Dodaj do ulubionych

hello hela znooowu

IP: 212.160.131.* 20.07.01, 17:00
witam wszystkich ,dlaczego nikt z was nie przyznał się do wysłanych maili,nie
chcieli panowie wyjść na mięczaków przed womanpower helą, a tak w ogóle to
dzięki w swoim imieniu za dzielne kobiety,ale szczerze mówiąc moglibyści
pokazać trochE ząbki a nie słodzić nonstop
Obserwuj wątek
    • Gość: luna Re: hello hela znooowu IP: 212.160.131.* 20.07.01, 17:10
      nie ma was?beeee.no to pa pa
    • Gość: Leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 20.07.01, 17:12
      No i stalo sie - dzien dobiegl konca. Choc biorac pod uwage te wszystkie
      obietnice pozegnan typu "tym razem to juz po raz ostatni", to i tak bylo
      niezle.
      Pierwsza zaczela straszyc luna, do ktorej szybciutko przylaczyl sie mreck. Ten
      od razu nie bawiac sie w zadne ten, tego., ten, skierowal rozmowe na temat
      miekki i przyjemny dla meskiego ucha-oka, mianowicie stanik. Niestety nie
      dowiemy sie, czy to byla bra, push-up czy cos podobnego, bo oto pojawila sie
      luna, ktora tradycyjnie z usmiechem od rana wyslala mrecka w inny ciemny watek.
      W miedzyczasie doskoczyl zatroskany losem luny leo-dobroczynca, wedlug mrecka
      niekompletnie dzis ubrany, jako ze bez krawata. Nie wiadomo, co miala na celu
      hela opowiadajac o swym roboczym ubraniu, wiadomo jednak, iz nie pozostalo to
      bez echa i spowodowalo dosc mocne rozkojarzenie mrecka. Przez chwile moglismy
      sie poczuc jak pierwszego dnia, gdyz watek niepostrzezenie przeistoczyl sie w
      maly ring, a to za sprawa dysputy, ktora plec (w oryginale pcia) jest niczym, a
      ktora nawet niczym nie jest. Dowiadujemy sie, ze zasady przydaja sie na plazy i
      nalezy je trzymac w slipach, przy czym dobrze, jesli slipy sa dopasowane do
      wielkosci zasad. Okazuje sie, ze po zdjeciu slip obowiazuje jedyna regula nie
      pozwalajaca zachowac sie niewlasciwie. Krotko po tym, jak komformistka-hela
      pekla (nie jedyny raz zreszta, a to akurat dobrze) zupelnie nagle watek nasz
      mknąc na infostradzie wpadl w poslizg i skolidowal sie z watkiem romantycznym,
      nie na dlugo na szczescie. Pojawil sie nawet dlugo oczekiwany stone ze slina w
      kacikach ust, jako ze stanal mu przed oczami obraz totalnej orgii w tajemniczym
      snie heli. Tego dnia pobozne zyczenie zostalo wypowiedziane przez mrecka,
      ktoremu z kolei stanal przed oczami obraz zakochanej w nim po uszy-oczy luny.
      Nasuwa sie prosty wniosek, iz naszym bohaterom po prostu brakuje milosci.
      Dzisiejszy watek zasluzyl sobie z pewnoscia na miano zwierzynca, a to za sprawa
      pokaznej fauny. Moglismy zatem podziwiac malpy, lwy, zmije, byki i zagubiona
      wsrod tej dziczyzny panne.
      Czy watek przetrwa morderczy weekend? Sprawdzmy w poniedzialek.
      Wiadomosc z ostatniej chwili - mieczaki zdemaskowane!
      • Gość: luna Re: hello hela znooowu IP: 212.160.131.* 20.07.01, 17:30
        a ja cię leo zaskoczę i pożegnam się po raz trzeci.pa pa do nie wiem kiedy:-)
        • Gość: inka Re: hello hela znooowu IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 19:59
          Jestescie swietni. Bardzo was polubilam. Ale ja mam internet tylko w domu, wiec
          czytam sobie caly dzien dopiero po poludniu i boki zrywam.
          • Gość: Leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 10:08
            bardzo to mile dla naszych uszu-oczu, choc luna pewnie tradycyjnie zostanie
            zemdlona, jako, ze jest ona uczulona wybitnie na wszelkie slodkie slowa.
            pozdro
            • Gość: hela Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 10:40
              Dzien dobry bardzooooo.
              Gzies wymiotlo wszystkich. Czyzby symptomy znudzenia???
              • Gość: stone99 Re: hello hela znooowu IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 11:40
                Cze Hela ,może i znam Twoich znajomych z Włocławka,co oni robią?
                • Gość: leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 12:12
                  no dzien dobry dzien dobry,
                  widze, ze powolutku, powolutku sie zbieramy do kupy.
                  witaj hela, czesc stone. Jak zauwazyliscie, mamy chyba coraz wiecej kibicow.
                  Hela, wierzysz w przyjazn damsko-meska? Przypuszczam, ze stone nie. CHyba, ze
                  sie myle, aczkolwiek wszystko mozliwe.

• Gość: leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 12:17
                  sie myle, aczkolwiek wszystko mozliwe.

• Gość: leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 12:20
                  sie myle, wszystko mozliwe.

• Gość: leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 12:26
                    wybaczcie mi moje roztrojenie jazni
                    • Gość: hela Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 13:18
                      Pada i jest ponuro. Komputer chodzi coraz wolniej i ja mysle coraz wolniej. A
                      moze to kac ? "A moze sa w studni" ?/znacie ten kawal?/
                      Leo na prezydenta - musze to poczytac.
                      Przyjaznie sie z chlopakami, ale co oni naprawde mysla.... ?!
                      • Gość: leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 14:03
                        hela, prosze, odpowiedz mi na pytanie zadane troche wyzej. Jestem ciekawy, czy
                        wszystkie kobiety naiwnie wierza w cos takiego...
                        I co pada? ja nic nie widze. NIE SPIJ, tylko popusc wodze fantazji, niech Twe
                        paluszki pojda w tan z klawiatura, niech Twoj umysl zaprzata tylko jedna mysl:
                        pisac, pisac, pisac...
                    • Gość: stone99 Re: hello hela znooowu IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 14:03
                      Wierzę ale wtedy gdy przypieczętowana jest udanym sexem.
                      • Gość: hela Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 14:17
                        Ty mnie Leo nie podpuszczaj. Ja facetom to wogole nie wierze, wiec jak moge
                        wierzyc, ze chca przyjazni ?. Tym bardziej, ze nosze 75 D. No chyba, ze
                        znalazlby sie taki ... ale po co ? Lubie z chlopakami rozmawiac, bo
                        przynajmniej nie kombinuja "co chciala przez to powiedziec, ze powiedziala...",
                        ale przyjazn?! przeciez my podobno z wenus, a wy z marsa. To dosc daleko.
                        • Gość: Leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 14:44
                          trudno mi sie nie zgodzic ze stonem. Osobiscie uwazam, ze dopoki nie dojdzie do
                          seksu, to nie ma mowy o czystej przyjazni (z naszej strony oczywiscie). Dopiero
                          po TYM prawdziwa przyjazn moze rzeczywiscie sie rozwijac.
                          I wcale Cie nie podpuszczam, tylko chce jak zwykle troszke sprowokowac.
                          Z mojego zalozenia wynika chyba, ze nie ma mowy o przyjazni man-(power)woman
                          przez internet. Chyba, ze bedziemy uprawiac seks wirtualny, to wtedy mamy
                          szanse na wirtualna przyjazn.
                          pozdro
                          • Gość: Leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 16:54
                            ej, ej, nie pchajcie sie wszyscy z postami, bo mi tydzien zejdzie na
                            streszczenie.
                            Alescie dzis aktywni, niech Was licho wezmie...
                            A ja koncze za pol godzinki.
                            • Gość: luna Re: hello hela znooowu IP: 62.233.134.* 23.07.01, 17:11
                              leo słonko moje nie kończ zostań ze mną.dzień dobry hela,dzień dobry
                              stone,dzień dobry inka.witam wszystkich , o zdrowie nie pytam bo i tak wszyscy
                              macie coś z główkami ale miło bo przynajmniej nie jestem sama,czekam na was
                              • Gość: Leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 17:15
                                luna! a to ci niespodzianka! tesknilem juz za Twoimi zabkami, bo dzisiaj cos
                                marnie nam to idzie. A cos Ty taka potulna? jednak Ci sie udaje wtracic swoje
                                trzy grosze i demaskowac, demaskowac. Wlasnie mialem sie brac za podsumowanie.
                                Gdzies Ty?
                                • Gość: luna Re: hello hela znooowu IP: 62.233.134.* 23.07.01, 17:46
                                  jam jest w kafeji której szukałam jak kot z pęcherzem,z wywieszonym jęzorem bo
                                  w mojej wysiadł internet i tu też coś nie najlepiej ,więc nie wiem czy długo
                                  zostanę bo powoli trafia mię szlag,ale wrócę do was pewnie gdzieś w środku
                                  tygodnia.boże jak ja się cholernie nudzę w pracy!poooomocy!!!
                                • Gość: Leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 17:59
                                  No i tak to z kobietami jest. Narobia smaka, a pozniej zostawia.
                                  Wiec:
                                  dzisiejszy dzien byl pelen niesamowitych wrazen, totalny odlot. Posty sypaly
                                  sie jak z rekawa, wszyscy nie nadazali do siebie odpisywac, wartka akcja
                                  (niczym we wszystkich MegaHitach Polsatu) dawala znac o sobie naokraglo. Tlok,
                                  gwar, zaciete dyskusje, prowokacje, riposty. Tak tak, moi drodzy - tak wlasnie
                                  wyglada watek, do ktorego nasz nawet w najmniejszym stopniu nie byl podobny...
                                  Trudno powiedziec kto zaczal, bardzo mozliwe, ze nowa postac w naszym watku,
                                  rozgadana zresza strasznie - inka. No ale z pewnoscia sie poprawi.
                                  Wnioski z dzisiejszego odcinka sa takie: jesli chcesz miec w kims przyjaciela,
                                  koniecznie sie z nim przespij. Dzis najwieksze wrazenie zrobila bodajze hela,
                                  ktorej wymiary tak zaprzatnely umysl stona, ze sie nie odezwal do konca dnia.
                                  Co nie dziwi zreszta, jako ze udowodnione jest, iz duze piersi silnie
                                  oddzialuja na wyobraznie samcow, przywolujac podswiadome instynkty i
                                  wspomnienia matczynej milosci. Przez moment, bardzo krociutki zreszta,
                                  poruszone zostaly nauki astrologiczne oraz socjologiczne, a to za sprawa heli,
                                  ktora naczytala sie Graya, jednak nie miala ochoty na dalsze zglebianie
                                  tajemnic wzajemnego zrozumienia partnerow. Dzis zyczenie wypowiedzial Leo,
                                  spelnilo sie ono zreszta przybierajac postac licha zabierajacego innych
                                  bohaterow gdzies tam, a przynoszacego niespodziewanie lune. Ta dzis jednak
                                  okazala sie malo uzebiona, zreszta narobiwszy Leo nadziei zniknela rowniez.
                                  Poprawcie sie bohaterowie...
                                  ps. specjalnie dla inki - dziekujemy bardzo i zapraszamy do udzialu.
                                  pozdro
                                  • Gość: luna Re: hello hela znooowu IP: 62.233.134.* 23.07.01, 18:11
                                    leo jak byś tyle nie skrobał tego podsumowania to miałabym szansę się chociaż
                                    odezwać a tak z nerwów zagryzłam myszkę i idę siedzieć.a tak wogule to ja
                                    protestuje i nawołuję;obalmy rządy prawego(aż do bólu lea )Luna na prezydenta
                                    paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                    • Gość: Leo Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 23.07.01, 18:18
                                      Ale o co Ci kochanie chodzi?
                                      • Gość: inka Re: hello hela znooowu IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:05
                                        No, nie zawiedliscie mnie. Tylko strasznie skaczecie po watkach. Nadal was
                                        lubie. Moze kiedys sie przylacze, ale w pracy nie mam na biurku interu. Jutro
                                        wracam wczesniej to moze zdaze. Pa.
                                        • Gość: stone99 Re: hello hela znooowu IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 23:35
                                          Wszystko w porządku , tylko czy w Częstochowie to można tak? Rozmawiać o tym
                                          tam?
                                          Pomijając aspekty religijno-stop-niczego nie pomijając to bawmy się ! sto lat!!!
                                          happy new york! Słuchajcie ,niszczmy monopol,Kujawia-burbon rządzi,Rara lampkę?
                                          heep!Gul, gul,gul,Wasze zdrowie,Leo ,nie tak ,to płonie na talerzu, nie
                                          szklankami ,dziewczyny ,gul.Raz dwa trzy ,stonożona niepatrzy.
                                          • Gość: hela Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 24.07.01, 08:32
                                            Oj, Stonku musialo byc wczorej ostro !Pewnie dzisiaj glowka boli, pragnienie
                                            meczy. Chyba, ze byl to absolut lub smirnoff.
                                            • Gość: Iwa Re: hello hela znooowu IP: 19.150.112.* 24.07.01, 08:56
                                              Witajcie Kochani,
                                              przepraszam ze sie wtracam, ale dzielnie sie powstrzymywalam przez ostatnie kilka dni i dzisiaj koniec. Chce
                                              Wam wszystkim podziekowac. Dzieki Waszym wspanialym postom ( podgladalam, przyznaje sie bez bicia)
                                              uwierzylam w ludzi, sliczny, wrecz mistrzowski flirt i zwykla ludzka pogode ducha, ktora z Waszych postow
                                              stale wyziera. Z przyjemnoscia mi sie czyta, szczegolnie kiedy szef marudzi i mam serdecznie dosc.
                                              Dzieki raz jeszcze
                                              Pzdr
                                              • Gość: hela Re: hello hela znooowu IP: *.*.*.* 24.07.01, 09:15
                                                No to wpadlas !!! Nie wiedzialam, ze mozna uzaleznic sie czytajac. Inka tez
                                                tylko patrzec jak zgwalci szefa w celu zdobycia internetu. Paka nam sie
                                                powieksza. Nie badz tylko taka mila dla tych drani facetow, oni chca tylko
                                                jednego - wladzy /patrz inne watki/, seksu i cygar /patrz: Clinton/. Pokaz
                                                zabki jak to mowi Luna.
                                                Luna gdzies ty ????
                                                • Gość: Iwa Re: hello hela znooowu IP: 19.150.112.* 24.07.01, 09:23
                                                  czesc hela,
                                                  uzaleznic sie mozna, ja jestem tego przykladem. Jestescie strasznie ruchliwi, skaczecie z jednego watku na
                                                  drugi i to sledzenie skutecznie odrywa mnie od pracy. DZIEKI!!! Jesli chodzi o zgwalcenie szefa, to chyba nie da
                                                  rady, nie wytrzymalabym nawet z zamknietymi oczami i liczeniem do stu.... albo pieciu, to juz starszy pan. Dzisiaj
                                                  wyjezdza sluzbowo na pare dni wiec bedzie spoko.
                                                  Jesli chodzi o pokazywanie zabkow, to bardzo chetnie ale najpierw musze sobie znalezc kogos do ostrzenia. A
                                                  na razie nikt sie chyba nie pojawil...
                                                  PZDr
                                                  • Gość: stone99 Re: hello hela znooowu IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 14:26
                                                    A z tym szefem nie wiadomo,vide rara-im kot starszy tym ogon twardszy.pzdr
                                              • Gość: hela Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 09:19
                                                Pooooobuuudkaaaaaaa. Do robooootyyyyy. Do Pisaniaaa...
                                                • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 10:52
                                                  Dzien dobry,
                                                  wybaczcie, ze tak pozno, ale dopiero co wyszedlem ze spotkania.
                                                  Jeszcze jestem nieprzytomny, wiec odezwe sie za chwilke.
                                                  Co do ostrzenia zabkow, to co to za dziwna moda? Wszyscy chca ostrzyc i gryzc,
                                                  gryzc.
                                                  pozdro
                                                  • Gość: stone99 Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 10:55
                                                    Ja nie chce gryżć,chce pić
                                                  • Gość: Iwa Re: hello hela - pobudkaaa IP: 19.150.112.* 24.07.01, 11:05
                                                    A wiec jakis Pan sie pojawil?
                                                    Jesli chodzi o ostrzenie i gryzienie to moze to byc niezwykle interesujace, jesli ktos to robi tak jak nalezy i tam
                                                    gdzie trzeba..... o cholera, w pracy jestem.
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 11:37
                                                    Oooo, brzmi bardzo interesujaco (by nie powiedziec ekscytujaco).
                                                    Czyzbys chciala nam zastapic lune? Choc wyczuwam, ze Twoj sposob gryzienia moze
                                                    byc ...hmmm, nawet przyjemny. Luna nie patrzyla, czy przyjemne, czy nie,
                                                    przywalic trzeba i basta.
                                                    Ciekawie...
                                                  • Gość: hela Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 12:01
                                                    Stonku, trzeba pic dobre alkohole i najlepiej w sobote. No chyba, ze mus to
                                                    mus. Czy ty tez sie juz urlopujesz jak Mreck? O ile wiem to we Wloclawku nie ma
                                                    zadnego jeziora, tylko nasza narodowa rzeka Wisła, no i TAMA na niej.
                                                    Leo dlaczego spotykasz sie z obcymi poza naszymi plecami, gzie sie wloczysz?
                                                  • Gość: stone99 Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 12:11
                                                    Luba Helu,alkohol który spożywałem pochodził z bogatych między innymi w jeziora
                                                    Kujaw(w promieniu 50km od Włocławka jest ok 100 jezior zarejestrowanych w
                                                    zw.wędkarskim)-na czarnych Kujawach uprawia się buraki cukrowe,z nich robi się
                                                    cukier , a z cukru...
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 12:17
                                                    Hela, nigdzie sie nie wlocze, tylko czekam tutaj na Was. A ja we Wloclawku tez
                                                    mam znajomych. Poza tym ja tez jestem twardziel i wcale Ci nie powiem, ze robie
                                                    sie zazdrosny o wymiany zdan z innymi. Na inne watki czasem zagladam, gdyz
                                                    natura stworzyla czlowieka za bardzo ciekawym w stosunku do jego rozumu. I
                                                    Ciebie tez gdzieniegdzie widzialem. Tlumacz sie i to gesto...
                                                    Iwa, to jak z tym podgryzaniem? Ukazesz zabki w pieknym usmiechu?
                                                    Stone, nie wiem, cos Ty wlewal we mnie na tej popijawie, ale tez nie najlepiej
                                                    sie dzisz czuje. Nastepnym razem zadnych Smirnoffow. Poprosze szklanke
                                                    wody...ooo, dziekuje Ci Omo. Ueeee! tfu, miala byc czysta, a nie z
                                                    detergentami...
                                                  • Gość: Iwa Re: hello hela - pobudkaaa IP: 19.150.112.* 24.07.01, 12:18
                                                    Gość portalu: Leo napisał(a):

> Oooo, brzmi bardzo interesujaco (by nie powiedziec ekscytujaco).
                                                    > Czyzbys chciala nam zastapic lune? Choc wyczuwam, ze Twoj sposob gryzienia moze
                                                    >
                                                    > byc ...hmmm, nawet przyjemny. Luna nie patrzyla, czy przyjemne, czy nie,
                                                    > przywalic trzeba i basta.
                                                    > Ciekawie...

luny zastapic sie nie da, jest zbyt oryginalna i ewentualna kopia bedzie jedynie paskudna podrobka.
                                                    Ja tez nie jestem do podrobienia a moje gryzienie jest nawet...bardzo przyjemne.
                                                    Przywalanie, jesli sie o nie ktos bardzo prosil, tez sie nalezy ale ten sposob zostawiam na pozniej. Najpierw gryze
                                                    potem kopie
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 12:42
                                                    Czyli najpierw cmok, pozniej wrrrr, a potem BUMMM miedzy oczy?
                                                    Jesli pozniej gotowa jestes niesc pomoc i zajac sie swoimi raczkami ranną
                                                    głową, to gotow jestem zaryzykowac.
                                                  • Gość: Iwa Re: hello hela - pobudkaaa IP: 19.150.112.* 24.07.01, 12:52
                                                    Jesli tylko ofiara wyrazi ubolewanie z powodu braku zrozumienia po zastosowaniu metody" cmok" i" wrrr" to
                                                    oczywiscie po" buum" zamieniam sie w najlepsza siostre z mila sierscia, na koncu bedzie nagroda w
                                                    postaci ugryzienia w ucho....na poczatek.
                                                  • Gość: madziap Re: hello hela - pobudkaaa IP: 212.160.165.* 24.07.01, 12:53
                                                    Witam
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 13:02
                                                    Iwa, nie wiem, czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego, co robisz?
                                                    Gryzoniu maly, chyba zechce Ci sie narazic. Ale ustalmy, bo to ciekawe: jak na
                                                    razie mamy cmok,wrrr,buummm,ucho (uau!). A co dalej? Czuje juz ciepla krew na
                                                    mojej szyi. CZy szyja jest w porzadku? Co tutaj mozesz poradzic sierstrzyczko?

madziup, smialo, nie wstydz sie, stac Cie na wiecej niz tylko "witam"...
                                                    pozdro
                                                  • Gość: Iwa Re: hello hela - pobudkaaa IP: 19.150.112.* 24.07.01, 13:17

Alez oczywiscie ze zdaje.
                                                    Jesli chodzi o dalsze kroki w kwestii gryzienia to zalezy jak ktos jest wrazliwy na bol. Oczywiscie bol to pojecie
                                                    wzgledne i moze zaczac sie na uchu albo szyjce (bardzo dobre miejsce, latwo dostepne i nie trzeba sciagac
                                                    ciuchow) a skonczyc sie na pejczyku i skorzanych szeleczkach.
                                                    Pzdr
                                                  • Gość: hela Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 13:35
                                                    Chyba was pogielo ! Ide na odwyk. Gryzcie sie do woli. Moze do jutra wam
                                                    przejdzie.
                                                    Stonku przepisy sa rozne, nie tylko z cukru. Uwazaj tylko na AA. Do jutra Hej
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 13:40
                                                    Odrobina perwersji? no prosze, i kto gdzies mowil, ze w rozmowach facetow
                                                    dominuje
                                                    1.sex
                                                    itd.?
                                                    nie zebym mial cos przeciwko, wrecz przeciwnie, chetnie wyjde naprzeciw.
                                                    osobiscie przestawilbym punkt 4 na miejsce 2.
                                                    Czy u was tez jest w pracy tak goraco?
                                                    za szelki dziekuje.
                                                    Odziez sam oddam...
                                                    Ja jako kot bardzo lubie kasac kark.
                                                    Hela, dla Twojej wiadomosci. Moze i jestesmy banda drani i chcemy wladzy,
                                                    seksu, alkoholu, cygar i innych rzeczy objetych prohibicja, ale najwyrazniej
                                                    Wam to odpowiada, czyz nie? Przyznajcie sie, lubicie to wszystko tak samo jak
                                                    my (a niektore wrecz bardziej). Jednym slowem wszyscy pasujemy do siebie.
                                                    pozdro
                                                  • Gość: madziap Re: hello hela - pobudkaaa IP: 212.160.165.* 24.07.01, 13:49
                                                    Gość portalu: Leo napisał(a):

> Iwa, nie wiem, czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego, co robisz?
                                                    > Gryzoniu maly, chyba zechce Ci sie narazic. Ale ustalmy, bo to ciekawe: jak na
                                                    > razie mamy cmok,wrrr,buummm,ucho (uau!). A co dalej? Czuje juz ciepla krew na
                                                    > mojej szyi. CZy szyja jest w porzadku? Co tutaj mozesz poradzic sierstrzyczko?
                                                    >
                                                    > madziup, smialo, nie wstydz sie, stac Cie na wiecej niz tylko "witam"...
                                                    A wiec:goroco witam. Nie wiem po prostu jak przylaczyc sie do Waszej gorocej
                                                    dyskusji.Wciaz jestem nie w temacie.
                                                    > pozdro

• Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 14:00
                                                    madziu, nie mozesz byc w temacie, bo tu nie ma jednego tematu, wiec sie nie
                                                    stresuj.
                                                    Wlasnie hela sie obrazila i ma nas wszystkich gleboko gdzies, luna sie nie
                                                    odzywa, nie wspomne o mrecku, stone jest omamiany przez hele, iwa igra z ogniem.
                                                    Ale tak to juz bywa wsrod ludzi, ktorzy sie kochaja.
                                                  • Gość: madziap Re: hello hela - pobudkaaa IP: 212.160.165.* 24.07.01, 14:15
                                                    A wiec milo mi Leo. Pogadam sobie z wami z najwieksza przyjemnoscia.
                                                    Szczegolnie, ze brak tematu jest najlepszym tematem.
                                                  • Gość: Iwa Re: hello hela - pobudkaaa IP: 19.150.112.* 24.07.01, 14:20
                                                    Czesc Madzia,
                                                    jak Leo wspomnial brak tematu jest najlepszym tematem.
                                                    Leo, widze ze tez zmieniasz watki, ale dlaczego dziekujesz za szelki????
                                                  • Gość: madziap Re: hello hela - pobudkaaa IP: 212.160.165.* 24.07.01, 14:41
                                                    A wiec konserwacje czas zaczac!!!
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 14:46
                                                    NIe zmieniam watkow, tylko ktos musi pilnowac, aby cale to towarzystwo sie nie
                                                    rozlazilo na boki jak jakies mlode kurczaki i przywolywac wszystkich do "domu"
                                                    he he.
                                                    A szelki za bardzo krepuja mi ruchy. To juz wole opaske na oczy.
                                                    A w ogole to krew juz mi splywa po mostku...
                                                  • Gość: Iwa Re: hello hela - pobudkaaa IP: 19.150.112.* 24.07.01, 14:55
                                                    A kto powiedzial ze ty bedziesz w szelkach? Jesli juz moge wybierac to na opaske sie nie zgadzam, przeciez oczy
                                                    to okna duszy, jak kiedys madry poeta rzekl (nie pamietam ktory).
                                                    Przepraszam bardzo, ale mam pytanie, ktore mnie nurtuje doglebnie!!! kto smie Cie gryzc przede mna jesli juz Ci krew
                                                    splywa po mostku, wnioskuje ze z szyi???!!!!! Moja Ci ona, moja (mam na mysli szyje) parafrazujac wielkie wystapienie
                                                    Danuski.
                                                  • Gość: madziap Re: hello hela - pobudkaaa IP: 212.160.165.* 24.07.01, 15:14
                                                    yyy?
                                                  • Gość: Iwa Re: hello hela - pobudkaaa IP: 19.150.112.* 24.07.01, 15:42
                                                    mylalam o biednej Danusi z wielkiego dziela narodowego z krzyzakami w tytule, ktora to aby uratowac swojego
                                                    ukochanego poczynila wielki wysielek i zarzucila mu szmate na glowe obwieszczjac wszem i wobec ze on jest
                                                    jej i wypowiadajac slawetne slowa "Moj Ci on, moj". To na tyle. I to wystarczylo. A dzisiaj nasi wspaniali Panowie
                                                    zarzucaja nam ze sie dla nich za malo poswiecamy. A ze chodzimy na obcasach tak wysokich jak szczudla, co
                                                    by nozka byla zgrabniejsza to nic albo ze nosimy krotkie spodniczki lub glebokie dekolty dostajac gesiej skorki to
                                                    tez sie nie liczy. Ale i tak ich kochamy, pytanie tylko czy oni nas tez????
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 16:18
                                                    Iwa, to faceci sa wzrokowcami, poza tym opaska na oczach powoduje, iz cale
                                                    dodatkowe skupienie mozgu na obrazy zostaje rozlozone na pozostale zmysly,
                                                    innymi slowy wyostrza je i to dosc mocno, dzieki czemu bukiet doznan z
                                                    pozostalych zmyslow znaczaco rosnie.
                                                    A co do szelek, to OK, Ty mozesz je miec.
                                                    Moja szyja krwawi w mojej wyobrazni i czeka na dalszy rozwoj wydarzen tudziez
                                                    opieke sierstrzyczki...
                                                    MAdziup, a Ty co o tym sadzisz? Zgodzilabys sie na opaske?
                                                  • Gość: Leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 16:31
                                                    A co do poswiecen, to owszem, podoba nam sie to, ale to przeciez Wy same
                                                    chcecie sie podobac i stad te wszystkie Wasze meki.
                                                    Doceniam Wasze starania, kiedys nawet dalem sie namowic na depilacje klatki
                                                    piersiowej. Na poczatku bylo bardzo przyjemnie, kolezanka masowala mnie cieplym
                                                    woskiem, tylko nie wiedzialem skad u niej ten usmiech Monalizy. Teraz juz
                                                    wiem...brrr
                                                  • Gość: leo Re: hello hela - pobudkaaa IP: *.*.*.* 24.07.01, 17:37
                                                    A dzis streszczenia nie bedzie!!!
                                                    Wybaczcie, mam zebranie...
                                                    pa
                                                  • Gość: luna Re: hello hela - pobudkaaa IP: 62.233.134.* 25.07.01, 16:22
                                                    widzę leo że niezły z ciebie loverman,na każdym temacie jakieś słodkie
                                                    kąsanie,uważaj bo może się żle ta zabawa skończyć.UWAGA NA WIRTUALNE DZIECI.
                                                    pif-paf
                                                  • stone99 Re: hello hela - pobudkaaa 25.07.01, 16:31
                                                    A co ? zborsuczył się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka