02.01.03, 10:33
że powinnam być w szkole. ale uważam za naprawde durny pomysł żebyśmy szli
dziś i jutro do szkoły. juz wolałabym to odrobic w jakas sobote (zwłaszcza,
że najczęsciej odrabiamy idac do kina). no ale wczoraj poszłam do mamy,
zrobilłam piekne oczka, piękny usmieszek i zaczęłam "mamusiu najukochańsza,
najpiekniejsza, najcudowniejsza, najlepsza, najwspanialsza (...) mogę jutro i
w piatek nie iść do szkoły?" potem mruganie rzęsami, błagalne złożenie rąk
(mam to wszystko opracowane do perfekcji) "no ton nie idź" tutaj okaząłam
wesołość, ucałowanie mamy w policzek podziękowanie i cieszenie się jeszcze 4-
dniowa wolnością. taaaaa.... dobra mam mamę nie ma co ;-)

Obserwuj wątek
    • tiresias Re: wiem 02.01.03, 10:45
      myślałem, że sygnały, które otrzymywałaś od swoich pedagogów a także rodziców
      dadzą Ci do myslenia (ludzie podejmują różne postanowienia w tym okresie i
      byłaby to dobra okazja), niestety..
      rodzice są niekonsekwentni (mieli Cię nie puścić na sylwestra, pamiętam)i będą
      tego żałować
      ale konsekwencje ich i swojej beztroski poniesiesz Ty!
      z nadzieją mimo wszystko, życzę sukcesów w życiu prywatnym i szkolnym
      • emusia Re: wiem 02.01.03, 10:48
        ty to mnie zawsze dołujesz...
        tyle że za 5 minut nie bede o tym pamietać bo taką mam naturę
        mozesz więc dołowac ile chcesz :-)
        i tak cię będę miała na zielono
        przede wszystkim ze względu na leona i mariolke (milutka jestem) :-)
      • basia! Re: wiem 02.01.03, 10:58

--
        -leon zgódź się..no zgódź..no mogę..mogę...trajkotała nad leonim uchem
        mariolka..
        -dobrze, dobrze..odpowiedział leon nie wiedząc o co pyta mariola,było mu
        wszystko jedno...skupiony był na uciszeniu mewich tupotów
        • tiresias Re: wiem 02.01.03, 11:05
          Basiu, słoneczko:)
          a może Ty zaświecisz przykładem niesfornej Emuli?
          Prawda, że byłaś wzorową uczennicą a Twój IQ znacznie przewyższa obwód w
          biuście?
          trzym się ciepło
          • basia! Re: wiem 02.01.03, 11:12
            acha, paski miałam tylko na świadectwach :)
            • emusia Re: wiem 02.01.03, 11:18
              paskiem to dostawałaś od ojca po pewnym miejscu ciała jak przyszłaś ze szkoły
              po rozdaniu swiadectw :-)
              • basia! Re: wiem 02.01.03, 11:25
                emulka czytaj dokładnie:) paski były TYLKO na świadectwach :)
              • misiania Re: wiem 02.01.03, 11:29
                o. sądzę, że powinnaś czytać swoje posty przed wysłaniem, droga Emusiu.
                zastanów się, czy aby na pewno w błyskotliwy sposób dowcipkujesz, czy może
                raczej walisz dokoła na ślepo.

Basiu, mimo dennej wypowiedzi Emusi jestem przekonana, że Twój tata nie bił się
                paskiem po dupie w dniu rozdania świadectw.
                • emusia Re: wiem 02.01.03, 11:31
                  nie specjalnie czytam to co napisałam
                  pisze co mi palce na klawiature przyniosą
                • basia! Re: wiem 02.01.03, 11:34
                  ..ani w inne dni też nie :)
                  --
                  -leon przymierzał pas do pończoch ,lepsze bedą chyba pończochy
                  samonośne ..zdecydował po chwili..
                • tiresias Re: wiem 02.01.03, 12:15
                  misiania napisała:

> Basiu, mimo dennej wypowiedzi Emusi jestem przekonana, że Twój tata nie bił
                  się paskiem po dupie w dniu rozdania świadectw.

:))))))))
                  • basia! Re: wiem 02.01.03, 12:48
                    --
                    leon z wypiekami na twarzy opuścił wzrok ,wpatrując się w tarczę z
                    napisem "wzorowy uczeń" przypiętej do bluzeczki na streczącej mariolkowej piersi
                    • tiresias Re: wiem 02.01.03, 13:01
                      basiu,:))
                    • oxycort Re: wiem 02.01.03, 13:14
                      --
                      Leona w równym stopniu dekoncentrował zarówno sam napis "wzorowy uczeń", jak i
                      zawadiacko stercząca lewa pierś Mariolki - lekko szeleszcząca, gdy nią
                      poruszyć. Leon poruszał raz i drugi... Wreszcie westchnął i z łoskotem
                      przełknął ślinę. Wtedy to Mariolka połapała się że Leon interesuje się nią na
                      poważnie. Uśmiechła się jak umiała najładniej i sięgnęła do kieszeni fartuszka.
                      Plakietka zakołysała się i gwałtownie zapadła.
                      - Chcesz szama? Zagdakała zalotnie, odwijając z gazety pół bochenka
                      zakopiańskiego ze smalszczykiem i cebulką.
                      ~~
                      ox
                      • basia! Re: wiem 02.01.03, 13:22
                        --
                        mariolka głośno i głęboko wciągnęła powietrze do nosa ,poczuła zapach pracowni
                        chemicznej ,która zastępował czasami pracownię fizyczną...
                        • misiania Re: wiem 02.01.03, 13:26
                          owmordęjeża. aż mi lornetka zaparowała ;)))))))

M. czekająca na nasz ulubiony ciąg dalszy
                        • oxycort Re: wiem 02.01.03, 13:30
                          --
                          Zadzwonił dzwonek
                          - Po pauzie dwie godziny koedukacyjnego wychowania cielesnego - westchnęła z
                          błogością dojrzała nad swój wiek Mariolka (pół krwi holenderka) bezwiednie
                          oblizując swoje mięsiste wargi. Meszek nad górną wargą pokrył się rosą.
                          ~~
                          ox
                          • tiresias Re: wiem 02.01.03, 13:34
                            żeby tylko nie przegiąć:))(tu są dzieci!)
                            • misiania Re: wiem 02.01.03, 13:39
                              8-o

-----
                              Gdzieś by tu trzeba wstawić czerwony kwadracik-ostrzeżenie, taki jak w
                              telewizorze ;)))
                              • oxycort Re: wiem 02.01.03, 13:47
                                --
                                Leon poczuł jak coś bezkształtnego i szorstkiego wypełnia mu usta, zwinnie
                                rozwiera zęby i wślizguje mu coraz dalej i dalej łaskotając przedsionek
                                żołądka. Wyczuł delikatny posmak cebuli.
                                Czy ona jest we mnie cała? Zapytał retorycznie, mdlejąc przyciśnięty do kąta.
                                ~~
                                ox
                                • tiresias Re: wiem 02.01.03, 13:58
                                  oxy:) to zabrzmiało jak fragment alien - riplej z potworkiem?
                                  • oxycort Re: wiem 02.01.03, 14:07
                                  • basia! Re: wiem 02.01.03, 14:09
                                    --
                                    mariolka naprędce przypominała sobie lekcję fizyki...pęd równa się masa razy
                                    prędkość ciała...uśmiechnęła się złowieszczo..
                                    • basia! Re: wiem 02.01.03, 14:15
                                      --
                                      chciała przypomnieć sobie jeszcz wzór na popęd siły...ale tą lekcję spedziła
                                      razem ze zdziśkiem z 7b w pracowni biologicznej
                                      • basia! Re: wiem 02.01.03, 14:20
                                        --
                                        -polaryzacja jąder...moment pędu..-mariolka odkopywała szkolne wspomnienia
                              • piotr_c Re: wiem 02.01.03, 14:05
                                :) Łączę sie w emocjach. Witajcie.
                                • oxycort Re: wiem 02.01.03, 14:09
                                  Już po wszystkim, proszę się rozejść!
                                  :)
                                  Tu nie ma nic do oglądania!
                                  ~~
                                  ox
                                • misiania Re: wiem 02.01.03, 14:12
                                  witaj, Opoko. ze szklanką zimnej wody przybiegłeś na szczęście jak widzę, by
                                  pożar zmysłów naszych Kmiciców* ugasić :))

-------------
                                  Kmicic był kawaler-gorączka, wiem to z księgi.
                                  • oxycort Re: wiem 02.01.03, 14:16
                                    Wybaczcie, ale musiałem. To się wymykało spod kontroli. Poza tym były naciski ;)
                                    ~~
                                    ox
                                    • misiania Re: wiem 02.01.03, 14:25
                                      zaprawdę powiadam Ci, będzie Ci to policzone w dni ostatnie. i z podniesionym
                                      czołem będziesz patrzył na szale u Wagi :))))
                                    • emusia Re: wiem 02.01.03, 14:26
                                      w wątku piętnastolatki takie rzeczy! no wiecie co? jestem zgorszona i
                                      zbulwersowana!
                                    • tiresias Re: wiem 02.01.03, 14:26
                                      witamy w nowym, lepszym, odcinku waszego życia...
                                      • oxycort Re: wiem 02.01.03, 14:37
                                        • basia! Re: wiem 02.01.03, 14:42
                                          aha..i przez Wasze przedwczesne zakończenie ,emulka nie będzie wystarczająco
                                          zachęcona do pójścia do szkoły i choćby rzucenia okiem na pracownię np.
                                          chemiczną ,wstyd ..to takie niepedagogiczne
                                          • misiania Re: wiem 02.01.03, 14:44
                                            hyhy, emulka to niedługo w ogóle zapomni, gdzie jest budynek szkoły...
                                            • emusia Re: wiem 02.01.03, 14:47
                                              juz zapomniałam :-) ale gdzie jest budynek mojej podstawówki nie jestem w
                                              stanie zapomnieć bo jakis kretyn zupełny wymyslił, żeby szkołe podstawową przed
                                              moim blokiem wybudowac
                                          • oxycort Re: wiem 02.01.03, 14:50
                                            Zważ Basiu, że historię opatrzyłem jak należy morałem, gdzie niewinnie
                                            podsunąłem Emuli znienawidzony wzór. Mój pedagogiczny nos mówi mi, że przez
                                            sympatię dla Leona i Mariolki Emulka chociaż zerknie na niego. Wszak nawet
                                            Mariolka go znała :)
                                            ~~
                                            ox
                                            • basia! Re: wiem 02.01.03, 14:52
                                              przez sympatię dla Ciebie ,wybaczam :)
                                            • emusia Re: wiem 02.01.03, 14:55
                                              masz racje - zerknęłam do zeszytu
                                              wzór sumaryczny butanu: C4H10. chyba do konca życia będe pamiętać :-)
                                            • emusia Re: wiem 02.01.03, 14:55
                                              masz racje - zerknęłam do zeszytu
                                              wzór sumaryczny butanu: C4H10. chyba do konca życia będe pamiętać :-)
                                          • tiresias Re: wiem 02.01.03, 14:55
                                            basia! napisała:

> aha..i przez Wasze przedwczesne zakończenie ,

też, basiu, uważam, że się fajnie rozpędziliśmy aż tu nagle, oxycortem mnie
                                            ktoś posmarował:))
                                            • oxycort Re: wiem 02.01.03, 15:01
                                              Emusia: :)

Basia i Tire: Nie chowajcie urazy. Oficjalny protest ze Stolicy Apostolskiej
                                              dostałem...
                                              Ale specjalnie dla Was cofam historię do momentu sprzed wydarzeń... eee do
                                              wydarzeń sprzed momentu.

I nastał pokój. I nastał wieczór i nastał poranek - dzień trzeci.
                                              Dobranoc :)
                                              --
                                              Mariolka zbliżyła się do Leona leciutko posapując. Jej rozwarte chrapy
                                              falowały... Raźno podkasała rękawy. Obnażone zwoje sprężystych bicepsów zagrały
                                              w blasku popołudniowego słońca. Leon ponownie przełknął ślinę i odruchowo
                                              spojrzał w stronę okna. Było zamknięte...
                                              ~~
                                              ox
                                            • misiania Re: wiem 02.01.03, 15:03
                                              tiresias napisał:

> też, basiu, uważam, że się fajnie rozpędziliśmy aż tu nagle, oxycortem mnie
                                              > ktoś posmarował:))

aha. a ja dodatkowo podstępnie podtrułam Was butanem. e, co wam będę żałować,
                                              dekanem Was podtrułam, co niemoc nagłą sprowadziło nacoponiektórych jak
                                              widzę ;)))
                                              • piotr_c Re: wiem 02.01.03, 15:31
                                                Właśnie poczyłem jakiś taki znajomy zapach, Ach studenckie czasy sie
                                                przypominaja , gdy po zajeciach z przeparatyki organicznej człowiek miał dla
                                                siebie kilka miejsc siedzących w bardzo zatłoczonym autobusie :)
                                                • leon40 no wiecie co?! 02.01.03, 15:49
                                                  ????????????!!!!!!!
                                                  ale zmyłka...
                                                  • piotr_c Re: no wiecie co?! 02.01.03, 15:53
                                                    Czy ty jestes Leon od Marioli czy jakis inny ?:)
                                                  • misiania Re: no wiecie co?! 02.01.03, 16:08
                                                    hm. zorientowałam się, że chyba leon w trzeciej osobie może być bardziej
                                                    interesujący niż w pierwszej...
                                                  • Gość: piotr_c Re: no wiecie co?! IP: *.uk.ihost.com 02.01.03, 16:20
                                                    Przemawiasz jakoby Pytia, czy możesz mnie oświecić co miałas na myśli ??
                                                  • misiania Re: no wiecie co?! 02.01.03, 16:33
                                                    w sensie - wolę jak ktoś o nim opowiada pod kreską, niż gdy przemawia
                                                    osobiście. taki mniej interesujący się zrobił od razu...
                                                  • piotr_c Re: no wiecie co?! 02.01.03, 16:59
                                                    Misianiu , przecież chyba zawsze zdawałaś sobie sprawę że gdzieś tam żyje Leon
                                                    i Mariola, Niemożliwe aby byli tylko w głowie Tiresiasa , nie tak sugestywne
                                                    postacie !
                                                  • misiania Re: no wiecie co?! 02.01.03, 17:02
                                                    odsuwałam od siebie tę myśl, odsuwałam daleko by ideał nie sięgnął bruku - tak
                                                    odsuwałam ;))
                                                  • piotr_c Re: no wiecie co?! 02.01.03, 17:15
                                                    :)

Poziom ideału to sami ustalamy :), A Leon jako byt wirtualno-wirtualny jest
                                                    bezpieczny
                                                    A na plaży jest taka mnogośc różnych postaci : beznogich-płetwiastych,
                                                    dwunogich, dwunożno-dwuskrzydlatych, czworonożnych, ( brakuje pegaza dla
                                                    zachowania ciągu) i wielonożno-wielomackowych, że dla każdego jest tu troche
                                                    miejsca .
                                                    No i oczywiście postacie wirtualne do kwadratu : Leon, Mariola, Dekarz,
                                                    Dekarzowa, Kelner, Barman , Ochroniarz na Bramce, eee kto tam był jeszcze aby
                                                    nikogo nie pominąć.
                                                  • postrzygacz_pudli Re: no wiecie co?! 02.01.03, 17:15
                                                    --
                                                    Mariolka obsypywała Leona kwantami i neutronami. Lekcję fizyki o metodach
                                                    pobudzania jądra pamiętała bowiem doskonale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka