ignatz 30.07.02, 09:55 Pozdrówka znad morza! Dobra wiadomość: nie mam znowu doła... Choć brazylijskie seriale mnie nie cieszą. Pozdrowienia dla rudych i Avant! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr_c Re: Pozdrowienia IP: *.uk.ihost.com 30.07.02, 10:05 Dziekuje i zyczę dobrej zabawy P. nierudy Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Pozdrowienia 30.07.02, 10:18 Ignatz, tylko się nie utop... ja.ty ominięta w pozdrowieniach Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 10:20 i ja pozdrawiam, choć nawet cienia rudych włosów nie posiadam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:30 Dla niepozdrowionych mam maly zapasik henny.... Oczywiscie wcieram rowniez krem i masuje masazem dekarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:34 Baloo, czy na kruczoczarnych henna działa? mam pewne wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:38 Pozwolisz , ze je rozwieje ? ;oD Chociaz majac kruczoczarne , mialbym na twoim miejscu ogromny dylemat zwiazany z wyborem : kruczoczern czy pozdrowienia od Ignatza ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:42 będziesz miał problem Baloo z tym rozwiewaniem;o)))))))))))) a dylemat ? hm..... to ja już wolę kruczoczarne;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:48 ja.ty napisała: > będziesz miał problem Baloo z tym rozwiewaniem;o)))))))))))) Czyzby jezyk ? (przez "z" z kropka) > > a dylemat ? hm..... to ja już wolę kruczoczarne;o) Ja tez :o), zwlaszcza , ze przy uzyciu prawdziwej arabskiej henny grozi tzw "marchewka". Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:50 z językiem wszystko w porządku;o))))) to może arabską zostawmy na kiedy indziej;o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:51 Balonek? Ale wracając do masażu dekarskiego... Może byś mi zaaplikował na karczek?.... E. z mięśniami w kłębkach. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:55 Ellen :)), chciałam tylko tak dla porządku poinformować, że już się kolejka ustawiła i kolejnosć w niej obowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Pozdrowienia 30.07.02, 11:57 teraz to możecie się w nos pocałować;o) Baloo ciurek porwał... nici z masaży wszelakich... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 12:21 no i zostałysmy na lodzie, a raczej na piasku z plecami już odsłoniętymi :( ech, mężczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pozdrowienia 30.07.02, 12:21 A ja jestem ruda i czuję się prawomocnie pozdrowiona. Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty protest... 30.07.02, 12:34 protestujemy (dziewczyny, protestujemy razem, nie?), więc protestujemy, by obiecywać nam masaże i takie tam, a potem niepostrzeżenie dostawać się pod skrzydła opiekuńczego ciurka... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: protest... 30.07.02, 12:38 Aha! Zatrważająca jest słuszność ludowego przysłowia, że faceci to dranie... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: protest... 30.07.02, 12:43 i ja protestuję ! od razu mi ten ciurek bardziej na zesłańca niebios wyglądał... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: protest... 30.07.02, 12:46 Przy takim nastawienu to strach sie do was nawet zbliżyc, nawet w bardzo pozytywnych celach :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: protest... 30.07.02, 12:51 poczułam się pozdrowiona ;) niedzielne słoneczko rozjaśniło mi pasemka ;) a poza tym, czy ktoś mógłby zdjąć mi z pleców tego wrednego ciurka? Qcze małe to to, a dokuczliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 12:54 Piotr, a Ty na te pozytywne cele to ile masz czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: protest... 30.07.02, 13:10 Bo nas tu kilka dziewcząt na piaseczku plażuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: protest... 30.07.02, 13:14 ... bezczynnie sobie plażują i zastanawiają się, że można by przecież ewentualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 13:16 tak, tak.... zastanawiajcie się... a Piotr, jak typowy, nie powiem kto, opuścił nas... ciekawa jestem, co on wymyśli na usprawiedliwienie... ciurek... upał... zepsuta klima czy nagły potop w miejscu pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: protest... 30.07.02, 13:18 jaktoco powie, że to wszystko przez Żydów i cyklistów Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: protest... 30.07.02, 13:21 Faktem niezaprzeczalnym jest, że facetów nam z plaży wymiotło kompletnie. No i do kogo tu rzęs firanami trzepotać wdzięcznie? Antoni też gdzieś uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: protest... 30.07.02, 13:20 może znów złym nastawieniem się wykazałysmy, może trzeba jeszcze delikatniej i aluzyjniej... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: protest... 30.07.02, 13:22 Oups, ramiączko mi się z ramionka subtelnie zsunęło! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 13:25 Misiania, może to czas w leżaku zasiąść i miłe czasy Antosiowe powspominać.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: protest... 30.07.02, 13:27 Aż się przeciągnęłam rozkosznie Antosia wspominając. Takie miłe mięsko! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 13:28 miłe, subtelne, i jak oczekiwane........ mniam..... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: protest... 30.07.02, 13:30 A może Antoś był dekarzem? Wszak nikt go o zawód nie pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: protest... 30.07.02, 13:27 A może upały tak źle znoszą, że energii im brak? Przecież wiadomo, że są słabszego zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 13:29 w takim razie od jutra dla panów tylko redbule i napoje enrgetyczne będą serwowane... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: protest... 30.07.02, 13:32 To może zbudujemy zasadzkę, wyposażymy ją w klimę, poustawiamy tam redbulli, jakąś laskę półnagą na przynętę a jak któryś się złapie będzie do naszej dyspozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: protest... 30.07.02, 13:37 Och, to by było zabawne - jak ptaszętom okruszki tak mężczyznom drogę na plażę wskażą rzucane od czasu do czasu puszki redbulli Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 13:38 Ellen;o)))) z łapanki..... eee... (jakby to Tiresias powiedział-panie, świeć....) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Gotow 30.07.02, 13:38 No i bylo o co sie awanturowac ? Faceci to , faceci tamto ... Ciurek przyszedl, ciurek poszedl, ciurek zapowiedzial, ze jeszcze wroci... ale w tak zwanym miedzyczasie melduje sie na rozkaz. I nie pchac sie , zachowywac sie z godnoscia i uwodzicielsko, bochnow starczy dla wszystkich naraz :oD Fajny widok, taki rzad szprotek w oleju , :oD Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Gotow...? 30.07.02, 13:41 to ja, jak powiedziałam, staję ostatnia w tej kolejce, jednak mało przekonywujący Baloo jesteś.... ja.ty ostrożna Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gotow...? 30.07.02, 13:44 Ja ? malo przekonujacy ? A to ? I to ? No wiesz co.... ... i jeszcze strasza, ze beda szczuc redbulami, ech zyzn ... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gotow 30.07.02, 13:52 Acha ,kibicuje ci w tej nierównej szermierce. Nie daj się ! ( podskakuje i macham pomponami, kurcze , wyraźnie wpływ Oxego (-ej) się rozszerza) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Gotow 30.07.02, 13:55 Piotr, co znaczy "nie daj się", hę? czyżby tutaj jakiś mecz był rozgrywany? oj, nieładnie, nieładnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gotow 30.07.02, 14:01 No wlasnie ... zaden mecz, tylko igrce, a nawet moze igraszki ... podejdzmy zatem do tego z olimpijskim spokojem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gotow 30.07.02, 14:07 OK , na twarz naciagam olimpijski spokój a na grzbiet za chwilę marynarke ( uf jak goraco, puf jak goraco) i za chwile odjadę jak niezapomniany pociąg greenhornów Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gotow 30.07.02, 14:41 piotr_c napisał: > OK , na twarz naciagam olimpijski spokój a na grzbiet za chwilę marynarke ( uf > jak goraco, puf jak goraco) i za chwile odjadę jak niezapomniany pociąg > greenhornów Aha. Juz widze, jak wtaczasz sie do kancelarii notarialnej , rytmicznie poruszajac rekoma i wesolo pogwizdujac, tudziez wydmuchujac kleby pary .. ufff, jak goraco .... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gotow 31.07.02, 10:59 baloo1 napisał: > piotr_c napisał: > > > OK , na twarz naciagam olimpijski spokój a na grzbiet za chwilę marynarke > ( > uf > > jak goraco, puf jak goraco) i za chwile odjadę jak niezapomniany pociąg > > greenhornów > > Aha. Juz widze, jak wtaczasz sie do kancelarii notarialnej , rytmicznie > poruszajac rekoma i wesolo pogwizdujac, tudziez wydmuchujac kleby pary .. ufff, > > jak goraco .... Prawie tak było , a gorąco podziałało najbardziej chyba na taksówkarza który nas wiózł: o włączeniu licznika przypomniał sobie dopiero po kilku minutach, na miejscu nie mógł sobie przypomnieś w którą strone przebiega jednokierunkowośc ulicy. Na szczęście mieliśmy spory zapas czasu i na spokojnie doszliśmy na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: protest... 30.07.02, 13:39 Ja to dzisiaj promieniuje energią . Podpisujemy za 3 godziny umowe notarialna na mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: protest... 30.07.02, 13:49 ja.ty napisała: > niestety.... wieczny remont... Moze przydalby sie dekarz ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: protest... 30.07.02, 13:59 ja.ty napisała: > chętny jesteś? Jak to dekarz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 14:04 Baloo, coś szybko w tego dekarza się przeobraziłeś... zbyt szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 14:30 Baloo, coś szybko w tego dekarza się przeobraziłeś... zbyt szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: protest... 30.07.02, 14:44 ja.ty napisała: > Baloo, coś szybko w tego dekarza się przeobraziłeś... zbyt szybko... To pozory mylace. Bardzo dlugo cwiczylem w ukryciu, motywowany podziwem , jaki wzbudzaja przedstawiciele tej profesji u plci pieknych .... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: protest... 30.07.02, 15:04 Tak. Naprawde. Bardzo ciezko i dlugo. tak to juz jest z jednostkami nieinteligentnymi, nieelokwentnymi, niewyksztalconymi i niepowabnymi - musza nadrabiac uporem i pracowitoscia ... snif ... snif .. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: protest... 30.07.02, 13:55 No remont to jeszcze przed nami , pewnie tak we wrześniu :) ( Jeśli byś się czuła nieswojo, kiedy skończysz swój remont, to zapraszam do pomocy) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 13:56 ja swojego nie skończę nigdy... a moje obawy nie są bezpodstawne... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: protest... 30.07.02, 14:38 ja.ty napisała: > niestety.... wieczny remont... aha, coś już o tym wiem, oj wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: protest... 30.07.02, 14:43 Silver, ty dopiero zaczęłaś... a ja mam tak od paru lat...a to kolor ścian nie pasuje mi do nowo zakupionych kanap, a to kafelki gryzą się z kolorem nowego ręcznika, o odcieniu luksferów nie wspominając (stając obok nich mam nieodparte wrażenie, że powinnam zmienić kolor lakieru do paznokci...) eh..... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: protest... 30.07.02, 14:48 aha, kolory dopiero przede mną, na razie oparłam sie wszelkim naciskom i przeforsowałam BIAŁY. Natomiast inną rzeczą jest ile potrwa malowanie nim :) jak dotąd po 1 weekendzie i 9 całych dniach wolnego pomalowane jest 1,5 pokoju ( z czego ta "1" - to najmniejszy) ;))) dziś jest szansa na tą drugą połówkę, a gdzie tam jeszcze reszta??? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: protest... 30.07.02, 15:11 e.silver napisała: > aha, kolory dopiero przede mną, na razie oparłam sie wszelkim naciskom i > przeforsowałam BIAŁY. > Natomiast inną rzeczą jest ile potrwa malowanie nim :) jak dotąd po 1 > weekendzie i 9 całych dniach wolnego pomalowane jest 1,5 pokoju ( z czego > ta "1" - to najmniejszy) ;))) > dziś jest szansa na tą drugą połówkę, a gdzie tam jeszcze reszta??? Glowa do gory ! powiedz sobie, ze zostalu Ci juz tylko 15,5 pokoju i 4 lazienki do wyremontowania. Juzz gorki ... ;oD B. - niepoprawny optymista-pocieszyciel Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: protest... 30.07.02, 14:52 oho, kafelki, luksfery, nowe ręczniki, a ja mam własnie remont łazienki...w planach :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: protest... 31.07.02, 10:52 Fakt , mógłbym mówić że mnie już nie było gdynby nie fakt że nawet na tym watku mądrzyłem się jeszcze pól godziny później. A że robiłem to już na wylocie , to zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pozdrowienia 30.07.02, 13:34 Mężczyźni są okrrrrrrropni. Zauważam mimochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 13:40 nene, po prostu są zmęczeni, bo dużo pracują i mają tyle ważnych rzeczy na głowie i odpowiedzialne stanowisko i rachunki muszą płacić i nawet nie mają kiedy telewizji w spokoju pooglądać, ani na piwo wyjsć z kolegami, i... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pozdrowienia 30.07.02, 13:42 Aha, pracują, pracują, głupie stworzenia, jakby to było coś najważniejszego. Może wymyślimy im inne zabawki zamiast biur i komputerów? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 13:47 misiania napisała: > Aha, pracują, pracują, głupie stworzenia, jakby to było coś najważniejszego. > Może wymyślimy im inne zabawki zamiast biur i komputerów? To ja poprosze sekretarke .... moze byc calkiem nieautomatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:03 misiania napisała: > Znaczy ręczna sekretarka? Tak, reczna, a nawet zreczna. I koniecznie szparka. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pozdrowienia 30.07.02, 13:42 Nie macie pojęcia dziewczyny, jak ja Was rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Pozdrowienia 30.07.02, 13:44 Oxy, sugerujesz nam, że przez te upały zmalało nam ajkiu i nie mamy przez to pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pozdrowienia 30.07.02, 13:47 Ne, ne, Oxy się przepoczwarzył w kobietę i ajkiu mu się właśnie podniosło. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:04 aha, marnowałAM się mężczyną będąć. Wiecie, bycie facetem jest takie, takie... płaskie... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:07 Nie bądź dla siebie zbyt surowA, moja droga. Z mężczyzn, mimo że płascy są generalnie, też bywa pożytek Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:33 myślę, że będzie miałA problemy z tym przekonywaniem się... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:36 No nie wiem. Faceci są tak irytująco niedomyślni i tacy nieskomplikowani zarazem w ten najgorszy z możliwych sposobów - zdradzający jakże ubogie wewnętrze... A co najgorsze, twierdzą iż posługują się logiką i są z tego dumni! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:38 Logika (pfffff), najprostszy, najtańszy i najbardziej prymitywny sposób uporządkowania haosu. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:43 chaosu, przepraszam. Widzisz, facet od razu by się czepiał. Te ich zasady... (pffff) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Pozdrowienia 30.07.02, 14:42 no tak, tak Oxy kochanA, ale to jest typowa męska logika, więc nie ma się co przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Pozdrowienia 31.07.02, 11:15 W tym miejscu bedzie latwiej Cie znalezc , niz w gaszczu wczorajszych postow. Czy wesolo pogwizdywales i wypuszczales pare ? Domagam sie uscislen... A poza tym, jak poszlo ? B. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Pozdrowienia 31.07.02, 13:05 A więc załączam krótki opis > Aha. Juz widze, jak wtaczasz sie do kancelarii notarialnej , rytmicznie > poruszajac rekoma i wesolo pogwizdujac, tudziez wydmuchujac kleby pary .. ufff, > jak goraco .... Prawie tak było , a gorąco podziałało najbardziej chyba na taksówkarza który nas wiózł: o włączeniu licznika przypomniał sobie dopiero po kilku minutach, na miejscu nie mógł sobie przypomnieś w którą strone przebiega jednokierunkowośc ulicy. Na szczęście mieliśmy spory zapas czasu i na spokojnie doszliśmy na miejsce. U notariusza panował miły chłodek co pozwoliło wymietej i ugotowanej duszy wrócić na miejsce, za kilka minut dotarli sprzedający ( skondinąd bardzo mili i konkretni ludzie) . Umowa została odczytana i po kilku małych poprawkach podpisana. Dostaliśmy swoje papiery i pomaszerowaliśmy do domu. Przyroda uczciła tą ważna chwilę serią grzmotów oraz pokropieniem nas 16 kroplami wody. Po drodze chcieliśmy wpłacić na konto Warty składkę 280 zł w banku Milenium ale przeprosilismy z pocztą gdy usłyszeliśmy, że taki przekaz kosztuje 30 zł ( jak sie nie ma u nich konta). No i teraz jesteśmy klasą posiadaczy ziemskich : mamy dwa mieszkania i potężne zadłużenie w banku. Może ktos chce kupić 43 m ( 2 pokoje ) przy Broniewskiego w Warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś