mreck 06.04.02, 21:10 tak tylko zakladam watek, z ciekawości kto zajrzy, nowi czy starzy. aha, listy obecnosci nie zapomnijcie podpisać, wątek jet w celach rozrywkowo poznawczych, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris_45 Re: majtki 06.04.02, 21:24 byłem niemal pewny że to Ty poznałem Cię od razu po tych majtkach Odpowiedz Link Zgłoś
oeone Re: majtki 06.04.02, 21:40 Czyli co? Nowi w majtki tez moga zagladac:-)? To chyba nie wypada odmowic ... tylko czyje to wlasciwie majtki i co w nich znajde;P? Bo traumatyczne przezycia przed snem to chyba niewskazane sa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: majtki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:12 Co to jest : Czerwone i lata między majtkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: majtki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:13 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > Co to jest : > Czerwone i lata między majtkami? Odowiedź: Bosman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: majtki IP: *.ci.uw.edu.pl 07.04.02, 10:34 frekwencję poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: majtki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 17:09 majtki łopoczące na wietrze mnie tu zwabiły.Czyje to? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: majtki 08.04.02, 07:20 nie wiem, "znalazłem je na plaży, ten cmentarz czyichś marzeń, przyszłych pokoleń futerał, Chyba kogoś uwierał." Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: majtki 08.04.02, 07:55 nie mow, ze znalazles.... to jedno z Twoich trofeów przeciez jest :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: majtki 08.04.02, 08:42 mreck napisał(a): > nie wiem, > "znalazłem je na plaży, > ten cmentarz czyichś marzeń, > przyszłych pokoleń futerał, > Chyba kogoś uwierał." Albo kogoś parzył bo na słońcu się prażył Odpowiedz Link Zgłoś