aniela_ 08.04.02, 13:52 zakładam. dla zwiedzających: nie zbliżać się do ogrodzenia i karmic. proponuję też założyc im kagance dla dobra zwanego publicznym. a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:03 rybka, o mnie chyba zapomnialas i o innych towarzyszach tez. Odpowiedz Link Zgłoś
lou_sifer Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:06 podpinam sie bo jestem wysoko toksyczny Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:29 do saq: musiałaś mnie pomylić z mureną ;) lou: czy lubisz jak ja zapach napalmu o poranku? bo nie mam o TObie zdania wyrobionego jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lou_sifer Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:37 zapach napalmu o poranku powiadasz... hmmm... nie to zbyt lajtowe wole swąd skwierczasej skóry przypalanej gorącym zelaztwem Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:29 Aniela, cos slabiutko Ci idzie, na towarzyskim szybko podziekowalas, zapalu nie wystarcza? naprawde lukrowana barbie z Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:48 do saq: aha naprawdę. i nigdy nie mowilam ze jest inaczej :) zeby nie bylo ze nie ostrzegalam. lou a skwierczenie ciala wypalanego jadem strzykającym? Odpowiedz Link Zgłoś
lou_sifer Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:53 A. jad jest dla dzieci bo dziala za szybko Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:58 czy to jakaś wystawa osobliwości ? kraty,kagańce ..bardzo interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
lou_sifer Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 14:59 a moze żelazna dziewica? to jest wynalazek wszechczasów Odpowiedz Link Zgłoś
lou_sifer Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:03 czyzbysmy nadawali na odmiennych falach? to takie fajne urządzonko do wyrafinowanych tortur cielesnych Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:08 lou_sifer napisał(a): > czyzbysmy nadawali na odmiennych falach? > > to takie fajne urządzonko do wyrafinowanych tortur cielesnych O widzisz i to jest to. Brak zrozumienia to największa tortura Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:02 wynalazek wszchczasów to koło chyba, aniela czy ten młodzieniec czyni ci wstręty? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:04 Aniela to jako lukrowana barbie powinnas siedziec przed lustrem i wyrywac wloski z brwi a nie meczyc sliczne swe oczeta przed monitorem, pamietaj o zmarszczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:07 sacharyna zrób sobie wyniki, to dobre w porze dorastania. Zmień nik i wejdź tu raz jeszcze. Może nikt ciebie nie skojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:10 sacharyna cukru nie używa ,pewnie dlatego taka nerwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:07 saqqara napisał(a): > Aniela > to jako lukrowana barbie powinnas siedziec przed lustrem i wyrywac wloski z > brwi a nie meczyc sliczne swe oczeta przed monitorem, pamietaj o zmarszczkach. znasz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:14 Freck, nie mam ochoty zmieniac nika dla twojego widzimisie. A tym bardziej zaczynac od nowa, bo komus sie nie spodobala moja opinia o tym forum. Mam prawo zeby myslec po swojemu i powiedziec to na glos? wiec to robie, ty tez. Panie dopinguja z pomponami w raczkach? jak milo. tylko to podskakiwanie cos slabo idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:20 wzruszająca jest doprawdy rycerkość mrecka( powaznie mowie-was mi nie zadrzal nawet) i pomoc z niespodziewanej str. e_silver. ale nei warto kruszyc kopii na nieopalonych tych ciałach. :) metalu szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:20 tfoja opinia o tym forum mi sie podoba, też uważam , że jest gówniane, i wiem że lubujesz sie w tarzaniu sie w gównie. i nie daje ci dobrych rad, daje ci moje rady. uważam, też że jesteś nadętą, skwaszoną ropuchą, która czeka na swojego chłopa, zeby ją wreszcie odczarował, lub przynajmniej raz wypierdolił porządnie. i nie chrzań, że ci sie nie podoba, co powiedziałem. Domagasz się to usłyszałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lou_sifer Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:22 nareszcie sie cos tu dzieje miecho zaczyna latac w powietrzu to dobrze wróży na przyszłosc ze sie wreszcie cos ruszy na tej nudnej plazy Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:24 O to Ci chodzi? O miecho? To polecam forum "Mezczyzna". Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:25 płyń lu. nic tu po tobie. Wracaj na towarzyskie. albo do bigbradra. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:26 koreczki mam w uszach i wzrok dyplomatycznime w okno wlepiony... Odpowiedz Link Zgłoś
lou_sifer Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:27 odpierwiastkujcie sie widze ze lukru z was zedrzec sie nie da tarzajcie sie dalej w tym cukrze Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:30 OK, tylko nam nie przeszkadzaj wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:29 o, mreck to na pewno dzisiaj jadł owsiankę, podwójną porcję:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:36 mreck napisał(a): > tfoja opinia o tym forum mi sie podoba, też uważam , że jest gówniane, i wiem > że lubujesz sie w tarzaniu sie w gównie. > i nie daje ci dobrych rad, daje ci moje rady. > uważam, też że jesteś nadętą, skwaszoną ropuchą, która czeka na swojego chłopa, > > zeby ją wreszcie odczarował, lub przynajmniej raz wypierdolił porządnie. > i nie chrzań, że ci sie nie podoba, co powiedziałem. Domagasz się to usłyszałaś o prosze...freck w calej okazalosci, wystarczy wejsc troche na odcisk i lukier kulturki spada i co mamy? facecika leczacego kompleksik malego mozdzku robiac za guru na plazy. To ty sie taplasz w tym szambie i jak widac, bardzo ci pasuje smrod kloaki. gratuluje dobrego smaku. twoje zdanie na moj temat wiesz gdzie mi lata? wlasnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:38 a ja nie wiem gdzie ci lata,powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:43 Pokibicować z popcornem przyszłam. Za siatką dół wykopany widziałam. Aniela zawisła nad nim znacząco, tequila obok stypę już urządza. Kończ waść, wstydu jej oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:45 sepik przylecial? jedz popcorn, nic innego nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 16:08 Od wyjadania popcornu na plazy sa mewy i rybitwy. Dostarcza go zwykle Tequila. Ciebie nie poczęstuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:48 nene kochani, pamietajcie ze to ICH wątek i mogą tu zesietakwyraze robić pod siebie nawet. rezerwat to jest. powsciagnijcie emocje zatem i nie odplacajcie pieknym za nadobne. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 15:49 może chociaz ogryzek im rzucę , tak się okropnie ślinią Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 16:03 apeluję o dobroć :) okres ochronny mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 17:10 newet jak im rzuce przez siatke pis end law to i tak nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 17:13 aha end? znaczy samą końcówke im rzucisz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 17:16 ANiela umawialysmy sie na plotki jak pozbede sie ciurka ale nie przypuszczalam, ze poczekasz tak dlugo.... nie spieszysz sie na parking? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: wątek bliss i neo 08.04.02, 17:18 aha moje slowo widzisz wymierne przeliczalne niemal na walute obca, najlepiej zielona ;) przerwe Ci jednak w pół slowa, w kierunku parkingu sie udam, kolyszac rzecz jasna biodrami. zjawie sie jutrzejszym popoludniem z jaimis fantami w kieszeni swisnietymi temidzie. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś