Dodaj do ulubionych

OŚWIADCZENIE

25.01.05, 19:40
W związku z sytuacją, jak zaistniała, oświadczam
PRZEPRASZAM wszystkich, którzy mogli poczuć się w jakikolwiek sposób
dotknięci lub urażeni całą sytuacją.
Z pokorą przyjmę spadające na moja głowę wszelkie gromy, nadstawię drugi
policzek i nawet słowem nie pisnę.
A kto nie widzi belki w oku swoim, niech pierwszy rzuci we mnie kamieniem.
Nie ja zacząłem tą całą sytuację (a jeśli nawet tu i ówdzie dałem cos do
zrozumienia, to jedynie po to, aby rozruszać nieco senna atmosferę). Choć
prawdą jest, że chyba w odpowiednim momencie jej nie przerwałem i trochę
dolewałem oliwy do ognia.
Jednocześnie uważam, że reakcja co poniektórych osób była stanowczo
przesadzona i nieadekwatna do całej sytuacji. I zamiast posłuchać Rigla,
który po ujawnieniu się mym przed nim był gotowy nawet dać mi wejściówkę,
woleliście cynowe wiaderko, niż zaufać Ojcu Założycielowi albo potraktować to
jak Pierans czy Czarnajagoda. Wasza strata. Tak, nie ukrywam, że się trochę
zawiodłem na niektórych plażowiczach. Nieco przesadziliście.
Misiania i Oxycort – w wielce mylnym tkwicie błędzie. Naprawdę.
Baloo – nie ze wszystkim się z Tobą zgadzam.
Widzę, że najzdrowsze podejście zachowała zaś tu najmłodsza z Was Emusia.
Brawo Emu! Widać, że już znacznie przerosłaś niejednego ze swoich plażowych
nauczycieli.
Ponieważ zaś bardzo nie chciałbym, żeby Pitolnik utracił swój charakter –
oświadczam, iż od teraz H.Lecter rozpływa się w wirtualnoplażowym niebycie.
Jednocześnie nie ujawnię swojej innej tożsamości. I to wcale nie z powodu
tchórzostwa. Powody są zupełnie inne. I kto jak kto, ale właśnie Rigel
powinien wiedzieć, jaki one są.
Rigel, jeśli uważasz, że to poprawi atmosferę – możesz mnie również pozbawić
wstępu do Pitolnika w innym wcieleniu. Szczególnie że muszę przemyśleć, czy
mam jeszcze ochotę plażować z niektórymi osobami.

ŻEGNAJCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: OŚWIADCZENIE IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 25.01.05, 20:06
      W zwiazku z zaszlymi okolicznosciami
      pub licznie oswiadczam ze slucham wlasnie
      sonaty b-mol z marszem zalobnym F. Chopina
    • e.silver Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:30
      Nikogo nie pozbawiam wejściówki do Pitolnika. Obecnośc tam nie jest
      obowiązkowa: nie chcesz tamw chodzic, to nie musisz.
      Natomiast uważam, że jeśli Ty nie masz ochoty plażować z niektórymi osobami, to
      tym bardziej powinni oni poznać Twoją prawdziwą tożsamość. Stawiasz mnie w
      bardzo niezręcznej sytuacji, gdyż ja wiem kim jesteś, natomiast Oni nie i
      pewnie niektórzy dalej uważają za przyjaciela kogos, kto nie chce już z nimi
      więcej rozmawiać. Nie wiem, czy dość wyraźnie to napisałem, ale uważam, że
      należą sie Im nie tylko anonimowe przeprosiny.
      • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:33
        e.silver jako wiceadmin ujeła bardzo trafnie, to co chciałem sam napisać :)
      • Gość: ex-hl Re: OŚWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:45
        1. Jesli w ramach kamieniowania dostaniesz od innych ultimatum zabanowania
        mnie - nie krępuj sie.
        2. Ty wiesz, czemu nie moge sie ujawnić. Przynajmniej powinieneś.
        3. Nie napisałem że nie chcę. Ale że musze to przemysleć.
        A skoro nie będę miał ochoty z kimś gadać, to nie bedę sie odzywał.
        • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:50
          Gość portalu: ex-hl napisał(a):

> 1. Jesli w ramach kamieniowania dostaniesz od innych ultimatum zabanowania
          > mnie - nie krępuj sie.
          oki, jesli o to poproszą - dla dobra sprawy dostaniesz bana.

> 2. Ty wiesz, czemu nie moge sie ujawnić. Przynajmniej powinieneś.
          może się domyslam. natomiast uważam, że powinni wiedzieć przynajmniej w
          Pitolniku.

> 3. Nie napisałem że nie chcę. Ale że musze to przemysleć.
          skoro masz wątpliwości, to już coś znaczy

> A skoro nie będę miał ochoty z kimś gadać, to nie bedę sie odzywał.
          ale Oni nie będą wiedzieli dlaczego!! należy sie im ta wiedza, w końcu do
          cholery razem pilismy piwo i coś jeszcze!!
          • Gość: ex Re: OŚWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:05

> może się domyslam. natomiast uważam, że powinni wiedzieć przynajmniej w
            > Pitolniku.

A wyobrażasz sobie, co by sie potem działo? Już po przeminięciu całej afery? Te
            wszystkie wpisy i aluzje na pewne wiadome tematy? Może nie mam na to ochoty.
            Może uważam, że nie czas jest jeszcze na to.

>
            > > 3. Nie napisałem że nie chcę. Ale że musze to przemysleć.
            > skoro masz wątpliwości, to już coś znaczy

Nie ukrywam, że niektórzy mnie zaskoczyli, i to niepozytywnie.

>
            > > A skoro nie będę miał ochoty z kimś gadać, to nie bedę sie odzywał.
            > ale Oni nie będą wiedzieli dlaczego!! należy sie im ta wiedza, w końcu do
            > cholery razem pilismy piwo i coś jeszcze!!

Jak napisałem wyżej - chyba nie pora jeszcze na to. Może później. Chyba należy
            mi się odrobina prywatności, w oddaleniu od plażowiczów?
            Rozważe jeszcze kwestię ujawnienia się niektórym. Ale na pewno nie wszystkim, i
            pod warunkiem zachowania danych dla siebie. Jeśli ktoś jeszcze bedzie chciał to
            wiedzieć.
            • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:11
              Gość portalu: ex napisał(a):

> Rozważe jeszcze kwestię ujawnienia się niektórym. Ale na pewno nie wszystkim,
              i pod warunkiem zachowania danych dla siebie.

a potem pojawisz się na jakimś kolejnym spotkaniu i wszystko będzie cacy?
              na pewno nie!
              uważam, że powinieneś sie ujawnić, choćby ze wzgledu na to, że właśnie teraz
              nam sie to nalezy.
              • Gość: ktos Re: OŚWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:15
                Zaraz zaraz - należy się? Nie przesadzasz czasami?
                • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:27
                  należy się. przez tyle czasu gadasz z ludźmi na forum, spotykasz się z nimi w
                  realu, dostajesz ich zdjęcia, wiesz o nich bardzo dużo... potem dla żartów
                  udajesz kogoś innego, kogoś, kogo oni nie znają, ale kto wie o nich wiele.
                  gdy znajomi i przyjaciele mają pretensje o takie udawanie, Ty postanawiasz że
                  nowe wcielenie zniknie, oceniasz zachowanie innych, masz pretensje o to, że
                  nie "kupili" Twojej zabawy i żartów. w zamian postanawiasz "zastanowić się" czy
                  z niektórymi w związku z tym chcesz jeszcze rozmawiać. obraziłeś się o to, że
                  niektórym nie było do śmiechu? No, cóż. Mi tez sie nie chcialo śmiać, gdy Viki
                  poprosiła o usunięcie jej z Pitolnika, bo nie chce być tam, gdzie ktoś sobie
                  żartuje z innych.
                  Nie chcesz sie przedstawić w Pitolniku, Twoja sprawa. Mysle, jednak, że własnie
                  tak powinieneś zrobić. Inna sprawa, czy pozostali ocenią Twoje zachowanie jako
                  szczeniacką zabawę, czy szybko zapomną i będzie tak jak dawniej.

• baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:51
                    No masz Rigel racje z tym ujawnianiem, ale bym az tak nie dramatyzowal. Nikt
                    nikomu nic nie zrobil. W porownaniu z Pierwsza Wielka Afera Nikowa(ktora znam
                    tylko z archiwum, na szczescie), to maly pikus, na dobra sprawe.
                    • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:57
                      nie dramatyzuję, ale dlaczego ktoś wykorzystując moje/nasze zaufanie ma sie
                      bawić czyims kosztem. Rozumiem, ze nie każdemu taka zabawa sie podoba, ale
                      wtedy własnie nie nalezy kontynuować.

zamiast się uczyć, ja pitole.... ;)
                      idę spac, przynajmniej jakis pozytek bedzie z tego co robię ;)
                      • Gość: q Re: OŚWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:07
                        Dlatego przestaję. I mówię koniec. Może zbyt późno.
                        • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:22
                          zgodnie z Twoją sugestią, wycofalem wejsciówkę do Pitolnika. wolę, żeby Ciebie
                          tam nie było, niż innych.
                          • Gość: a Re: OŚWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:30
                            Jesteś pewien, że właściwej osobie??? Bo właśnie tam wszedłem.
                            • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:41
                              spox. sprawdziłem
                  • Gość: z Re: OŚWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:05
                    rigel napisał:

> należy się. przez tyle czasu gadasz z ludźmi na forum, spotykasz się z nimi w
                    > realu, dostajesz ich zdjęcia, wiesz o nich bardzo dużo... potem dla żartów
                    > udajesz kogoś innego, kogoś, kogo oni nie znają, ale kto wie o nich wiele.

To wcale nie było dla żartu. Lecter pojawił się z zupełnie innej okazji, wcale
                    nie dla jaj. A późbiej czasami wpadał na palżę, żeby troche rozruszać.

> gdy znajomi i przyjaciele mają pretensje o takie udawanie, Ty postanawiasz że
                    > nowe wcielenie zniknie, oceniasz zachowanie innych, masz pretensje o to, że
                    > nie "kupili" Twojej zabawy i żartów. w zamian postanawiasz "zastanowić się"
                    czy
                    >
                    > z niektórymi w związku z tym chcesz jeszcze rozmawiać. obraziłeś się o to, że
                    > niektórym nie było do śmiechu?

Może masz rację. Może napisałem pod wpływem emocji. Ale wkurzyła mnie ta cała
                    nagonka i robienie z igły wideł.

No, cóż. Mi tez sie nie chcialo śmiać, gdy Viki
                    > poprosiła o usunięcie jej z Pitolnika, bo nie chce być tam, gdzie ktoś sobie
                    > żartuje z innych.

Dlatego wolałbym żebyś usunął stamtąd mnie a nie ją.

• rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:12
                      chyba dalej nie rozumiemy się. cóż, tak też się zdarza.
                      szkoda więc czasu na dalszą dyskusję
    • Gość: aniela Re: OŚWIADCZENIE IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 21:38
      znaczy: nici z kamieniowania?
      • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:40
        Gość portalu: aniela napisał(a):

> znaczy: nici z kamieniowania?
        dlaczego tak łatwo rezygnujesz? zawsze można bedzie kogoś ugotowac w oleju ;)
        • Gość: aniela Re: OŚWIADCZENIE IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 21:43
          aa, to na rozgrzewke chyba tylko? ;)
          • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:45
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> aa, to na rozgrzewke chyba tylko? ;)
            jasne: gotowanie na rozgrzewke ;) potem będzie rżnięcie piłą, obdzieranie ze
            skóry, wieszanie na haku za poślednie ziebro a na końcu łamanie kołem i
            rozrywanie końmi. To co zostanie, spali się i rozsypie na rozstajach o
            północy :)
            • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:57
              Mozna tez na koniec prochy wyszczelic z armaty, jak Piekarskiego po mekach ,
              albo jak tego no, Dymitra Samozwanca.

Eeech .. to byli czasy ... ludzie fantazje mieli.
        • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:44
          najmadrzejszych i najbardziej dojrzalszych nie mozna (wiedzieliscie ze sie bede
          tym chwalic i bede z tego dumna, nie?)
          • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:47
            Emusia, my tak w ogóle to mamy ze sobą do pogadania!
            gdzieś wspominałas o jakims usprawiedliwianiu nieobecności w szkole... ja sie
            wiec pytam: dlaczego ukaszek ma kilkadziesiąt godzin nieusprawiedliwionych,
            skoro Ty masz tylko kilka??
            • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:48
              bo on chodzi na wagary bezemnie jeszcze.
              • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:51
                emusia napisała:

> bo on chodzi na wagary bezemnie jeszcze.
                aha, a tamta ma 18 lat, długie blond wlosy i duże niebieskie oczy....
                • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:52
                  nie, tamta franca ma ciemne wlosy, jest wyzsza odemnie, chudsza cholera jasna i
                  ladniejsza i chodzi z nim ponad 2 lata. nosz.... kurdebalans.
                  • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:56
                    emusia napisała:

> chodzi z nim ponad 2 lata.

nie martw sie, podobno powazny kryzys w związku przychodzi po 7 latach. 5 lat
                    minie szybko, zobaczysz ;)
                    • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:59
                      a nie jestem moze podobna do penelopy kruz? bo on ja lubi.
                      • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:06
                        emusia napisała:

> a nie jestem moze podobna do penelopy kruz? bo on ja lubi.
                        nie jesteś. ona jest chuda i w ogóle nie w moim typie. a jesli wspomnisz mój
                        siwy włos i bagaż doświadczeń zyciowych, to przyznasz mi racje, że lepiej znam
                        się na tym niz jakis chłystek i gołowąs. Pamiętaj: wuj to wuj jest! (przy
                        okazji: skąd to cytacik?)
                        • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:11
                          znaczy w sensie jak nie jeste,m podobna do niej a ona jest chuda to ja
                          ejste.... buuuuuuu grubaaaa :-((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((

a cytacik? hmmm... "Re: OŚWIADCZENIE", autor Rigel. napisał 25.01.2005 o 22:06
                          • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:13
                            emusia napisała:

> znaczy w sensie jak nie jeste,m podobna do niej a ona jest chuda to ja
                            > ejste.... buuuuuuu grubaaaa :-((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((
                            czy ja tak napisalem??

> a cytacik? hmmm... "Re: OŚWIADCZENIE"
                            jaaasne.... zamiast czytać lektury, siedzis z w necie :(
                            • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:16
                              ej no, myslicie ze ja tak na wyrywki bede znac cytaty z lektur? nawet z tych co
                              czytalam nie pamietam.
                              • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:29
                                emusia napisała:

> ej no, myslicie ze ja tak na wyrywki bede znac cytaty z lektur? nawet z tych
                                co czytalam nie pamietam.

przynajmniej z tych najwazniejszych powinnaś sie orientować
                                • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:33
                                  ale tego jak raz nie wiem. moze jeszcze tego nie przerabialismy?
                                  • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:37
                                    przerabialiście. w kinie byłaś pewnie na tym, chociaż żaden Pitt ani inny
                                    Banderas w tym filmie nie grali. w tiwi leciało to juz chyba z pięc razy... co
                                    najmniej!!
                                    • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:38
                                      w kinie z lektur to bylam na kwo wadis i panu tadku. obydwa przespalam, bo te
                                      filmy jeszcze nudniejsze niz ksiazki.
                                      • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:48
                                        kwo wadis w wersji filmowo-kinowej Ci daruję ;)
                                        ale ksiązkę masz przeczytać!
                                        Tadka też, chociaż powinnas oglądnąc żeby wiedziec, jak sfilmowano epopeje
                                        narodową. Oczywiście po przeczytaniu :)
                                        • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:53
                                          stanowczo beznadziejnie sfilmowali.
                                          a musze czytac to kwo wadis? a moge chociaz kiedy indziej?
                                      • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:53
                                        Jajola, ty sieroto. Akurat te dwa filmidla moglas sobie spoko odpuscic ;o)
                                        A to z wujowym cytatem, to prawie co roku na Swieta idzie w TV ;oD

I juz przerabialas. Przed "Lalka", siemi zdaje ;o)
                                        • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:59
                                          nie moglam sobie odpuscic bo mnie wyslali ze szkoly. z dwojga zlego wolalam
                                          spac na kwowadis niz na lekcjach, bo fotele w kinie wygodniejsze niz lawki w
                                          szkole.

co roku na swieta nie ogladam tv z powodu wlasnie takich ciekawych filmow.
                                        • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:59
                                          baloo napisał:

> A to z wujowym cytatem, to prawie co roku na Swieta idzie w TV ;oD

dla ułatwienia dodam, że nie jest to drukowana wersja "Kevin sam w domu"
                                          ani "Święta u Grizłoldów"
                                          • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:01
                                            a moze szklana pulapka?
                                            • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:04
                                              ani szklana pułapka, ani rambo, ani inny szwarceneger.

kolejna podpowiedź: niech zgine ja, i pchły moje!
                                              to nie z tego samego chociaż z tego samego :)
                                              • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:12
                                                aha, super dzieki wujku, czulam ze mi pomozesz.

pchły? moze o jakims psie?
                                                • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:17
                                                  emusia napisała:

> moze o jakims psie?

nie :) "Lessie wróć" to też nie jest ;)
                                                  aha: postać, która wypowiada te dwie kwestie była grana na przestrzeni dziejów
                                                  przez 3 aktorów. Jeden z nich latal w Anglii na bombowcach w czasie II wojny.
                                                  • emusia Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:19
                                                    jak myslisz ze mi to cos rozjasnilo to ja ci powiem ze wrecz przeciwnie.
                                                  • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:23
                                                    he he he
                                                    więcej nie podpowiem :)
                                                  • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:38
                                                    aha, z tym, ze nie "niech zgine ja i pchly moje", tylko "zgine ja i pchly
                                                    moje". bez niecha. siemizdaje.

I masz za te zagatke, Riglu, Niderlandy. Ci je ofiaruje ot tak.
                                                  • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:45
                                                    kajam sie za nieznajomosc klasyki :(
                                                    oczywiscie bez niecha. Za to mam taki cytacik-cymesik:
                                                    "Świadkiem te białogłowy, a choć niestosowna to dla nich materia, niechaj
                                                    mówią, skoro Opatrzność w niezbadanych swych wyrokach dar mowy na równi z nami
                                                    im przyznała"
                                                  • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:47
                                                    ojezu. to tez stamtad ? nie pamietam.
                                                  • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:50
                                                    też też.... fakt, ja też tego nie pamiętałem, ale jakos tak mi się własnie
                                                    otworzyło...
                                                    niezłe, co? :)
                                                  • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 23:55
                                                    Aha, fajoskie. Ja to zawsze ten lubilem i lubie :

"Radziłem mu - mówił - iżby siemię konopne w kieszeni nosił i po trochu
                                                    spożywał. To tak ci się do tego przyzwyczaił, że teraz coraz to ziarno wyjmie,
                                                    wrzuci do gęby, rozgryzie, miazgę zje, a łuskwinę wyplunie. W nocy, jak się
                                                    obudzi, także to czyni. Od tej pory tak mu się dowcip zaostrzył, że i najbliżsi
                                                    go nie poznają.
                                                    - Jakże to? - pytał [...]
                                                    - Bo w konopiach oleum się znajduje, przez co i w głowie jedzącemu go przybywa.
                                                    - Bodajże waszą mość! - rzekł [...]. - Toż w brzuchu oleju przybywa, nie w
                                                    głowie.
                                                    - Est modus in rebus! - rzecze na to [...] - trzeba co najwięcej wina pić:
                                                    oleum, jako lżejsze, zawsze będzie na wierzchu, wino zaś, które i bez tego
                                                    idzie do głowy, poniesie ze sobą każdą cnotliwą substancję. Ten sekret mam od
                                                    Lupuła, hospodara, po którym jak waściom wiadomo, chcieli mnie Wołosi na
                                                    hospodarstwo posadzić, ale sułtan, który woli, by hospodarowie nie mieli
                                                    potomstwa, postawił mi kondycję, na którą zgodzić się nie mogłem.
                                                    - Musiałeś waść siła konopnego siemienia i sam zażywać? - rzekł na to [...].
                                                    - Ja nie potrzebowałem, ale waszej dostojności z całego serca radzę! - odparł
                                                    [...]."

• rigel Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 00:00
                                                    też lubię :)
                                                    Emula już usnęła? I tak nie wie z czego to jest... teraz te dzieciaki sa takie
                                                    dziwne... czytac nie bedą, filmy ogladać, to tylko takie gdzie sie biją. W
                                                    necie siedza całymi dniami...
                                                    ale się porobiło... nie to co, panie, przed wojną...
                                                  • baloo Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 00:18
                                                    No. W ogole syf. To siem podziele zgryzotom, ze Najstarszy Szakal, ktory
                                                    ogolnie rzecz biorac jest Eugeniusz, to on wogle nie lubi czytac, jak cos jest
                                                    grube, malymi literkami i bez obraskuf. I choc ty siadszy placz. Ja w jego
                                                    wieku ...
                                                    ;o)
                                                  • fdj Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 17:45
                                                    baloo napisał:

> ojezu. to tez stamtad ? nie pamietam.

Bo nie było tego fragmentu w filmie ;-P
                                                  • rigel Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 17:49
                                                    fdj napisał:

> Bo nie było tego fragmentu w filmie ;-P

Baloo, ktoś Cię podsumował....
                                                  • baloo Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 18:12
                                                    aha. Na tym watku tez sie nadstawia, jak widze ;o)
                                                  • fdj Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 18:14
                                                    Do bezbronnej kobiety z kijem???
                                                  • baloo Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 18:37
                                                    aha. Zupa byla za slona.
                                                  • rigel Re: OŚWIADCZENIE 26.01.05, 19:05
                                                    fdj napisał:

> Do bezbronnej kobiety z kijem???
                                                    lepiej dmuchac na zimne...
    • ignatz Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:51
      Brzmi zupełnie jak ja, kiedy się kajałem za skopiowanie wątku o Ka_27 :-)
      • rigel Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:51
        nauka nie idzie w las :)
        • ignatz Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 21:52
          hjehje :-)
          • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:48
            hue hue hue ?
    • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:47
      DzKJP ! To ja sobie spoko pitole w pitolniku a tu sie takie rzeczy dziejo.
      Dla mnie - spoko. jak juz Ci napisalem tamuj, sie nie poczuwam do bycia
      obrazonym ani nic w ten desen. Tyle, ze te zabawy w niki to nie som ani
      bezpieczne ani tak niewinne ,jak by sie wydawalo.
      Ale teraz, to bym chcial wiedziec, z czym sie nie zgadzasz , he ?

B.
      • Gość: x Re: OŚWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:51
        Bym musiał skopiować Twój post, a nie chcę z prywatnego wynosić.
        • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:53
          Mozesz odpowiedziec tam, hehehe ;oD
          • baloo Re: OŚWIADCZENIE 25.01.05, 22:54
            albo odpowiedziec ogolnie, bez wycinanek i wklejanek.
    • Gość: NIE h.l rzucił/łabym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:55
      chetnie. Beretem albo inna ksiazka
      do jakijes innej osoby. Ona/on do mnie odrzuci.
      A Ty,pobiegaj sobie i spróbuj zlapac.

• Gość: ewa Re: rzucił/łabym IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 25.01.05, 23:04
        rzuc do mnie beretem.
        Ale sobie pobiega!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka