rigel 11.06.02, 13:45 chyba mozemy zinorowac tego palanta, nie? ciekawe jak dlugo wytrzyma sam lub z jemu podobnymi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: moja propozycja 11.06.02, 13:50 ignatz napisał(a): > i z moją muzyką. Ja już nie wytrzymuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: moja propozycja 11.06.02, 13:53 Coś nie pasuje? Może intonacja nie ta? Nie trzymam rytmu? Przeciągam? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: moja propozycja 11.06.02, 13:54 Ignat, Twoja muzyka jest super.... wlasnie wytepiles jakies robactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: moja propozycja 11.06.02, 13:57 ignatz napisał(a): > Coś nie pasuje? Może intonacja nie ta? Nie trzymam rytmu? Przeciągam? :-D Ciągle ten sam repertuar... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: moja propozycja 11.06.02, 14:02 Ale jaki wierny fan. b. podziwu-pełna Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: moja propozycja 11.06.02, 14:04 Ten sam repertuar? Co za bzdury!!! Ja za kazdym razem odkrywam nowe tresci, nowa jakosc, nowe lady umyslu. Zreszta, co Wam bede gadal. Posluchajcie sami. Kury "Jesienna deprecha" Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wracaja stare lęki I nie mogę w nocy spać Ból przemijania Choroby, wojny, rozpacz Wszytkie ciemne strony życia Dręczą mnie, ach, kurwa mać Ref: Brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i niekręci mnie Może jestem nienormalny Za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał mi Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wszystkie formy samobója Przed oczyma stają mi Sam już nie wiem, co robić mam Nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła Mam już dość leżenia pod kałużą Ratuj mnie jesienny mały Boże Ref: Brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i niekręci mnie Może jestem nienormalny Za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś