Dodaj do ulubionych

test na IQ

21.05.02, 09:28
że niby co bedziemy robić, gdy nie będziemy mogli dopisywać kolejnych postów na
wątku ani czytać atków w całości...
Obserwuj wątek
    • Gość: ryszard Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: 195.94.196.* 21.05.02, 12:23
      mi wyszlo w takim jednym tescie na IQa 33 a zatem jestem calkiem tego
      • iw1 Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 21.05.02, 12:35
        czego 33 - w jakim teście, przecież to bardzo istotne....?
        i tego czy tęgo miałeś na myśli?
        • Gość: ryszard Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: 195.94.196.* 23.05.02, 12:21
          33 ajkjusy mi wyszly, oczywiscie
          • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:23
            podobno IQ oznacza wiek umysłu/wiek ciała w procentach....

To chyba raczej nietęgo, Iw :)
            • iw1 Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:25
              razy sto, Biedronko (w teście WAIS lub WISC) :)
              • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:31
                na to samo wychodzi, Iw, nietęgo, nietęgo :))))
                • iw1 Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:35
                  ja bym interpretując chciała powiedzieć: lekki niedorozwój, no może nawet
                  ciężki niedorozwój, ale .... niestety, tu mamy do czynienia z debilizmem (nie
                  uwierzę, że ten pan w klawiaturę sam stukał) ;))
                  • Gość: ryszard Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: 195.94.196.* 23.05.02, 12:38
                    teraz to sie stukam w czolo ten tego
                    • ingatz Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:45
                      Gość portalu: ryszard napisał(a):

> teraz to sie stukam w czolo ten tego

Panie Ryszardzie, gdzie pan chodzil do podstawowki? (to takie miejsce gdzie wszystkie dzieci ucza sie pisac i
                      czytac)

• Gość: ryszard Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: 195.94.196.* 23.05.02, 13:09
                        bylem mieszkalem w noskowie i tam tez chodzilem
                        a dlaczego pytanie, panie Ignac?
                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:38
                    Kiedyś ktoś policzył, że jakby miał bardzo, bardzo, bardzo dużo małp i posadził
                    je przed maszynami do pisania to któraś napisałaby Hamleta...
                    • rosebud Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:41
                      ...ale najpierw ktos inny musialby wymyslic maszyne do pisania dla malp
                      • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:43
                        nawet nie, małpy (przynajmniej niektóre) całkiem nieźle radzą sobie z naszymi,
                        ludzkimi...
                        • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 12:51
                          no to Biedronko - wyjdz za maz za jakiegos szympansa:) tytus de zoo niestety
                          jest juz zajety:)
                          • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:53
                            za mąż? Dzieciaku, czy mama nie uczyła Cię, że to nieładnie przeklinać?
                            • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 12:54
                              fe feministka...
                              • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 12:57
                                fe-ministka? Czy ma coś wspólnego z ministrem? I którym, bo jeden gorszy od
                                drugiego?
                                • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:00
                                  fe to skrot od fetor, ministka to cos jak mini. mala smierdzaca:)
                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 13:05
                                    wybaczam, bo nie wiesz, co czynisz...

b. ponad to
                                    • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:09
                                      wiem, wiem. ze swiadomoscia to pisze. ale nie gniewaj sie, bo to w koncu tylko
                                      dzieciak:)
                                      • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 13:12
                                        o.

tylko dzieciak? A nie aż?
                                        • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:13
                                          jakis dzisiaj jestem pelen skromnosci. rzadko sie to zdarza...
                                          • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 13:15
                                            podstęp węszę

b. nieufna
                                            • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:19
                                              jaki podstep. nie wyspalem sie po prostu i taki mily jestem
                                              • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 13:25
                                                a jak Twoje ustne, co?
                                                • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:26
                                                  ustne mam w poniedzialek i 5 czerwca. dlatego sie nie wyspalem - jakies
                                                  koszmary mam z ta matura:)
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 13:30
                                                    wiesz... to wszystko zależy od Twego IQ :)
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:31
                                                    gdyby tak bylo, to juz bym sie nie uczyl (dalej skromny jestem jakby co:))
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 14:04
                                                    w dużej mierze jest ;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:16
                                                    You're wrown Biedronko. w mojej szkole nalezy byc przede wszystkim lubianym
                                                    przez nauczycielke, po drugie obkutym super swietnie (do czego zreszta nie
                                                    potrzeba zbyt wyskokiej inteligencji) a na trzeciem miejscu dobiero jest
                                                    inteligencja.
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 14:19
                                                    hmmm... biedactwo... na całe życie Cię skrzywdzili...
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:54
                                                    no... i na starosc tez pewnie bede wchodzil na forum tak jak Ty... uraz do
                                                    konca zycia...
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:01
                                                    Ty mojego wieku nie doczekasz :) własną żółcią się zadławisz
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:03
                                                    moze to i lepiej:)
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:05
                                                    Dla świata na pewno
                                                  • _tequila_ Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:06
                                                    ha! znowu flirtujecie?
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:08
                                                    cholera... dlaczego ja jestem taki nie lubiany...
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:09
                                                    kokiet!
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:14
                                                    jaki krokiet?:)
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:17
                                                    z kapustą
                                                    a kapusta - .... :)
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:20
                                                    Biedronko - Ty ze mnie kpij prosze Cie, bo ja sie z Ciebie nie smieje:)
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:21
                                                    wiek mi wypominasz - to znacznie gorzej ;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:22
                                                    przeciez to nie ja zaczalem:) ja jestem jak zawsze niewinny;)
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:24
                                                    Tylko ogonek ze spodenek Ci wystaje ;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:26
                                                    co Ty mowisz... rozporek mam zapiety:)
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:27
                                                    I loki chłopięce rogów nie skryją
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:28
                                                    a buty kopyt, mam racje?
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:30
                                                    To od butów zależy :)
                                                  • _tequila_ Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:28
                                                    lepiej sprawdz dobrze...
                                                  • the_ladybird Re: test na IQ - mi wyszlo duzo 23.05.02, 15:29
                                                    aż się zarumienił. Jedno słowo Tequili wystarczyło...
                                                    Jak Ty to robisz?
                                                  • Gość: dzieciak Re: test na IQ - mi wyszlo duzo IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 15:30
                                                    bo Tekilka zawsze mnie oniesmielala. taki urok juz ma
    • iw1 Re: test na IQ 23.05.02, 12:45
      Ryszard vel Lornetka?;)
      • Gość: ryszard Re: test na IQ IP: 195.94.196.* 23.05.02, 12:54
        prosze o nie zarzucanie mnie tymi roznymi odpowiedziami, gdyz nie nadazam sie z odpowiednimi
        odpowiedziami
        • chris_45 Re: test na IQ 23.05.02, 13:12
          Ryszard jest spoko...
          • Gość: ryszard Re: test na IQ IP: 195.94.196.* 23.05.02, 13:31
            dziekuje, gdyz jestem bardzo spokojny i ze tak powiem opanowany
            • chris_45 Re: test na IQ 23.05.02, 13:36
              a nie mówiłem !?
              • the_ladybird Re: test na IQ 23.05.02, 14:03
                czarne na białym masz
                • ingatz Re: test na IQ - do Ryszarda 23.05.02, 14:12
                  O Ryszardzie!
                  Jesteś mym opatrznościowym mężem, zawiszą i opoką jesteś, mym przywódcą i druhem
                  najznamienitszym, ty który pokonałeś w wielkim boju Buraka Cukrowego, ty który na polach pod
                  Grunwaldem poprowadziłeś swą krowę Muńkę ku zwycięstwu nad swoim odwiecznym wrogiem
                  Sąsiadem zza Miedzy, ty który pijesz tylko bezalkoholowy miód pitny,
                  powiedz tylko słowo, a stanę pod twoim sztandarem w bój z wielkimi od nawozów Ziemniakami,
                  ty spokojny i że tak powiem opanowany
                  ty, co masz 33 ajkjusy w herbie
                  ty - RYSZARDZIE Z NOSKOWA!

Giermek Ignac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka