Dodaj do ulubionych

Wybory Miss forum na plażę

IP: *.*.*.* 02.10.01, 10:39
A może by tak wybrać Miss tego forum?
Po tragicznym telewizyjnym show Miss Polonia
gorzej już być nie może więc spróbujmy stworzyć coś lepszego.

Moje propozycje kategorii
Miss aktywności
Miss niedopieszczenia
Miss ciętego języka/klawiatury
Miss riposty
Miss "tak się nudzę w pracy"

Na pierwszy rzut oka należałoby tu nominować m.in. Anielę, Tequile i Nantę.
Jeszcze nie wiem którą do której kategorii ale zaraz nad tym popracujemy.

Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 11:16
      taki ruch,że nie nadążam z czytaniem wszystkiego :)))))

pytanie organizacyjne jaka jest nagroda dla poszczególnych miss ?
    • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:20
      aha czy mam przyslac zdjęcia w bikinii i powiedziec ze interesuję sie
      psychologia i pragnę pokoju na swiecie? :)
      • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:25
        Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha czy mam przyslac zdjęcia w bikinii i powiedziec ze interesuję sie
        > psychologia i pragnę pokoju na swiecie? :)

przeciez i tak nikt w to nie uwierzy, to po co?
        a zdjecia w bikini nikt nie chce ogladac.... zwlaszcza anielskiego ;-))))))
        • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:26
          rigiel, czy Ty w ogóle zasiadasz w rziri że zabierasz głos?
      • chris_45 Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:25
        Propozycje do :
        miss aktywności :
        Nanta i Fuego (pamiętny wątek : Ile rąk mają Nanta i Fuego ?")
        miss ciętego języka : Aniela
        miss niedopieszczenia : Anka (hihihihihihi)
        • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:27
          i koniecznie: mreck- miss honoris causa ;)
    • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:30
      moje propozycje:
      Miss aktywności - Nanta i Fuego
      Miss niedopieszczenia - Aniela (to widać, ze nie ma Mrecka)
      Miss ciętego języka/klawiatury - Aniela (zwlaszcza w stosunku do Mrecka)
      Miss riposty - Aniela (j.w.)
      Miss "tak się nudzę w pracy" - wszyscy razem i kazde z osobna
      nagrode proponuje przyznac Anieli... i tak sama wezmie jak bedzie chciala;-))))
      • Gość: nanta Re: Wybory Miss forum na plażę IP: 19.150.112.* 02.10.01, 11:32
        ja sie nie zgadzam!!!!!!!
        na nic sie nie zgadzam i juz!!!!
        jesli juz chcecie mnie gdzies umiescic to prosze w kategorii
        miss cholera jasna
        to mnie zadowoli i sprawi przyjemnosc;))
        • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:34
          zasiadłam w fotelu jurora (korzystając z tego ze udał się do toalety) i
          niniejszym oddaję głos na nantę - miss słodyczy.
          ps. nie znaczy to że mnie zemdliło :)
          • Gość: nanta Re: Wybory Miss forum na plażę IP: 19.150.112.* 02.10.01, 11:35
            aniela nie zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!1
            ja nie jestem slodka ani mila!!!!!!!

• Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:35
        jak zwykle protestuję przeciwko stawianiu mnie z mreckiem w jednej linijce
        • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:42

> jak zwykle protestuję przeciwko stawianiu mnie z mreckiem w jednej linijce

to zawsze możesz.... proponuje jeszcze żebys sie oflagowala i moze jakas mala
          blokada przed najwazniejszym z urzedow..... ;-)))))
          • Gość: anka Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 11:46
            a ja mam w d.... wasze pieszczoty szczególnie Chrisa ....:)))))
          • Gość: nanta Re: Wybory Miss forum na plażę IP: 19.150.112.* 02.10.01, 11:47
            Rigel
            badz ludzki i potwierdz ze nie jestem mila ani slodka
            b. Cie prosze ;)))
            • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:48
              Gość portalu: nanta napisał(a):

> Rigel
              > badz ludzki i potwierdz ze nie jestem mila ani slodka
              > b. Cie prosze ;)))

Nanta nie jest miła ani slodka,ani troche, mozecie mi wierzyc..... ;-)))))
              • Gość: nanta Re: Wybory Miss forum na plażę IP: 19.150.112.* 02.10.01, 11:50
                bardzo dziekuje
                balam sie ze tyle staran poszlo na marne
                aniela slyszalas????? nie jestem mila ani slodka !!!!!
          • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:48
            nie będzie mi rigel mówił co mam robić ani pluł w twarz nie bedzie.
            • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:50

> nie będzie mi rigel mówił co mam robić ani pluł w twarz nie bedzie.

ni bedzie, tego mozesz byc pewna, za dobrze wychowany jestem.....
              • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:50
                hehehe weż mnie rigelku nie rozśmieszaj :)
                • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:52

> hehehe weż mnie rigelku nie rozśmieszaj :)

niedoczekanie Twoje......
                  • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:54
                    do dobrze już. mogę Ci dac dłoń do pocałowania.
                    • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:56

> do dobrze już. mogę Ci dac dłoń do pocałowania.

zgin przepadnij, maro...... ;-)))
                      • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:57
                        hehehe nie tak czule bo jeszcze ludzie sobie coś pomyslą.. ;))
                        • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:58

> hehehe nie tak czule bo jeszcze ludzie sobie coś pomyslą.. ;))

a kysz.....
                          • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:00
                            nieczuła jestem na takie miłosne szeptanie do uszka :)
                            • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:01

> nieczuła jestem na takie miłosne szeptanie do uszka :)

Mreck!!!!! wracaj!!!!!! ona jest nie do zniesienia..... ;-)))))
                              • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:04
                                nene nie tak łatwo mnie poderwać jak myślisz :)) musisz się bardziej postarać;)
                                • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:05

> nene nie tak łatwo mnie poderwać jak myślisz :)) musisz się bardziej postarać;)

ani mysle Zjawo!!!!
                                  • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:06
                                    możesz mi mówić MUZO ;)
                                    • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:11

> możesz mi mówić MUZO ;)

predzej RUPIECIU
                                      • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:20
                                        bo sie obraze
                                        • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:22

> bo sie obraze

za prawde w oczy????? ;-))))))) przeciez właśnie szukasz wspolnika do kopania
                                          dolkow i podkladania swin.... moze nie? ;-))))))
                                          • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:22
                                            aha czytasz cudzą korespondencję ??
                                            • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:24

> aha czytasz cudzą korespondencję ??

takimi duzymi literami to napisalas i do tego na forum, ze trudno nie zauwazyc
                                              • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:25
                                                śledzisz mnie i podsłuchujesz. wyglądasz mi na zakochanego skrycie.
                                                • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:27

> śledzisz mnie i podsłuchujesz. wyglądasz mi na zakochanego skrycie.

może, ale na pewno nie w Tobie
                                                  • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:29
                                                    coś zbyt gwałtowniei zaprzeczasz rumieniąc się przy tym i jąkając
                                                  • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:31

> coś zbyt gwałtowniei zaprzeczasz rumieniąc się przy tym i jąkając

nie Tobie bede sie tlumaczyl.....
                                                  • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:36
                                                    rozumiem ze odpowiadasz tylko przed Bogiem i Historią? ;)
                                                  • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:38

> rozumiem ze odpowiadasz tylko przed Bogiem i Historią? ;)

w pewnym sensie tak, jeszcze przed samym sobą ....
                                                  • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:40
                                                    aha zapytujesz siebie kim jestes skad przychodzisz dokąd zmierzasz i w kim się
                                                    kochasz ? ;)
                                                  • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:42
                                                    takie pytania to mozesz sama sobie zadawac...
                                                    ja juz znam odpowiedzi
                                                  • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:45
                                                    Tobie zadam, wiesz ze mozna mi ufać :))) tanio Twoich tajemnic nikomu nie
                                                    odsprzedam :)
                                                  • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:49

> Tobie zadam, wiesz ze mozna mi ufać :))) tanio Twoich tajemnic nikomu nie
                                                    > odsprzedam :)

najwyżej za 30 srebrników, jeżeli wogóle jeszcze ci jakies zostaly....
                                                  • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:50
                                                    o tak. przelewam z pełnego w jeszcze pełniejsze
            • chris_45 Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 11:54
              zostałem napadnięty w sposób niedopuszczalny
              miss napadania : Anka
              • Gość: anka Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 12:13
                już lepiej Chris :))))
              • Gość: kiciaf Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 12:14
                Uważam, że w bezapelacyjnie w kategoriach
                miss ciętego języka, miss riposty, oraz miss co ja robię tu
                wygrywa aniela.
                • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:22
                  popieram kiciafa. to madry człowiek jest.
                  • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:23

> popieram kiciafa. to madry człowiek jest.

może, może.... niech sie zglosi do Nanty, to sie obliczy IQ ;-)))))
                    • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:24
                      okazało się że nanta umie liczyć tylko do trzech.
                      • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:25

> okazało się że nanta umie liczyć tylko do trzech.

to i tak więcej o dwa niż Ty ;-)))))
                        • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:26
                          umiem przynajmniej do 30. uczyłam się przeliczając srebrniki ;)
                      • nanta!!! Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:26
                        dla ciebie do zera bo taki masz IQ
                        • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:27
                          oho nanta. odłóż ekierkę bo sobie krzywdę zrobisz...
                          • nanta!!! Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:28
                            ekierka mi nie potrzebna
                            dla ciebie starcza palec, ten srodkowy
                            • rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:30
                              nanta!!! napisał(a):

> ekierka mi nie potrzebna
                              > dla ciebie starcza palec, ten srodkowy

Nanta!!!! zachowuj się...... !!!!!
                              • nanta!!! Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:30
                                przy anieli nie musze

• Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:32
                                  musisz moja droga. musisz.
                                  • nanta!!! Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:33
                                    nie mow do mnie moja droga to mnie obraza
                            • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:30
                              naoglądałąś się amerykańskich filmów puszczanych po dzienniku widzę...
                              • nanta!!! Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:31
                                a to filmy sie puszcza?
                                chyba wyswietla

• Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:33
                                  dokładnie rzezc biorąc: emituje .
                                  • nanta!!! Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:35
                                    jak zawsze dyskusja z toba okazuje sie
                                    niezwykle jalowa

• Gość: anka Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 12:36
                                      rozmówcy dobierają się bez przymusu, ale faktycznie przynudzacie :))
                                      • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:39
                                        znaczy ja np ziewam dyskretnieale dobre wychowanie każemi odpowiadac na posty
                                        do mnie kierowane. chętnie jednak zamienie interlokutora :) za darmo :)
                                        • Gość: anka Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 12:45
                                          wprawdzie, też nie jestes zbyt ciekawa, ale wiesz jak jest :)))
                                          z braku.......:))))
                                          • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:47
                                            aha anka pokaż mi jak to sie robi wobec tego :) powiedz coś ciekawego, smiało,
                                            popatrze, może się czegoś nauczę :)
                                            • Gość: anka Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 12:49
                                              nie denerwuj się tak , nie każdy musi być zabawny, piekny i mądry :))))
                                              • Gość: aniela Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:56
                                                fakt.
                    • Gość: kiciaf Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 12:43
                      rigel napisał(a):

>
                      > może, może.... niech sie zglosi do Nanty, to sie obliczy IQ ;-)))))

Uprzejmie informuję, że na tym tle komleksów nie posiadam, miarę swej wartości
                      znam i żadne nanty liczyć mi nic nie będą.
                      A ty drogi Riglu niewątpliwie dzierżysz palmę pierwszeństwa jako "Miss pcham
                      palec między drzwi - może mi go wreszcie przytrzasną" ;)

• rigel Re: Wybory Miss forum na plażę 02.10.01, 12:48
                        Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> A ty drogi Riglu niewątpliwie dzierżysz palmę pierwszeństwa jako "Miss pcham
                        > palec między drzwi - może mi go wreszcie przytrzasną" ;)

konkretnie: Mister - reszta sie zgadza.... ;-)))

• Gość: kiciaf Re: Wybory Miss forum na plażę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:02
                          rigel napisał(a):

> Gość portalu: kiciaf napisał(a):
                          >
                          > > A ty drogi Riglu niewątpliwie dzierżysz palmę pierwszeństwa jako "Miss pch
                          > am
                          > > palec między drzwi - może mi go wreszcie przytrzasną" ;)
                          >
                          > konkretnie: Mister - reszta sie zgadza.... ;-)))
                          >
                          Będę jednak upierać się przy miss. Wybory mistera nie ciesza się powodzeniem ze
                          względu na brak kandydatów.

• fuego guten morgen!!! 02.10.01, 12:51
                        witam serdecznie, gorąco i w ogóle radośnie wszystkich, co dzis urzędują na
                        forum ;)
                        całuski
                        miło mi widziec, że nie zapomniano o mnie na okoliczność wyborow miss forum ;)
                        niniejszym pragnę jednak wyrazic moje oburzenie z powodu umieszczenia mnie w
                        tak mdłej i bezpciowej kategorii jak "aktywność"...człowiek sie męczy, tępi
                        język na forum, a doceniaja go tylko za aktywność...;)))
                        Moim zdaniem jest to nie do przyjęcia...myślę, że koleżanka Nanta podziela moje
                        zdanie...;)))))))))))
                        Pozostaje z szacunkiem
                        fuego
                        • nanta!!! Re: guten morgen!!! 02.10.01, 12:52
                          kolezanka nanta popiera cie czym sie da
                          czesc, co slychac??
                          • fuego Re: guten morgen!!! 02.10.01, 12:57
                            właśnie wrociłam z pierwszego wykładu (matematyka...:(), oraz z pierwszych
                            ćwiczeń (...zgadnij, co?...matematyka oczywiście!!!) .Tak więc 4
                            (słownie:cztery!!!) godziny różnych głupot...i to od ósmej rano...;))
                            Musze odreagować, więc wpadłam na godzinke na forum...mama podejrzewa :
                            a)uzależnienie
                            b) chorobę psychiczną
                            w moim wypadku zachodzą oczywiście oba wymienione...;)))
                        • rigel Re: guten morgen!!! 02.10.01, 12:57
                          Witaj studentko! jak leci, stesknilas sie za nami (w domysle mam na mysli moja
                          skromna osobe)? ;-)))))))
                          • fuego Re: guten morgen!!! 02.10.01, 12:58
                            oj, owszem, wszak to juz chyba dzień cały minął od naszego ostatniego
                            spotkania...Kreaturo Droga...;))
    • Gość: guest Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.*.*.* 02.10.01, 12:53
      Tak jak przypuszczałem rozpoczęła się ostra rywalizacja.
      Nanta i Aniela ostro zabiegają o głosy jurorów -ciekawe
      czy posuną się do zademonstrowania swoich uroczych wdzięków XXX.
      Do czołówki próbuje dołączyć niezidentyfikowana Anka
      -kim jesteś:). Daleko w tyle pozostały lub wręcz zaginęły
      inne uczestniczki forum, gdzie jesteście Tequillo, Samantho ...!
      Czy Fuego to kobieta?

Małe podsumowanko

Miss aktywności - Nanta i Fuego
      Miss niedopieszczenia - Aniela
      Miss ciętego języka/klawiatury - Aniela
      Miss riposty - Aniela
      Miss "tak się nudzę w pracy" - wszyscy razem i kazde z osobna
      Miss cholera jasna - nanta
      Miss napadania - Anka
      miss słodyczy - nanta

• Gość: anka Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 12:57
        co to znaczy niezidentyfikowana ????????????

czy TY sobie żartujesz ze mnie?
        • Gość: guest Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.*.*.* 02.10.01, 13:00
          Sorry!
          Listę zmonopolizowały aniela i nanty więc pewnie
          nie zauważyłem twojej obecności.
          Ale ponawiam pytanie kim jesteś - anielą bis, czy
          kimś na kogo powinienem oddać swój głos.
          • Gość: anka Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.ptf.com.pl 02.10.01, 13:01
            anielą bis ??????????!!!!!!!!

no gość nie przesadzaj !
            • Gość: guest Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.*.*.* 02.10.01, 13:13
              Gość portalu: anka napisał(a):

> anielą bis ??????????!!!!!!!!
              > no gość nie przesadzaj !

Second sorry
              Wypada mi uwierzyć i jako wyborca oddaję na ciebie mój drugi głos

• Gość: aniela Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 12:58
        do walki potrzeba równych sobie :)) nanta musiałaby założyć szpilki i
        kapelusz ;)
      • nanta!!! Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) 02.10.01, 12:59
        ja nie biore udzialu
        prosze o usuniecie mojej kandydatury
        nie jestem slodka!!!!!!!!!!

• Gość: guest Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.*.*.* 02.10.01, 13:03
          nanta!!! napisał(a):
          > ja nie biore udzialu
          > prosze o usuniecie mojej kandydatury
          > nie jestem slodka!!!!!!!!!!

A jaka jesteś w smaku?.
          Ktoś musiał ciebie spróbować skoro mamy taką nominację.
          • Gość: nanta Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: 19.150.112.* 02.10.01, 13:06
            Gość portalu: guest napisał(a):

> A jaka jesteś w smaku?.
            > Ktoś musiał ciebie spróbować skoro mamy taką nominację.

nikt nie bedzie mnie probowal ani smakowal
            prosze o usuniecie mojej osoby
            ja z nikim nie chce (a juz nie z aniela) konkurowac czy cos
            to mnie obraza
            • Gość: guest Re: Pierwsze podsumowanie wyników:) IP: *.*.*.* 02.10.01, 13:17
              > nikt nie bedzie mnie probowal ani smakowal

Wrrr, kocica czy co!?
              Nanto poczyj się usunięta z kategorii "słodka"
              ale reszta zależy od pozostałych wyborców:).
      • fuego do Guesta, wypraszam sobie!!!! 02.10.01, 13:01
        ja kobietą jestem w każdym calu, w stu procentach i w ogóle w najpełniejszej
        pełni...;)))
        Dlatego prosze o sprostowanie, przeprosiny, kwiaty...kolacja też może być...a
        wtedy może wybaczę tą zniewagę...;))))

A jak nie, to...oj, nie chciałabym byc w Twej marnej skórze...;)
        • Gość: guest Re: do Guesta, wypraszam sobie!!!! IP: *.*.*.* 02.10.01, 13:07
          > ja kobietą jestem w każdym calu, w stu procentach i w ogóle w najpełniejszej
          > pełni...;)))
          > Dlatego prosze o sprostowanie, przeprosiny, kwiaty...kolacja też może być...a
          > wtedy może wybaczę tą zniewagę...;))))

Sorry, biję się w piersi!! (ale ich niestety nie posiadam:) w sympatycznej ilości)

Oddaję swój głos na fuego za umiarkowaną aktywność nie graniczącą ze spamem

• fuego Re: do Guesta, wypraszam sobie!!!! 02.10.01, 13:23
            Guest, a ile Ty masz głosów, jeśli wolno spytać? bo rozdajesz je na prawo i
            lewo...;)
            a poza tym, to ja sie nie bawie w żadne konkursy, bo:
            a)brakuje kategorii "z temperamentem", że sie tak wyrażę.A tylko w takiej
            mogłabym znaleźć miejsce dla swej wspaniałej osoby ;)))
            b)stawianie mnie w jednym poście obok Anieli jest...no, co najmniej dużym
            nietaktem...;))))
            Ale moge zasiąść w żyri...i jako kobieta nie dam sie zwieść podstępnym,
            niewieścim zagrywkom...
            • Gość: aniela Re: oddając głos na mnie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:28
              oddajesz głos nieważny :)
              • fuego Re: oddając głos na mnie 02.10.01, 13:31
                Anielo kochana, a czy ktos wyraził cęć głosowania na ciebie?????
                Twoja kampania jest droga i nie przyniesie efektów, niestety.;))))
                • Gość: aniela Re: oddając głos na mnie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:33
                  eh fuego jak ja Wam zazdroszczę popularności. i głosów. wszytskiego Wam
                  normalnie zazdroszczę... ale wydam te zarobione srebrniki na bilbordy, lubię
                  łatwe cele.
              • Gość: kiciaf Re: kategorie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:33
                Proponuję nowe kategorie

miss złośnica
                i
                mister poskromienie złośnicy
                • Gość: aniela Re: kategorie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:36
                  eh pomachasz im przed oczyma szarfami z taniego materiału i zobacz co się
                  dzieje.
                  nanta i fuego: oddychajcie przeponą. mam szarfę z dawnych czasów o treści:
                  najmilsza maturzystka, wiecej nie potrzebuje. skaczcie sobie do gardeł może się
                  powybijacie ?:)
                  pełna nadziei a.
                  • Gość: nanta Re: kategorie IP: 19.150.112.* 02.10.01, 13:38
                    aniela ode mnie won
                    nie chce mi sie z toba gadac i juz
                  • Gość: kiciaf Re: kategorie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:39
                    a może gdzie dwóch (trzy) się bije tam trzeci (czwarta) korzysta?
                  • fuego Re: kategorie 02.10.01, 13:40
                    oj, to naprawdę staaaaaaaaaaaaaaaaaare czsy być musiały...a ta szarfa taka juz
                    znoszona, przetarta to tu to tam...;)))

PS. Jak napisałam wyżej, nie startuję w tym konkursie. Powody można znaleźć w
                    tymże poście ;))
                  • rigel Re: kategorie 02.10.01, 13:42

> mam szarfę z dawnych czasów o treści: najmilsza maturzystka,

przeciez nie dopuscili Cie do matury, wiec ta szarfa jest kogos innego
                    • Gość: aniela Re: kategorie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:45
                      ską Ty tyle o mnie wiesz ? ;)) zaczyna mi to dawać do myślenia...
                      • rigel Re: kategorie 02.10.01, 13:46

> ską Ty tyle o mnie wiesz ? ;)) zaczyna mi to dawać do myślenia...

uwazaj.... nieprzyzwyczajonym szkodzi......
                        • Gość: aniela Re: kategorie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:49
                          eh rigel. z kim przestawałes takim się stałeś. do ABC wiadomego odsyłam
                          ponownie.
                          • rigel Re: kategorie 02.10.01, 13:52

> eh rigel. z kim przestawałes takim się stałeś. do ABC wiadomego odsyłam
                            > ponownie.

mam wrazenie nieodparte, ze wszystkiego zlego nauczylem sie od Ciebie.....
                            musisz byc dobra nauczycielka ;-)))))
                            • Gość: aniela Re: kategorie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:54
                              nene to raczej Ty złym uczniem byłeś :) na opak sobie przyswajałeś wiedzę :)
                              • rigel Re: kategorie 02.10.01, 13:55

> nene to raczej Ty złym uczniem byłeś :) na opak sobie przyswajałeś wiedzę :)

zawsze bylem pilnym uczniem, wiec teraz nie zganiaj na mnie. jak nie masz odwagi
                                sie przyznac, ze uczysz zlego, to przynajmniej milcz!!!!!
                                • Gość: aniela Re: kategorie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:57
                                  nie podnoś na mnie głosu... uczniaku ;)
                                  • rigel Re: kategorie 02.10.01, 14:06

> nie podnoś na mnie głosu... uczniaku ;)

belferka z bozej laski..... ;-)))
                                    • Gość: aniela Re: kategorie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:08
                                      szanowna aniela, jak dla Ciebie ;)
                                      • rigel Re: kategorie 02.10.01, 14:24

> szanowna aniela, jak dla Ciebie ;)

w mojej szkole, to nawet wozna byla lepsza od Ciebie ;-))))
                                        • Gość: aniela Re: kategorie IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 14:26
                                          eh...
    • Gość: Kwiatek Re: No dobra....... IP: 195.116.214.* 02.10.01, 13:37
      No niech Wam będzie. Możecie mnie wybrać. Niech stracę. W porządku. Tylko wciąz
      nie wiem co jest główną nagrodą.
      • rigel Re: No dobra....... 02.10.01, 13:45
        Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> Tylko wciąz nie wiem co jest główną nagrodą.

ja juz bylem glowna nagroda w innym konkursie i zostalem nawet przyznany, wiec na
        mnie nie mozecie liczyc ;-)))))))
        • nanta!!! Re: No dobra....... 02.10.01, 13:46
          a kto cie dostal?
          • Gość: kiciaf Re: No dobra....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:50
            pewnie nikt go nie chciał...
            • rigel Re: No dobra....... 02.10.01, 13:53
              Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> pewnie nikt go nie chciał...

nie dosc, ze pampers, to jeszcze przemadrzala i pyskata.... ;-)))))))))))))
              • Gość: aniela Re: No dobra....... IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 13:55
                widziałam porzuconego rigla z powyłamywanymi nogami w poblizu osiedlowego
                śmietnika... przy kontenerze ze smieciami nierecyklowanymi.
                • fuego Re: No dobra....... 02.10.01, 13:59
                  aha, a operator smieciary tylko głowę odwrócił, udając, że nie widzi...;)
                • Gość: Kwiatek Re: biedny riegel IP: 195.116.214.* 02.10.01, 14:00
                  Ma powyłamywane nogi :-(((((((((
                  • fuego Re: biedny riegel 02.10.01, 14:05
                    żeby tylko te nogi...ale On na dodateknierecyklowalny jest...to dopiero
                    tragedia!
                    • rigel Re: biedny riegel 02.10.01, 14:09
                      fuego napisał(a):

> żeby tylko te nogi...ale On na dodateknierecyklowalny jest...to dopiero
                      > tragedia!

czyzbym słyszał ironie w Twoim słodkim głosiku???? a ja chciałem.... ;-((((((
                      nie bede odpowiadał......
                      • fuego Rigel, Rybko!!!! 02.10.01, 14:11
                        Rigel, ja powtórzę to dużymi literami TO TAK Z MIŁOŚCI, Słonko
                        najjasniejsze...:)
                        pa pa ja uciekam już

• Gość: kiciaf Re: No dobra....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 14:02
                rigel napisał(a):

> ...
                >
                > nie dosc, ze pampers, to jeszcze przemadrzala i pyskata.... ;-)))))))))))))

Ok przemądrzała, ok pyskata ale na jakiej podstawie twierdisz że papmpers????
                • rigel Re: No dobra....... 02.10.01, 14:07
                  .... bo jakos wczesniej nie mialem przyjemnosci......
                  • kiciaf Re: No dobra....... 02.10.01, 14:13
                    Witam... Kiciaf jestem...
                    A poza tym skąd wiesz że to przyjemność....;)
                    • rigel Re: No dobra....... 02.10.01, 14:21
                      kiciaf napisał(a):

> Witam... Kiciaf jestem...
                      > A poza tym skąd wiesz że to przyjemność....;)

witaj.... jam jest Rigel
                      kazda tak mowi na poczatku, a potem wszyskie zmieniaja zdanie.... ;-))))
                      • kiciaf Re: No dobra....... 02.10.01, 14:31
                        Po pierwsze nie jestem każda (wiem, wiem każda to mówi)
                        po drugie zdanie zmieniam bardzo często (stała jestem tylko w uczuciach)
                        i po trzecie wydaje się jednak że może być miło...
                        • rigel Re: No dobra....... 02.10.01, 14:34
                          kiciaf napisał(a):

> i po trzecie wydaje się jednak że może być miło...

na pewno bedzie....;-)))))
        • Gość: Kwiatek Re: No dobra....... IP: 195.116.214.* 02.10.01, 13:54
          rigel napisał(a):

> Gość portalu: Kwiatek napisał(a):
          >
          > > Tylko wciąz nie wiem co jest główną nagrodą.
          >
          > ja juz bylem glowna nagroda w innym konkursie i zostalem nawet przyznany, wiec
          > na
          > mnie nie mozecie liczyc ;-)))))))

Rozumiem, ze głowna nagroda nie została wtedy przyznana?
          • fuego Re: No dobra.......dosyc tego... 02.10.01, 14:08
            ...dobrego.Na mnie juz czas.
            Miło było Was odwiedzić, dzieciaczki, bawcie się grzecznie dalej, ciocia fuego
            jeszcze kiedyś tu zajrzy ;))
            Całuski dla wszystkich, a specjalne dziś dla Anieli, Nanty i beznogiego Rigla
            • nanta!!! Re: No dobra.......dosyc tego... 02.10.01, 14:09
              czesc Fuego
              caluje mocno, zycze milego dnia
              i do uslyszenia
              pa pa
            • rigel Re: No dobra.......dosyc tego... 02.10.01, 14:23
              trzymaj sie Fuego.... pamietaj o nas i wracaj jak tylko Cie wypuszcza z tego
              uniwerka.... ;-)))))
              caluje Cie mocno tez.... ;-)))
              • fuego Re: No dobra.......dosyc tego... 02.10.01, 14:26
                wiedzieliście, że jeszcze tu jestem, prawda? ;))))
                Warto czasem zostać chwilę dłużej...;)))
                • rigel Re: No dobra.......dosyc tego... 02.10.01, 14:28
                  fuego napisał(a):

> wiedzieliście, że jeszcze tu jestem, prawda? ;))))
                  > Warto czasem zostać chwilę dłużej...;)))

wiedziałem.... musiałas jeszcze sprawdzić maile, nie?
                  • fuego Re: No dobra.......dosyc tego... 02.10.01, 14:33
                    no, a we wszystkich skrzynkach puściutko jak w sklepach za komuny...:(((((
                    eh, tak o mnie pamietacie po prostu...
                    :)
                    • rigel Re: No dobra.......dosyc tego... 02.10.01, 14:36
                      jak zawsze bylo milo.... mimo wszystko.... ;-)))
                      tzrymajta sie kochane, do jutra
                      caluski dla tych co uwazaja, ze zasluzyly...
                      pa, pa, pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka