Gość: mikmik IP: *.telenergo.pl 25.09.01, 14:04 PAP donosi w jednej z depesz, że w Łodzi na Konstantynowskiej tramwaj nr 43 uderzył w stojący na przystanku tram nr 9 !!! Czy to ma jakiś związek z naszą koleżanką forumowiczką ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablos Re: Tramwaje i Łódź IP: 194.139.172.* 25.09.01, 14:06 Matko święta!!! To dlatego tak siedzi dzisiaj cicho. O której to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Tramwaje i Łódź IP: *.telenergo.pl 25.09.01, 14:42 jakoś tak dokładnie ok. 10. Oba pojazdy zostały poważnie uszkodzone - poinformował dyżurny Inżyniera Miasta Stanisław Stolarek. ale nie kracz :))) PS osiem osób rannych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Tramwaje i Łódź IP: *.id.uw.edu.pl 25.09.01, 14:51 mikmik-wykorzystam okazje,ze Ciebie tu spotkalem i zapytam sie publicznie-kiedy raczysz cos skrobnac mailem do niejakiego Behemoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Tramwaje i Łódź IP: *.telenergo.pl 25.09.01, 15:06 hym, po bardzo oficjalnej reprymendzie jaką dostalem w dwóch ostatnich mailach zatkalo mnie się i w zasadzie nie wiedziałem czy mam coś jeszcze w ogóle pisać :))) Czytałem za to Twoją relację ze spotkania forumowiczów. Niestaty nie byłem, we włikend :) miałem akurat przyjaciół z Wawy Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Tramwaje i Łódź IP: *.id.uw.edu.pl 25.09.01, 15:21 No wiesz co?:)))A ja czekam i czekam i czekam na tego maila i pewnie bym sie nie doczekal:((( To teraz(i to publicznie)udzielam Tobie reprymende za nie pisanie!!! Jest szansa,ze doczekam sie tego maila?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Tramwaje i Łódź IP: *.telenergo.pl 25.09.01, 15:40 szansa jest ale zaraz wychodze z fabryki Jak mnie natchnie w domu albo jutro na klejnej wachcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Tramwaje i Łódź IP: *.telenergo.pl 26.09.01, 10:09 ojej, mało nie omdlałem gdy zobaczyłem ten burdel Trza posprzątać po tym oszołomie Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: A ja żyję!!! 27.09.01, 17:45 Dziekuję za troskę, Kochani. Naprawdę wzruszyłam się ;)))) Jak widzicie żyję i mam sie dobrze!!! No i ten tramwaj to nie ja prowadziłam...naprawdę ;)) Mam nadzieję, że spotkamy się jutro z rana. Pozdrawiam i ślę całuski :) PS. Zalogowana jestem, zauwazyliście?? Odpowiedz Link Zgłoś