Dodaj do ulubionych

Bob by sie zalamal

12.09.04, 23:05

Obserwuj wątek
    • Gość: heniek.frost Re: Bob by sie zalamal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:39
      raz na wozie ,raz w nawozie
    • piotr_c Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 11:14
      Bob Budowniczy? On sie nigdy nie zalamuje!
      • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:02
        Bob budowniczy wszystko spierniczy.
        dzis niegrzecznam jak ukaszek niemal.
        • oxycort Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:06
          O! (Opowiadaj)
          ~~
          ox
          • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:08
            e nie nie. bo sie zgorszycie.
            ale ukaszek jest niegrzeczny caly czas w sumie.a jak mu do twarzy z ta
            niegrzecznoscia... ehhh...
            • pieranka Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:13
              możesz mówić 'piip' w stosownych momentach, mów, mów!
              • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:19
                obrazil sie na pania od podstaw przedsiebiorczosci w piatek. eh jak seksownie
                to zrobil.
                a dzis tak slodko rozczochrany przyszedl dzis rano pare minut po dzwonku...
                kochany...
                • oxycort Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:23
                  Aha, znaczy buntowniczo się rozczochrał w kiblu przed wejsciem do sali (stąd
                  spóźnienie)?
                  Ale!
                  ~~
                  ox
                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:24
                    e nie, chyba zaspal sobie i nie zdazyl sie uczesac... kooochaaany...
                    • oxycort Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:27
                      Aha, to ja może juz nic nie powiem, gdyż czuję, że niepbiektywny jestem...
                      ~~
                      ox
                      • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:28
                        powiedz subiektywnie, moze sie uroczo rozłoszcze.
                        • oxycort Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:30
                          Enie, Po prostu sądziłem, że on (ukaszek) to się nam obu stanowczo nie podoba...
                          ~~
                          ox
                          • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:31
                            no gorzej by bylo jakby ci sie podobal. i jakbys mial do tego obcisło koszulke
                            • oxycort Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:35
                              Właściwie to nic do niego nie mam. Najważniejsze, żebyście byli szczęśliwi (czy
                              to na pewno dobra strategia?)
                              ~~
                              ox
                              • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:46
                                wzruszajaca stretegia. ale ja z nim szczesliwa nie bede.za gupi on na to. ja go
                                chce tylko... a nie wazne.
                              • pieranka Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:46
                                (e-e. ten wiek to normalnie chorągiewkę z człowieka robi, łopoczącą na niebie
                                uczuć, porywaną podmuchami wiatru ulotych uczuć ze wszystkich kierunków)
                                • piotr_c Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:51
                                  Fakt, sztormy uczuc wieja ze wszystkich stron, a zaraz poleca pioruny :)
                                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:53
                                    a ja chce tylko zeby mnie ktos pokochał :-(
                                    • viki2lav Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:54
                                      to wez sie za nauke, bedziesz wielka, tlumy cie beda kochac
                                      • viki2lav Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:54
                                        i pij mleko, tez
                                        • emusia Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:55
                                          błe. mleko nie dobre jest.
                                          nie chce sie komus zrobic za mnie zadania z poslkiego?
                                          • piotr_c Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 16:00
                                            Za malo pilas mleka i tlumy nie kochaja ci jeszce wystarczajaco :))
                                            • oxycort Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 20:18
                                              Weźcie nie dokuczajcie Emu, no...
                                              O! Dla takiegomnie np., to Emusia mleka pić już wecale nie poczebuje! :)
                                              ~~
                                              ox
                                              • emusia Re: Bob by sie zalamal 14.09.04, 13:21
                                                :)
                                                kochany jestes. a co.
                                                cium.
                                                • pieranka Re: Bob by sie zalamal 14.09.04, 13:35
                                                  (no pewnie, patrz jak tego ukaszka cierpliwie znosi, święty by tego nie
                                                  wytrzymał)
                                                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 15:22
                                                    mam dla niego dobra wiadomosc: ukaszek jest be bo od poniedzialku jest lysy :-/
                                                  • Gość: v2l Re: Bob by sie zalamal IP: 82.112.197.* 22.09.04, 15:23
                                                    blogoslawieni lysi, nic im nie stoi, nic im nie wisi
                                                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 15:34
                                                    e tam. jak debil wyglada bez wlosow.
                                                    za to widzialam widok dziwny dzis. ukaszek czytal ksiazke mianowicie. ojciec
                                                    chrzesny. bo przezwycieyclam swa wrodzana skromnosci i niesmialosc i sie
                                                    zapytalam. jestem wspaniala nie?
                                                  • pieranka Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 15:46
                                                    a on co na to? odpowiedział monosylabą?
                                                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 20:19
                                                    e nie. bo sie go zapytalam co to. to murknal (ah jak seksownie to
                                                    zrobil) 'ojciec chrzesn'. moze za tydzien juz bedzie mial normalne wlosy.
                                                  • piotr_c Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 17:16
                                                    "Naloz czapke skinie ,
                                                    skinie naloz czapke.
                                                    Kiedy wietrzyk wieje
                                                    Gdy pogoda w kratke.
                                                    ...."
                                                    Ale moze lepiej mu tego nie spiewaj bo moze znac dalszy ciag :))
                                                  • oxycort Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 19:38
                                                    :)
                                                    (Aha, potrząsam z zadowolenia burzą moich ciemnych pukli, poprawiając niesforne
                                                    kędziorki w nozdrzach)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 20:20
                                                    zaplec dwa wrkoczykich an tych puklach (tych z nosa tez mozesz) i opusc
                                                    kolanuffki ;-)
                                                  • oxycort Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 21:17
                                                    Aha, z kolanufkami to fizis mam zupełnie niczym ksiażę Bogusław Radziwiłł.
                                                    (Wypomaduję wąsa, skro tak. Wszak jutro niedźwiedzia szczuć będziem).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 21:35
                                                    aha, zdziwi cie jak ci powiem ze cie nie rozumiem?
                                                  • oxycort Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 21:53
                                                    Oj Emula, no...
                                                    Potop oglądała i księcia Bogusława nie pamięta, tego w puklach całego, do mnie
                                                    podobnego z aparycji? (z tym, że tamten serca nie miał złotego w
                                                    przeciwieństwie).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • proktofantasmista Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 22:15
                                                    Boguś potopowy
                                                    gotowy do przemowy
                                                    odnowy?
                                                    a może tylko depilacji włosów nosowych??
                                                  • emusia Re: Bob by sie zalamal 22.09.04, 22:36
                                                    nie ogladala :-)
                                                    ale wlosy to masz jak legolas moze?
                                                  • oxycort Re: Bob by sie zalamal 23.09.04, 00:48
                                                    Legolas przy mnie, to jak Gollum przy Gimlim :)
                                                    ~~
                                                    ox
          • piotr_c Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:11
            Ja czy Emusia?
            • piotr_c Re: Bob by sie zalamal 13.09.04, 15:12
              a to ju| si wyjasnilo. Bo juz sie przestrasylem ze chcesz bym ci o Bobie
              opowiadal
    • anieatak Re: Bob by sie zalamal 21.09.04, 23:03
      emusia,mam dlaciebie tysiac porad..ale nie chce tttTobie radzić..

coś w stylu ze małomówisz a juz masz paranoje że wszyscy wszystko..

martwie siee o CIebie;-]???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka