norma_jean 14.11.02, 12:48 O ile tak sie to pisze :) Wróciłam, tęskniliście???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 12:51 Och kurde balans, jasne. Klawo, ze jestes wrescie (przez "s" z kreska), panieneczko milusia ;oD Pozdrawiam cieplutko -- Nie nie , Normo. Nie jestem po lobotomii. W ramach przypisow i na powitanie przeczytaj sobie watki "kuriozalia" i "dziendoberek" ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 12:55 Aha mignę tylko i w przelocie cylindra uchylę. :) Papatki :)) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:01 kochanieńka!!! tęskniliśmy! połę żupana odchylam i do nóg się ścielę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:11 postrzygacz_pudli napisał: > kochanieńka!!! tęskniliśmy! połę żupana odchylam i do nóg się ścielę E. Zwazaj se. Za scielenie sie kopyrajty pobieram, kurdeblaszka ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:41 no kurdelebele, no. przez te twoje kopyrajty nawet na nowy film olejowy nie uzbieram, co dopiero o furze gadać Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:44 film olejowy? planujesz zakup "Olbrzyma" na własność? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:47 Nic mie to kurdebalans nie strzyka. Jak sie ktos chce na Plazy scielic u stop, to ma mie bulic kopyrajty. A jak kogo nie stac, to niech sobie podziendoberkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:48 yhy pijesz moze do mnie ?> (czy za mącenie powietrza firankami rzęs i kolysanie biodrami powinnam pobierac tantiemy moze?) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:50 Nie pije do Ciebie , tylko do Postrzygacza, ktory chcial mnie wykolezankowac ze scielenia. Za kolysanie i trzepot tantiemy naleza Ci sie bez dwoch zdan. kurde, musze pociurkac troche :o( cieplutkie papatki Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:11 w sumie mi to wisi koło pisi. dam ci ten szmal. A ty se kup szwajcarski sikor na łańcuszku,coby dyndolił ci po brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Buenos dias :))) IP: *.saint 14.11.02, 13:09 Ja się tak za Wami stęskniłam że przy 30 stopniach chciałam w Rio internetu szukać :)) Siły wyższe jednak skutecznie odwiodły mnie od tego pomysłu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:14 nie to, żebym się przymawiała, ale czy oprócz zapachów dalekich egzotycznych krajów, słusznie wyczuwam coś jakby serniczek z rodzynkami i skórką pomarańczową? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Buenos dias :))) IP: *.saint 14.11.02, 13:36 Serniczek dzisiaj wielce specjalny - z papają i marcują :) Ocaliłam dla Was trochę, częstujcie się :))) Czy czujecie ten zapach kawy?? Tak, tak, 10 tys. kilometrów ją dla Was wiozłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:40 prawdziwa brazylijska? a przywiozłaś może smagłego brazylijskiego palacza kawy? (hyhyhy, noco?) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:44 A ja sie spytam , czy jest to prawdziwa biala kawa z leonciowej plantacji bialej kawy. Tej, co jak opium dla ludu jest, gdy sie ja prazy w ogniu namietnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Buenos dias :))) IP: *.saint 14.11.02, 13:48 Baloo, ekhm.... ja chyba nie siedzę w temacie białej kawy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Buenos dias :))) IP: *.saint 14.11.02, 13:44 Chciałam bruneta dla Anieli ale nie zmieścił się w walizce :) A od dzisiaj na moich walizach przyczepione będą kartki "Nie pakuj tyle idiotko bo potem masz problem!" Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:46 a wlasnie. po bruneta rękę wyciągam proszalnie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:48 aha, pewno kawałek murzynka dostaniesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Buenos dias :))) IP: *.saint 14.11.02, 13:49 Aniela, bruneta nadałam DHLem, powinien się zjawić w ten weekend, siedź w domu i czekaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:49 yhy Ty po to co wiedenskie reke wyciagasz raczej? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 13:50 no w każdym razie, miodownik japoński mnie nie interesuje raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:06 Czy to jest ptak? Czy raczej ciasto? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:08 węszę konkurencję Z. kląskająca słodko zza krzaka niczym słowik Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:12 witaj Ziri Po trochu ekipa sie zbiera, nie jest źle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:16 A bo widzisz Piotrze, ja targana wichrami namiętności jestem ze wschodu na zachód ;))) Alle widzę, że ktoś tu o mój grajdołek dbał czule. Czysto, ślimole i wodorosty wygarnięte. Wzruszonam do głębi. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:22 Mam nadzieję, że tak targana tymi wichrami nie przeminiesz z wiadrem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:37 alleż! to conajmniej nieodpowiednia znajomośc dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:15 nene, nie obawiaj się Ziri, miodownik japoński to ciasto, składające się (o ile dobrze pamiętam biorąc pod uwagę pomrokę lat które minęły) z miodowego upieczonego kogla mogla z niewielkim dodatkiem mąki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:17 Brzmi co najmnie apetycznie, może Biedronka będzie znała dokłady przepis . Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:18 <nadstawia talerzyk> pusty talerzyk, że nadmienię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Buenos dias :))) IP: proxy / 213.255.126.* 14.11.02, 14:12 hurrraaaaaaaa! wrocilas! brakowalo cie tu jak twojego serniczka , taka jedna to byla w toruniu anie nie pierniczyla potem, tylko sama wszystko zjadla, ze niby lo£fat bylo i odchudzajace... czy kawe mielisz czy juz zmielona przywiozlas, skad ten cudowny aromat, i opowiadaj jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:15 yhy niech zdjecia od razu wyłoży na ławę. zamiast słów. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Buenos dias :))) 14.11.02, 14:17 dzieńdoberek, miluśnie i fajosko, tudzież dowciapnie(!) sernik z papajom? to już staropolskie rodzynki śmierdzą, tak? Odpowiedz Link Zgłoś