Dodaj do ulubionych

Viki szukam!

29.10.02, 11:09
Dwa dni juz tacham tego Baileys'a a Ciebie niet!
Pewnie sie obraziłaś, że w piątek łapką nie pomachałam? No, nagle mnie stąd
wywiało i nie zdążyłam.
Dzie Ty????
Obserwuj wątek
    • karawan Re: Viki szukam! 29.10.02, 13:27
      nidzie
      • Gość: viki2lav Re: Viki szukam! IP: proxy / 213.255.126.* 29.10.02, 16:27
        hop hop normo normo ciur mnie wykanczal a potem serwer, ale oto w calej mej
        ozdobie , limoncello na stolik plazowy dstawiam i kielunki 2 opowiadaj co sie
        dzialo padruga znad tybru
        • norma_jean Re: Viki szukam! 29.10.02, 16:37
          No jesteś!!!!
          Królik przekazuje pozdrowienia dla Ciebie i kota, pakuje już walizkę,
          przyjeżdżamy w przyszłym roku :))))
          Poza tym Chris mnie dzisiaj doprowadził do śmierci głodowej bo nie chciał się
          podzielić kisielkiem, więc oficjalnie nie żyję.
          No to po maluchu!
          :)))
          • Gość: viki2lav Re: Viki szukam! IP: proxy / 213.255.126.* 29.10.02, 16:40
            z tego co widze to nie tylko z Toba sie nie podzielil, czy wszyscy juz na
            zaduszki wybyli? poczekaj wystawie amaretto , to zapach migdalow zwabi rowniez
            aniele
            • norma_jean Re: Viki szukam! 29.10.02, 16:45
              Ne ne, Aniela wspominała coś o brunecie w ternie i dziś ma jej nie być.
              Jagulara ledwo przez to widać było :))))
              Mniam, te włoskie likierki, a ja za kółkiem...
              Serniczka Ci trochę schowałam, a jutro będzie, na życzenie Refora, keks.
              • piotr_c Re: Viki szukam! 29.10.02, 16:49
                Cześć dziewczęta, melduję sie po odciurkowaniu wczorejszej nieobecnośći w
                pracy. Zacząłem remont mieszkanka i jestem nieco przysypany organizacyjnie ( na
                szczęście tynkiem przysypany będzie kto inny)
                • norma_jean Re: Viki szukam! 29.10.02, 16:52
                  Hej Piotruś :))
                  Co Ci podać?
                • Gość: viki2lav Re: Viki szukam! IP: proxy / 213.255.126.* 29.10.02, 16:52
                  piotrus, ty cos kracisz z tymi mieszkaniami , ile ich juz wyremontowales, bo ja
                  tez ostaqtnio po remoncie ale rodak zawalil robote i sciana jest nierowna,
                  jakies gorki dolki pies by to!
                  • norma_jean Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:09
                    Ja uciekam, będzie ktoś tu wieczorem? Ja będę z pysznym winem i nie chcę pić
                    sama :)))
                    Pa pa ***
                    • refor_mator Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:10
                      A co z tym kekesem, Normo
                      • Gość: viki2lav Re: Viki szukam! IP: proxy / 213.255.126.* 29.10.02, 17:13
                        serniczek, serniczek, serniczek!!!
                        • refor_mator Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:19
                          Serniczek serniczkiem
                          A ja marzę o keksiku
                          • Gość: viki2lav Re: Viki szukam! IP: proxy / 213.255.126.* 29.10.02, 17:20
                            bo ci przypomne nasza niedoszla kolacje;))
                            • martika5 Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:22
                              czeesc! i czolem ,, wrocilam z wojazy czy ktos mnie jeszce pamieta?
                              • refor_mator Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:24
                                Martika, ja nie pamietam, bo od wczoraj mam amnezję.

Viki, jaka kolacja? Czy my się znamy?
                                • martika5 Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:26
                                  ho ho, to juz na etapie kolacyjek jestescie?
                                  • refor_mator Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:29
                                    Tja, Viki mi wmawia, jakobym to ja kiedyś umówił siem z niom na kolacjem i
                                    przyszedł.
                                    A ja muszę w to wierzyć, bo odkąd dostałem dżewem po głowie, nic nie pamiętam
                                    • martika5 Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:31
                                      moze bys mi tak oddal ta karte kredytowa,ktora przegrales ze mna w pokerka ...
                                      martika piekna ksiezniczka
                                      • refor_mator Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:34
                                        Jak przegrałem, to muszę ci oddać.
                                        Tylko zapomniałem PIN-u.

A jak dzwoniłem w tej sprawie do banku, i panienka w słuchawcw sprawdziła stan
                                        mojego konta, to była bardzo zła. Zaczęła mówic cos o debecie.

Jak ci przesłąć ta kartę?
                                        • martika5 Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:39
                                          skoro tak to mozesz nawet poczta wyslac , najlepiej naklej ja na pocztowke
                                          • refor_mator Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:40
                                            Dobra. Na jaki adres?
                                            • martika5 Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:42
                                              najlepiej na ten pruszkowski, albo tworki, albo mafia...
                                              • refor_mator Re: Viki szukam! 29.10.02, 17:45
                                                Ja mieszkam w Pruszkowie...

Zara, zara, jak ty w realu sie nazywasz, dziweczynko?
                                                Bo akurat moja siostra ma na ime Martika.
                                                • Gość: viki2lav Re: Viki szukam! IP: proxy / 213.255.126.* 30.10.02, 10:40
                                                  hahahahaha z siostra sie na internecie w ciuciubabe bawisz reforo ergo sum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka