Dodaj do ulubionych

Nowy wątek - spotkania początek....

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 19:31
Tłumnie przybyli ze stron dalekich i bliskich plażowicze ulokowali się na
leżakach i ...
Obserwuj wątek
    • murena Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 20:40
      Jak to? Już się skończyło?
      Jak było po moim wyjściu? Jakieś teksty fajne?
      • Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 20:46
        Nic się nie skończyło ja też musiałam wyjść... niestety :(((
        • murena Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 20:52
          Bu. No, ale i tak-jak było? Tato się pojawił?
          • Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 21:10
            Za mojej bytności nie... niestety.:(
    • Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 21:15
      Pozwoliłam sobie trochę powspominać... i pamięć niektórym odświerzyć.... :)
    • ignatz Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 22:05
      he he , a ja wlasnie przed chwila wrocilem. Kuuuurcze, ale fajnie bylo
    • ignatz Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 22:09
      Tato niestey :( nie pojawil sie do konca. A wlasciwie Murenko, dlaczego tak
      wczesnie ucieklas? Nawety z Toba (:)) nie pogadalem.
      • ignatz Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 22:12
        A w ogole to mialem mnostwo niesamowicie bystrych spostrzezen na temat naszego
        spotkania, mnostwo odkrywczych mysli, ale ta Tequila, Tequila okocim spojrzeniu
        o zachodzie slonca pomieszala mi w glowie i wsio zabylem. :(
        • agniecha. przezyjmy to jeszcze raz :) 20.04.02, 23:11
          Mocno spozniona, ciagnac za soba Januszka, dotarlam wreszcie do Lezakow na
          Piwnej w Wawce, gdzie odbyc się mialo od dawna zapowiadane spotkanie
          forumowiczow. Weszlismy do knajpki i rozejrzelismy się dookoła. Ale jakos nikt
          z siedzacych grzecznie przy stoliczkach obecnych nam nie pasowal do naszych
          wyobrazen o forumowiczach szacownego portalu gazeta.pl totez postanowilismy
          zejsc do podziemi w doslownym tego slowa znaczeniu. A tam już 2 stoliki przy
          akwarium (bez rybek – chyba zjedli?) siedziala gromada osob witajaca kazdego
          wchodzacego gromkimi okrzykami radosci. Przedstawialismy się nickami, bo
          inaczej za diabla swietego nikt by nie wiedzial who is who. Obecni cialem i
          duchem byli ( od mojej prawej): Chris, Tequilla, Lealia, tajemniczy osobnik
          ukrywajacy swój nick, Silver, Kiciafa, Piotr_C, Ignatz, Basia, Oxycort,
          Mureny2, Januszek oraz ja. W sumie sztuk 14! Niezle co? Spotkanie przebiegalo w
          bardzo pogodnej i wesolej atmosferze. Obgadalismy watki obecne i stare jak
          swiat, oplotkowalismy siebie nawzajem, a w dalszej kolejnosci forumowiczow
          nieobecnych zarówno nowych ( inowy tfu) jak i dinozaurow - Mreck i Aniela – nie
          piekly Was zupelnym przypadkiem uszy? Nie? To dobrze ;))) Oczywiście
          wyrazalismy się o Was w samych superlatywach i szczerze zalowalismy, ze Was z
          nami nie ma! Wierzycie mi prawda...? Potem tajemniczy osobnik ujawnil, ze jest
          Riglem we wlasnej, wspanialej osobie, czym wywolal ogromne zdziwienie Chrisa,
          który nie mogl potem bardzo dlugo wyjsc z zachwytu, ze poznal Rigla! Nastepnie
          Kiciafa musiala wyjasnic rodowod swego nicka i jak się go poprawnie wymawia.
          Rzecz jasna wszyscy wymawiali na zupelnie odwrot do zalecen wlascicielki. O to
          samo zostala poproszona Laelia, i odnioslo to taki sam skutek. Każdy dalej
          wymawial, jak mu się zywnie podobalo. Oxy z Chrisem znalezli wspolny watek
          pt: „Winetou” i zadali nam prace domowa na poniedziałek: przeczytac od deski do
          deski Winetou! No pewnie, a co? Nie zdazymy? Basia rymowac nie chciala, ale za
          to Oxy nabral ni z tego ni z owego ochoty na picie tequilli w czym przytaknal
          mu z zachwytem w oczach Chris. Do tego celu potrzebna mu była nasza mala,
          czarna Tequilka rozlozona na stolach. Niestety Tequila nie wyrazila entuzjazmu
          tym pomyslem, bronila się zazarcie wszystkimi odnoznami i na marzeniach się
          skonczylo. Nastepnie Piotr_C wyjal swój ciezki sprzet bojowy w postaci aparatu
          fotograficznego i kamery i uwiecznil cale towarzycho dla potomnosci w roznych
          pozach i konfiguracjach, w czym usilnie mu pomagalam :) Ciekawe, czy cos
          wyjdzie czy klisza pekla ;)
          Ogółem spotkanie uwazam za bardzo udane, Piotrowi naleza się usciski dloni, ze
          udalo mu się nas zgodnic w jedno miejsce, w jednym czasie o tej samej porze:)
          Ja osobiscie usmialam się po pachy i stwierdzilam, ze w realu jestescie wszyscy
          jeszcze sympatyczniejsi :))
          Duza buzka dla wszystkich :* I do nastepnego spotkania! A nieobecni niech
          zaluja! Swietnie było :)
          agniecha
          ps. Ale Was obsmarowalam :-O tylko pamietajcie, coscie mi obiecali: zadnych
          pozwow do sadu hihihi ;)
      • murena Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 15:48
        Niestety, musiałyśmy wyjść. Z przyczyn od nas niezależnych. I tak cudem do Was
        dotarłyśmy (tuż po lekcjach, zresztą). Szkoda, bo fajnie było... kiedy następne
        spotkanie...?:)
    • rigel Jednak byłem... 20.04.02, 23:14
      ... na II Spotkaniu Forumowiczów. Nie żałuję. Było bardzo miło. :))
      Jako komentarz do Spotkania powiem tylko tyle: Kurcze, widziałem to Wasze Stare
      Miasto, Zamek, Kolumnę Zygmunta ... I teraz już wiem, dlaczego ktoś kiedyś
      chciał sprzedać Kolumnę Zygmunta. Nie rozumiem jednak na jaką cholerę ktoś
      chciał ja kupić... małe toto, stoi nie wiadomo dlaczego... a w ogóle to te
      zabytki są jakieś przereklamowane... w telewizji są większe :))

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Uczestników Spotkania na Leżakach...
    • e.silver Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 23:26
      ... a Kiciaef uciekła wcześniej, żeby pobuszować na forum... ;)))
    • Gość: aniela Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.ci.uw.edu.pl 21.04.02, 10:17
      aha przyszlo mi do glowy ze nie uwierze w Was poki nie zobacze zdjec. poki nie
      zobacze nanty i silver w dwoch osobach, mrecka cienia i całej reszty nie
      wymienionej z nicka.
      a. nieufna jak tomasz
      • Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 10:46
        żałuj aniele, żałuj....
        Forumowe tajemnice poliszynela się wyjaśniły. Niektóre....przynajmniej. :))
        • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 10:49
          a poliszynel to który to był?? ;))
          • Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 10:53
            No przeciez ty - chyba że po moim wyjściu zdarzyło sie jeszcze coś.
            • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 10:57
              o ile pamietam, to wyspowiadalem sie ze WSZYSTKICH innych swoich nickow, a o
              zadnym poliszynelu nie bylo mowy... ;))))
              do wiadomosciwszystkich: rigel to nie poliszynel !!!!!
              • kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 11:03
                cholera a tak mi pasowało?
                Czym wyście wracali - samolotem ?
                • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 11:13
                  kiciaf napisał(a):

> Czym wyście wracali - samolotem ?

myscie wracalem kolejom panstwowom :)) dobrze, ze ktos ze wspolpasazerow mial
                  laptopa i komore to moglem wpasc na plaze nocom :)
      • piotr_c Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 09:42
        Za jakieś 30 minut będzie otwarty zakład fotograficzny obok mojej pracy, jak
        dobrze pódzie (i ciurka utopie ) to jeszcz edizsiaj będą zdjącia .
        Filmu wyszło około 6 minut, ponawiam poszukiwania kogoś kto by to przerobił w
        forme elektroniczną do rozesłąnia.
    • Gość: basia! Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 11:43
      I ja tam byłam
      piwo i kawę piłam.
      Na widok konterfektu mrecka
      o mało żyłka mi nie pękła.
      Tęsknoty za tatą
      nikt nie chciał gasić herbatą.
      Oh, Chris będę teraz wzdychać
      i nowe (tfu!) lektury czytać.
      Srebrzysta zagadka rozwiązana
      ach,cóż to za para zakochana.
      Pozdrawiam wszystkich serdecznie
      uśmiechając się słonecznie:)))

• chris_45 Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 14:33
        oh.. Basia :)))
        • Gość: basia! Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 15:55
          oh,Chris:)
          • Gość: aniela Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.ci.uw.edu.pl 21.04.02, 17:25
            aha zdjęcia na stól wyłozmy. w otwarte karty zagrajmy.
            • Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 18:57
              nene aniela - trzeba było przyjść...
              Niektórzy z daleka bardzo przyjechali, że Bydgoszcz, Rzeszów i Kraków wymienię -
              a tobie przyfrunąć z Mokotowa się nie chciało i tanim kosztem wykpić się teraz
              chcesz?
              • ja_nek Ślad Mrecka 22.04.02, 01:06
                Aniela, czemuś nie zaszczyciła swym blaskiem mas oblegających Leżaki? Kiedy
                wychodziłem przed lokalem zebrał się pokaźny tłum młodych ludzi każdy z
                transparentem "Każdy ma prawo do anioła", "Precz z piekłem", "Każdy może być
                przezroczysty".
                Nawet Mreck odcisnął swój ślad na prawo w dół, a potem na lewo. Też był
                zawiedziony brakiem anioła.

Pozdrowienia
                Janek
                • aniela_ Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 10:01
                  nie czuliscie oddechu mojego ciepłego na plecach? z daleka chuchałam na Was w
                  ramach sprawowanego patronatu.
                  • basia! Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 10:10
                    na plecach czuliśmy oddech klimatyzatora...zimny był to oddech..;)
                    • kiciaf Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 10:27
                      ...ale atmosfery gorącej nie ochlodził.
                      moi drodzy tą drogą raz jeszcze wyrazić podziw i podziękowania chciałam dla
                      wszystkch obecnych, a w dla basi, e.silver, a.silver, oxy oraz rigla -
                      jesteście wielcy !!! :)))))
                      Naprawdę było mi miło was poznać i bardzo żałuję że musiałam wcześniej
                      wyjść... :(
                      • ja_nek Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 11:57
                        Taaaak, w pewnym momencie pojawiła się na ekranie, rozbłysło coś...

.... i telewizor przestał odbierać.

Pozdrowienia
                        Janek
                        • rigel Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 11:59
                          ja_nek napisał(a):

> Taaaak, w pewnym momencie pojawiła się na ekranie, rozbłysło coś...
                          > .... i telewizor przestał odbierać.

za to w tym samym momencie woda w akwarium zakotlowala sie.... :))))
                          • ja_nek Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:03
                            ... i woda zrobiła się zielona...

Pozdrowienia
                            Janek
                            • agniecha. Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:06
                              ... a wszystkie rybki wyskoczyly na stolik,
                              Chris to wykorzystal i
                              jako zagryche pod cos mocniejszego
                              wykorzystal...
                              • ja_nek Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:10
                                A jedna z rybek była blondynką (czytaj złotą rybką) i powiedziała do Chrisa:
                                spełnię twoje trzy zyczenia.

Pozdrowienia
                                Janek
                                • _tequila_ Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:12
                                  i poszli razem na spacer wzdluz barbakanu...
                                  • ja_nek Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:16
                                    A noc była piękna tego roku...
    • piotr_c Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:14
      Mam zdjęcia! Wpływam urokiem swym na koleżanke obsługującą skaner. 2-3 zdjecia
      na początek powinny niedługo być.
      • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:16
        jak juz beda te fotki to wysylaj wybrancom losu :))))
        • _tequila_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:18
          to moze palec pod budke...

Pierwsza!!!! :)))
          T niecierpliwa
          • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:20
            ja tam pchal sie nie bede.... spokojnie poczekam bo to ja mam atut w rekawie
            najwiekszy....
            • _tequila_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:29
              Rigel co tam chowasz?
              • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:31
                _tequila_ napisał(a):

> Rigel co tam chowasz?

jak to co?????? podobizne Mrecka :))))))
          • agniecha. Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:22
            Druga!!!
            kurcze, ale napiecie...
            nie wiem, czy moje biedne serce to wytrzyma ;)
        • ja_nek Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:25
          Hihi, Piotrze, masz słabość do skanera czy do koleżanki?

Janek
          P.S. No tak, teraz Piotr mi nic nie przyśle
          • ja_nek Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:28
            Agniecho, założe Ci by- passy. jakoś wytrzymamy to oczekiwanie
            • agniecha. Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:32
              hihihi jezeli okaze sie, ze Piotr ma jednak slabosc do kolezanki
              to dlugo sobie poczekamy...
              aczkolwiek Twoja propozycja jest niezwykle kuszaca ;)
              • laelia Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:38
                dzień dobry, pozwólcie, że powiem MIŁO BYŁO WAS POZNAĆ PLAŻOWICZE!!!
                • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:39
                  nam rowniez Laelio ;)))))))))))))))
              • ja_nek Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:38
                Bo ja jestem specjalista od propozycji, hihi.

Janek
                • kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:42
                  czekam....
                  • aniela_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:44
                    nie wiem czy wspominałam że czekam ciężarna i z dzieccmi na wszystkich trzech
                    rękach.
                    • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:48
                      no widzisz Aniele, a wolny leżak był dla Ciebie.... spocząć mogłaś w naszym
                      zacnym gronie a nie wśród klaczy i ogierów szukac godniejszego towarzystwa :)
                      • aniela_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:53
                        nie zrozumiesz rigel... ale dosc juz o mnie. pora przejśc do oglądania zdjęc.
                        • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:54
                          he he he.... w ten sposob chcesz wyludzic NASZE zdjecia??????
                          • agniecha. Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:04
                            Rigel nie sprzedawaj naszych podobizn tanio!
                            wszakze sa one majatek warte ;)
                            • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:06
                              no przeciez od poczatku mowie, ze nasze podobizny sa bezcenne..... a konterfekt
                              Mrecka jest wart dwa razy tyle przynajmniej :)))))
                              • laelia Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:13
                                zdjęcia plażowiczów zostały utajnione, kto nie był - niech żałuje :)))
                                i gryzie palce od czczych domysłów,o!
                                • rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:14
                                  wyjelas mi to z klawiatury :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka