pure_sweetness 28.09.03, 18:58 czym skutecznie pozbyc sie nadmiaru wlosow? golenie uznaje za nieskuteczne :( macie jakies doswiadczenia z laserowa depilacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: depilacja linii bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 22:11 jesli chodzi o linie bikini to uzywam depilatora, na poczatku troche bolalo, ale teraz bol jest mnieszy na bikini niz np na lydkach, no i wloski slabsze, wolnier rosna i jest ich troszke mniej osobiscie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: depilacja linii bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 12:46 Moim zdaniem depilator nie jest najlepszym wyjsciem.Probowalam,wloski wcale nie slabsze:((Slyszalam,ze dobry jest wosk,ale jeszcze nie testowalam.Sama szukam dobrego sposobu.Kobitki pomozcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pure_sweetness kremy, golarki i depilator przerabialam 29.09.03, 16:16 nie zdaly rezultatu ale do ja mam pytanie po ktorym razie przestalas czuc bol przy uzyciu depilatora bo ja w takim razie mam wyjatkowo wrazliwa skore po 3 podejsciu zrezygnowalam... zastanawiam sie nad laserem ale kompletnie nic nie wiem poza tym ze to drogie... i ze pozniej zabieg ponawia sie raz na rok, ale najpierw seria z 5 zabiegow minimum jest potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kremy, golarki i depilator przerabialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 21:06 nie wiem po ktorym razie bol stal sie mniejszy, ale depilatora uzywam juz ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolona. moze tez dlatego ze jestem uparta, nie chce uzywac maszynki( nie chce zeby wloski szybko odrastaly itp) a na laser mnie niestety nie stac, no ale moze kiedys...:). jest tylko jeden minus: ten sposob depilacji jest dosc czasochlonny a wloski sa troche slabsze i jest ich mniej! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: kremy, golarki i depilator przerabialam IP: *.zvid.net 30.09.03, 09:57 ja uzywalam depiltora,ale zrezygnowalam z powodu okropnego bolu,wosk tez nie spelnil moich oczekiwan,poniewaz nie wszystkie wloski odchodza od razu, na laser mnie nie stac wiec pozostala tylko maszynka,z ktorej tez nie jestem zadowolona,poniewaz nie bawi mnie codzienna depilacja co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pure_sweetness sprawdzilam ceny lasera 390zl za jeden zabieg... 01.10.03, 16:42 w bikini... kiedy to stanieje??? nie wiem chyba zostaje mi maszynka ale robia mi sie krostki :( niezaleznie od dezynfekowania a po depilatorze... takie mocne wloski mam niektore ze po usunieciu zostaja ranki... ch... bedzie bolalo :( bede szukac lepszej pracy Odpowiedz Link Zgłoś