
                                                    chodzi mi o 'te dni':)
                                                  • Gość: fuego Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 16:08
                                                    e tam...na wszystko masz wtedy usprawiedliwienie;)))

Mały...muszę zmykać, zajrzyj do skrzynki
                                                    trzymaj sie
                                                    całuski cieplusieńkie specjalnie dla Ciebie
                                                    pa
                                                  • Gość: dzieciak Re: Fuego - zwiastunie szczescia!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:09
                                                    pa, pa moja najulubiensza niby-kobietko:)
                                                    calusy dlugi i gorace:)
            • Gość: fuego Eh...Dzieciak;) IP: *.man.lodz.pl 08.03.02, 15:20
              Czy Ty możesz wreszcie przestać pieprzyć głupoty i uwierzyc w siebie choc na
              chwilkę???;))

fuego, co wszystkie rozumy zjadła;))
    • the_ladybird Re: WEEKEND 08.03.02, 15:46
      Miłego weekendu :)
      Pojawiam się i znikam :0

biedronka - kamfora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka