viki2lav 28.03.06, 13:44 scarlett fever, skarlettyna? movies.yahoo.com/mv/news/ap/20060327/114351510000.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: nowa choroba 28.03.06, 14:18 nazwa jak nazwa, ale objawy niepokojące... ten nadmierny rozrost twarzoczaszki przy jednoczesnym zaniku mózgoczaszki. fuj. natomiast taka andżelina to ma wszystko na swoim miejscu i w odpowiednich proporcjach movies.yahoo.com/shop?d=hc&cf=bios&id=1800019275 Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: nowa choroba 03.04.06, 15:55 o. obejrzę sobie jutro skarletę u allena. może się skarlecie ta twarz jakoś poprawiła, wyleczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: nowa choroba 03.04.06, 22:05 (Nawet się nie łudźcie, że tu zagladnę. Bojkotuję ten wątek konsekwentnie od początku. Pffffff!) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: nowa choroba 05.04.06, 09:25 skarleta ma górę twarzy ładną - jest bardzo podobna do czarlizteron. ale czarliz jest ładna również w niższych partiach twarzy, natomiast skarleta zamieniła się w tym miejscu z koniem, niestety. aha - na dźwięk głosu skarlety pani Szykulska może wybuchnąć perlistym śmiechem. no chyba, że to stary dozorca maciejak w tajemnicy dubbingował skarletę u allena. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nowa choroba 05.04.06, 10:26 O, ja myślę że czarliz nie traci zbytnio na urodzie w partiach zdecydowanie niższych niż twarz, niemniej problem pozostaje wiecznie ten sam - za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: nowa choroba 05.04.06, 14:14 znaczy nie upieram się przy czarliz. ale taka andżelina to naprawdę ma wszystko na swoim miejscu... tylko skąd ten dość powszechny zachwyt nad skarletą? chyba perły widzom zamydliły oczy tak skutecznie, a to tylko jablonex jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nowa choroba 05.04.06, 16:43 misiania napisała: > ale taka andżelina to naprawdę ma wszystko na swoim miejscu... ...oprócz wagi :-> Widziałem jej zdjęcia z jakiejś konferencji prasowej. Dżizas. Od razu się zrobiłem głodny. Odpowiedz Link Zgłoś