Dodaj do ulubionych

Do roboty!!!!!

IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 08:21
Dajcie jakis ciekawy temat do dyskusji bo robi sie nudno i forum powoli umiera.
Ja nie mam pomyslu ,dlatego prosze o pomoc.Trzeba zrobic akcje "Ratujmy nasze
forum" ;-)
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: Do roboty!!!!! 15.10.01, 08:25
      chetnie bym pomogla, ale ile razy staram sie cos ruszyc
      w tym "ciechocinku" to mi sie po uszach dostaje ;)
      ale jak cos uda Ci sie wykombinowac, to chetnie wespre w cierpieniach ;))
    • Gość: mreck Re: Do roboty!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 08:27
      walnąłbym jakiś temat ale obawiam się, czy bym przezył ten eksperyment. Takie
      tu ostatnio klimaty, że jak zaczyna sie dyskusja, to ludzie zmykają z plaży do
      wody, chociaż jesień. Najlepiej mówić słodkim głosem, że wszyscy są cacy i
      okej. Dzięki jednak za dobre chęci. Jak wpadnie Ci/Tobie do glowy jakiś extra
      różniący ludzi temat, to chętnie doleję oliwy do ognia.
    • rigel Re: Do roboty!!!!! 15.10.01, 08:29
      ja widac, wszyscy sa chetni do dyskucji, wrecz do klotni, a jakos nikt nie ma
      odwagi albo pomyslu na uczciwy temat....eh1 nawet poklocic nie ma sie o co...
      • Gość: mreck Re: Do roboty!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 08:31
        się by znalazło. Poczekajmy na anielcię, ona robi sie z odcinaka na odcinek
        coraz lepsza.
        • nanta!!! Re: Do roboty!!!!! 15.10.01, 08:33
          aha, jeszcze roro i bedzie ubaw po pachy ;)
      • fuego bez tematu 15.10.01, 08:33
        ja chciałam ogłosić, że mam dziś dzień rektorski i nie będę dzisiaj NIC
        robiła!!!!
        A co na to ci, którzy harują teraz w pocie czoła, którzy muszą pomnażać PKB i
        łatac dziurę budżetową ciężko zarobionymi pieniędzmi???
        Wieczorem wypiję za Wasze zdrowie, kochani, a tymczasem...może się zdrzemnę...a
        może sniadanie jakieś...nie, po buziakach od Rigla nic nie przełknę...;))
        • rigel Re: bez tematu 15.10.01, 08:36
          fuego napisał(a):

> nie będę dzisiaj NIC robiła!!!!
          nie da sie NIC nie robić

> A co na to ci, którzy harują teraz w pocie czoła, którzy muszą pomnażać PKB i
          > łatac dziurę budżetową ciężko zarobionymi pieniędzmi???
          na pewno nie bede pomnazal.... a juz na pewno nie PKB...

> Wieczorem wypiję za Wasze zdrowie, kochani, a tymczasem...może się zdrzemnę...a
          > może sniadanie jakieś...nie, po buziakach od Rigla nic nie przełknę...;))
          zjedz, cos, no... za Rigelka.... ;))))
          • fuego Re: bez tematu 15.10.01, 08:38
            mowy nie ma...a już na pewno za Ciebie, poczwaro ;)))))))
            • rigel Re: bez tematu 15.10.01, 08:39
              sama jestes poczwara, wieeeesz? ja tam dalej jestem przystojny... ;))))
              • Gość: mreck Re: bez tematu IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 08:43
                za etatową poczwarę, to ja tu robię.
                Nanta, brawo za refleks. Tylko co my normalni faceci będziemy robili jak zjawi
                sie ty ten inteligentny przystojniak, polany wodą brutal, albo konsul,
                rozsiewający zniewalajace spojrzenia?

• Gość: aniela Re: na temat IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 08:45
                  • Gość: aniela Re: na temat IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 08:46
                    coś zle zrobilam.
                    słyszeliście że w sarajewie zabili jakiegos arcyksięcia?
                • fuego Re: bez tematu 15.10.01, 08:47
                  ja jestem zaszczepiona na wszystko, co sie rozsiewa...
                  z nim też sobie poradzimy, ręczę za to
                • nanta!!! Re: bez tematu 15.10.01, 08:47
                  tego nie wiem, bede patrzec na ciebie i sie przekonam ;)
              • fuego Re: bez tematu 15.10.01, 08:45
                ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!haaaaaaaaaaaaaaa ha ha
                haaaaaaaaaaaaaa, oj, nie mogę ze śmiechu ...ha ha haaaaaaaaa...Rigel,
                proszę...zabijesz mnie, robaczku...;)
                • Gość: mreck Re: bez tematu IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 08:47
                  fuego, nie trząchaj tak kompem, bo sie piksele pomieszają.
                  aniela blado dzis wyglądasz, mleczko piłaś na sniadanie?
                  • fuego do Mrecka 15.10.01, 09:01
                    przyszedłam tu, aby bałaganu narobić. ;)
                    ale trzęsawkę juz opanowałam, bo zupełnie w klawisze trafiac nie mogłam
                • rigel Re: bez tematu 15.10.01, 08:50
                  fuego napisał(a):

> ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!haaaaaaaaaaaaaaa ha ha
                  > haaaaaaaaaaaaaa, oj, nie mogę ze śmiechu ...ha ha haaaaaaaaa...Rigel,
                  > proszę...zabijesz mnie, robaczku...;)

ta odrobina prawdy Cie zabija?
                  • Gość: aniela Re: bez tematu IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 08:52
                    nosz kurde. njusy Wam zapodaję a Wy o pierdołach.
                    • nanta!!! Re: bez tematu 15.10.01, 08:53
                      przepraszam, ale nie widzialam zapowiedzi ;)
                      • Gość: mreck Re: bez tematu IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 09:00
                        aha. ja strzelałem. w obronie dobra. bo dobrze sie skończy? czyż nie?
                    • kiciaf Re: bez tematu 15.10.01, 08:59
                      aniele, spałaś ciut za długo. anioły wieczne są i czasu nie liczą, ale żeby aż
                      tak?
                  • fuego Re: bez tematu 15.10.01, 08:59
                    odrobina prawdy mogłaby mnuie uzdrowić...
                    a może Ty powinieneś wejść na wątek "różne głupotki" i napisać, ze jak byłeś
                    niemały już, to Ci sie zdawało, ze przystojny jesteś...;)))
                    • rigel Re: bez tematu 15.10.01, 09:16
                      fuego napisał(a):

> a może Ty powinieneś wejść na wątek "różne głupotki" i napisać, ze jak byłeś
                      > niemały już, to Ci sie zdawało, ze przystojny jesteś...;)))

ale to nie jest moja opinia .... i nic mi sie nie zdaje.... ;))))
                      • fuego Re: bez tematu 15.10.01, 09:20
                        nie wykręcaj się sianem, Rigel...
                        nie wierz nigdy w opinie "życzliwych", tylko bądż mężczyzną, zbierz się w sobie
                        i spójrz wreszcie w to lustro!!!Do odważnych świat należy!!
                        • rigel Re: bez tematu 15.10.01, 09:27
                          fuego napisał(a):

> nizbierz się w sobie i spójrz wreszcie w to lustro!!!Do odważnych świat należy!!

dobrze mówić.... patrzyłem dzisiaj rano i wdziałem tylko scianę za plecami...:((
                          • fuego Re: bez tematu 15.10.01, 09:41
                            widocznie nie dosięgasz do lustra i widzisz tylko to, co nad Tobą...

PS. W delikatne insynuacje, jakobys wampirem był i tak nie uwierzę...za miętki
                            jak na wampira jesteś ;))
                            • rigel Re: bez tematu 15.10.01, 09:45
                              fuego napisał(a):

> widocznie nie dosięgasz do lustra i widzisz tylko to, co nad Tobą...
                              musze zmienic stolek... ten co uzywam jest chyba faktycznie za niski....
                      • Gość: aniela Re: bez tematu IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 09:21
                        kiciafa, pracuję w pocie czoła. zmieniam rządy i zarządy. ale obserwuję Was
                        więc nie róbcie głupot. zabierzcie mreckowi broń bo sobie krzywdę zrobi.
                        ps. ferdynanda załątwili wąglikiem podobno. ale to nieautoryzowany njus jest.
                        • kiciaf Re: bez tematu 15.10.01, 09:31
                          Ach włanie aniela.Już martwić się o ciebie zaczynałam. Beziteresowność fałszywą
                          wykazuję. Podlejsze cherubiny na stolec twój chciwym okiem łypią. Nowy
                          archaniol błyskawice już śle z za horyzontu...
                          • Gość: aniela Re: bez tematu IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 09:37
                            aha nowy archaniol to wiesz co on mi może...znaczy wiem że kopia pode mna dołki
                            i klody rzucają pod nogi, z tym że ja po ziemi nie stąpam. jeżeli nie niosa
                            mnie akurat na drzwiach to fruwam.
                            postanowiłam nadrobić zaległości kochani, mówicie ciszej więc. tu sie nie
                            rozmwaia tu się pracuje ;)
                            • kiciaf Re: bez tematu 15.10.01, 09:51
                              pracuj, pracuj.
                              Garb ci nie wyrośnie boś anioł.
                      • Gość: mreck Re: bez tematu IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 09:21
                        rigel napisał(a):

> fuego napisał(a):
                        >
                        > > a może Ty powinieneś wejść na wątek "różne głupotki" i napisać, ze jak był
                        > eś
                        > > niemały już, to Ci sie zdawało, ze przystojny jesteś...;)))
                        >
                        > ale to nie jest moja opinia .... i nic mi sie nie zdaje.... ;))))

to tylko dlatego, by ktoś wreszcie powiedział o co chodzi.
                        • Gość: Kwiatek Re: Maaaaam temat :-))))))))))) IP: 195.116.214.* 15.10.01, 09:36
                        • Gość: Kwiatek Re: Maaaaam temat :-))))))))))) IP: 195.116.214.* 15.10.01, 09:36
    • rigel Re: Maaaaam temat :-))))))))))) 15.10.01, 09:40
      wiesz co? super jest ten Twoj temat... ;))))))
    • Gość: Kwiatek Re: eeeee... albo nieeee IP: 195.116.214.* 15.10.01, 09:41
      :-(((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka