Gość: kloss IP: 213.77.32.* 27.08.01, 18:26 Z reguły jestem tolerancyjny, ale kto sądzi inaczej ten ma w pysk. Ode mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ginger Re: Program III PR jest najlepszy! IP: 10.30.166.* 27.08.01, 18:33 mocno powiedziane, ale taka jest prawda. Rozglosnie komercyjne sa dobre przez 15 minut na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.acn.waw.pl 27.08.01, 18:51 Klub ludzi ciekawych wszystkiego... Magazyn bardzo kulturalny... Czy czujecie te klimaty? Toż to elita... Na szczęście ja się do niej nie zaliczam. Kloss, pamiętaj, należysz do elity, więc oszczędź mój pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Program III PR jest najlepszy! IP: 213.77.32.* 27.08.01, 21:44 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Klub ludzi ciekawych wszystkiego... Magazyn bardzo kulturalny... Czy czujecie > te klimaty? Toż to elita... Na szczęście ja się do niej nie zaliczam. Kloss, > pamiętaj, należysz do elity, więc oszczędź mój pysk. :))) Miałem na myśli oczywiście "danie w pysk" intelektualne. Ale skoro nie zaliczasz się do tej elity, to nie dziwie się, że nie zrozumiałeś aluzji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:12 Gość portalu: ginger napisał(a): > mocno powiedziane, ale taka jest prawda. Rozglosnie komercyjne sa dobre przez > 15 minut na tydzien Dokładnie tak uważam ! Na początku lat 90, kiedy te wszystkie rozkrzyczane rozgłośnie wchodziły w eter zostawiłam kochaną trójeczkę i zachwycałam się RMF-em, zetką, topem, fleszem itp bo grały przebojową muzykę, wszystko działo się tak niezwykle szybko, na luzie - do słuchaczy mówili na "ty" było inaczej, po prostu fajnie. Lecz po kilku tygodniach słuchania tej "sieczki" zaczęło mi czegoś brakować: kultury, szacunku dla słuchacza, inteligentnych prezenterów, czarodziejskiego klimatu. Pokręciłam gałką radia i znalazłam się u siebie: w trójce. Poczułam się jak "córka marnotrawna" która wróciła do domu po światowych eskapadach. Od tej pory zawsze kiedy mogę słucham tylko trójki. Wszystkie odbiorniki w moim zasięgu są ustawione na prIII: w domu, w pracy, w samochodzie, u rodziców. Tylko jedynie moja babcia nie da sobie odkręcić Radio Maryja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Przypomnienie IP: 193.0.117.* 27.08.01, 19:30 Chce wszystkich zagladajacych tutaj zachecic,aby odwiedzili rowniez watek: "TROJKA"-JAKA POWINNA BYC.Zobowiazalem sie,ze zbiore wszystkie opinie i przesle je do radia.Jednak potrzeba WIECEJ GLOSOW!!!Wiec piszcie,piszcie i jeszcze raz piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Przypomnienie IP: 213.77.32.* 28.08.01, 01:08 A gdzie ten wątek? Odśwież go bo nie można się do niego dokopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzol Re: Przypomnienie IP: 157.25.119.* 28.08.01, 09:12 Gość portalu: kloss napisał(a): > A gdzie ten wątek? Odśwież go bo nie można się do niego dokopać Spójrz kilka pozycji niżej to go znajdziesz. A Trójka jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Program III PR jest najlepszy! IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:13 nadstawiam polika....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 10:09 Teraz tak. Do niedawna najlepsze było TOK FM. qra (żona Stefana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cls Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 11:59 Miałem to samoco Ania (patrz wyżej), fajnie grały te wszystkie rozgłośnie, było szybko, wesoło (?) rozrywkowo. Ale czegoś brakowało. Wystarczyło wrzucić "Trójkę" i wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś