kanuk 17.12.04, 05:36 Uczta baranka. Moze powie "beeee", nawet jesli nie "meeee".Uczta go ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Uczta baranka. 17.12.04, 05:38 Moze zbaranieje i zagapi sie, jak ciele na malowane wrota? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Uczta baranka. 17.12.04, 05:50 Vaud ! Ty Tu znaczy sie ? nie jestem sam (+Mis) na Tym swiecie. sluchalem dzis Davida Suzuki i te misie to zjadaja w sezonie po 700 lososi ! ps: gdyby zwierzeta byly homo ,to juz dawno by wiginely. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Uczta baranka. 17.12.04, 06:01 Jako zywo!Reszta spi, albo je lososiei ma za tluste lapy, zeby siadac do klawiatury. ps:Zwierzeta i tak wyginuja/wyginaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Uczta baranka. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.12.04, 06:09 te malpy w zoo to chyba najbardziej sie wiginaja. z lososiami to chodzilo o azot-15 i azot-14 w ekosystemie zach. wybrzeza Ameryczki. wyklad mnie nie przekonal. jesli misie pojada na Belize to bedzie wiecej jagod i lososi dla nas. co w tym zlego ? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Uczta baranka. 17.12.04, 06:17 Gość portalu: kanuk napisał(a): > te malpy w zoo to chyba najbardziej sie wiginaja. z lososiami to chodzilo o > azot-15 i azot-14 w ekosystemie zach. wybrzeza Ameryczki. ---> a do nas tu na Wschodnie tez to nie-daj-boze doplywa? Dobrze, ze zaden ze mnie misiek i nie wcinam tylu lososi, chocby nawet patykiem na wodzie, albo zamki na piasku. wyklad mnie nie > przekonal. jesli misie pojada na Belize to bedzie wiecej jagod i lososi dla > nas. co w tym zlego ? ---->te jagody mneij mi podchodza, niz rodzime, to niech sobie z nich miski nawet ciasto pieka. W kwestii lososi dalej nie wiem, czy mi zaszkaoszily one by. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Uczta baranka. 17.12.04, 06:29 mialo byc: zaszkodzily Ide spac, bo juz grali hymn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Uczta baranka. IP: 82.112.197.* 17.12.04, 09:14 cos ten baranek capia jak koziol ofiarny Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Uczta baranka. 17.12.04, 21:02 zasnal jak borsuk w norze, spal jak susel i dopiero teraz wstal wesolutki jak skowronek... a tu zaraz jakies tam capy i koziolki matolki gimnastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Uczta baranka. IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 17.12.04, 21:45 a Vaud jest deVille , deSuburbe czy jakos inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Uczta baranka. 17.12.04, 22:02 de Suberbe, a Kanuk w canoe na Alasce, czy u inuitowej braci zywica pachnacej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Uczta baranka. IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 17.12.04, 22:12 ze ( po franc. je) Cruella to sie domyslalem :)Ja w okolicy duzych zbiornikow wodnych mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Uczta baranka. IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 17.12.04, 22:40 Jacek mieszka tu . Agatka to roznie. lubi nomadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Uczta baranka. 17.12.04, 23:18 Taaa... ona tu czasem przyjezdza do Krzaka II Wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Uczta baranka. IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 18.12.04, 05:12 ale wtedy to jest uczta U baranka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Uczta baranka -klapa :) IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 18.12.04, 18:32 o WC nie ludzie. krazac dalej w tematach toaletowych. mamy "wychodne", nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowyakordeon Re: Uczta baranka. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.12.04, 14:46 anka barmanka napoiła baranka taktak baranie chodź na sniadanie nie proszę pana czarno na białym że trzeźwych nie obsługujemy aha, to za róg jabola i mogę wrócić -chyba ze chcesz pan kwasa wrzucić -a może byc jutro -być może jutra nie bedzie aa apokaliptyczny armagedon Panie nie kończ bo ja dopiera na siódmym jestem kroku front wyzwolenia zajęty w innej galaktyce pozostało nam cierpliwie cierpieć barmy army...wyeksploa plea towany., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Uczta baranka. IP: *.24-151.libero.it 18.12.04, 21:01 on zimny ona goraca! a kurde on! Odpowiedz Link Zgłoś