oxycort 13.09.04, 11:49 Z czym macie kanapki dziś? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieranka Re: Drugie śniadanie 13.09.04, 12:13 aaa, to rzeczywiście, dobrze by ci to zrobiło w takim kontekście Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Drugie śniadanie 13.09.04, 12:30 Yyyy... A stosujesz papier raczej czy folię al (śreberko) w aspekcie owijki śniadaniowej? A może masz specjalne puzderko w kształcie zbliżonym do nerki? (że zmnienię zgrabnie temat na nawiązujacy). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Drugie śniadanie 13.09.04, 12:44 Yyyy, no to... zamykam temat, skoro tak. (Dzie admini?) Skasujcie ten bezsensowny wątek (aha, nie wyszedł mi zwyczajnie...) Proszę nie dopisywać się już niżej. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Drugie śniadanie 13.09.04, 12:46 pieranka napisała: > aaa, to rzeczywiście, dobrze by ci to zrobiło w takim kontekście Uswiadomiłam sobie, ze to zdanie jest wadliwie zbudowane i bez sensu, bowiem napewno sie mylnie je rozumie. Pardą, ale spałam dziś 5h tylko. I rece mi drżo. (nie wiadomo co gorsze) Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.frost bierzmy sie do roboty lepiej 13.09.04, 12:38 www.io.tudelft.nl/id-studiolab/djajadiningrat/MacTUD/downloads/wodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Drugie śniadanie 12.10.04, 21:20 Wiecie? Wierzeczerzałem ostatnio... Jakiś kwadransik temu. (Aha, uznałem, że to Was zapasjonuje akurat.) (No dobra, tak naprawdę to kondensuję sobie wątki (trzynastowpisowce) w charakterze talizmanu przed jutrzejszym.) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś