Dodaj do ulubionych

Program III PR jest najlepszy!

IP: 213.77.32.* 27.08.01, 18:26
Z reguły jestem tolerancyjny, ale kto sądzi inaczej ten ma w pysk. Ode mnie
oczywiście.
Obserwuj wątek
    • Gość: ginger Re: Program III PR jest najlepszy! IP: 10.30.166.* 27.08.01, 18:33
      mocno powiedziane, ale taka jest prawda. Rozglosnie komercyjne sa dobre przez
      15 minut na tydzien
      • Gość: Stefan Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.acn.waw.pl 27.08.01, 18:51
        Klub ludzi ciekawych wszystkiego... Magazyn bardzo kulturalny... Czy czujecie
        te klimaty? Toż to elita... Na szczęście ja się do niej nie zaliczam. Kloss,
        pamiętaj, należysz do elity, więc oszczędź mój pysk.
        • Gość: kloss Re: Program III PR jest najlepszy! IP: 213.77.32.* 27.08.01, 21:44
          Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Klub ludzi ciekawych wszystkiego... Magazyn bardzo kulturalny... Czy czujecie
          > te klimaty? Toż to elita... Na szczęście ja się do niej nie zaliczam. Kloss,
          > pamiętaj, należysz do elity, więc oszczędź mój pysk.

:))) Miałem na myśli oczywiście "danie w pysk" intelektualne. Ale skoro nie
          zaliczasz się do tej elity, to nie dziwie się, że nie zrozumiałeś aluzji.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Ania Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:12
        Gość portalu: ginger napisał(a):

> mocno powiedziane, ale taka jest prawda. Rozglosnie komercyjne sa dobre przez
        > 15 minut na tydzien

Dokładnie tak uważam !
        Na początku lat 90, kiedy te wszystkie rozkrzyczane rozgłośnie wchodziły w eter
        zostawiłam kochaną trójeczkę i zachwycałam się RMF-em, zetką, topem, fleszem itp
        bo grały przebojową muzykę, wszystko działo się tak niezwykle szybko, na luzie -
        do słuchaczy mówili na "ty" było inaczej, po prostu fajnie.
        Lecz po kilku tygodniach słuchania tej "sieczki" zaczęło mi czegoś brakować:
        kultury, szacunku dla słuchacza, inteligentnych prezenterów, czarodziejskiego
        klimatu.
        Pokręciłam gałką radia i znalazłam się u siebie: w trójce. Poczułam się
        jak "córka marnotrawna" która wróciła do domu po światowych eskapadach. Od tej
        pory zawsze kiedy mogę słucham tylko trójki. Wszystkie odbiorniki w moim zasięgu
        są ustawione na prIII: w domu, w pracy, w samochodzie, u rodziców.
        Tylko jedynie moja babcia nie da sobie odkręcić Radio Maryja ;)

• Gość: Behemod Przypomnienie IP: 193.0.117.* 27.08.01, 19:30
      Chce wszystkich zagladajacych tutaj zachecic,aby odwiedzili rowniez
      watek: "TROJKA"-JAKA POWINNA BYC.Zobowiazalem sie,ze zbiore wszystkie opinie i
      przesle je do radia.Jednak potrzeba WIECEJ GLOSOW!!!Wiec piszcie,piszcie i
      jeszcze raz piszcie!!!
      • Gość: kloss Re: Przypomnienie IP: 213.77.32.* 28.08.01, 01:08
        A gdzie ten wątek? Odśwież go bo nie można się do niego dokopać
        • Gość: Jerzol Re: Przypomnienie IP: 157.25.119.* 28.08.01, 09:12
          Gość portalu: kloss napisał(a):

> A gdzie ten wątek? Odśwież go bo nie można się do niego dokopać

Spójrz kilka pozycji niżej to go znajdziesz.
          A Trójka jest the best
    • Gość: o. Re: Program III PR jest najlepszy! IP: 195.205.213.* 28.08.01, 09:13
      nadstawiam polika.......
      • Gość: qra Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 10:09
        Teraz tak. Do niedawna najlepsze było TOK FM.

qra (żona Stefana)
    • Gość: cls Re: Program III PR jest najlepszy! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 11:59
      Miałem to samoco Ania (patrz wyżej), fajnie grały te wszystkie rozgłośnie, było
      szybko, wesoło (?) rozrywkowo. Ale czegoś brakowało. Wystarczyło
      wrzucić "Trójkę" i wszystko w porządku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka