Gość: kiciaf IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 19:31 Tłumnie przybyli ze stron dalekich i bliskich plażowicze ulokowali się na leżakach i ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murena Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 20:40 Jak to? Już się skończyło? Jak było po moim wyjściu? Jakieś teksty fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 20:46 Nic się nie skończyło ja też musiałam wyjść... niestety :((( Odpowiedz Link Zgłoś
murena Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 20:52 Bu. No, ale i tak-jak było? Tato się pojawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 21:10 Za mojej bytności nie... niestety.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 21:15 Pozwoliłam sobie trochę powspominać... i pamięć niektórym odświerzyć.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 22:05 he he , a ja wlasnie przed chwila wrocilem. Kuuuurcze, ale fajnie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 22:09 Tato niestey :( nie pojawil sie do konca. A wlasciwie Murenko, dlaczego tak wczesnie ucieklas? Nawety z Toba (:)) nie pogadalem. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 22:12 A w ogole to mialem mnostwo niesamowicie bystrych spostrzezen na temat naszego spotkania, mnostwo odkrywczych mysli, ale ta Tequila, Tequila okocim spojrzeniu o zachodzie slonca pomieszala mi w glowie i wsio zabylem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha. przezyjmy to jeszcze raz :) 20.04.02, 23:11 Mocno spozniona, ciagnac za soba Januszka, dotarlam wreszcie do Lezakow na Piwnej w Wawce, gdzie odbyc się mialo od dawna zapowiadane spotkanie forumowiczow. Weszlismy do knajpki i rozejrzelismy się dookoła. Ale jakos nikt z siedzacych grzecznie przy stoliczkach obecnych nam nie pasowal do naszych wyobrazen o forumowiczach szacownego portalu gazeta.pl totez postanowilismy zejsc do podziemi w doslownym tego slowa znaczeniu. A tam już 2 stoliki przy akwarium (bez rybek – chyba zjedli?) siedziala gromada osob witajaca kazdego wchodzacego gromkimi okrzykami radosci. Przedstawialismy się nickami, bo inaczej za diabla swietego nikt by nie wiedzial who is who. Obecni cialem i duchem byli ( od mojej prawej): Chris, Tequilla, Lealia, tajemniczy osobnik ukrywajacy swój nick, Silver, Kiciafa, Piotr_C, Ignatz, Basia, Oxycort, Mureny2, Januszek oraz ja. W sumie sztuk 14! Niezle co? Spotkanie przebiegalo w bardzo pogodnej i wesolej atmosferze. Obgadalismy watki obecne i stare jak swiat, oplotkowalismy siebie nawzajem, a w dalszej kolejnosci forumowiczow nieobecnych zarówno nowych ( inowy tfu) jak i dinozaurow - Mreck i Aniela – nie piekly Was zupelnym przypadkiem uszy? Nie? To dobrze ;))) Oczywiście wyrazalismy się o Was w samych superlatywach i szczerze zalowalismy, ze Was z nami nie ma! Wierzycie mi prawda...? Potem tajemniczy osobnik ujawnil, ze jest Riglem we wlasnej, wspanialej osobie, czym wywolal ogromne zdziwienie Chrisa, który nie mogl potem bardzo dlugo wyjsc z zachwytu, ze poznal Rigla! Nastepnie Kiciafa musiala wyjasnic rodowod swego nicka i jak się go poprawnie wymawia. Rzecz jasna wszyscy wymawiali na zupelnie odwrot do zalecen wlascicielki. O to samo zostala poproszona Laelia, i odnioslo to taki sam skutek. Każdy dalej wymawial, jak mu się zywnie podobalo. Oxy z Chrisem znalezli wspolny watek pt: „Winetou” i zadali nam prace domowa na poniedziałek: przeczytac od deski do deski Winetou! No pewnie, a co? Nie zdazymy? Basia rymowac nie chciala, ale za to Oxy nabral ni z tego ni z owego ochoty na picie tequilli w czym przytaknal mu z zachwytem w oczach Chris. Do tego celu potrzebna mu była nasza mala, czarna Tequilka rozlozona na stolach. Niestety Tequila nie wyrazila entuzjazmu tym pomyslem, bronila się zazarcie wszystkimi odnoznami i na marzeniach się skonczylo. Nastepnie Piotr_C wyjal swój ciezki sprzet bojowy w postaci aparatu fotograficznego i kamery i uwiecznil cale towarzycho dla potomnosci w roznych pozach i konfiguracjach, w czym usilnie mu pomagalam :) Ciekawe, czy cos wyjdzie czy klisza pekla ;) Ogółem spotkanie uwazam za bardzo udane, Piotrowi naleza się usciski dloni, ze udalo mu się nas zgodnic w jedno miejsce, w jednym czasie o tej samej porze:) Ja osobiscie usmialam się po pachy i stwierdzilam, ze w realu jestescie wszyscy jeszcze sympatyczniejsi :)) Duza buzka dla wszystkich :* I do nastepnego spotkania! A nieobecni niech zaluja! Swietnie było :) agniecha ps. Ale Was obsmarowalam :-O tylko pamietajcie, coscie mi obiecali: zadnych pozwow do sadu hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
murena Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 15:48 Niestety, musiałyśmy wyjść. Z przyczyn od nas niezależnych. I tak cudem do Was dotarłyśmy (tuż po lekcjach, zresztą). Szkoda, bo fajnie było... kiedy następne spotkanie...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Jednak byłem... 20.04.02, 23:14 ... na II Spotkaniu Forumowiczów. Nie żałuję. Było bardzo miło. :)) Jako komentarz do Spotkania powiem tylko tyle: Kurcze, widziałem to Wasze Stare Miasto, Zamek, Kolumnę Zygmunta ... I teraz już wiem, dlaczego ktoś kiedyś chciał sprzedać Kolumnę Zygmunta. Nie rozumiem jednak na jaką cholerę ktoś chciał ja kupić... małe toto, stoi nie wiadomo dlaczego... a w ogóle to te zabytki są jakieś przereklamowane... w telewizji są większe :)) Pozdrawiam serdecznie wszystkich Uczestników Spotkania na Leżakach... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 20.04.02, 23:26 ... a Kiciaef uciekła wcześniej, żeby pobuszować na forum... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.ci.uw.edu.pl 21.04.02, 10:17 aha przyszlo mi do glowy ze nie uwierze w Was poki nie zobacze zdjec. poki nie zobacze nanty i silver w dwoch osobach, mrecka cienia i całej reszty nie wymienionej z nicka. a. nieufna jak tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 10:46 żałuj aniele, żałuj.... Forumowe tajemnice poliszynela się wyjaśniły. Niektóre....przynajmniej. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 10:49 a poliszynel to który to był?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 10:53 No przeciez ty - chyba że po moim wyjściu zdarzyło sie jeszcze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 10:57 o ile pamietam, to wyspowiadalem sie ze WSZYSTKICH innych swoich nickow, a o zadnym poliszynelu nie bylo mowy... ;)))) do wiadomosciwszystkich: rigel to nie poliszynel !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 11:03 cholera a tak mi pasowało? Czym wyście wracali - samolotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 11:13 kiciaf napisał(a): > Czym wyście wracali - samolotem ? myscie wracalem kolejom panstwowom :)) dobrze, ze ktos ze wspolpasazerow mial laptopa i komore to moglem wpasc na plaze nocom :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 09:42 Za jakieś 30 minut będzie otwarty zakład fotograficzny obok mojej pracy, jak dobrze pódzie (i ciurka utopie ) to jeszcz edizsiaj będą zdjącia . Filmu wyszło około 6 minut, ponawiam poszukiwania kogoś kto by to przerobił w forme elektroniczną do rozesłąnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 11:43 I ja tam byłam piwo i kawę piłam. Na widok konterfektu mrecka o mało żyłka mi nie pękła. Tęsknoty za tatą nikt nie chciał gasić herbatą. Oh, Chris będę teraz wzdychać i nowe (tfu!) lektury czytać. Srebrzysta zagadka rozwiązana ach,cóż to za para zakochana. Pozdrawiam wszystkich serdecznie uśmiechając się słonecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 21.04.02, 14:33 oh.. Basia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 15:55 oh,Chris:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.ci.uw.edu.pl 21.04.02, 17:25 aha zdjęcia na stól wyłozmy. w otwarte karty zagrajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nowy wątek - spotkania początek.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 18:57 nene aniela - trzeba było przyjść... Niektórzy z daleka bardzo przyjechali, że Bydgoszcz, Rzeszów i Kraków wymienię - a tobie przyfrunąć z Mokotowa się nie chciało i tanim kosztem wykpić się teraz chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Ślad Mrecka 22.04.02, 01:06 Aniela, czemuś nie zaszczyciła swym blaskiem mas oblegających Leżaki? Kiedy wychodziłem przed lokalem zebrał się pokaźny tłum młodych ludzi każdy z transparentem "Każdy ma prawo do anioła", "Precz z piekłem", "Każdy może być przezroczysty". Nawet Mreck odcisnął swój ślad na prawo w dół, a potem na lewo. Też był zawiedziony brakiem anioła. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 10:01 nie czuliscie oddechu mojego ciepłego na plecach? z daleka chuchałam na Was w ramach sprawowanego patronatu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 10:10 na plecach czuliśmy oddech klimatyzatora...zimny był to oddech..;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 10:27 ...ale atmosfery gorącej nie ochlodził. moi drodzy tą drogą raz jeszcze wyrazić podziw i podziękowania chciałam dla wszystkch obecnych, a w dla basi, e.silver, a.silver, oxy oraz rigla - jesteście wielcy !!! :))))) Naprawdę było mi miło was poznać i bardzo żałuję że musiałam wcześniej wyjść... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 11:57 Taaaak, w pewnym momencie pojawiła się na ekranie, rozbłysło coś... .... i telewizor przestał odbierać. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 11:59 ja_nek napisał(a): > Taaaak, w pewnym momencie pojawiła się na ekranie, rozbłysło coś... > .... i telewizor przestał odbierać. za to w tym samym momencie woda w akwarium zakotlowala sie.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:03 ... i woda zrobiła się zielona... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha. Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:06 ... a wszystkie rybki wyskoczyly na stolik, Chris to wykorzystal i jako zagryche pod cos mocniejszego wykorzystal... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:10 A jedna z rybek była blondynką (czytaj złotą rybką) i powiedziała do Chrisa: spełnię twoje trzy zyczenia. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Ślad Mrecka 22.04.02, 12:12 i poszli razem na spacer wzdluz barbakanu... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:14 Mam zdjęcia! Wpływam urokiem swym na koleżanke obsługującą skaner. 2-3 zdjecia na początek powinny niedługo być. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:16 jak juz beda te fotki to wysylaj wybrancom losu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:18 to moze palec pod budke... Pierwsza!!!! :))) T niecierpliwa Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:20 ja tam pchal sie nie bede.... spokojnie poczekam bo to ja mam atut w rekawie najwiekszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:29 Rigel co tam chowasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:31 _tequila_ napisał(a): > Rigel co tam chowasz? jak to co?????? podobizne Mrecka :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha. Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:22 Druga!!! kurcze, ale napiecie... nie wiem, czy moje biedne serce to wytrzyma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:25 Hihi, Piotrze, masz słabość do skanera czy do koleżanki? Janek P.S. No tak, teraz Piotr mi nic nie przyśle Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:28 Agniecho, założe Ci by- passy. jakoś wytrzymamy to oczekiwanie Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha. Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:32 hihihi jezeli okaze sie, ze Piotr ma jednak slabosc do kolezanki to dlugo sobie poczekamy... aczkolwiek Twoja propozycja jest niezwykle kuszaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:38 dzień dobry, pozwólcie, że powiem MIŁO BYŁO WAS POZNAĆ PLAŻOWICZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:39 nam rowniez Laelio ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:38 Bo ja jestem specjalista od propozycji, hihi. Janek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:44 nie wiem czy wspominałam że czekam ciężarna i z dzieccmi na wszystkich trzech rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:48 no widzisz Aniele, a wolny leżak był dla Ciebie.... spocząć mogłaś w naszym zacnym gronie a nie wśród klaczy i ogierów szukac godniejszego towarzystwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:53 nie zrozumiesz rigel... ale dosc juz o mnie. pora przejśc do oglądania zdjęc. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 12:54 he he he.... w ten sposob chcesz wyludzic NASZE zdjecia?????? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha. Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:04 Rigel nie sprzedawaj naszych podobizn tanio! wszakze sa one majatek warte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:06 no przeciez od poczatku mowie, ze nasze podobizny sa bezcenne..... a konterfekt Mrecka jest wart dwa razy tyle przynajmniej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:13 zdjęcia plażowiczów zostały utajnione, kto nie był - niech żałuje :))) i gryzie palce od czczych domysłów,o! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nowy wątek - spotkania początek.... 22.04.02, 13:14 wyjelas mi to z klawiatury :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś