IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.07.02, 19:04
Witajcie , jestem tu nowy ... o co chodzi z tą plażą ? Pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • Gość: kati? Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 05.07.02, 23:38
      no normalnie,,,,piasek,woda,dekarze,kury a gdzie niegdzie nawet limerycki;)
      • baloo1 Re: Plaża 05.07.02, 23:42
        limericków już nie ma :o(((
        • Gość: kati? Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 05.07.02, 23:56
          aaaaaaaano rzeczywiscie..:-((
          ale jest nowe forum w nowej szacie!z nickami autorow obok postow(patrz strona
          glowna)
          • baloo1 Re: Plaża 06.07.02, 00:51
            ano rzezcywiscie, nie zauwazylem...
            terz przemawiam do was z nowej rzeczywistosci ;o)
            Dzieki, kati?
    • Gość: avant Re: Plaża IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 01:00
      Gość portalu: avebobo napisał(a):

> Witajcie , jestem tu nowy ...

żałuj że pana ignatza nie miałeś szansy poznać...
      • Gość: avebobo Re: Plaża IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.07.02, 08:36
        Gość portalu: avant napisał(a):

> Gość portalu: avebobo napisał(a):
        >
        > > Witajcie , jestem tu nowy ...
        >
        > żałuj że pana ignatza nie miałeś szansy poznać...

Witajcie ponownie ! - żałuję ... ! - ale zawsze jest szansa na spotkanie ,
        kto wie ... kiedy i gdzie... ale jak to mówią - góra z górą ... itd .
        Proponuję - Krzyczcie w Unieściu ( za kanałkiem) - "AVEBOBO" , jest szansa
        że tam będę to odpowiem gromkim " AVE " , pozdrowionka dla all .

• e.silver Re: Plaża 06.07.02, 10:07
          Witaj nowicjuszu. Wpadaj częściej, najlepiej w porze wiekszego zaludnienia
          plaży, gdy najbardziej słoneczko grzeje (tylko tu się mozna tylko ładnie
          opalić). Wieczorami i w weekendy plaża pustoszeje, choc niektórzy i tak sie tu
          snują - vide: Srebrna Dama (
          Kłaniam się i pozdr.
          • avebobo Re: Plaża 06.07.02, 12:39
            Witaj Silver , staram się jak mogę aby najczęściej wypocząć , " za kanałkiem "
            bywam ok kilku lat z całą rodzinką lub ze znajomymi , jednak do plaży mam 260
            km i bardzo mi przykro z tego powodu bo to już nie mała wyprawa .W tym roku
            jeszcze nie byłem , ale będę kiedyś , czasami minie stać na to by rano
            wyjechać , cały dzień poleżeć i wieczorem do domu . Pozdrawiam all .
            • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 06.07.02, 15:01
              AVE AVE!tak sie sklada avebobo ze ja ten kanalek za Uniesciem-Mielnemn bardzo
              dobrze znam i calkiem niedlugo tam zladuje;~)
              ech,jaki ten swiat maly..
              • avebobo Re: Plaża 06.07.02, 18:15
                Witaj Kati? . No to jest szansa na przypadkowe spotkanie , mnie łatwo poznać -
                chodzimy na prawo od kanału ok 700 m , mam blizny po operacji na obydwóch
                biodrach , wyglądam dość masywnie i jestem krótko ostrzyżony , chociaż nie ma
                to nic wspólnego z półświatkiem .
                • kati? Re: Plaża 06.07.02, 21:13
                  a jesli juz bedziesz spacerowac i skonstatujesz tlumek poruszonych dekarzy,to
                  gdzies w srodku bede ja;dla pewnosci podaje jako znak szczegolny brak kostiumu
                  (zreszta jesli sledzisz pilnie plazowe watki i przygody powinienes
                  wiedziec...;~))
                  • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 00:36
                    Witaj Kati? , napisałem do Ciebie e-maila na adres gazety , pozdrawiam.
                    • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 02:42
                      odebralam.Holk;)
                      Podlug zyczenia precyzuje:jestem pelnokrwista kobietka,aczkolwiek wszystko
                      jeszcze przede mna...("wszystko sie moze zdarzyc siala lala/na naszej pieknej
                      plarzy sialala la")

• Gość: avant Re: Plaża IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 03:31
                        eeeeeeeech gdyby był pan ignatz to by zapytał czy ruda jesteś...
                  • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 09:44
                    kati? napisał(a):

> a jesli juz bedziesz spacerowac i skonstatujesz tlumek poruszonych dekarzy,to
                    > gdzies w srodku bede ja;dla pewnosci podaje jako znak szczegolny brak kostiumu
                    > (zreszta jesli sledzisz pilnie plazowe watki i przygody ...

... jasne ! - gdybym tak te wątki i przygody śledził , to też Byś mnie łatwo
                    wypatrzyła bo moja żona popełniłaby morderstwo i na plaży byłby trup mojej
                    niewinnej osoby ... :)

• oxycort Re: Plaża 07.07.02, 09:58
                      A wie żona, że listy do Kati nocą piszesz?
                      hyhyhy
                      • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 10:43
                        hi hi ! - mam nadzieję że o tym sie nie dowie ... , ale gdybym nagle przestał
                        pisać na forum , to proszę o krótki paciorek ... :)
                        • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 10:53
                          aha. A aatarłes dobrze ślady na piasku?
                          Te które zostawiłeś o północy, gdy cichaczem po plaży przemykałeś z listem w
                          zębach?
                          • Gość: MMPM Re: Plaża IP: 158.75.15.* 07.07.02, 11:02
                            Trop wciąż świeży...
                          • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:06
                            eee tam chlopaki, zaraz morderstwo.Mordestwa to sa w ulubionych serialach
                            zon.Kazda doswiadczona zona wie,ze zeby taki w spokoju poogladac nalezy mezowi
                            dac wiaderko na droge i wyslac razem z dziecmi na podworko do piawskownicy;
                            niech sie z nimi pobawi w piasku.moze im nawet wmowic ze to plaza;~D
                            • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 11:09
                              A może Avebobo przed przemocą domową na plażę ucieka?

Kati, slicznie marszczysz nosek :)
                              • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:13
                                yhy, pewnie znow przesolil zupe;-}
                                • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 11:14
                                  No co? Sam przyznał że cały w bliznach...
                                  • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 11:22
                                    Avebobo? Jesteś tam?
                                    To czekanie mnie wykańcza. Wyobraźnia rózne rzeczy podpowiada...
                                    • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:25
                                      pewnikiem trzepie dywan za kare
                                      • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:30
                                        ojej,sama zaczynam sie martwic....
                                        • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:33
                                          czuje wyrzuty tego co zaczyna mnie gryzc..
                                          • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 11:40
                                            hej hej ! - narazie żyję i mam nadzieję że doczekam jutra , narazie idzie
                                            dobrze , żona jeszcze się nie zorientowała . :)
                                        • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 11:35
                                          aha. Mam wrażenie, że to nie dywan jest w tej chwili trzepany...
                                          Brrrr.
                                          • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 11:42
                                            ... dziś niedziela to może uniknę tego trzepania :)
                                          • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:43
                                            uffff,przestalo mnie podgryzac...;)ave nam zamachal.
                                            A ty Oxy zaraz takie sprosnosci o tym trzepaniu........
                                            • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 11:45
                                              oxy miał na myśli dywan...
                                              • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 11:47
                                                hi hi ! - do wieczora jestem bezpieczny , bo żona będzie u teściów !!! :)))
                                                • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 11:50
                                                  KATI!

Patrzę na Ciebie z wyrzutem.
                                                  • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 11:53
                                                    stoję w obronie kati? - martwiła się o mnie i nie miała nic złego na myśli ...
                                                • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:52
                                                  yhy, co Oxy ma na mysli widac WYRAZNIE na watku z Baska od biustu 8~)
                                                  • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 11:56
                                                    i prosze na mnie tak nie patrzec ,ja tu tylko sprzatam
                                                  • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 11:57
                                                    Jasne teraz wszystko na mnie...
                                                    A ja was kobiety broniłem na tamtym wątku!
                                                    A na tym broniłem Avebobo i co mnie spotyka?
                                                    Ech...
                                                    Już południe. Ide się ubiczować.
                                                  • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 11:58
                                                    Kati? - moje natchnienie ! - ja pół nocy liniłem na plaży list do Ciebie , a
                                                    Ty mi nic nie Napisałaś - dlaczego ? , nie Byłaś w nastroju ? - :)))
                                                  • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 12:01
                                                    Oxy - także jestem z Tobą ! nie Podłamuj się !
                                                  • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 12:02
                                                    ech Ave,zona wroci z tesciami a tu w skrzynce list od jakiejs golej baby z
                                                    plazy......
                                                  • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 12:07
                                                    he he ! - ( Kati? ) , podział małżenski mamy uzgodniony jednostronnie - nigdy
                                                    nie nauczyłem żony włączać komputera , a ja staram się jej nie przeszkadzać w
                                                    gotowaniu , ( czyli mam jasną sytuację i nie Obawiaj się ) - :)))
    • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 12:07
      Gość portalu: kati napisał(a):

> i prosze na mnie tak nie patrzec ,ja tu tylko sprzatam

Nie patrzeć, nie patrzeć...

Ale ja lubię patrzeć jak sprzątasz.
      Topless...
      :)
      • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 12:15
        acha ! , rozumiem Oxy - że Lubisz patrzeć jak kobieta sprząta w toples na
        kolanach bo wtedy ma stojące piersi , hmmm .. no cóż ... podglądacz ! :)))
        • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 12:19
          To ja się ide ubiczować...
          • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 12:21
            nie rób sobie krzywdy - żartowałem tylko , :)
            • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 12:22
              Pójdę jednak. Rozumiesz... Taka profilaktyka, aby odgonić złe myśli...
            • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 12:23
              mniam mniam mniam , Kati pewnie coś do mnie pisze na priv , już jej 20 minut tu
              nie ma bo nic nie pisze na forum .
              • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 12:24
                A może...
                Może się tylko ubiera?
              • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 12:25
                Oxy - profilaktycznie Strzel sobie drinka z lodem i po sprawie ...
                • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 12:28
                  możliwe że się ubiera , żeby mi podesłać fotkę w ubraniu , bo jednak boi się że
                  mnie żona nakryje ... :)
                  • oxycort Re: Plaża 07.07.02, 12:38
                    A może Kati właśnie nakrył mąż i dlatego nie pisze?
                    Albo tata...
                    :P
                    • Gość: kati Re: Plaża IP: 5.1R* / *.net81-65-6.noos.fr 07.07.02, 17:18
                      otoz nakryla mnie piekna pogoda za oknem,nie moglam sie jej oprzec..;)
                      • Gość: MMPM Re: Plaża IP: 158.75.15.* 07.07.02, 17:28
                        Czyżby już się zepsuła?
                      • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 17:28
                        ... a ja miałem cichą ndzieję że do mnie Piszesz jakiegoś maila...- kati?
                        • Gość: MMPM Re: Plaża IP: 158.75.15.* 07.07.02, 17:32
                          Ledwie tu się pojawił, a już romanse zaczyna...

Wszystko powiem Twojej żonie!
                          • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 17:34
                            jeszcze nie wróciła od teściów , a kati chyba będzie moją drugą żoną ... :)
                            • Gość: MMPM Re: Plaża IP: 158.75.15.* 07.07.02, 17:37
                              avebobo napisał(a):

> jeszcze nie wróciła od teściów ,

Poczekamy...

>a kati chyba będzie moją drugą żoną ... :)

Zakładasz harem? Jesteś muzułmaninem czy bigamistą? A może już planujesz
                              rozwód? ;-)
                              • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 17:40
                                jeśli moja nie wróci od teściów to będę monogamistą - :)))
                                • Gość: MMPM Re: Plaża IP: 158.75.15.* 07.07.02, 17:42
                                  A jeśli wroci - to monotonnia?;-)

No chyba, że teściowa złoży rewizytę...;-)
                                  • avebobo Re: Plaża 07.07.02, 17:46
                                    dobrze że moja nie umie włączyć komputer , a teściowa czasami się przyda żeby
                                    wszystkie komary uciekły ...
                                    • mmpm Re: Plaża 07.07.02, 17:51
                                      Wolisz teściową od komarów?;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka